• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 20 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΞΑΛΛΗ Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! «Η κυβέρνηση παρεμβαίνει ωμά στην Δικαιοσύνη»

10 έτη ago
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Λίγες μέρες μετά την συζήτηση στην Βουλή για τα θέματα περί δικαιοσύνης, η Ζωή Κωνσταντοπούλου τοποθετείτε για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και για τις επιλογές του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Η τέως πρόεδρος του κοινοβουλίου, Ζωή Κωνσταντοπούλου, αποδόμησε πλήρως την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα μιλώντας για «οδυνηρή και λυπηρή συγκυρία κατά την οποία προσγειώνονται στη Βουλή όπως και παλιότερα τροπολογίες άσχετες, αντισυνταγματικές και κείμενες εκτός κάθε νομοθετικού, δημοκρατικού και συνταγματικού πλαισίου. Καταργούνται με αντισυνταγματικές τροποποιήσεις και τροπολογίες της τελευταίας στιγμής οι Ανεξάρτητες Αρχές που είναι εγγυητικές θεσμικές λειτουργίες για τη Δημοκρατία».

Υποστήριξε δε, ότι «Σταμάτησε η έρευνα για τα μνημόνια γιατί προφανώς έγινε αντιληπτό ότι θα περιελάμβανε και τις ευθύνες της τωρινής Κυβέρνησης. Σταμάτησε και η ουσιαστική διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών».

Υπενθυμίζεται ότι η τοποθέτηση του πρωθυπουργού στην σύγκρουση για ζητήματα διαφθοράς βασίστηκε στο υλικό της «Μαύρης Βίβλου της Ντροπής» που είχε επιμεληθεί η κυρία Κωνσταντοπούλου το 2014 ως υπεύθυνη τότε του τομέα δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα, ωστόσο οι δύο τους βρίσκονται σε αντίπαλα στρατόπεδα με την τέως Πρόεδρο της Βουλής να μιλά πλέον και για την «Μαύρη Βίβλο» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Μιλώντας στο πανελλήνιο συνέδριο «Μοντέλο Βουλής των Ελλήνων» (ΜΒΕ) που πραγματοποιήθηκε στην παλιά Βουλή κατήγγειλε πως πραγματοποιούνται «ωμές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη με υπουργούς που έχουν την αντίληψη ότι μπορούν να υπαγορεύουν ακόμη και την πορεία των υποθέσεων ενώπιον της Δικαιοσύνης με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον υπουργό Δικαιοσύνης που αυτοπροσώπως κατέθεσε μήνυση κατά πρώην συναδέλφου του ενώπιον της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου». Ενέργεια που όπως υποστηρίζει είναι «πρωτοφανής, άνευ προηγουμένου κυβερνητικού, δημοκρατικού και κοινοβουλευτικού αλλά και δικαστικού.

Ενέργεια που αυτοτελώς κατατείνει στον επηρεασμό της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης αλλά και ο ίδιος υπουργός σε δημόσιες εμφανίσεις του στη συνεδρίαση των Διοικητικών Δικαστών επιδίωξε να επηρεάσει την έκδοση απόφασης σχετικά με την αντισυνταγματική κατάργηση των Ανεξάρτητων Αρχών». «Ιδιαίτερη» μεταχείριση επιφύλαξε και για τον διάδοχό της στο προεδρείο του κοινοβουλίου Νίκο Βούτση, για τον οποίο είπε «δυστυχώς και ο διάδοχός μου ο σημερινός Πρόεδρος της Βουλής προέβη σε δηλώσεις οι οποίες ευτελίζουν κάθε έννοια ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης. Λέγοντας επί λέξη ότι «οι δικαστές δεν μπορούν να αποφασίζουν χωρίς να λαμβάνουν υπ’ όψιν τους τη συγκυρία, τις παραμέτρους, τα κίνητρα» εννοώντας δηλαδή οι δικαστές δεν πρέπει να αποφασίζουν αντίθετα με την κυβερνητική βούληση».

«Όλα αυτά είναι οχληρά αλλά ταυτόχρονα αναδεικνύουν το δικό σας ρόλο και τη δική σας σημαντική λειτουργία ως εγγυητών του κοινοβουλευτικού και δημοκρατικού κεκτημένου που υπηρετεί τις επόμενες γενιές» συνέχισε η κυρία Κωνσταντοπούλου για να υποστηρίξει πως «Η σημερινή Βουλή αναδείχθηκε μέσα από μία διαδικασία αντισυνταγματική, διαδικασία σκοπιμότητας που είχε σκοπό να καταργήσει το δημοκρατικό κεκτημένο του δημοψηφίσματος, το ΟΧΙ σε μέτρα αντιδημοκρατικά, το ΟΧΙ σε μέτρα μνημονιακά. Είχε επίσης, σκοπό να καταργήσει το κοινοβουλευτικό κεκτημένο Επιτροπών που λειτούργησαν προς όφελος της Δημοκρατίας, της Διαφάνειας, της Δικαιοσύνης και της προστασίας της θωράκισης των νέων γενεών από την ασυδοσία επίορκων κυβερνητικών λειτουργών και επιτελών».

Είπε πως «Με τη διάλυση της προηγούμενης Βουλής ουσιαστικά πέτυχαν την απενεργοποίηση μιας πολύ σημαντικής Επιτροπής της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους που είχε ιδρυθεί στην προηγούμενη περίοδο και η οποία ανέδειξε κάτι που πρέπει όλους να ενδιαφέρει και ειδικά εσάς, ότι οι νέες γενιές δεν οφείλουν και δεν πρέπει να πληρώσουν ένα χρέος που δεν τους αναλογεί, ένα χρέος συνδεδεμένο με αντισυνταγματικές διαδικασίες αλλά και με πλείστες συμβάσεις διαφθοράς στις οποίες εμπλέκονται κυβερνητικά στελέχη. Είναι οχληρό το γεγονός ότι αυτήν την Επιτροπή καταδιώκει η σημερινή Κυβέρνηση και η σημερινή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, είναι οχληρό ότι η αλήθεια που αναδεικνύει αυτή η Επιτροπή ενοχλεί τους κυβερνώντες και τους κατέχοντες την εξουσία. Είναι οχληρό ότι ταυτόχρονα υποβαθμίστηκε το κεκτημένο της ανάδειξης μεγάλων σκανδάλων όπως το σκάνδαλο της Siemens και το σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ αφού οι έρευνες οι οποίες δρομολογήθηκαν στην προηγούμενη περίοδο σταμάτησαν».
crashonline.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Μας σερβίρουν μεταλλαγμένα χωρίς ταμπέλες: Το ηχηρό «όχι» Κεφαλογιάννη που έσπασε την κομματική γραμμή και έκανε άνω-κάτω την κυβέρνηση
Slider

Μας σερβίρουν μεταλλαγμένα χωρίς ταμπέλες: Το ηχηρό «όχι» Κεφαλογιάννη που έσπασε την κομματική γραμμή και έκανε άνω-κάτω την κυβέρνηση

by admin
22 λεπτά ago
Σεισμός: Επικοινωνία Κασιδιάρη με Musk για την Ελλάδα – Παρέμβαση για το γαλάζιο παρακράτος γκρεμίζει το Μαξίμου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σεισμός: Επικοινωνία Κασιδιάρη με Musk για την Ελλάδα – Παρέμβαση για το γαλάζιο παρακράτος γκρεμίζει το Μαξίμου

by admin
1 ημέρα ago
ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ για τις εκλογές – Αποκάλυψη από το εξωτερικό
Slider

ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ για τις εκλογές – Αποκάλυψη από το εξωτερικό

by admin
2 ημέρες ago
Για να μην απορούμε από το «κύμα» καρκίνων, εμφραγμάτων και εγκεφαλικών… Θα τρώμε χωρίς να το ξέρουμε «μεταλλαγμένους οργανισμούς» με…
Slider

Για να μην απορούμε από το «κύμα» καρκίνων, εμφραγμάτων και εγκεφαλικών… Θα τρώμε χωρίς να το ξέρουμε «μεταλλαγμένους οργανισμούς» με…

by admin
2 ημέρες ago
Next Post
ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  &  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ & ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Εκπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ: Η Τουρκία είναι ο βασικός προμηθευτής όπλων του ISIS

Εκπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ: Η Τουρκία είναι ο βασικός προμηθευτής όπλων του ISIS

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr