• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Πούτιν : Γεννημένος νικητής

11 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΘΑΛΕΙΑ ΧΟΥΝΤΑ
0
Πούτιν : Γεννημένος νικητής
0
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Της Θάλειας Χούντα

Οι μάσκες έπεσαν και η Δύση, η οποία πάντα προστάτευε το ”κακομαθημένο” παιδί, που ακούει στο όνομα Τουρκία, έχει τη δυνατότητα πλέον να απολαμβάνει τα “έργα και ημέρες” του.

Η Τουρκία είναι ίσως η μοναδική χώρα, η οποία έχει παραμείνει σταθερή στον τρόπο που επιδιώκει και εν τέλει επιτυγχάνει, τις διεκδικήσεις της και τα συμφέροντά της.

Αδιαφορεί για φιλίες, συμμαχίες, διακρατικές συνεγασίες, για την αξία της ίδιας της ανθρώπινης ζωής, την οποία υπερσκελίζει μπροστά στη διαφύλαξη των δικών της συνόρων, όπως τα έχει χαράξει η ίδια σαν χώρα, αδιαφορώντας για τη νόμιμη υπόστασή τους – μια λέξη άγνωστη για εκείνη.

Οι γεωπολιτικοί της “πόθοι” ήταν εκείνοι που κατέρριψαν το ρώσικο μαχητικό, ένα υψηλού κινδύνου εγχείρημα, το οποίο την καταδίκασε να αποτύχει, στρέφοντας εναντίον της, φανερά αλλά με την ίδια ένταση και παρασκηνιακά, ακόμη και τους πιο πιστούς της συμμάχους στην πολιτισμένη Δύση.

Από τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, που προκάλεσε η ίδια η Τουρκία με το που κατέρριψε το Su-24, έρχονται στην επιφάνεια πλέον άγνωστες παρασκηνιακές πτυχές. Τις αποκαλύπτει ο πρώην αξιωματούχος της CIA και του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ Λάρι Τζόνσον.

Σύμφωνα με τον Τζόνσον, στη Σύνοδο πολλοί εκ των συμμετεχόντων, καταδίκασαν την πράξη της Τουρκίας. “Αν και η επίσημη αντίδραση του ΝΑΤΟ για την κατάρριψη του ρωσικού SU-24 ήταν ουδέτερη, την ώρα της Συνόδου πολλά μέλη της Συμμαχίας εξέφρασαν βαθιές ανησυχίες για τις πράξεις της Τουρκίας”, δήλωσε ο Τζόνσον μιλώντας στο Russia Today.

Απο τις ελάχιστες στιγμές της ιστορίας όπου το ΝΑΤΟ, Αμερικανοί, Ευρωπαίοι και Κούρδοι, όλοι είναι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο εναντίον πλέον της Τουρκίας και αυτό γιατί κανείς δεν θέλει να εμπλακεί σε πόλεμο με τη Ρωσία, για να ικανοποιήσει τις ανάρμοστες αποφάσεις του Ερντογάν.

Ήταν κοινό μυστικό, ότι η “φιλία” της Τουρκίας με τη Ρωσία δεν ήταν παρά μια καλά ραφιναρισμένη αλλά πάντα εύθραυστη λυκοφιλία, εξαιτίας της χρόνιας ιστορικής αντιπαλότητας των δύο χωρών και την συνεπακόλουθη έλλειψη εμπιστοσύνης των Ρώσων πρός τους Τούρκους.

Η περιοχή της Μέσης Ανατολής, η οποία ένωσε τις δύο χώρες, με τη Συρία να αποτέλεί κοινό παρονομαστή των πολιτικών, εμπορικών και γεωπολιτικών τους στρατηγικών, έμελλε και να τους χωρίσει, αφού η φιλοσυριακή πολιτική την οποία επέδειξε η Τουρκία ενισχύοντας την άνοδο του Άσαντ στη διακυβέρνηση της Συρίας – ενός απο τους ισχυρότερους συμμάχους της Ρωσίας στη Μέση Ανατολή – τερματίστηκε με την ανάπτυξη της Αραβικής Άνοιξης.

Μιας άνοιξης που έφερε τον χειμώνα στις σχέσεις Τουρκίας και Συρίας, αφού με την έναρξη του εμφυλίου στη Συρία και την επαναπροσέγγιση του Ιράν απο τον Άσαντ, η Τουρκία τάχιστα τάχθηκε εναντίον του καθεστώτος Άσαντ, ενισχύοντας ανταρτικές ομάδες, αρκετές των οποίων είχαν στενές σχέσεις με τον ISIS. Έτσι Ρωσία και Τουρκία τάχθηκαν σε αντίπαλα στρατόπεδα.

Σίγουρα, το στρατόπεδο της “Αρκούδας” είναι και εκείνο που κερδίζει όχι μόνο τις εντυπώσεις αλλά και στα σημεία τον αντίπαλο Ερντογάν.

Έναν Ερντογάν, ο οποίος μή γνωρίζοντας πως να αντιδράσει πλέον, διότι ίσως αναμένοντας μια σπασμωδικη αντίδραση του Πούτιν, η οποία μπορεί και να τον δικαίωνε στα μάτια της Αμερικής και της Δύσης, τώρα πλέον ανήμπορος και κολλημένος στον τοίχο δέχεται τα σφοδρά και αλλεπάληλα χτυπήματα του αντιπάλου του, ο οποίος απαξιώνοτας να ανταποκριθεί στα τηλεφωνικά του καλέσματα επιδεικνύει με τον εντυπωσιακότερο τρόπο την εικόνα ενός ηγέτη ο οποίος γνωρίζει τη μέθοδο προάσπισης των συμφερόντων της χωράς του και του λαού του.

Τα χυπήματα είναι σφοδρά, αφού ο οικονομικός πόλεμος που ανακοίνωσε την Πέμπτη η Μόσχα, με πάγωμα μιας σειράς οικονομικών δραστηριοτήτων με την Τουρκία, όπως ο τουρισμός και η ενεργειακή συνεργασία, μόλις άρχισε.

Σε στρατιωτικό επίπεδο, τα τύμπανα του πολέμου πλέον ακούγονται με ηχηρότατο τρόπο, με τους S-400 να έχουν αναπτυχθεί στη Συρία και ¨λοκάροντας¨ κάθε τουρκικό αεροσκάφος, με το Moskva να πλέει στην Μεσόγειο, ενώ επιπλέον αεροσκάφη Su-34 και Su-30SM να μετακινούνται στη Συρία, παράλληλα με συνεχόμενους βομβαρδισμούς να λαμβάνουν χώρα με αμείωτη σφοδρότητα στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας.

Ο Πούτιν θρηνεί και μαζί του ένα ολόκληρο έθνος και ολόκληρη η Δύση σοκαρισμένη τόσο από τον άνανδρο θάνατο του Ρώσου πιλότου όσο και την ανεκδιήγητη βεβήλωση της σορού του γενναίου αυτού άνδρα, γυρνώντας μας στις σελίδες της Ιστορίας και υπενθυμίζοντάς μας την διαφορετικότητα της κουλτούρας και του πολιτισμού μας και την απογοητευτική συνειδητοποίηση ότι το Τούρκικο κράτος, ίσως δεν καταφέρει να ολοκληρώσει την προσπάθειά του να προλάβει τους σύγχρονους καιρούς και τις εξελίξεις.

dialogoi

Tags: slide2
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (3/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (3/6/2026)

by admin
6 ώρες ago
Παρασκευή Σιδέρη: Οι Hell’s angels, ο φιλόσοφος και ο σκηνοθέτης, η “σχεδιασμένη” πνευματικότητα της Δηλου, η “κάθαρση” των παραβατικών Ελλήνων
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή Σιδέρη: Οι Hell’s angels, ο φιλόσοφος και ο σκηνοθέτης, η “σχεδιασμένη” πνευματικότητα της Δηλου, η “κάθαρση” των παραβατικών Ελλήνων

by admin
8 ώρες ago
Αποστόλου: Τεκτονικές δονήσεις στη ΝΔ: Γιατί το Μαξίμου τρέμει μόνο τον Σαμαρά;
Slider

Αποστόλου: Τεκτονικές δονήσεις στη ΝΔ: Γιατί το Μαξίμου τρέμει μόνο τον Σαμαρά;

by admin
20 ώρες ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: ήρθε ο θερισμός – αν τόσοι επώνυμοι φεύγουν, τότε πόσοι ανώνυμοι αναχωρούν;
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: ήρθε ο θερισμός – αν τόσοι επώνυμοι φεύγουν, τότε πόσοι ανώνυμοι αναχωρούν;

by admin
21 ώρες ago

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

«ZeroHedge: Η Tulsi Gabbard θα “χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα” εναντίον του deep state – Αποκαλύψεις για COVID, Χαβάνα και εκλογές 2020 πριν την αποχώρησή της»

«ZeroHedge: Η Tulsi Gabbard θα “χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα” εναντίον του deep state – Αποκαλύψεις για COVID, Χαβάνα και εκλογές 2020 πριν την αποχώρησή της»

6 ημέρες ago
Φωτιά στο διαδίκτυο με το θάνατο του Προέδρου του ΕΟΔΑΣΑΑΜ. Το άγνωστο παρασκήνιο με τον Γιώργο Δριτσάκο, οι καταγγελίες Καρυστιανού και ο «δάκτυλος»… Καμμένου

Φωτιά στο διαδίκτυο με το θάνατο του Προέδρου του ΕΟΔΑΣΑΑΜ. Το άγνωστο παρασκήνιο με τον Γιώργο Δριτσάκο, οι καταγγελίες Καρυστιανού και ο «δάκτυλος»… Καμμένου

6 ημέρες ago
Σκωτσέζος πρόσκοπος αρνήθηκε να γονατίσει σε τζαμί – Στάθηκε όρθιος ενώ όλοι προσκύνησαν τον Αλλάχ: Το βίντεο που έγινε viral και η δύναμη της πίστης

Σκωτσέζος πρόσκοπος αρνήθηκε να γονατίσει σε τζαμί – Στάθηκε όρθιος ενώ όλοι προσκύνησαν τον Αλλάχ: Το βίντεο που έγινε viral και η δύναμη της πίστης

6 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    44 shares
    Share 18 Tweet 11
  • Ακούστε και θα πάθετε σοκ με το τι άκουσα σήμερα και είδα με τα μάτια μου στο Κολχικό Θεσσαλονίκης. – ΒΙΝΤΕΟ

    30 shares
    Share 12 Tweet 8
  • ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΕΡΙ του Αγιου ΠΑΪΣΙΟΥ

    45 shares
    Share 18 Tweet 11
  • Βάλτο άμεσα στην διατροφή σου – Ρίχνει το ζάχαρο & ελέγχει τους θρόμβους

    21 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Δρ. Κ. Βαρδάκας: ήρθε ο θερισμός – αν τόσοι επώνυμοι φεύγουν, τότε πόσοι ανώνυμοι αναχωρούν;

    20 shares
    Share 8 Tweet 5

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr