• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΓΥΡΗ ΞΕΡΡΑ

Ζοζεφίν Βιτ: «Eπιτέθηκα στον Ντράγκι για τις συκοφαντίες κατά των Ελλήνων!»

11 έτη ago
in ΑΡΓΥΡΗ ΞΕΡΡΑ, ΔΙΕΘΝΗ
0
Ζοζεφίν Βιτ: «Eπιτέθηκα στον Ντράγκι για τις συκοφαντίες κατά των Ελλήνων!»
0
SHARES
2
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Πρόσωπο των ημερών έγινε η 21χρονη ακτιβίστρια Ζοζεφίν Βιτ έπειτα από την επίθεση με κονφετί κατά του Μάριο Ντράγκι την Τετάρτη.

Δεν είναι λίγα τα μέσα ενημέρωσης που «κυνηγούν» την όμορφη Γερμανίδα πρώην Femen για να αποσπάσουν μια δήλωσή της για τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την ενέργεια.

Σε κείμενό της στους International Business Times η Βιτ εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν να «ανέβει στο τραπέζι» του Μάριο Ντράγκι.

Αναφέρει ότι εμπνεύστηκε από τις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά της ΕΚΤ από τα μέλη του κινήματος Blockupy. Επισημαίνει ότι το πλήθος διαλύθηκε έπειτα από βίαιη παρέμβαση της αστυνομίας που έκαναν χρήση δακρυγόνων και αντλιών νερού.

«Σοκαρίστηκα» εξηγεί η 21χρονη και συνεχίζει «Σκέφτηκα ότι η ΕΚΤ δεν έχει πολιτική εντολή, δεν είναι εκλεγμένη. Γιατί την υπερασπίζεται η αστυνομία με τέτοια βία;»

«Ηθελα λοιπόν να προσπαθήσω να μεταφέρω την κριτική κατά της ΕΚΤ εντός των γραφείων της, στην καρδιά της οργάνωσης» λέει η Ζοζεφιν.

Η νεαρή ακτιβίστρια, μετά το περιστατικό, δήλωσε ότι θέλει να δει ευτυχία και ειρήνη στην Ελλάδα και στο κείμενό της επανέρχεται στο ελληνικό ζήτημα.

«Παραδέχομαι ότι δεν είμαι ειδική στην οικονομία, ωστόσο, ξέρω ότι έθεσαν μια χρονική περίοδο κατά την οποία έπρεπε να αποπληρωθούν τα χρέη. Για την Ελλάδα η περίοδος αυτή μειώθηκε και αυτό αποδεικνύει μια κραυγαλέα μεροληψία κατά των χωρών της Νότιας Ευρώπης. Οι βόρειες χώρες νιώθουν ότι οι νότιοι είναι τεμπέληδες και δεν θέλουν να εργαστούν, περνώντας την ημέρα τους διασκεδάζοντας στην παραλία. Αυτό δεν είναι αλήθεια».

Μάλιστα, η όμορφη Γερμανίδα ακτιβίστρια μίλησε και στην ισπανική El Pais δηλώνοντας ότι η γενιά της δηλώνει ευρωπαϊκή όχι γερμανική και δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να δει την Ελλάδα εκτός Ευρωπαϊκής Ενωσης για οικονομικούς λόγους.

Στο κείμενό της εξηγεί πως η οικονομική κρίση τους έχει καταστρέψει όλους, ακόμη και τη Γερμανία, επισημαίνοντας ότι το χάσμα ανάμεσα σε πλούσιους και φτωχούς είναι όσο μεγάλο όσο ήταν κάποτε. «Μπορεί να δεις τώρα ξεκάθαρα τη άνοδο του φασισμού, η οποία συνδέεται με την ρητορική των βορείων και νοτίων προωθείται από την ΕΚΤ» δηλώνει χαρακτηριστικά η Βιτ.

«Ο θεσμός έχει κόσμο με μεγάλη εμπειρία, πολύ έξυπνους ανθρώπους, αλλά που δεν εργάζονται για τον ευρωπαϊκό πληθυσμό. Εργάζονται κατά της ευημερίας της Ευρώπης στην ολότητά της», συνεχίζει.

Πως μπήκα στο κτίριο της ΕΚΤ

Η Ζοζεφίν Βιτ εξηγεί πως κατάφερε να περάσει από τα μέτρα ασφαλείας λέγοντας ότι μπήκε ανενόχλητη δηλώνοντας πως είναι ρεπόρτερ συγκεκριμένου δικτύου.

«Εδειξα μόνο την ταυτότητά που. Μετά πέρασαν από έλεγχο την τσάντα μου και από τη στιγμή που δεν μετέφερα όπλα μπήκα αμέσως. Πήγα στην πρώτη σειρά και περίμενα. Σκέφτηκα να περιμένω μέχρι να αρχίσει να μιλάει για την Ελλάδα, αλλά έπειτα από μισό λεπτό είχα βαρεθεί τόσο πολύ που ήξερα ότι έπρεπε να κάνω κάτι» σημειώνει η 21χρονη Γερμανίδα.

«Μπορούσα να πηδήξω στο τραπέζι χωρίς να τραυματιστώ και χωρίς να τραυματίσω κανέναν γιατί έπρεπε να είναι μια μη βίαιη διαμαρτυρία. Ηθελα να κάνω κάτι εξίσου χρωματιστό και επέλεξα τα κονφετί» σημειώνει η Βιτ και προσθέτει ότι υπήρξαν μερικά αρνητικά σχόλια, αλλά μόνο για το εσώρουχό της το οποίο φάνηκε όταν πήδηξε στο τραπέζι.

«Αντέδρασα σε αυτά με τα hashtags #feminism και #morefeminism. Πέρα από αυτά τα τρολ, η πλειονότητα του κόσμου εστίασε στο πιο σημαντικό, το φυλλάδιο που έβαλα στο τραπέζι, ένα μήνυμα κατά της λιτότητας. Αυτό ήταν που ήθελα» τονίζει με νόημα.

ΠΗΓΗ

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Μετά τον Τραμπ η Αμερική τελειώνει. Πώς και γιατί…
Slider

Μετά τον Τραμπ η Αμερική τελειώνει. Πώς και γιατί…

by Anna
32 λεπτά ago
«Καλοκαιρινό» το αεροδρόμιο του Κουβέιτ μετά την ιρανική επίθεση… Βίντεο
Slider

«Καλοκαιρινό» το αεροδρόμιο του Κουβέιτ μετά την ιρανική επίθεση… Βίντεο

by admin
2 ώρες ago
Σχεδόν 1 στους 4 Καναδούς έχει Αρνηθεί να Κάνει τα Εμβόλια, Σύμφωνα με Έρευνα
ΔΙΕΘΝΗ

Σχεδόν 1 στους 4 Καναδούς έχει Αρνηθεί να Κάνει τα Εμβόλια, Σύμφωνα με Έρευνα

by admin
8 ώρες ago
Μια Θαραλέα Γιαγιά Υπέρμαχος της Ελευθερίας του Λόγου ΝΙΚΗΣΕ το Ηνωμένο Βασίλειο
Slider

Μια Θαραλέα Γιαγιά Υπέρμαχος της Ελευθερίας του Λόγου ΝΙΚΗΣΕ το Ηνωμένο Βασίλειο

by admin
10 ώρες ago

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Καθηγητής Τζέφρι Σακς: Η Γερμανία οδηγεί την Ευρώπη προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο

Καθηγητής Τζέφρι Σακς: Η Γερμανία οδηγεί την Ευρώπη προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο

2 ημέρες ago
Τι θα συμβεί αν εξαφανιστούν τα κουνούπια; Η απάντηση μπορεί να είναι πιο τρομακτική από τις ασθένειες. Το πείραμα της Google

Τι θα συμβεί αν εξαφανιστούν τα κουνούπια; Η απάντηση μπορεί να είναι πιο τρομακτική από τις ασθένειες. Το πείραμα της Google

1 ημέρα ago
Το πρώτο κρούσμα Ευλογιάς των Πιθήκων στην Ελλάδα το 2026 στα  Ιωάννινα!

Το πρώτο κρούσμα Ευλογιάς των Πιθήκων στην Ελλάδα το 2026 στα Ιωάννινα!

7 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΕΡΙ του Αγιου ΠΑΪΣΙΟΥ

    ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΕΡΙ του Αγιου ΠΑΪΣΙΟΥ

    41 shares
    Share 16 Tweet 10
  • Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    33 shares
    Share 13 Tweet 8
  • Θα έρθει και η δική σας ώρα….

    32 shares
    Share 13 Tweet 8
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (2/6/2026)

    28 shares
    Share 11 Tweet 7
  • Ακούστε και θα πάθετε σοκ με το τι άκουσα σήμερα και είδα με τα μάτια μου στο Κολχικό Θεσσαλονίκης. – ΒΙΝΤΕΟ

    23 shares
    Share 9 Tweet 6

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr