Ο Σ.Πριφτης μιλησε για την μεγάλη έκταση που ελαβε στα ΜΜΕ, η Επιστολη Διαβημα του, προς την Πρεσβεια της Λιθουανιας στην Ελλαδα!
Διαβαστε εδω: Κερκυραίος κουρέας εναντίον της «σιδηράς» κυρίας της Λιθουανίας http://www.triklopodia.gr/diavima-epistoli-stin-presvia-tis-lithouanias-stin-ellada-apo-melos-tou-siriza-spiro-prifti%e2%80%8f/
Επισης αναφέρθηκε για την εμπειρια του- επαφες, που ειχε, με την Ευρωπαικη Κομισιον-Τροικα,και ΔΝΤ! Και τα μεγαλα προβληματα που εχει η Ελλαδα στα θεματα της ιδιωτικης Εκπαιδευσης οπως π χ, στην μη αναγνωριση απο το Ελληνικο Κρατος, των πτυχίων απο Σχολες Ελευθερων Σπουδων! Και τονισε,ποιες απλες Μεταρρυθμισεις χρειαζεται η χωρα μας να υλοποιηση αμεσα,χωρις να εχουν καποιο δημοσιονομικο κοστος!
Ομως, η ενδιαφερον Συνεντευξη ξεκινα στο Βιντεο στα 12 λεπτα (προχωρήστε το Βίντεο στο 12:10) όπου ο Σ.Πριφτης,μιλα για το Δημοψηφισμα, για την επικρατηση του ΟΧΙ,
και την λαθος διατυπωση-ερωτημα,που τεθηκε να ψηφίσει ο Ελληνικος Λαος! Το Βιντεο στα τελευταια λεπτα γινεται ολο και πιο ενδιαφέρον, αφου το μελος του Συριζα εξηγει οτι το κομμα
λογω της πολυφωνικοτητας, και τον διαφορων Συνιστωσων που απαρτιζουν το Συριζα, ποτε δεν ειχε ξεκαθαρη θέση,υπέρ του Ευρω,οι αντιστοιχος υπερ της Δραχμης!
Θεωρει ,μη ρεαλιστικες απο την αρχη,την αποψη και τα λεγομενα του Συριζα προεκλογικα,οτι θα σκίσουν-καταργήσουν τα μνημονια με ενα νομο και ενα αρθρο! Και θα κανουν καλυτερη Διαπραγματευση με τους δανειστές μας, εκεινη θα υποχωρήσουν,και η Ελλαδα θα μείνη εντος στην ζωνη του Ευρω! Αυτα δεν γινονται,τονισε ο Σ.Πριφτης, και ξεκαθαρισε την θεση του,
οτι ειναι εναντια στην νεα Συμφωνια-Μνημονιο……που θα ξεπερασει κατα πολυ τα 13 δις-μετρα, με την υφεση να παραμενη στην Χωρα μας, Για αλλα 10 Χρόνια! Και μην ξεχναμε οτι το ιδιο το ΔΝΤ ειπε,οτι το Ελληνικο χρεος,ειναι 200% Μη Βιωσιμο!
Αυτα και αλλα πολλα αποκλειστικα….δείτε το Βιντεο εδω:






