• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Ο ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ … Η Τουρκία σχεδιάζει να καταλάβει το έδαφος μιας χώρας . Του Σάββα Καλεντερίδη

11 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΔΙΕΘΝΗ, ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ
0
Ο ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ … Η Τουρκία σχεδιάζει να καταλάβει το έδαφος μιας χώρας . Του Σάββα Καλεντερίδη
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, εκφράζοντας την ευχή η τραγωδία να τερματιστεί εντός του 2016, για να επανέλθει η μαρτυρική αυτή χώρα σε κανονικούς ρυθμούς και να σταματήσουν τα καραβάνια των προσφύγων!
Την ώρα που γράφαμε τις γραμμές του άρθρου εκείνου ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, με έναν ξεδιάντροπο και ανερυθρίαστο τρόπο που μόνο ένας υπερασπιστής της γενοκτονίας και των σφαγών θα μπορούσε να κάνει, κατηγορούσε την Ευρώπη ότι μετέτρεψε τη Μεσόγειο σε νεκροταφείο προσφύγων.

Δηλαδή ο Ερντογάν και ο άλλος εξτρεμιστής μουσουλμάνος, ο Αχμέτ Νταβούτογλου, μέσω των μηχανισμών του τουρκικού κράτους, εκπαίδευσαν και εξόπλισαν με τη σειρά τον λεγόμενο Ελεύθερο Συριακό Στρατό, την Αλ Νούσρα-Αλ Κάιντα και το Ισλαμικό Κράτος, οι οποίοι όλοι αυτοί προκάλεσαν ανείπωτες σφαγές και καταστροφές, που οδήγησαν στην εξορία και την προσφυγιά εκατομμύρια κατοίκους της Συρίας, ορισμένοι από τους οποίους θαλασσοπνίγονται στη Μεσόγειο και στο Αιγαίο.

Οσο για τη Λιβύη, η Τουρκία συμμετείχε ενεργά στη δημιουργία του χάους και χρηματοδότησε μόνο μια φορά με 200.000.000 δολάρια, που μετέφεραν δυο κυβερνητικά αεροσκάφη, τους ισλαμιστές «επαναστάτες» που ευθύνονται για τα άλλα καραβάνια των μεταναστών, που θαλασσοπνίγονται πλέοντας προς Λαμπεντούσα. Τελευταία εμπλοκή της Τουρκίας, το πλοίο με τα όπλα και τα πυρομαχικά, που απέπλευσε από την Αλεξανδρέττα μέσω κατεχομένων για τη Λιβύη!

Ομως το αποκορύφωμα της υποκρισίας του Ερντογάν καταγράφεται στην τελευταία απόφαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, σύμφωνα με την οποία η Τουρκία, σε συνεργασία με τις ΗΠΑ, έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευση και τον εξοπλισμό 25 ταξιαρχιών Τουρκομάνων, με σκοπό να διεισδύσουν στο έδαφος της Συρίας και να δημιουργήσουν μια ζώνη ασφαλείας στην περιοχή μεταξύ Σεραμπλούς και Αζάζ.
Την από αέρος υποστήριξη της όλης επιχείρησης θα αναλάβουν 30 μαχητικά αεροσκάφη των ΗΠΑ, της Τουρκίας και του Κατάρ, για να συμπληρωθεί το κάδρο των εγκληματιών πολέμου.

Οι αεροπορικές δυνάμεις θα απομονώσουν την ως άνω περιοχή, θα εξουδετερώσουν με βομβαρδισμούς τις υποδομές των τζιχαντιστών του Ι.Κ., με σκοπό να τους αποδυναμώσουν, και στη συνέχεια θα προελάσουν οι 25 ταξιαρχίες Τουρκομάνων, συνολικής δύναμης 5.000-6.000 ανδρών, οι οποίοι θα εκκαθαρίσουν και θα κρατήσουν υπό τον έλεγχό τους την περιοχή, την οποία διεκδικούν και οι Κούρδοι μαχητές του Κόμματος Δημοκρατικής Ενότητας (PYD), για να ενώσουν τα καντόνια Κομπάνι και Αφρίν! Σύμφωνα με τα σχέδια της Αγκυρας, εν καιρώ ο αριθμός των ένοπλων Τουρκομάνων θα αυξηθεί και θα φτάσει τους 10.000!

Με άλλα λόγια, η Τουρκία, σε συνεργασία και με την υποστήριξη των ΗΠΑ, σχεδιάζει να καταλάβει με φίλια δύναμη εγκάθετων Τουρκομάνων, που στην προκειμένη περίπτωση παίζουν κατά κάποιον τρόπο τον ρόλο των εγκαθέτων της Θράκης, το έδαφος μιας γειτονικής χώρας, δημιουργώντας μια «ζώνη ασφαλείας» την οποία σταδιακά θα ενσωματώσει στο έδαφός της, όπως έγινε το 1939 με το σαντζάκι της Αλεξανδρέττας.
Και την ίδια ώρα ο Ερντογάν έχει το απύθμενο θράσος να εγκαλεί την Ευρώπη γιατί δεν λύνει ένα πρόβλημα που δημιούργησε ο ίδιος, εξυπηρετώντας ταυτοχρόνως και ένα άλλο σχέδιο, που είναι ο εξισλαμισμός της Ευρώπης.

Για την περίπτωση αυτή οι Ελληνες έχουν μια παροιμία για τον γάτο που από τη μια πλευρά κάνει τη… ζημιά και από την άλλη σκούζει!
Τέλος, για τον αδικοχαμένο τρίχρονο Αλάν Κουρντί, αυτό είναι το όνομα του νεκρού παιδιού που τουρκοποίησαν οι Τούρκοι σκοπίμως, για να κρύψουν την κουρδική καταγωγή του, παραποιώντας το σε Αϊλάν, την κύρια ευθύνη έχει η Τουρκία για δύο λόγους: Ο ένας είναι γιατί η Τουρκία είναι ο βασικός υπεύθυνος της εκ θεμελίων καταστροφής της ηρωικής πόλης Κομπάνι, από την οποία αναγκάστηκε να φύγει η οικογένειά του, και ο άλλος είναι η ανοχή που δείχνει το τουρκικό κράτος στους δουλεμπόρους, που φορτώνουν ψυχές σαν του Αλάν Κουρντί σε παλιόβαρκες, που τους οδηγούν πολλές φορές στον πάτο της θάλασσας.
Αιδώς, γενοκτόνοι υποκριτές…

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Από το 1877 (50 εκατομμύρια νεκροί) στο 2026 – Γιατί το “Godzilla El Niño” μπορεί να είναι η μεγαλύτερη επισιτιστική καταστροφή της ιστορίας
ΔΙΕΘΝΗ

Από το 1877 (50 εκατομμύρια νεκροί) στο 2026 – Γιατί το “Godzilla El Niño” μπορεί να είναι η μεγαλύτερη επισιτιστική καταστροφή της ιστορίας

by admin
2 ώρες ago
Αποστόλου: Από το Διοικητικό Εφετείο στον Τραμπ: Η αρχή του τέλους για το δόγμα της υποχρεωτικότητας…
Slider

Αποστόλου: Από το Διοικητικό Εφετείο στον Τραμπ: Η αρχή του τέλους για το δόγμα της υποχρεωτικότητας…

by admin
2 ώρες ago
Γιατί η φούσκα της AI είναι έτοιμη να σκάσει; Η προειδοποίηση του Adams για την επικείμενη κατάρρευση
Slider

Γιατί η φούσκα της AI είναι έτοιμη να σκάσει; Η προειδοποίηση του Adams για την επικείμενη κατάρρευση

by admin
9 ώρες ago
ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΟΚ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ
Slider

ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΟΚ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ

by admin
14 ώρες ago

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Ευλογούν τα γένια της Ιεραρχίας με αυξήσεις – μαμούθ 100%

Ευλογούν τα γένια της Ιεραρχίας με αυξήσεις – μαμούθ 100%

15 ώρες ago
ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΝΑΤΟΪΚΟ ΕΔΑΦΟΣ! ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ

ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΝΑΤΟΪΚΟ ΕΔΑΦΟΣ! ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ

6 ημέρες ago
Η Νέμεσις Έρχεται

Η Νέμεσις Έρχεται

2 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τον Αντίχριστο: Έθνος, Καταγωγή & η έλευση του Σατανά

    Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τον Αντίχριστο: Έθνος, Καταγωγή & η έλευση του Σατανά

    34 shares
    Share 14 Tweet 9
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (3/6/2026)

    28 shares
    Share 11 Tweet 7
  • Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    59 shares
    Share 24 Tweet 15
  • ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ: ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ – ΕΠΑΘΕ…

    20 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Ξεκάθαρα με τις δυνάμεις του κακού.

    20 shares
    Share 8 Tweet 5

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr