• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Παρασκευή, 19 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Γεωργαντά και Λογοθέτης αποκαλύπτουν τις μεθοδεύσεις του μαύρου μετώπου!

11 έτη ago
in ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Ζωή Γεωργαντά και Νίκος Λογοθέτης

Η ασυγκράτητη κακία και το μίσος των εγχώριων Μνημονιακών Δυνάμεων για την απώλεια της εξουσίας από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχουν φθάσει στο απόγειό τους. Διαβάζαμε χθες σε, όπως νομίζαμε, έγκριτο ηλεκτρονικό ιστολόγιο το εξής κείμενο που μας άφησε άναυδους:
Είναι αστείο να πιστέψει κάποιος πως η Ευρωζώνη θα εκβιαστεί από μια παρέα ξεχασμένων από την ιστορία σταλινικών και άλλων περιθωριακών που μια αναταραχή τους έφερε στην εξουσία, σε μια μικρή και αδύναμη χώρα και θα υποκύψει στις οικονομικές «βασκανίες» του κ. Βαρουφάκη ή τις σοβιετικές «μαγγανείες» του κ. Λαφαζάνη… (capital.gr – Κώστας Στούπας, Το τέλος της ελληνικής ελεύθερης πτώσης…)

Δεν περνάει μέρα χωρίς κάποιο «θαύμα». Σήμερα παραλάβαμε, ως πολιτικώς ενάγοντες και διάδικοι που έχουμε έννομο συμφέρον, το Πόρισμα του κ. Εισαγγελέα Εφετών, κ. Αντωνίου Λιόγα, ο οποίος υιοθετεί το περυσινό Πόρισμα του κ. Αντεισαγγελέα Εφετών, κ. Ιωάννη Κούτρα, ο οποίος (κ. Ι. Κούτρας) ευθυγραμμίστηκε πέρυσι με την Πειθαρχικώς Διωχθείσα Ανακρίτρια, κ. Έλενα Πεδιαδίτη, η οποία προσπάθησε να θέσει την Δικογραφία της αλλοίωσης των στοιχείων του δημοσίου χρέους και ελλείμματος του 2009 στο αρχείο και να ακυρώσει με σαθρά επιχειρήματα το Πόρισμα του Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος κ. Γ. Πεπόνη. Σημειώνουμε ότι η κ. Έλενα Πεδιαδίτη, έχει ήδη διωχθεί πειθαρχικά για την παράτυπη ανακριτική διδικασία που ακολούθησε, και όπως γνωρίζουμε, είναι υπό δικαστική διερεύνηση και για το έγκλημα της υπεξαγωγής εγγράφων.

Τονίζουμε ότι το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών απέρριψε πέρυσι την Πρόταση του κ. Ι. Κούτρα με το Βούλευμά του 1212/2014, για την οποία μάλιστα απόρριψη ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ αναστατώθηκε μέχρι σημείου εξύβρισης της Ελληνικής Δικαιοσύνης και η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας χαρακτήρισε την πράξη του αυτή ως «θεσμική εκτροπή». Και έρχεται ο Εισαγγελέας Εφετών, κ. Αντώνιος Λιόγας, και επαναφέρει την Πρόταση Κούτρα!
Διερωτώμεθα αν ο κ. Εισαγγελέας διάβασε την Δικογραφία. Μήπως την «ξεπέταξε»? Μπορεί βέβαια να ήταν επιφορτισμένος και με πολλές άλλες Δικογραφίες, αλλά αυτό δικαιολογεί το πιθανό «ξεπέταγμα»?

Με την Πρότασή του ο Εισαγγελέας Εφετών, κ. Α. Λιόγας, μας λέει ουσιαστικά το εξής: Κυρίες και Κύριοι, νόμιμα ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ παραβίασε τον στατιστικό νόμο 3832/2010 με το να μην καλεί τις απαιτούμενες από τον νόμο συνεδριάσεις του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ, νόμιμα παραβίασε το Ενωσιακό Δίκαιο και τα περισσότερα κριτήρια του Ευρωπαϊκού Συστήματος Εθνικών Λογαριασμών για τον υπολογισμό του δημοσίου χρέους και ελλείμματος του 2009, νόμιμα εψεύσθη για μια σειρά ζητημάτων, νόμιμα συνδιαλέγετο με το ΔΝΤ και την Eurostat (Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία) πίσω από την πλάτη του θεσμικά κατοχυρωμένου Συλλογικού Οργάνου, δηλαδή του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ, νόμιμα κατήργησε την ανεξαρτησία της ΕΛΣΤΑΤ, νόμιμα…, νόμιμα…, νόμιμα λειτούργησε παράνομα και ψευδώς. Αφήστε τον λοιπόν να συνεχίσει το όπως φαίνεται έξωθεν καθοδηγούμενο (καταστρεπτικό) έργο του και μην τον αγγίζετε καθόσον έχουμε και μια διαπραγμάτευση που λαμβάνει χώρα με τους «Θεσμούς», κοινώς Τρόικα, οι οποίοι δεν επιθυμούν να τον ενοχλούμε για τέτοια ήσσονος σημασίας μικρο-θέματα!

Επιτρέψτε μας όμως, με επικείμενο άρθρο, να υπενθυμίσουμε το ανυπόστατο του περυσινού Πορίσματος του κ. Κούτρα, κάτι που προφανώς ήταν ξεκάθαρο για το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών που απέρριψε το Πόρισμα αυτό που τώρα «ξανα-εμφανίζεται»!
Τί τελικά θέλουμε;
να μείνει η σκιά αυτή της αλλοίωσης του ελλείμματος 2009 χωρίς διαλεύκανση από το Δικαστικό Ακροατήριο;

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

«Η Ελλάδα σε εποπτεία μέχρι το 2064 και το μέγα ψεύδος Μητσοτάκη»-Νότης Μαριάς
Slider

«Η Ελλάδα σε εποπτεία μέχρι το 2064 και το μέγα ψεύδος Μητσοτάκη»-Νότης Μαριάς

by admin
3 ημέρες ago
Ευρωπαϊκή Εισαγγελία: Κατεπείγουσα έρευνα για τα 120 εκατ. ευρώ της Κεραμέως σε διαδραστικούς πίνακες
Slider

Ευρωπαϊκή Εισαγγελία: Κατεπείγουσα έρευνα για τα 120 εκατ. ευρώ της Κεραμέως σε διαδραστικούς πίνακες

by admin
4 εβδομάδες ago
«Βρέχει κάθε εβδομάδα»: Το Ιράν ισχυρίζεται ότι κατέστρεψε μυστικό κέντρο ελέγχου καιρού των ΗΑΕ – Η συνωμοσία της «γεωμηχανικής» αποκαλύπτεται;
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

«Βρέχει κάθε εβδομάδα»: Το Ιράν ισχυρίζεται ότι κατέστρεψε μυστικό κέντρο ελέγχου καιρού των ΗΑΕ – Η συνωμοσία της «γεωμηχανικής» αποκαλύπτεται;

by admin
2 μήνες ago
«Η Ελλάδα συζητά να «φιλοξενήσει» γαλλικά πυρηνικά όπλα στο έδαφος της» αποκαλύπτει ο Μακρόν!
Slider

«Η Ελλάδα συζητά να «φιλοξενήσει» γαλλικά πυρηνικά όπλα στο έδαφος της» αποκαλύπτει ο Μακρόν!

by admin
4 μήνες ago
Next Post
Αυτά τα σημάδια στα γεννητικά όργανα σημαίνουν… μύκητες

Αυτά τα σημάδια στα γεννητικά όργανα σημαίνουν... μύκητες

Ζητείται η μεταφορά και των τελευταίων αποθεματικών

Ζητείται η μεταφορά και των τελευταίων αποθεματικών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr