• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 18 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Αποκαλύπτουμε την αλήθεια για τον σκοπό της διαρροής των wikileaks . Κύριε Διοικητά της ΕΥΠ , εάν δεν εξιχνιάσετε την σοβαρή αυτή υπόθεση , παραιτηθείτε .‏

10 έτη ago
in ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΑΠΟΨΕΙΣ
0
Αποκαλύπτουμε την αλήθεια για τον σκοπό της διαρροής των wikileaks . Κύριε Διοικητά της ΕΥΠ , εάν δεν εξιχνιάσετε την σοβαρή αυτή υπόθεση , παραιτηθείτε .‏
0
SHARES
4
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Στην διαρροή της επίμαχης συνομιλίας  Τόμσεν – Βελκουλέσκου στα wikileaks , ζητούμενο  πλέον είναι η πηγή και ο «δράστης» της καταγραφής της , για να δειχθούν τα κίνητρα και η σκοπιμότητα. Το ζητούμενο αυτό σκιαγραφούμε παρακάτω , καθ ότι , οι αποδείξεις ¨θέλουν χρόνο¨ και δεν ενδείκνυται να δημοσιευτούν .

 Το Wikileaks, εκουσίως ή ακουσίως, χρησιμοποιείται ως σύγχρονος Δούρειος ίππος σε έναν πρωτοφανή κυβερνοπόλεμο μυστικών υπηρεσιών και συμφερόντων.

Στην βάση αυτή , τρία στοιχεία του , ¨έρχονται¨ να φωτίσουν την συγκεκριμένη υπόθεση .

1-Το Cryptome.org είναι δέκα χρόνια προγενέστερο του WikiLeak και διαθέτοντας ουσιαστική αξιοπιστία,  βασίζεται στην ελευθερία του λόγου στην Αμερική. Το site αυτό δημιουργήθηκε από δυο αρχιτέκτονες, τον John Young και Deborah Natsios .Ο πρώτος ,  δεν δίστασε να κριτικάρει τον δημιουργό του WikiLeaks και να ισχυριστεί ότι υπάρχουν δόλιες συνεργασίες με τα γραφεία της CIA.

2-Το WikiLeak χρησιμοποιεί  ιστοχώρους σ’ όλη την υφήλιο, ενώ , ο βασικός του server βρίσκεται στην Σουηδία όπου φιλοξενεί ταυτόχρονα  το The Pirate Bay, την σελίδα σταθμό στην ιστορία των Torrents που βοηθάει το μαζικό διαμοιρασμό των αρχείων bittorren

3-Οι υποβολές που γίνονται στο WikiLeaks υπόκεινται σε μια συντακτική διαδικασία και μορφοποιούνται για να είναι ευκολότερη η ανάγνωση τους.

Ας πάμε τώρα στον πυρήνα :

Η ομάδα του WikiLeaks, το 2014 έβγαλε στην δημοσιότητα την μυστική συμφωνία TISA , η οποία αφορά το σχέδιο 50 χωρών που έχουν συνάψει μία κρυφή εμπορική συμφωνία που αφορά υπηρεσίες που υπερβαίνουν το 68% του παγκόσμιου εμπορίου.

Το εν λόγω σχέδιο έχει χαρακτηρισθεί ως άκρως απόρρητο. Πρέπει να κρατηθεί μυστικό, όχι μόνο κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων αλλά και, πέντε χρόνια μετά αφού τεθεί σε ισχύ! Σύμφωνα με το κείμενο που διέρρευσε, στόχος της εν λόγω συμφωνίας TISA είναι η παγίωση του εμπορικού μοντέλου έσχατης απορρύθμισης της δεκαετίας του 1990. Πώς; Απλούστατο˙ θα απαγορεύεται οι χώρες να βελτιώνουν τις δημοσιονομικές ρυθμίσεις τους. Σύμφωνα με το σχέδιο του Παραρτήματος που αφορά τις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες (Financial Services Annex), συν των άλλων, θεσπίζονται και νόμοι οι οποίοι θα ευνοούν την επέκταση των χρηματοπιστωτικών πολυεθνικών σε άλλες χώρες. Πώς; Απαγορεύοντας τους οιουσδήποτε νόμους που βάζουν τέτοια εμπόδια.

Συνδυάστε τα ανωτέρω με τα παρακάτω:

1-Με την επίμαχη διαροή της επίμαχης συνομιλίας  Τόμσεν – Βελκουλέσκου στα wikileaks , ποιο δύσκολα πλέον θα κλείσει η αξιολόγηση

2-Στην εποχή του διαδικτύου η διαρροή πληροφοριών μπορεί να γίνει και σε άλλα μέσα, με υψηλή ανωνυμία, καλύπτοντας εντελώς τα ίχνη του πληροφοριοδότη – οι ρουφιάνοι και οι προδότες είναι είδος σε αφθονία και δυστυχώς τις περισσότερες φορές το κάνουν για τα χρήματα

3-Ο δημοσιογράφος της Wall Street Journal Μάρκους Ουώκερ έσπευσε να χρεώσει ευθέως τη διαρροή στην ελληνική πλευρά . Ποιοι συνεργάζονται με αυτόν στην Αθήνα ;

4-Γιατί δημιουργείται στην κοινή γνώμη η αίσθηση ότι : ( λανθασμένη είναι η επιλογή της ελληνικής κυβέρνησης να επιτίθεται στο ΔΝΤ, το οποίο τη στηρίζει στο αίτημα ελάφρυνσης του χρέους.)

5-Γιατί ο  επίμαχος διάλογος αποκαλύφθηκε ακριβώς την επομένη της τηλεδιάσκεψης του EuroWorkingGroup – μιας τηλεδιάσκεψης που έδωσε «σήμα» για κλείσιμο της αξιολόγησης έως τις 12 Απριλίου και έθεσε ταυτόχρονα ζήτημα «πολιτικής βούλησης» ;

Από την άλλη , ας γνωρίζουμε και τα εξής :

Είναι γνωστό  το GlobaLeaks, ένα λογισμικό Ανοιχτού Κώδικα που δίνει τη δυνατότητα σε οποινδήποτε να δημιουργήσει τη δική της ανώνυμη πλατφόρμα για καταγγελίες, καθώς είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε -από προεπιλογή- να διατηρεί την ανωνυμία του πληροφοριοδότη.

Yπάρχουν όμως και κάποια άλλα μέσα,τα οποία σε αντίθεση με το GlobaLeaks που παρέχει μόνο το λογισμικό, (αυτά) διαθέτουν μια πλήρη πλατφόρμα -δημιουργημένη έτσι για την αποστολή ανωνύμων καταγγελιών και ντοκουμέντων που δουλεύει μέσω του δικτύου Tor, έτσι ώστε να παρέχουν προστασία, έναντι των νομικών ευθυνών, όχι μόνο για τον αποστολέα αλλά και για τον παραλήπτη αφού δεν μπορεί να μάθει ποιος έστειλε τα έγγραφα.

Aν και κάπως καθυστερημένα, το Wikileaks, προχώρησε στην δημιουργία μια τέτοιας πλατφόρμας, μέσω του δικτύου Tor, εξ’ ίσου απλή στην χρήση, χρησιμοποιώντας παράλληλη κρυπτογράφηση (με PGP key’s fingerprint), με σχεδιασμό, ώστε να ταιριάζει στο στυλ των πληροφοριών που συλλέγει το Wikileaks.

Εάν δεν σας βοηθήσαμε αρκετά κύριοι της ΕΥΠ , θα επανέλθουμε

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

h.t.police100@mail.com

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Μαρία Νεγρεπόντη Δελιβάνη: Το κατοχικό χρέος ανήκει στον ελληνικό λαό και δεν χαρίζεται
ΑΠΟΨΕΙΣ

Μαρία Νεγρεπόντη Δελιβάνη: Το κατοχικό χρέος ανήκει στον ελληνικό λαό και δεν χαρίζεται

by admin
1 ημέρα ago
«Η Ελλάδα σε εποπτεία μέχρι το 2064 και το μέγα ψεύδος Μητσοτάκη»-Νότης Μαριάς
Slider

«Η Ελλάδα σε εποπτεία μέχρι το 2064 και το μέγα ψεύδος Μητσοτάκη»-Νότης Μαριάς

by admin
2 ημέρες ago
Γεώργιος Αποστολάκης: Από τα UFO στους «Άρχοντες»; Η ελεγχόμενη αποκάλυψη, η νέα μυθολογία των εξωγήινων και τα ερωτήματα για την Ορθόδοξη θεολογία.
Slider

Γεώργιος Αποστολάκης: Από τα UFO στους «Άρχοντες»; Η ελεγχόμενη αποκάλυψη, η νέα μυθολογία των εξωγήινων και τα ερωτήματα για την Ορθόδοξη θεολογία.

by admin
2 ημέρες ago
Παναγόπουλος Αλέξιος: Ο Σιωνισμός, το “Μεγάλο Ισραήλ” και η Ελλάδα – “Αφύπνιση, όχι εμπλοκή σε ξένα συμφέροντα”
Slider

Παναγόπουλος Αλέξιος: Ο Σιωνισμός, το “Μεγάλο Ισραήλ” και η Ελλάδα – “Αφύπνιση, όχι εμπλοκή σε ξένα συμφέροντα”

by admin
2 ημέρες ago

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr