• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Παρασκευή, 19 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΕ-ΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ Π.ΜΠΡΟΦΑ.‏

11 έτη ago
in ΚΟΙΝΩΝΙΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΕ Ιστοσελίδα: www.ase-ote.gr E Mail: [email protected]

Κάτω τα χέρια από τον Παναγιώτη Μπρόφα!

Την Πέμπτη 26 Νοέμβρη στην Ευελπίδων στο Όγδοο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών (Εφετείο) 2ο κτίριο και αίθουσα 2, εκδικάζεται η υπόθεση του Παναγιώτη Μπρόφα.

Σημειώνουμε ότι πρωτόδικα παρά την πρόταση του εισαγγελέα για αθώωση και τις καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων, το δικαστήριο δέχτηκε τους ισχυρισμούς του μηνυτή και του κομματοκατευθυνόμενου μάρτυρα κατηγορίας (ΣΥΡΙΖΑ) και τον καταδίκασε σε 8μηνη φυλάκιση!

Η καταδίκη αυτή αν παραμείνει εκτός των άλλων θα σημαίνει ότι:

α) Κάθε συνδικαλιστική δράση ποινικοποιείται και καταδικάζεται.

β) Οποιαδήποτε συγκυριακή πλειοψηφία θα μπορεί να κλείνει ένα σωματείο και την περιουσία του να την οικειοποιείται και να την χρησιμοποιεί όπως νομίζει.

γ) Στοχοποιεί, τιμωρεί και καταδικάζει όποια συλλογικότητα ή αγωνιστή παραμένει όρθιος και αγωνίζεται για την ταξική αυτονομία και τα εργατικά συμφέροντα χωρίς παζάρια, συμβιβασμούς και δοσοληψίες με την εργοδοσία και την εξουσία.

Η καταδίκη αυτή δεν έχει καμία σχέση με συκοφαντική δυσφήμηση αλλά αποτελεί εκδικητική απάντηση του εργατοπατερισμού του ΟΤΕ με αιχμή του δόρατος την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα αποδεικνύεται περίτρανα προς κάθε κατεύθυνση -ιδιαίτερα προς όσους από την «εξωκοινοβουλευτική» αριστερά Συρίζευαν κρυφά ή φανερά- ότι η στάση αρχών του Π. Μπρόφα και της ΑΣΕ-ΟΤΕ απέναντι στην διαχρονικά καθεστωτική και συμβιβασμένη αριστερά δικαιώνεται πανηγυρικά.

* Αυτοί που για δεκαετίες συναλλάσσονταν όχι μόνο στον ΟΤΕ αλλά σε όλους λίγο πολύ τους εργασιακούς χώρους με τις άλλες παρατάξεις και ερωτοτροπούσαν με την εργοδοσία και την εξουσία.

* Αυτοί που από τα παρασκήνια με ανέντιμο και ιταμό τρόπο διώκουν τον Μπρόφα είναι οι ίδιοι (πολιτικά και ιδεολογικά) που σήμερα υπογράφουν μνημόνια και πυροβολούν ανερυθρίαστα τα εργατικά δικαιώματα.

Όσοι λοιπόν «έπεσαν από τα σύννεφα» (Συριζεύοντες και μη) από την κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τζίφρα θα έπρεπε να ξέρουν και όχι μόνο με αφορμή τη βρώμικη σκευωρία κατά του Μπρόφα ότι αυτοί είναι ικανοί για πολύ χειρότερα πράγματα από την ψήφιση μνημονίων.

Σημειώνουμε επίσης ότι:

* Η μήνυση με όλα τα «συμπαρομαρτούντα» ήταν σε γνώση του πρώην Οτετζή και πρώην υπουργού Δ. Στρατούλη. Με τσόντα τις ψήφους της φαιάς παράταξης έβγαινε αντιπρόσωπος στη ΓΣΕΕ! Κατανοητή η «αφωνία» του.

* Ο (πρώην και ενιαίος) ΣΥΡΙΖΑ και η παράταξή του στον ΟΤΕ κατευθύνουν από τα παρασκήνια τη δίωξη και όχι μόνο με τον μηνυτή και τον «μάρτυρα» κατηγορίας που παραμένει μέλος του. Ο μέχρι πρότινος «καθοδηγητής» τους στον ΟΤΕ και με άλλα «παράσημα» κατά της ΑΣΕ Γ. Δούκας αναβαθμίστηκε πρόσφατα σε Υποδιοικητή του ΙΚΑ!

Επίσης, όχι μόνο δεν αποστασιοποιήθηκαν από τον μηνυτή και τον μάρτυρά τους αλλά από το παρασκήνιο προσπαθούσαν να αποσύρουν τους μάρτυρες υπεράσπισης!!!

Η επαίσχυντη αυτή στάση και η σκευωρία εναντίον ενός αγωνιστή και τα δικαστήρια δεν μπορούν να ξεπλύνουν τα εγκλήματα της πολύχρωμης συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας κατά των εργαζομένων.

Καλούμε κάθε συλλογικότητα, κάθε αγωνιστή, κάθε έντιμο άνθρωπο αύριο Πέμπτη 26 Νοέμβρη στις 10.30 στην Ευελπίδων (2ο κτίριο, αίθουσα 2) σε ενεργή συμπαράσταση.

* Καταγγέλλουμε την άδικη καταδικαστική απόφαση.

* Απαιτούμε την απόσυρση των κατηγοριών και την αθώωσή του συναδέλφου Παναγιώτη Μπρόφα.

* Οι ιδέες και οι αγώνες για ελευθερία και χειραφέτηση δεν φυλακίζονται.

Αθήνα: 25-11-2015

ΑΣΕ

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Μαζί κρατάμε την ελπίδα ζωντανή
Slider

Μαζί κρατάμε την ελπίδα ζωντανή

by admin
1 εβδομάδα ago
Ο πόλεμος στη παραδοσιακή οικογένεια.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πόλεμος στη παραδοσιακή οικογένεια.

by admin
2 εβδομάδες ago
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Αντώνη Γεωργίου
Slider

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Αντώνη Γεωργίου

by admin
1 μήνα ago
Πάμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Αντώνη από την Θεσσαλονίκη
Slider

Πάμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Αντώνη από την Θεσσαλονίκη

by admin
1 μήνα ago
Next Post
ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ… ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ

ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ… ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ

CNBC: Η κλοπή των 400 δισ. δολ. που μπορεί να καταστρέψει τη διάσωση της Ελλάδας

CNBC: Η κλοπή των 400 δισ. δολ. που μπορεί να καταστρέψει τη διάσωση της Ελλάδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr