• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Σοκ στην Τουρκία: Το PKK ελέγχει την πόλη Βάρτο – “Ερντογάν στείλε το δικό σου γιό στρατιώτη” φωνάζουν οι μητέρες των νεκρών Τούρκων (εικόνες, vid)

11 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
Σοκ στην Τουρκία: Το PKK ελέγχει την πόλη Βάρτο – “Ερντογάν στείλε το δικό σου γιό στρατιώτη” φωνάζουν οι μητέρες των νεκρών Τούρκων (εικόνες, vid)
0
SHARES
3
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Φλέγεται η Τουρκία, με το PKK να ελέγχει ολόκληρες πόλεις ενώ το αίμα των Τούρκων στρατιωτών που ρέει άφθονο προκαλεί σφοδρές αντιδράσεις εναντίον του Ρ.Τ.Ερντογάν. Το ηθικό του Τουρκικού στρατού παραμένει εξαιρετικά χαμηλό με τις ΤΕΔ να διεξάγουν ψυχολογικές επιχειρήσεις ανύψωσης του ηθικού τους ενώ οι βαριές απώλειες και κυρίως η ανικανότητα ελέγχου ολόκληρων περιοχών εντός της τουρκικής επικράτειας δημιουργεί φόβο με τις μητέρες των στρατιωτών να ξεσπούν εναντίον του “Σουλτάνου” καλώντας τον ίδιο να στείλει τα δικά του παιδιά στον πόλεμο για να τα μαζέψει μέσα σε…φέρετρα!

Ήταν θέμα χρόνου οι εικόνες από τις κηδείες των Τούρκων να αρχίζουν να επηρεάζουν το ηθικό και να δημιουργούν μια ανυπακοή συμμόρφωσης της τουρκικής κοινωνίας προς τις υποδείξεις του Ερντογάν για συνέχιση του πολέμου!

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα της εφημερίδας Ζαμάν,δημοσιοποίησε βίντεο από τη κηδεία στρατιώτη καταγόμενου από το Βαν που σκοτώθηκε στις συγκρούσεις στο έδαφος της Συρίας.

Συγγενείς του νεκρού αλλά και πολύς κόσμος μετέτρεψαν τη κηδεία σε εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά της επιλογής Ερντογάν να εμπλέξει τη χώρα σε πολεμικές επιχειρήσεις.

Το σύνθημα που κυριάρχησε απευθυνόμενο προς τον Τούρκο πρόεδρο ήταν να “στείλει το γιό του στο στρατό”

Ταυτόχρονα, το PKK έχει θέσει υπό τον έλεγχο του ολόκληρες περιοχές ενώ με απόφαση της νομαρχίας του Μους η απαγόρευση κυκλοφορίας που ισχύει από τις 08:30, συνεχίζεται ενώ αναφέρεται πως η περιοχή είναι στον έλεγχο του HPG.

H νομαρχία ανέφερε πως το PKK έχει εγκαταστήσει εκρηκτικά σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης.

Σχετικά με το θέμα, το πρακτορείο ειδήσεων Dicle, έγραψε πως το HPG μπήκε στην πόλη χτες το βράδυ, διασφάλισε τον έλεγχο, ενώ υπήρξαν και συγκρούσεις με στρατιώτες.

Σύμφωνα με το Dicle, τα μέλη του HPG τηλεφώνησαν στην αστυνομία, ανέφεραν πως η πόλη είναι υπό τον έλεγχο τους και έκαναν έκκληση σε στρατιωτικούς και αστυνομικούς να μην βγουν στον δρόμο για λόγους ασφαλείας. .

Η Σαμπιτέ Εκιντζί-δήμαρχος του Βάρτο, μιλώντας στην εφημερίδα Εβρενσελ, είπε : ¨ Από την νύχτα υπάρχουν πυρά στην πόλη. Μάθαμε πως σε πολλές συνοικίες της πόλης βρίσκονται αντάρτες του HPG. Σε πολλά σημεία έχουν σκαφτεί τάφροι¨.

Η Εκιντζί σχολιάζοντας τους ισχυρισμούς πως οι δρόμοι είναι υπό τον έλεγχο του HPG και ότι στρατός και αστυνομία έχουν αποσυρθεί στα φυλάκια, είπε πως ¨ Λόγω των συγκρούσεων δεν μπορούμε να βγούμε έξω. Δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα σίγουροι αλλά όντως αυτά που ακούσαμε, είναι προς αυτή την κατεύθυνση¨.

Η Εκιντζί είπε πως αυτή τη στιγμή δεν γίνεται είσοδος και έξοδος στην πόλη και πρόσθεσε πως

¨Μάθαμε πως έχει συγκεντρωθεί στρατός σε σημείο κοντά στην είσοδο της πόλης. Εάν γίνει στρατιωτική επιχείρηση θα υπάρξουν σφοδρές συγκρούσεις. Στο κέντρο της πόλης υπάρχουν χιλιάδες πολίτες. Δυνητικά μια επέμβαση μπορεί να αποφέρει θλιβερά αποτελέσματα. Σε περίπτωση στρατιωτικής και αστυνομικής επέμβασης, οικογένειες και σπίτια δεν θα συνυπολογιστούν

Ο νομάρχης Βεντάτ Μπουγιούκερσοϋ (Vedat Büyükersoy) δήλωσε στο πρακτορείο Ανατολή ότι οι αντάρτες του ΡΚΚ βρίσκονται στην πόλη και ότι οι αρχές ασφαλείας τους καταδιώκουν!
Nα σημειωθεί ότι το Βάρτο είναι πόλη αγωνιστών και οι τουρκικές αρχές την κατέστρεψαν δυο φορές, τη μια τα μέσα της δεκαετίας του 1990 και την άλλη πέρυσι, στις 21 Αυγούστου.

Εν τω μεταξύ, τοπική πηγή μιλώντας στο Πρακτορείο Ειδήσεων Φιράτ τις μεσημβρινές ώρες σήμερα δήλωσε τα εξής:

“Ο έλεγχος της πόλης είναι στα χέρια των πολιτών της. Οι πολίτες έχουν συγκεντρωθεί σε ορισμένα σημεία της πόλης και είναι σε ετοιμότητα. Ο στρατός και η αστυνομία δεν φαίνεται προς στιγμήν σε κανένα σημείο της πόλης”.

Δείτε εικόνες από την πόλη Βάρτο στην Ανατολική Τουρκία με τους μαχητές του PKK να περιπολούν στους δρόμους

varto6 3 6 2 1 CL-ChueW8AAIa4S

pronews.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΟΚ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ
Slider

ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΟΚ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ

by admin
4 ώρες ago
Μετά τον Τραμπ η Αμερική τελειώνει. Πώς και γιατί…
Slider

Μετά τον Τραμπ η Αμερική τελειώνει. Πώς και γιατί…

by Anna
13 ώρες ago
«Καλοκαιρινό» το αεροδρόμιο του Κουβέιτ μετά την ιρανική επίθεση… Βίντεο
Slider

«Καλοκαιρινό» το αεροδρόμιο του Κουβέιτ μετά την ιρανική επίθεση… Βίντεο

by admin
15 ώρες ago
Σχεδόν 1 στους 4 Καναδούς έχει Αρνηθεί να Κάνει τα Εμβόλια, Σύμφωνα με Έρευνα
ΔΙΕΘΝΗ

Σχεδόν 1 στους 4 Καναδούς έχει Αρνηθεί να Κάνει τα Εμβόλια, Σύμφωνα με Έρευνα

by admin
21 ώρες ago

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Δεν το τρώμε αρκετά αλλά αυτό το φρούτο κάνει θαύματα για την πίεση

Δεν το τρώμε αρκετά αλλά αυτό το φρούτο κάνει θαύματα για την πίεση

7 ημέρες ago
Όποιο κόμμα και πολιτικός δεν είναι κατά της υποχρεωτικότητας της ψηφιοποίησης της ταυτοποίησής μας και όχι μόνο, θα το μαυρίσουμε!

Όποιο κόμμα και πολιτικός δεν είναι κατά της υποχρεωτικότητας της ψηφιοποίησης της ταυτοποίησής μας και όχι μόνο, θα το μαυρίσουμε!

3 ημέρες ago
Πέθανε και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Νίκος Ταγαράς, αφού έδωσε μάχη με τον καρκίνο

Πέθανε και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Νίκος Ταγαράς, αφού έδωσε μάχη με τον καρκίνο

5 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    49 shares
    Share 20 Tweet 12
  • Ακούστε και θα πάθετε σοκ με το τι άκουσα σήμερα και είδα με τα μάτια μου στο Κολχικό Θεσσαλονίκης. – ΒΙΝΤΕΟ

    31 shares
    Share 12 Tweet 8
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (3/6/2026)

    24 shares
    Share 10 Tweet 6
  • Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τον Αντίχριστο: Έθνος, Καταγωγή & η έλευση του Σατανά

    23 shares
    Share 9 Tweet 6
  • Βάλτο άμεσα στην διατροφή σου – Ρίχνει το ζάχαρο & ελέγχει τους θρόμβους

    22 shares
    Share 9 Tweet 6

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr