• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 26 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΨΕΙΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ !!!

11 έτη ago
in ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google
Βασική προϋπόθεση επιστροφής στη Δραχμή είναι η ολική διαγραφή του παράνομου χρέους.
Εάν διαγράψουμε το επαχθές και επονείδιστο χρέος, τότε η επιστροφή στη Δραχμή, θα είναι ευλογία, και όχι τραγωδία.
Η εφημερίδα INDEPENDENT γράφει ότι μόνο με διαγραφή του χρέους, σώζεται η Ελλάδα.
Κανείς δεν θέλει να επενδύσει σε μια αποικία χρέους. Όλος ο Ευρωπαϊκός και Αμερικάνικος τύπος φαίνεται να το συνειδητοποιεί αυτό το γεγονός.
Θυμηθείτε ότι μεγαλώσαμε με τη Δραχμή, και μεγαλουργήσαμε. Αργότερον ήρθαν οι πολιτικοί πράκτορες των Κοσμοκρατόρων, μας βάλανε στο Ευρώ, και καταστραφήκαμε!!!
Το Ευρώ είναι πολύ ισχυρό νόμισμα για να το αντέξει μια φτωχή χώρα, χωρίς βαριά Βιομηχανία, και με ανεργία τεράστια.!!!
Το Ευρώ είναι πόλος έλξης για τους λαθρομετανάστες.
Η Κυβέρνηση πρέπει να καταλάβει ότι δεν εξαρτάται από τη Μέρκελ και Ολάντ, η απόφαση για συμφωνία, ή διαγραφή του  παράνομου χρέους. Εξαρτάται από τη παγκόσμια δικτατορία, και από τους Γύπες αρπακτικά δανειστές μέλη της.
Το Μεγάλο Αφεντικό της Γης θέλει να πληρωθεί όλο το χρέος, θέλει και τις συντάξεις των Ελλήνων, για να χρηματοδοτεί τους Τζιχαντιστές.
Δεν γίνεται να πληρώνει εσαεί ο φτωχός Ελληνικός Λαός τα δάνεια που μας χρέωσαν παράνομα οι Κοσμοκράτορες.
Με το χρέος αυτό, αμέσως μόλις εισαχθεί η Δραχμή, θα υποτιμηθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό, ενώ χωρίς το χρέος δεν θα γίνει υποτίμηση.
Τις λεπτομέρειες επιστροφής στη Δραχμή, θα ρυθμίσουν οι οικονομολόγοι του ΥΠ.ΟΙΚ. Αντί να ευγνωμονούμε τον Βαρουφάκη που «τα έβαλε» με τα διεθνή θηρία, και να τον στηρίζουμε, συμφωνούμε με τα αρπακτικά στην ειρωνεία κατά Βαρουφάκη. Παίζουμε το παιχνίδι των δυναστών-δανειστών!!!
Είμαστε βλέπετε εθισμένοι να έχουμε  υποτελείς και γραικύλους πολιτικούς της Τρόϊκα Εσωτερικού!!
Ένας υπουργός ύψωσε το ανάστημά του εναντίον των λεόντων, και πέσαμε επάνω του να τον «φάμε».
Εάν παραιτηθεί o Βαρουφάκης, θα είναι απώλεια για τον Ελληνισμό!!! Βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας!!
Δραχμή με επαχθές, και επονείδιστο χρέος δεν γίνεται.
Η ιστορία δείχνει ότι η μαζική διαγραφή του χρέους, δεν είναι ούτε σπάνιο φαινόμενο, ούτε δύσκολο, φτάνει να καμφθεί η αδιαλλαξία των αρπακτικών της παγκόσμιας διακυβέρνησης, η οποία μας φόρτωσε αυτό το τεράστιο και επαχθές χρέος.
Το Ελληνικό δράμα θα συνεχίζεται για πολύ ακόμα, διότι οι γύπες-τοκογλύφοι δανειστές-δυνάστες της παγκόσμιας διακυβέρνησης δεν αποφασίζουν να αναδιαρθρώσουν το Ελληνικό απεχθές, παράνομο, και επονείδιστο χρέος.
Τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα αν η Ελλάδα ήταν μια ανεξάρτητη χώρα, δηλαδή δεν ήταν μέλος της Ευρωζώνης.
Οι χώρες χρεοκοπούν συχνά, και διαγράφουν τα χρέη τους.
Δεν είναι μόνον η Ελλάδα. Στην παγκόσμια ιστορία η Αυστρία έχει χρεοκοπήσει 7 φορές, η Ισπανία 6, η Γερμανία 4, και η Πορτογαλία 4. Η Ελλάδα στο παρελθόν έχει πτωχεύσει 7 φορές.
Από τις αρχές του 2000 έχουν σημειωθεί 11 μεγάλες πτωχεύσεις κρατών.
Η Γερμανία το 1953 διέγραψε το δημόσιο χρέος, και άλλες χώρες κατά καιρούς, ιδίως της Λατινικής Αμερικής!!!
Ένας αξιωματούχος της Ε.Ε. είπε, «Σας θυσιάσαμε για να σωθούμε». Οι δανειστές είναι οικονομικοί δολοφόνοι!!!
Το χρέος είναι μη βιώσιμο. Το πρόβλημα αντιμετωπίζεται ΜΟΝΟ με άμεσο διαγραφή του χρέους, είτε με συμφωνίες με τους «εταίρους» στην Ε.Ε., είτε μονομερώς, ( γιαυτό οι «εταίροι» λέγουν, ΟΧΙ μονομερείς ενέργειες), είτε με τη διεθνή δικαιοσύνη, είτε με ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ έναντι των δανειστών-δυναστών, αλλιώς με το τεράστιο και παράνομο, επαχθές, απεχθές, και επονείδιστο αυτό χρέος δεν θα επιβιώσουμε, και θα χάσουμε τη πατρίδα μας, διά της πτωχείας…………
Πρέπει να μπορούμε να ελέγχουμε το δικό μας νόμισμα.!!!
Εάν μείνουμε ανενεργοί, θα χάσουμε το Λαό μας, και τη πατρίδα μας………….
Γιαυτό οι Κοσμοκράτορες δανειστές, δεν θέλουν ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, διότι αυτοί το δημιούργησαν, (οι τρόποι σας είναι γνωστοί), για να κερδοσκοπήσουν εις βάρος του Ελληνικού Λαού, και τελικά να διαμελίσουν και καταλάβουν την Ελλάδα.!
Θέλουν τον ορυκτό μας πλούτο, (Χρυσό, υδρογονάνθρακες) , αλλά και τη Γεωπολιτική-Γεωστρατηγική αξία της χώρας!!
Έτσι ολοκληρώνονται τα σχέδια των Επικυρίαρχων της Γης, εις βάρος της Ελλάδος!!!
 

Αντώνης Γρυπαίος
Διεθνολόγος-Αρθρογράφος.

greek1

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

28 Φεβρουαρίου 2026: Η μέρα που ο κόσμος άλλαξε ανεπιστρεπτί
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

28 Φεβρουαρίου 2026: Η μέρα που ο κόσμος άλλαξε ανεπιστρεπτί

by admin
2 ώρες ago
Αποστόλου: 24η Ιουλίου: Γιορτάζουμε τη Δημοκρατία ή την αργή αποδόμησή της;
Slider

Αποστόλου: 24η Ιουλίου: Γιορτάζουμε τη Δημοκρατία ή την αργή αποδόμησή της;

by admin
3 ώρες ago
Η Αποκρυφιστική Μεγα-Τελετουργία του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2026
ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Η Αποκρυφιστική Μεγα-Τελετουργία του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2026

by admin
4 ώρες ago
“ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΟΔΟΜΟΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΘΙΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΣΟΔΟΜΟΝΟΜΟΣ, ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ! ΒΛΑΣΦΗΜΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ”
Slider

“ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΟΔΟΜΟΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΘΙΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΣΟΔΟΜΟΝΟΜΟΣ, ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ! ΒΛΑΣΦΗΜΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ”

by admin
5 ώρες ago
Next Post
Προειδοποίηση Α.Τσίπρα προς ΗΠΑ: “Βοηθήστε αλλιώς θα υπάρξουν ανεπιθύμητες καταστάσεις παγκοσμίως”!

Προειδοποίηση Α.Τσίπρα προς ΗΠΑ: "Βοηθήστε αλλιώς θα υπάρξουν ανεπιθύμητες καταστάσεις παγκοσμίως"!

Διαβάστε το έγγραφο που δικαιώνει τη Ζωή στο επεισόδιο με τον αστυνομικό

Διαβάστε το έγγραφο που δικαιώνει τη Ζωή στο επεισόδιο με τον αστυνομικό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr