• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 20 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Τα ονόματα και τα εισιτήρια των Σύριων βομβιστών που πέρασαν από τη Λέρο

11 έτη ago
in ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Οι δύο ύποπτοι τζιχαντιστές Μ.Αλμαχμόντ και Α.Αλμοχαμάντ ναυάγησαν κοντά στη Λέρο αρχές Οκτωβρίου – Στις 5 Οκτωβρίου μεταφέρθηκαν στην Κάλυμνο και από εκεί πήραν το πλοίο για Πειραιά – Ήταν μεταξύ των τζιχαντιστών που αιματοκύλισαν το Παρίσι
Ένα συριακό διαβατήριο που βρέθηκε έξω από το Stade de France, εκεί όπου το βράδυ της Παρασκευής σημειώθηκε η πρώτη έκρηξη με την οποία ξεκίνησε η ακολουθία της τυφλής βίας και του τρόμου στο Παρίσι, ήταν το στοιχείο που οδήγησε τις αρχές στον εντοπισμό ενός εκ των υπόπτων δραστών των τρομοκρατικών υποθέσεων. Οπως βεβαιώθηκε από το ελληνικό υπουργείο Δημόσιας Τάξης, «ο κάτοχος του διαβατηρίου αυτού είχε πέρασει από τη Λέρο στις 3 Οκτωβρίου «όπου και ταυτοποιήθηκε με βάση τους κανόνες της ΕΕ, όπως αυτοί αποφασίστηκαν στη Σύνοδο Κορυφής για το προσφυγικό ζήτημα».

Το www.protothema.gr αποκαλύπτει σήμερα, σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, το όνομα του κατόχου του διαβατηρίου ο οποίος στις αρχές Οκτωβρίου είχε περάσει από τη Λέρο. Ο ύποπτος τζιχαντιστής, όπως έγινε γνωστό αργά το Σάββατο δεν ήταν μόνος αλλά συνοδευόταν από ακόμη ένα πρόσωπο. Οι δύο άνδρες που είχαν συριακά διαβατήρια θεωρούνται εμπλεκόμενοι στις τρομοκρατικές επιθέσεις που αιματοκύλησαν την γαλλική πρωτεύουσα προκαλώντας εκατόμβες νεκρών και τραυματιών.

Οι δύο ύποπτοι τζιχαντιστές είναι ο Μ.Αλμαχμόντ και ο Α.Αλμοχαμάντ, όπως αναφέρεται στα διαβατήρια τα οποία ταυτοποιήθηκαν στη Λέρο και οι δύο Σύριοι χρησιμοποίησαν για να αγοράσουν εισιτήρια με τα οποία μετακινήθηκαν στον Πειραιά. Αυτή την στιγμή δεν είναι προφανές αν τα διαβατήρια των δύο υπόπτων είναι πραγματικά ή πλαστά. Από το μεγαλύτερο ελληνικό λιμάνι οι δύο εμπλεκόμενοι στις τρομοκρατικές επιθέσεις συνέχισαν το ταξίδι τους προς το Παρίσι κρυμμένοι μέσα στα καραβάνια των προσφύγων, που τους προσέφεραν την «τέλεια» κάλυψη για να περάσουν απαρατήρητοι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει το www.protothema.gr, ο Μ.Αλμαχμόντ και ο Α.Αλμοχαμάντ ναυάγησαν κοντά στη Λέρο και μεταφέρθηκαν μαζί με τους υπόλοιπους μετανάστες στη Λέρο όπου και ταυτοποιήθηκαν. Οι δύο εμπλεκόμενοι στις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι παρέμειναν στη Λέρο το διήμερο 3 και 4 Οκτωβρίου, μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες αναγνώρισής τους. Την επομένη, δηλαδή στις 5 Οκτωβρίου, ο Μ.Αλμαχμόντ και ο Α.Αλμοχαμάντ, χρησιμοποιώντας τα συριακά διαβατήρια που είχαν στη διάθεσή τους έκλεισαν δύο εισιτήρια με τα οποία πήραν το πλοίο για τον Πειραιά. Επειδή την ημερομηνία εκείνη δεν υπήρχε δρομολόγιο από την Λέρο προς τον Πειραιά, οι δύο ύποπτοι τζιχαντιστές μετακινήθηκαν με πλοιάριο προς την Κάλυμνο και εκεί επιβιβάστηκαν στο επιβατηγό-οχηματαγωγό «Διαγόρας» το οποίο τους μετέφερε στον Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα διαβατήριά τους στη συνέχεια πήραν σφραγίδα τόσο στην Κροατία όσο και στην Αυστρία.

im2mesa 1 im1mesa

Τριανταεννέα μέρες αργότερα, το διαβατήριο ενός εκ των δύο Σύριων βρέθηκε έξω από το Stade de France. Σύμφωνα με τις γαλλικές αρχές το διαβατήριο ανήκε στον βομβιστή που ανατινάχθηκε θέλοντας να σκοτώσει όσο το δυνατόν περισσότερους αθώους. Ήταν 21:20 βράδυ της Παρασκευής 13 Νοεμβρίου, έξω από το γήπεδο Stade de France, κατά τη διάρκεια του φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα ανάμεσα σε Γαλλία και Γερμανία. Η πρώτη έκρηξη του «καμικάζι» βομβιστή που ήταν ζωσμένος με εκρηκτικά όπως είχε αποφασίσει το Ισλαμικό Κράτος, έγινε δίπλα από τον χώρο όπου ήταν συγκεντρωμένα γύρω στα 80.000 άτομα, ανάμεσά τους ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαγερ.

Η στιγμή της έκρηξης και η εκκένωση του Stade de France

https://youtu.be/q-qaSTqroNk

Πανικός κοντά στο Stade de France

https://youtu.be/yvPHKir9it4

Οι ελληνικές αρχές, απαντώντας σε ερώτημα των γαλλικών υπηρεσιών αν οι δύο τζιχαντιστές είχαν περάσει στην Ευρώπη από την Ελλάδα, επιβεβαίωσαν ότι οι δύο ύποπτοι, δηλαδή ο Μ.Αλμαχμόντ και ο Α.Αλμοχαμάντ είχαν ταυτοποιηθεί στη Λέρο. Το www.protothema.gr αποκαλύπτει σήμερα τα ονόματά τους και φέρνει στη δημοσιότητα τα εισιτήρια με τα οποία ταξίδεψαν από την Κάλυμνο προς τον Πειραιά στις 5 Οκτωβρίου.

Το πέρασμα του τζιχαντιστή που έγινε βομβιστής αυτοκτονίας έξω από το Stade de France από τη Λέρο, όπως προκύπτει από το συριακό διαβατήριο που βρέθηκε στο σημείο της έκρηξης, έγινε πρώτο θέμα σε πολλά διεθνή μέσα ενημέρωσης με πιο χαρακτηριστικό τον τίτλο του Guardian ο οποίος έγραψε ότι «Σύρος που πέρασε από την Ελλάδα με τη ροή των προσφύγων είναι ένας από τους δολοφόνους του ISIS».

syriangr01 syriangr02

protothema

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

«Η Ελλάδα σε εποπτεία μέχρι το 2064 και το μέγα ψεύδος Μητσοτάκη»-Νότης Μαριάς
Slider

«Η Ελλάδα σε εποπτεία μέχρι το 2064 και το μέγα ψεύδος Μητσοτάκη»-Νότης Μαριάς

by admin
4 ημέρες ago
Ευρωπαϊκή Εισαγγελία: Κατεπείγουσα έρευνα για τα 120 εκατ. ευρώ της Κεραμέως σε διαδραστικούς πίνακες
Slider

Ευρωπαϊκή Εισαγγελία: Κατεπείγουσα έρευνα για τα 120 εκατ. ευρώ της Κεραμέως σε διαδραστικούς πίνακες

by admin
1 μήνα ago
«Βρέχει κάθε εβδομάδα»: Το Ιράν ισχυρίζεται ότι κατέστρεψε μυστικό κέντρο ελέγχου καιρού των ΗΑΕ – Η συνωμοσία της «γεωμηχανικής» αποκαλύπτεται;
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

«Βρέχει κάθε εβδομάδα»: Το Ιράν ισχυρίζεται ότι κατέστρεψε μυστικό κέντρο ελέγχου καιρού των ΗΑΕ – Η συνωμοσία της «γεωμηχανικής» αποκαλύπτεται;

by admin
2 μήνες ago
«Η Ελλάδα συζητά να «φιλοξενήσει» γαλλικά πυρηνικά όπλα στο έδαφος της» αποκαλύπτει ο Μακρόν!
Slider

«Η Ελλάδα συζητά να «φιλοξενήσει» γαλλικά πυρηνικά όπλα στο έδαφος της» αποκαλύπτει ο Μακρόν!

by admin
4 μήνες ago
Next Post
ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ.

ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ.

ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΣΑΣ.

ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΣΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr