Τραγωδία με το “καλημέρα” στην Πάτρα. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες όχημα, Huindai Atos, στο οποίο επέβαιναν έξι άτομα, έπεσε στη θάλασσα, στο παλιό λιμάνι,στον μώλο, με αποτέλεσμα να βρουν τον θάνατο τρία εξ αυτών. Δύο νεαρές γυναίκες κι ένας νεαρός.
Διασώθηκαν ωστόσο τρία αγόρια.
Επί τόπου βρέθηκε και η πυροσβεστική η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα με 4 οχήματα και 12 άνδρες
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στη λεωφόρο Κηφισίας και είχε σαν αποτέλεσμα δυο άτομα να χάσουν τη ζωή τους και δυο ακόμα να τραυματιστούν σοβαρά.
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το όχημα το οποίο επέβαιναν τα τέσσερα άτομα, βρισκόταν στην κάθοδο της λεωφόρου, στο ύψος του κτήματος Συγγρού, και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» στον φωτεινό σηματοδότη.
Η σύγκρουση, σύμφωνα με την Τροχαία, ήταν σφοδρή και είχε σαν αποτέλεσμα δυο από τους επιβαίνοντες να χάσουν επί τόπου την ζωή τους ενώ οι άλλοι δυο τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο «Γεννηματάς».
makeleio.gr









