• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΘΝΙΚΑ

Γ.Μουζάλας: ”Μην ανησυχείτε – Θα φτιάξουμε και άλλα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων – Θα τους κρατήσουμε όλους εδώ”!

10 έτη ago
in ΕΘΝΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
Γ.Μουζάλας: ”Μην ανησυχείτε – Θα φτιάξουμε και άλλα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων – Θα τους κρατήσουμε όλους εδώ”!
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΩ Η ΧΩΡΑ “ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ”

Ότι θα κρατήσουμε επί της ουσίας όλους τους λάθρο και πρόσφυγες στην χώρα προανήγγειλε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ.Μουζάλας  δείχνοντας να μην έχει αντιληφθεί την κατάσταση που δημιουργείται και προχωρά σε δηλώσεις κενού περιεχομένου όπως:
«Τα προβλήματα θα τα υποστούμε για λίγο, αλλά θα τα αντιμετωπίσουμε, ενωμένοι και θα τα καταφέρουμε. Ήδη κατασκευάζουμε καινούριους χώρους για τους ανθρώπους αυτούς, υπάρχει μια αναστάτωση, αλλά δεν θα υπάρχει για πολύ. Τακτοποιούνται, με βάση τους νόμους της χώρας, με σεβασμό της αξιοπρέπειας των Ελλήνων και των ανθρώπων αυτών. Τα πράγματα θα μπουν σε έναν ρυθμό και θα αντιμετωπιστούν, αν και στην αρχή δεν μπορούμε να αποφύγουμε την αναστάτωση».
Προφανώς δεν έχει αντιληφθεί ο κύριος υπουργός ότι εάν συνεχίσουν να καταφθάνουν με τους ρυθμούς αυτούς όλη η Ελλάδα η κάθε γειτονιά θα πρέπει να γίνει ένα hot spot! Eίναι απλά μαθηματικά.
«Θα σκληρύνουμε τη στάση μας προς τις γειτονικές χώρες που δε δέχονται τους πρόσφυγες», τονίζοντας ότι η Ελλάδα θα αυξήσει τις διπλωματικές της πιέσεις. Δηλαδή πως θα τους πιέσουμε; Θα κρατάμε τις αναπνοές μας μέχρι να σκάσουμε;
«Πέντε αστυνομικοί διευθυντές των χωρών του Βίσεγκραντ και δυστυχώς της Αυστρίας καταργήσανε την απόφαση που πήραν οι πρωθυπουργοί 15 ώρες πριν. Αυτά είναι πρωτοφανή πράγματα για την ευρωπαϊκή ιδέα», τόνισε ο κ. Μουζάλας, σημειώνοντας ότι οι πρόσφυγες που απομακρύνθηκαν από τις σιδηροδρομικές γραμμές θα πάνε σε χώρους που ήδη έχουν δημιουργηθεί, ενώ θα δημιουργηθούν κι άλλοι.
Ο κ. Μουζάλας κάλεσε τους Έλληνες πολίτες να βοηθήσουν, εκτιμώντας ότι πολύ γρήγορα η κατάσταση θα είναι υπό έλεγχο. «Το παλεύουμε. Έχουμε σχέδιο. Θα τα καταφέρουμε», ανέφερε.
Εν ολίγοις δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Οι αστυνομικοί διευθυντές που αναφέρει δεν πήραν απόφαση μόνοι τους, αλλά δέχτηκαν εντολή από τις ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ τους, οι οποίες προκειμένου να σώσουν το “τομάρι” των χωρών τους (και καλά κάνουν) γράφουν την “Ευρωπαϊκή Ιδέα” του Γ.Μουζάλα στα παλαιότερα των… υποδημάτων τους.

«Βρισκόμαστε μπροστά σε μία ενέργεια με στοιχεία πραξικοπηματικά», είπε εξηγώντας πως «τελειώνει μια σύσκεψη πρωθυπουργών κι αυτοί δέκα ώρες μετά την παραβιάζουν».

Ο κύριος Μουζάλας μιλώντας σε τηλεοπτικό δίαυλο στάθηκε ιδιαίτερα στην κίνηση της Αυστρίας, που συγκαλεί αύριο στην Βιέννη σύσκεψη των χωρών της οδού των Δυτικών Βαλκανίων για τους π΄ροσφυγες: «Τους καλεί όλους, εκτός της Ελλάδας, μια κίνηση πολύ εχθρική κατά της χώρας μας» τόνισε και συνέχισε: «Παραβιάζει όλες τις αποφάσεις της ΕΕ και ονομάζει την Ελλάδα “πύλη εισόδου”, ελπίζοντας ότι έτσι θα μειώσει τις προσφυγικές ροές, επιβαρύνοντας την δική μας χώρα. Στην πραγματικότητα θα αυξήσει τόσο πολύ την παράνομη μετανάστευση που τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα».

«Είναι λυπηρό για την Αυστρία κι εγώ δεν την χαρίζω στους Βίζενγκραντ, γιατί έχει δεχτεί 90.000 πρόσφυγες κι αυτοί δεν έχουν δώσει ούτε μια κουβέρτα, λυπάμαι πάρα πολύ, αλλά οι ίδιοι οι αυστριακοί κάνουν τα πάντα για να μπουν στην ομάδα αυτή και κάνουν λάθος», είπε.

Από την πλευρά της ελληνικής πολιτείας, ο κύριος Μουζάλας ενημέρωσε πως «εξαντλούνται όλα τα περιθώρια, γίνονται διαβήματα σε όλους, ο πρωθυπουργός εκφράζει την δυσαρέσκειά του στους ομολόγους του, όπως κι εγώ, μιλούμε και με την ολλανδική προεδρία, ο κύριος Αβραμόπουλος, εκ μέρους της Κομισιόν, καταδίκασε την κατάσταση».

Ας δούμε τι συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες στην χώρα με το προσφυγικό να εξελίσσεται σε πραγματική “βόμβα”:

Στις 6 ή 7 Μαρτίου θα παρθεί η τελική απόφαση στη Σύνοδο ΕΕ- Τουρκίας. Μέχρι τότε Frontex, ΝΑΤΟ, ελληνικές αρχές και Τουρκία υποτίθεται ότι θα πρέπει να έχουν μειώσει τις προσφυγικές ροές κάτι πο φυσικά δεν γίνεται με υπαιτιότητα της Τουρκίας
Ο Τόμας ντε Μεζιέρ, υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας δήλωσε χτες Δευτέρα ότι η Σένγκεν θα ισχύει «σε κάποια άλλα σύνορα», προφανώς των κοπίων, εστω κι αν η χώρα αυτή δεν είναι μέλος ούτε της Συνθήκης ούτε καν της ΕΕ!
Η Αυστρία πρωτοστατεί στην απομόνωση της Ελλάδας, διοργανώνοντας παμβαλκανική διάσκεψη στη Βιέννη (θα συνυπάρξουν μέχρι και Σερβία με Κόσοβο στο ίδιο τραπέζι) χωρίς την Αθήνα
Η Τουρκία αρνείται στην πράξη επαναπροώθηση μεταναστών στο έδαφός της και όχι μόνο αυτό αλλά έχει τριπλασιάσει τις “αποστολές” προσφύγων-λάθρο στα ελληνικά νησιά.
Εν τω μεταξύ άγνωστοι με καλυμμένα τα πρόσωπα, πήγαν στο hot spot του Σχιστού και κάρφωσαν μία γουρονοκεφαλή στην είσοδο.
Τοποθέτησαν μάλιστα και έναν σταυρό και έχυσαν αίμα γουρουνιού, κάτι που δέιχνει ότι οι αντιδράσεις από εδώ και στο εξής θα μεγαλώσουν με γεωμετρική πρόοδο, καθώς οι Έλληνες πολίτες συνειδητοποιούν ότι οι πρόσφυγες-λάθρο θα εγκλωβιστούν στην χώρα.
Η ελληνική αστυνομία έχει αρχίσει να απομακρύνει χιλιάδες πρόσφυγες που έχουν παγιδευτεί  στα σύνορα Σκοπιων-Ελλάδας, αναφέρει ο διεθνής Τύπος.
“Η ελληνική αστυνομία απομακρύνει τους πρόσφυγες από τα βόρεια σύνορά της μετά την σκλήρυνση των μέτρων εισόδου των προσφύγων από τις αρχές των Σκοπίων”, γράφει η γαλλική εφημερίδα “Le Figaro”.
“Περίπου 1.200 άνθρωποι βρίσκονται συγκεντρωμένοι στην Ειδομένη, κυρίως Αφγανοί, πολλοί από τους οποίους κυκλοφορούν χωρίς επίσημα έγγραφα. Με την ενίσχυση των μέτρων εισόδου των προσφύγων σε χώρες στη βόρεια Ευρώπη, η κατάσταση επιδεινώνεται στο Nότο”.
“Στα σύνορα ΠΓΔΜ- Ελλάδας, οι ελληνικές αρχές έχουν αρχίσει να απομακρύνουν τους πρόσφυγες”, αναφέρει το πρακτορείο Reuters
“Υπάρχει ανησυχία για το τι μπορεί να συμβεί στην Ελλάδα όπου καθημερινά συρρέουν πρόσφυγες σε ελληνικά νησιά από την Τουρκία. Χτες, άλλοι 1.250 μετανάστες έφτασαν στην Αθήνα με πλοία από τρία ελληνικά νησιά. Ορισμένοι από αυτούς είχαν εισιτήρια για να μεταφερθούν με πούλμαν έως την Ειδομένη, όμως είναι αβέβαιο εάν θα τους επιτραπεί να ταξιδέψουν βόρεια των Αθηνών”.
“Tα αυστηρότερα σύνορα στα Σκόπια παγιδεύουν τους πρόσφυγες στην Ελλάδα” , γράφει ο ιστότοπος “Balkaninsight”, του δικτύου “BIRN”.
“Ήδη, πέντε χιλιάδες πρόσφυγες έχουν ξεμείνει στη βόρεια Ελλάδα την ώρα που τα Σκόπια επέβαλαν αυστηρότερους ελέγχους στα σύνορά τους για το ποιους θα αφήσει να περάσουν στη χώρα. Oι αρχές των Σκοπίων συνέλαβαν δύο Αφγανούς που προσπάθησαν να πηδήξουν τον φράχτη στα σύνορα με την Ελλάδα μετά την απόφαση που έλαβαν να απαγορεύσουν την πρόσβαση στη χώρα σε πρόσφυγες που δεν είναι από τη Συρία και το Ιράκ.
Η απόφαση της ΠΓΔΜ έχει προκαλέσει προσφυγική ασφυξία στα σύνορα με τη Βόρεια Ελλάδα όπου χιλιάδες πρόσφυγες  έχουν συγκεντρωθεί προκειμένου να βρουν ένα ασφαλές καταφύγιο στην Ευρώπη.”
Κάθε μέρα το σύνολο των διαμενόντων στην χώρα αυξάνει κατά δεκάδες χιλιάδες με απρόβλεπτα αποτελέσματα. 
Για να γίνει κατανοητό: Ένα ασανσέρ αναφέρει ότι έχει δυνατότητα να μπουν μέσα τρία άτομα,άντε να μπουν πέντε, μετά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα “βιώσιμου” χώρου και κίνδυνος το ασανσέρ να πάει… πολύ πιο γρήγορα στο ισόγειο, κάτι τέτοιο συμβαίνει και στην χώρα.

pronews.gr

Tags: slide1
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Τουρκική έκθεση-σοκ: «Ετοιμαστείτε για πόλεμο»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική έκθεση-σοκ: «Ετοιμαστείτε για πόλεμο»

by Aris
16 ώρες ago
Η «Γαλάζια Πατρίδα» δείχνει εκλογές στην Ελλάδα το φθινόπωρο; Ποια η σχέση του με τον χρόνο των ελληνικών εκλογών;
Slider

Η «Γαλάζια Πατρίδα» δείχνει εκλογές στην Ελλάδα το φθινόπωρο; Ποια η σχέση του με τον χρόνο των ελληνικών εκλογών;

by admin
18 ώρες ago
Tι μας λένε οι τούρκοι; τα πρώτα 24ωρα της σύρραξης θα εξοντώσουμε τους ηγέτες σας, όπως το έκανε το Ισραήλ στο Ιράν;
Slider

Tι μας λένε οι τούρκοι; τα πρώτα 24ωρα της σύρραξης θα εξοντώσουμε τους ηγέτες σας, όπως το έκανε το Ισραήλ στο Ιράν;

by admin
1 ημέρα ago
«Εγώ πουλάω μόνο σε κυβερνήσεις και κράτη»
Slider

«Εγώ πουλάω μόνο σε κυβερνήσεις και κράτη»

by admin
1 ημέρα ago

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (28/5/2026)

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (28/5/2026)

7 ημέρες ago
Συγχαρητήρια στον Θέμη! Δεν πέρασε πουθενά…

Συγχαρητήρια στον Θέμη! Δεν πέρασε πουθενά…

5 ημέρες ago
Ν. Παπαδόπουλος: «Περιβαλλοντικό έγκλημα : ξηλώνουν τον βυθό της Επανομής ενώ τα μπάζα του Μετρό μένουν αναξιοποίητα»

Ν. Παπαδόπουλος: «Περιβαλλοντικό έγκλημα : ξηλώνουν τον βυθό της Επανομής ενώ τα μπάζα του Μετρό μένουν αναξιοποίητα»

2 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    52 shares
    Share 21 Tweet 13
  • Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τον Αντίχριστο: Έθνος, Καταγωγή & η έλευση του Σατανά

    27 shares
    Share 11 Tweet 7
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (3/6/2026)

    26 shares
    Share 10 Tweet 7
  • Ακούστε και θα πάθετε σοκ με το τι άκουσα σήμερα και είδα με τα μάτια μου στο Κολχικό Θεσσαλονίκης. – ΒΙΝΤΕΟ

    32 shares
    Share 13 Tweet 8
  • Βάλτο άμεσα στην διατροφή σου – Ρίχνει το ζάχαρο & ελέγχει τους θρόμβους

    23 shares
    Share 9 Tweet 6

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr