• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 21 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΛΛΑΔΑ

Πόρισμα-βόμβα: Ζημία εκατομμυρίων ευρώ από ατασθαλίες σε ΕΡΤ και Αθήνα 9,84. Για κακούργημα ο Παναγόπουλος

11 έτη ago
in ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

δικαστεί για κακούργημα ο πρώην πρόεδρος της Δημόσιας Τηλεόρασης Χρήστος Παναγόπουλος ενώ για υπεξαίρεση 35 εκατομμυρίων ευρώ διώκονται δεκάδες στελέχη της Δημοτικής Ραδιοφωνίας για ατασθαλίες και απάτες που διαπιστώθηκαν

Ζημία εκατομμυρίων ευρώ επέφεραν στο ελληνικό δημόσιο φαινόμενα κακοδιαχείρισης και ατασθαλιών στην ΕΡΤ επί διοίκησης Χρήστου Παναγόπουλου,αλλά και στον ραδιοσταθμό 9,84 την περίοδο 2001-2010, σύμφωνα τα πορίσματα των ελεγκτών.

Όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής», για την υπόθεση της ΕΡΤ παραπέμπεται, με βούλευμα, να δικαστεί για κακούργημα ο πρώην πρόεδρος της Δημόσιας Τηλεόρασης Χρήστος Παναγόπουλος ενώ για υπεξαίρεση 35 εκατομμυρίων ευρώ διώκονται δεκάδες στελέχη της Δημοτικής Ραδιοφωνίας για ατασθαλίες και απάτες που διαπιστώθηκαν.

Δίωξη για το κακούργημα της απιστίας

Ειδικότερα, όσον αφορά την ΕΡΤ, ο κ. Παναγόπουλος παραπέμπεται για το κακούργημα της απιστίας περί την υπηρεσία για έκτακτες αμοιβές που έδινε σε δημοσιογράφους, νομικούς συμβούλους αλλά και τεχνικούς κατά παράβαση της νομοθεσίας. Οι ελεγκτές στο πόρισμα τους επισημαίνουν ότι «οι αμοιβές δεν συνδέονται με την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων, όπως αναφέρουν οι αποφάσεις, αλλά συνδέονται μόνο με το έργο για το οποίο ήταν υπεύθυνος ο υπάλληλος που αμειβόταν και για το οποίο έπαιρνε το μισθό του».

Σύμφωνα με τα πορίσματα, δεκάδες χιλιάδες ευρώ μοιράστηκαν με εντελώς ασαφή κριτήρια σε εργαζόμενους που προτιμήθηκαν να εισπράττουν έξι και επτά μισθούς για άγνωστους λόγους. Θέμα εγείρεται και με απευθείας αναθέσεις σε εταιρείες τεχνικών συμβούλων καθώς με βάση το βούλευμα,παράλληλα,είχε συγκροτηθεί άλλη εταιρεία με ηλεκτρονικούς μηχανικούς κλπ που είχε έργο της να βοηθάει το έργο της εταιρείας που αμειβόταν παράλληλα. Ειδική αναφορά γίνεται και στο ζήτημα της διοργάνωσης του φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 2006, όταν εταιρεία ανέλαβε τη διοργάνωση έναντι 231.000 ευρώ.

Στην ίδια εταιρεία δόθηκε και η χριστουγεννιάτικη γιορτή του 2006, με απευθείας ανάθεση και χωρίς διαγωνισμό. Ο πρώην πρόεδρος της ΕΡΤ κατηγορείται ότι μεταχειρίστηκε ιδιαίτερα τεχνάσματα για να κάνει τις αναθέσεις και ότι ζημιώσε το ελληνικό δημόσιο αν και η ΕΡΤ επιδοτούνταν από το δημόσιο. Μαζί με τον κ. Παναγόπουλο παραπέμπονται ο εντεταλμένος σύμβουλος Γιώργος Χουλιάρας,αλλά και στελέχη εταιρειών που ωφελήθηκαν.

Δημοτικό Ραδιόφωνο 9,84

Ποινική δίωξη για το κακούργημα της απιστίας στην υπηρεσία με τις επιβαρυντικές διατάξεις του Ν. 1608/50 περί καταχραστών, προτείνει το πόρισμα της Οικονομικής Εισαγγελίας κατά προσώπων που συμμετείχαν στο ΔΣ της Δημοτικής Ραδιοφωνίας την περίοδο 2001-2010.

Προτείνεται επίσης η δίωξη για υπεξαίρεση κατά νομίμου εκπροσώπου εταιρειών που διοργάνωσαν εκδηλώσεις. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο συγκεκριμένος εκπρόσωπος εισέπραξε αμοιβή 800.000 ευρώ,ενώ είχε εκχωρήσει το συγκεκριμένο δικαίωμα στη Eurobank. Σήμερα η Τράπεζα ζητεί και πάλι να πληρωθεί και έχουν ασκηθεί αγωγές.

Οι ελεγκτές διαπίστωσαν επισημαίνουν ότι στη Δημοτική Ραδιοφωνία απουσίαζε σύστημα εταιρικής διακυβέρνησης, ενώ δεν υπήρχε ούτε καν σύστημα εσωτερικού ελέγχου, προϋπολογισμοί και απολογισμοί παρακολούθησης των έργων και της απόδοσης των συνεργατών.

Αναφέρεται,επίσης,ότι η εταιρεία απασχολούνταν με εκτός του Κανονισμού και του εταιρικού σκοπού δραστηριότητες. Εκτός δε από τις παράτυπες αμοιβές σε νομικούς, ταχυμεταφορές, δώρα και εκδηλώσεις, διαπιστώθηκαν και σοβαρά ζητήματα φορολογικά.

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ: “Κινδύνεψε η ζωή μου”
Slider

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ: “Κινδύνεψε η ζωή μου”

by admin
3 ώρες ago
Αποτροπιασμός. Τελετές των Ιλλουμινάτι στην Αθήνα από το Πρώτο Θέμα
Slider

Αποτροπιασμός. Τελετές των Ιλλουμινάτι στην Αθήνα από το Πρώτο Θέμα

by admin
14 ώρες ago
Εφιάλτης, o «Βασιλιάς είναι γυμνός»: Έρχεται το μεγαλύτερο κραχ στην Iστορία με -80% στον Nasdaq, «θάνατος» για Bitcoin
Slider

Εφιάλτης, o «Βασιλιάς είναι γυμνός»: Έρχεται το μεγαλύτερο κραχ στην Iστορία με -80% στον Nasdaq, «θάνατος» για Bitcoin

by admin
2 ημέρες ago
Στρατιωτικός όρκος στο Δωδεκάθεο: Η ειδωλολατρία βάφτηκε «χακί» και ζητά… θεσμική αναγνώριση!
Slider

Στρατιωτικός όρκος στο Δωδεκάθεο: Η ειδωλολατρία βάφτηκε «χακί» και ζητά… θεσμική αναγνώριση!

by admin
4 ημέρες ago
Next Post
Μεγάλη συμφωνία Ελλάδας-Βενεζουέλας για παροχή φθηνού πετρελαίου – Η χώρα “θωρακίζεται” για μελλοντικές εξελίξεις;

Μεγάλη συμφωνία Ελλάδας-Βενεζουέλας για παροχή φθηνού πετρελαίου - Η χώρα "θωρακίζεται" για μελλοντικές εξελίξεις;

Ο ΦΕΤΟΥΛΑΧ ΓΚΙΟΥΛΕΝ ΚΑΛΕΙ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο ΦΕΤΟΥΛΑΧ ΓΚΙΟΥΛΕΝ ΚΑΛΕΙ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr