• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Παρασκευή, 19 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΟΙΜΠΛΕ : ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

11 έτη ago
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών σε συνέντευξή του στο γερμανικό δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο ZDF, καταφέρθηκε κατά του Έλληνα πρωθυπουργού, της κυβέρνησης και του ελληνικού λαού, επιρρίπτοντας τους όλες τις ευθύνες και για τα όσα έγιναν και για τα όσα θα γίνουν και εμμέσως απαίτησε αλλαγή κυβέρνησης και πρωθυπουργού για να υπάρχει ελπίδα παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.

Όπως ισχυρίστηκε, από τους Έλληνες εξαρτάται το κατά πόσον η Ελλάδα θα παραμείνει στην Ευρωζώνη, «αλλά είναι σαφές ότι με αυτή την πολιτική του κ. Τσίπρα, η οποία προκαλεί σύγχυση, έγινε πολύ πιο δύσκολο», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, προσθέτοντας πάντως ότι δεν μπορεί να πει ότι έρχεται Grexit.

«Το ότι ξαφνικά μια κυβέρνηση σηκώνεται και φεύγει από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αφού ο πρωθυπουργός την Παρασκευή το μεσημέρι ήταν μαζί με τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων, αφού η καγκελάριος και πολλοί άλλοι έκαναν απεριόριστη προσπάθεια και στην πατρίδα του κάνει ακριβώς το αντίθετο, αυτό δεν προκαλεί μόνο σύγχυση, αλλά είναι και θλιβερό», δήλωσε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, και τόνισε ότι οι τραπεζικοί ειδικοί και η ΕΚΤ παρακολουθούν με μεγάλη ανησυχία την εξέλιξη της κατάστασης στην Ελλάδα ως την Δευτέρα.

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός είπε με έμφαση ότι δεν θα συμβουλεύσει στον ελληνικό λαό την αποδοχή του προγράμματος. Φανταστείτε ο ελληνικός λαός να ψηφίσει εναντίον της ψήφου της κυβέρνησής του. Τότε εμείς θα πρέπει να πούμε στον δικό μας λαό και στο δικό μας κοινοβούλιο, «τώρα θα εμπιστευθούμε ότι οι υπεύθυνοι στην Ελλάδα, άρα η κυβέρνηση, θα κάνουν αυτό για το οποίο έχουν δεσμευθεί σε αυτό το πρόγραμμα, το οποίο όμως μόλις εισηγήθηκαν στον λαό τους να μην δεχθεί». Αυτό δεν αποτελεί βάση για αποφάσεις εις βάρος των φορολογουμένων άλλων χωρών», υπογράμμισε ο κ. Σόιμπλε και πρόσθεσε ότι μια χρεοκοπία δεν προκαλεί ανεξέλεγκτο κίνδυνο για τον γερμανικό προϋπολογισμό, ενώ και η Ευρωζώνη, προκειμένου να μην υπάρχει κίνδυνος, πρέπει να καταστεί πειστικά σαφές ότι είναι σταθερή.

«Έπειτα από αυτή την αιφνιδιαστική εξέλιξη στην Αθήνα, όπου ο πρωθυπουργός Τσίπρας εντελώς ξαφνικά διέκοψε μονομερώς την διαπραγμάτευση, δεν έχουμε καμία βάση να επιμηκύνουμε το πρόγραμμα το οποίο εκπνέει την 30ή Ιουνίου», είπε εξάλλου ο κ. Σόιμπλε, σε δεύτερη συνέντευξή του στο ARD και προέβλεψε ότι η Ελλάδα είναι πολύ πιθανόν τις επόμενες μέρες να αντιμετωπίσει σοβαρή οικονομική κρίση. «Και επειδή οι άνθρωποι στην Ελλάδα το περιμένουν, είχαμε αυτή τη μεγάλη εκροή καταθέσεων, ήδη τις προηγούμενες ημέρες», δήλωσε.

Ερωτώμενος εάν η Ελλάδα θα λάβει χρήματα από την ΕΚΤ, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών επισήμανε ότι, με τις νέες εξελίξεις, μπορεί να τεθεί υπό αμφισβήτηση η αξιοπιστία και η ρευστότητα κάποιων ελληνικών τραπεζών.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το πότε ενημερώθηκε για την πρόθεση της ελληνικής κυβέρνησης να προχωρήσει σε δημοψήφισμα, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε: «Το έμαθα την Παρασκευή το βράδυ, αλλά πριν από την ισοφάριση στην παράταση του ποδοσφαιρικού αγώνα της Εθνικής Γυναικών. Μου τηλεφώνησε η καγκελάριος και, αν έχω καταλάβει σωστά, ο κ. Τσίπρας την ενημέρωσε τηλεφωνικά ακριβώς πριν κάνει το διάγγελμα – νομίζω και τον πρόεδρο της Γαλλίας».

Ο κ. Σόιμπλε πάντως, σε ερώτηση σχετικά με το αν αισθάνεται ότι τον παραπλάνησε ο Πρωθυπουργός από την αρχή, απάντησε ότι ο κ. Τσίπρας, ακόμη και πριν από τις εκλογές, έλεγε ότι ήθελε η Ελλάδα να παραμείνει στο ευρώ, χωρίς όμως πρόγραμμα. «Είπαμε ότι αυτό δεν γίνεται. Και τότε για πολύ καιρό προσπαθήσαμε εντατικά. Για το ποια ήταν πράγματι η πρόθεσή του, θα μπορούσε κανείς να έχει διαφορετική άποψη. Ο ίδιος ήταν μέχρι την Παρασκευή το απόγευμα με τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων. Κανένας δεν υποψιάστηκε. Πραγματικά μας αιφνιδίασε», πρόσθεσε ο κ. Σόιμπλε και απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το εάν θα πρέπει να ασχοληθούν με το θέμα και πάλι οι αρχηγοί κρατών, δήλωσε:

«Όχι, δεν έχει κανένα νόημα», για να συνεχίσει: «Η Ελλάδα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της. Με αυτή την απόφαση, εγκατέλειψε εντελώς μονομερώς το τραπέζι των διαπραγματεύσεων και, έχοντας υπ” όψιν την διαδικασία και τον χρόνο, είναι μάλλον αδιανόητο».

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Σεισμός: Επικοινωνία Κασιδιάρη με Musk για την Ελλάδα – Παρέμβαση για το γαλάζιο παρακράτος γκρεμίζει το Μαξίμου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σεισμός: Επικοινωνία Κασιδιάρη με Musk για την Ελλάδα – Παρέμβαση για το γαλάζιο παρακράτος γκρεμίζει το Μαξίμου

by admin
2 ώρες ago
ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ για τις εκλογές – Αποκάλυψη από το εξωτερικό
Slider

ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ για τις εκλογές – Αποκάλυψη από το εξωτερικό

by admin
1 ημέρα ago
Για να μην απορούμε από το «κύμα» καρκίνων, εμφραγμάτων και εγκεφαλικών… Θα τρώμε χωρίς να το ξέρουμε «μεταλλαγμένους οργανισμούς» με…
Slider

Για να μην απορούμε από το «κύμα» καρκίνων, εμφραγμάτων και εγκεφαλικών… Θα τρώμε χωρίς να το ξέρουμε «μεταλλαγμένους οργανισμούς» με…

by admin
1 ημέρα ago
Politico: Πρόωρες εκλογές τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο στην Ελλάδα – Το παρασκήνιο της κυβέρνησης και ο φόβος για το νέο κόμμα Τσίπρα
Slider

Politico: Πρόωρες εκλογές τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο στην Ελλάδα – Το παρασκήνιο της κυβέρνησης και ο φόβος για το νέο κόμμα Τσίπρα

by admin
1 ημέρα ago
Next Post
“ΓΙΑΤΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”

"ΓΙΑΤΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"

Ιδού η πλαστογραφία Γιούνκερ που αποδεικνύουν την προσπάθεια του να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό

Ιδού η πλαστογραφία Γιούνκερ που αποδεικνύουν την προσπάθεια του να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr