• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Παρασκευή, 19 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

EgyptAir: Οι Ισραηλινοί μιλούν για τρομοκρατικό χτύπημα από τον ISIS – Ερώτημα αν η βόμβα μπήκε σε Παρίσι ή Κάιρο

10 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΤΟΥ AIRBUS A320 ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Με το θρίλερ για το εάν βρέθηκαν ή όχι τα συντρίμμια του μοιραίου αεροσκάφους της EgyptAir να συνεχίζεται, εκείνο που πραγματικά απασχολεί τις αρχές της Αιγύπτου και όχι μόνο είναι τελικώς που οφείλεται η συντριβή του Airbus A320. Είναι τρομοκρατική επίθεση και ποιος κρύβεται πίσω απ’ αυτή; Σε αυτό το ενδεχόμενο συγκλίνουν σχεδόν όλοι, χωρίς ωστόσο να αποκλείουν τίποτα, και δείχνουν ως υπαίτιους μέλη του ISIS που έδρασαν είτε στο Παρίσι είτε στο Κάιρο.

Το Airbus A320 με 66 επιβαίνοντες μεταξύ των οποίων επτά μέλη του πληρώματος, τρεις φρουροί ασφαλείας, 30 Αιγύπτιοι πολίτες, 17 Γάλλοι υπήκοοι, καθώς και πολίτες του Ιράκ, της Σαουδικής Αραβίας και άλλων χωρών απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Charles de Gaulle.

Το πλήρωμα του αεροσκάφους που είχε κατασκευαστεί το 2003 ήταν ιδιαίτερα έμπειρο με χιλιάδες ώρες πτήσης ο κυβερνήτης και ο συγκυβέρνησης, ενώ η ιδιοκτήτρια εταιρεία υποστήριξε πώς δεν μεταφέρονταν επικίνδυνα υλικά ή οτιδήποτε άλλο πέραν των συνηθισμένων.

Από τη στιγμή δε που επιβεβαιώθηκε πώς η πτήση MS804 συνετρίβη, ο ίδιος ο Αιγύπτιος πρωθυπουργός Sherif Ismail δήλωσε ότι η πιθανότητα της τρομοκρατίας δεν μπορεί να αποκλειστεί, τονίζοντας ότι από το αεροσκάφος δεν εξέπεμψε κανέναν σήμα κινδύνου, κάτι που επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος των Ένοπλων Δυνάμεων.

Ακολούθησαν πολλές παρόμοιες δηλώσεις, από την Αίγυπτο, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ και άλλες χώρες, που δεν απέκλειαν δηλαδή το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας σε τέτοιο βαθμό που να θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως συνέβη κάτι τέτοιο. Το pronews.gr ήταν το πρώτο site στην Ελλάδα που έκανε λόγο για τρομοκρατική ενέργεια.

Η μαρτυρία μάλιστα του κυβερνήτη του εμπορικού πλοίου που φέρεται να δήλωσε πώς στο σημείο που χάθηκαν τα ίχνη του αεροσκάφος είδε μία πύρινη μπάλα ενισχύει το ενδεχόμενο να έγινε έκρηξη στον αέρα από μία ωρολογιακή βόμβα και αυτή να είναι η αιτία της πτώσης του αεροσκάφους.

Οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ μιλούν ευθέως για τρομοκρατικό χτύπημα από τον ISIS με μόνο ερώτημα που τοποθετήθηκε η βόμβα. Στο αεροδρόμιο του Παρισιού ή του Καΐρου. Θυμίζουν το περιστατικό που είχε συμβεί τον περασμένο Οκτώβριο με το ρωσικό Airbus A321 που απογειώθηκε από το Σαρμ Αλ-Σέιχ και η έκρηξη στο εσωτερικό της καμπίνας από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό προκάλεσε το θάνατο των 224 επιβατών.

“Ένα από τα κύρια ερωτήματα της έρευνας της τελευταίας αεροπορικής καταστροφής είναι αν ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί στο Κάιρο ή το Παρίσι. Αν αυτό συνέβη στο Παρίσι, θα θέσει το ζήτημα του κατά πόσον ένας πυρήνας του ISIS διεισδύσει στα πληρώματα εδάφους στο αεροδρόμιο Charles de Gaulle. Εάν επιβεβαιωθεί, θα ήταν μια σοβαρή κλιμάκωση μετά και τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι”, ανέφεραν πηγές του Ισραήλ στο Debka.

Οι ίδιες πηγές προσθέτουν πώς θα πρόκειται για ένα ακόμη σημάδι κλιμάκωσης των τρομοκρατικών επιθέσεων του ISIS σε Ευρωπαϊκά αεροδρόμια, αφού είναι η δεύτερη εντός τριών μηνών σε πολιτικό στόχο της αεροπορίας μετά το χτύπημα στο διεθνές αεροδρόμιο των Βρυξελλών τον περασμένο Μάρτιο όπου 31 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περίπου 200 τραυματίστηκαν.

Αν ωστόσο διαπιστωθεί πώς η βόμβα είχε τοποθετηθεί στο αεροπλάνο στο Κάιρο, πριν αναχωρήσει για το Παρίσι, θα σηματοδοτήσει μια σοβαρή και επικίνδυνη κλιμάκωση της διείσδυσης και επιχειρησιακών ικανοτήτων του ISIS στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα, και μια σημαντική απειλή για τη σταθερότητα του καθεστώτος του Αμπντέλ Φατάχ αλ-Σίσι.

Όπως και να έχει πάντως η νέα αυτή τρομοκρατική ενέργεια έχει προκαλέσει φόβο σε όλον τον κόσμο που επρόκειτο να ταξιδέψει με αεροπλάνα. Κι αυτός άλλωστε είναι ο στόχος του ISIS. Πρόκειται για ακόμη μια δικαίωση της Ρωσίας που θέλησε εξ’ αρχής να τελειώσει με την τρομοκρατική αυτή οργάνωση που δημιούργησαν ΗΠΑ, Τουρκίας και Σαουδική Αραβία.

pronews.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Μακ Γκρέγκορ: Ο Τραμπ Βρίσκεται στα Πρόθυρα της Εξόντωσης; – Προειδοποιεί ότι Τραμπ Κινδυνεύει με Δολοφονία & Τεκτονική Μετατόπιση της Εξουσίας
Slider

Μακ Γκρέγκορ: Ο Τραμπ Βρίσκεται στα Πρόθυρα της Εξόντωσης; – Προειδοποιεί ότι Τραμπ Κινδυνεύει με Δολοφονία & Τεκτονική Μετατόπιση της Εξουσίας

by admin
5 ώρες ago
ΝΤΟΥΓΚΙΝ: Στην Ρωσία Δρα 6η Φάλαγγα Προδοσίας. Πρέπει να Παραδεχτούμε την Ασθένεια & να Αρχίσουμε την Θεραπεία
Slider

ΝΤΟΥΓΚΙΝ: Στην Ρωσία Δρα 6η Φάλαγγα Προδοσίας. Πρέπει να Παραδεχτούμε την Ασθένεια & να Αρχίσουμε την Θεραπεία

by admin
6 ώρες ago
Βιολογικά Εργαστήρια, Δείγματα DNA & Τεχνητή Νοημοσύνη: Γιατί η Μόσχα Κρούει τον Κώδωνα του Κινδύνου
Slider

Βιολογικά Εργαστήρια, Δείγματα DNA & Τεχνητή Νοημοσύνη: Γιατί η Μόσχα Κρούει τον Κώδωνα του Κινδύνου

by admin
10 ώρες ago
Ρώσος σύμβουλος αποκαλύπτει την τρομερή επιχείρηση «Operation Unthinkable» που ετοιμάζει ο Πούτιν
Slider

Ρώσος σύμβουλος αποκαλύπτει την τρομερή επιχείρηση «Operation Unthinkable» που ετοιμάζει ο Πούτιν

by admin
10 ώρες ago
Next Post
EgyptAir: Η διεθνοπολιτική διάσταση ενός τραγικού συμβάντος – ΑΝΑΛΥΣΗ

EgyptAir: Η διεθνοπολιτική διάσταση ενός τραγικού συμβάντος - ΑΝΑΛΥΣΗ

Ιδιωτικοποιείται το 49% του νερού – Τι έλεγε ο Τσίπρας (Βίντεο)

Ιδιωτικοποιείται το 49% του νερού - Τι έλεγε ο Τσίπρας (Βίντεο)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr