• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 24 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΣΕΤΣΕΝΟΥΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΕΣ

13 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ
4
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Βρυξέλλες,Δ.Πορφύρης –Π.Σταφυλά

Salem Zahran

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό κανάλι του Λιβάνου ΟΤV o γνωστός λιβανέζος
δημοσιογράφος και πολιτικός Salem Zahran, αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο των μυστικών
διαπραγματεύσεων μεταξύ ρώσικων αρχών και τσετσένων απαγωγέων για την τύχη των Επισκόπων.
Ισχυρίζεται ότι οι Επίσκοποι δολοφονήθηκαν γιατί οι Ρώσοι αρνήθηκαν να ικανοποιήσουν το αίτημα των Tσετσένων για ανταλλαγή κρατουμένων και άμεση απελευθέρωση ομοεθνών τους αυτονομιστών που κρατούνται σε ρώσικες φυλακές.

Παραθέτουμε απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα από την επίμαχη συνέντευξη:

-Δημοσιογράφος:Πως εξηγείται το γεγονός ότι κανείς πια δεν μιλάει για τους επισκόπους,κανείς δεν κάνει μια έρευνα για να δει που βρίσκονται κι αν μπορούν να δοθούν κάποια ανταλλάγματα κανείς πια δεν αναρωτιέται τι συμβαίνει και μην ξεχνάμε ότι δεν πρόκειται για οποιαδήποτε πρόσωπα αλλά για δύο επισκόπους.

-Salem Zahran:Γνωρίζω ότι οι απαγωγείς ζήτησαν από τους επισκόπους ν’ασπαστούν και να διαδώσουν το Ισλάμ, διαφορετικά θα τους σκότωναν.Αυτό το περιστατικό το γνωρίζω πολύ καλά. Δε γνωρίζω τι απάντησαν οι επίσκοποι σ’αυτό.Αν ήταν έτοιμοι να διαδώσουν το Ισλάμ…Προσωπικά εκτιμώ ότι μία τέτοια απαίτηση δεν είναι λογική. Συνιστά προσβολή της θρησκείας του άλλου και στο Ισλάμ αυτό δεν είναι επιτρεπτό. Παρά ταύτα οι άνθρωποι αυτοί σκότωσαν τους επισκόπους. Έχουν σκοτώσει ιερείς αλλά και ιμάμηδες που είναι της θρησκείας τους.Το Ισλάμ θα καταδικάσει όλους αυτούς που σκοτώνουν άδικα.Επί του συγκεκριμένου θέματος των δύο επισκόπων : Απήχθησαν από ομάδες τσετσένων και τo κλειδί της λύσης ήταν στα χέρια της Ρωσίας.Οι Τσετσένοι είχαν επικοινωνήσει με τη ρώσικη πλευρά και είχαν ζητήσει να γίνει ανταλλαγή ομήρων. Είχαν απαιτήσει την απελευθέρωση τσετσένων αυτονομιστών κρατουμένων στις ρωσικές φυλακές.

ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜ

-Δημοσιογράφος: Σύμφωνα με τις πληροφορίες σας οι επίσκοποι είναι εν ζωή;
-Salem Zahran: Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου οι απαγωγείς τους έχουν σίγουρα σκοτώσει, διότι οι ρώσοι κατηγορηματικά αρνήθηκαν να προβούν στην ανταλλαγή κρατουμένων που τους προτάθηκε. Αναλαμβάνω κάθε ευθύνη για τα λεγόμενά μου.

Οι αξιόπιστες πληροφορίες που είχαμε δημοσιεύσει στο παρελθόν και που ήθελαν Ρωσία και Ελλάδα να γνωρίζουν εδώ και καιρό την δολοφονία των επισκόπων επιβεβαιώνονται δημοσίως.Η τηλεοπτική είδηση δεν προκάλεσε αίσθηση στους στενά εκκλησιαστικούς κύκλους της Μέσης Ανατολής αφού είναι κοινό μυστικό ποιά ήταν η τύχη των επισκόπων. Άλλωστε το σοκαριστικό πειστήριο του ειδεχθούς εγκλήματος έκανε τον γύρο του κόσμου σε 24 ώρες.

Ο πολιτικός και γνωστός δημοσιογράφος του Λιβάνου που αποκάλυψε το παρασκήνιο της αποτυχίας των διαπραγματεύσεων της μυστικής διπλωματίας στην υπόθεση των επισκόπων, έκανε τις δηλώσεις δημόσια σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό εδώ και τρεις μέρες. Πρόκειται για δημόσιο πρόσωπο του Λιβάνου που απολαμβάνει ευρύτατης κοινής αποδοχής τόσο χριστιανών όσο και μουσουλμάνων. Καμία διάψευση δεν ακολούθησε την πολύκροτη συνέντευξη του Λιβανέζου πολιτικού ούτε από το Πατριαρχείο Αντιοχείας που κατ’ ουσίαν εδρεύει στο Μπαλαμαμπάντ της Βηρυττού στο Λίβανο ούτε και από τις ρώσικες αρχές οι οποίες θεωρούνται άμεσα εμπλεκόμενες στο ναυάγιο των διαπραγματεύσεων. Στον αντίποδα αυτής της εξέλιξης , οι Τζιχαιστές της Συρίας δέχθηκαν από την πρώτη στιγμή να απελευθερώσουν περίπου 200 Κούρδους αιχμαλώτους με αντάλλαγμα τη ζωή ενός και μόνο τοπικού ηγέτη τους.

Οι Ρώσοι γνωρίζουν πολύ καλά τις πρακτικές των τσετσένων αυτονομιστών όσον αφορά τη διαχείρηση αιχμαλώτων.

YEVGENI RODIONOV

Ο 19χρονος στρατιώτης Yevgeny Aleksandrovich Rodionov αποκεφαλίστηκε από τσετσένους ισλαμιστές στο χωριό Μπαμούτ στις 23/05/96, ημέρα των γεννεθλίων του. Ο δήμιος του Ruslan Khaikhoroyev, ομολόγησε ότι « είχαν ζητήσει από τους κρατουμένους να προσηλυτισθούν στο Ισλάμ εάν ήθελαν να ζήσουν ».Ο Εβγκένι που αρνήθηκε να αποχωρισθεί το σταυρό του και να απαρνηθεί την πίστη του, βασανίσθηκε για τρείς μήνες και τελικά αποκεφαλίσθηκε (IC russia).Eπίσης γνωρίζουν πολύ καλά τα δεκάδες βίντεο με αποκεφαλισμούς στρατιωτών τους και ρώσων πολιτών από εξτρεμιστές μουσουλμάνους. Ενδεικτικό ότι χρησιμοποιούν πάντα μικρό μαχαίρι στον τελετουργικό σφαγιασμό των χριστιανών
(liveleaks) .

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ΕΚΦΟΒΙΖΕΙ ανηλίκους που αντιδρούν στα Gay Pride ;;;
ΕΛΛΑΔΑ

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ΕΚΦΟΒΙΖΕΙ ανηλίκους που αντιδρούν στα Gay Pride ;;;

by admin
5 ώρες ago
Παναγόπουλος Αλέξιος: Δωρεά οργάνων από “εγκεφαλικά νεκρούς”: Η μεγάλη βιοηθική συζήτηση που η Εκκλησία απέφυγε
ΑΠΟΨΕΙΣ

Παναγόπουλος Αλέξιος: Δωρεά οργάνων από “εγκεφαλικά νεκρούς”: Η μεγάλη βιοηθική συζήτηση που η Εκκλησία απέφυγε

by admin
5 ώρες ago
Ολλανδία: ΣΟΚ! Η πρώτη ευθανασία παιδιού κάτω των 12 ετών – Το σύστημα που μετατρέπει τον θάνατο σε ιατρική διαδικασία
Slider

Ολλανδία: ΣΟΚ! Η πρώτη ευθανασία παιδιού κάτω των 12 ετών – Το σύστημα που μετατρέπει τον θάνατο σε ιατρική διαδικασία

by admin
6 ώρες ago
“Χάραγμα του Θηρίου” προ των Πυλών; Η Τεχνολογία του Γκέιτς Συνδυάζει Εμβόλια & Αόρατους Ψηφιακούς Δείκτες
ΔΙΕΘΝΗ

“Χάραγμα του Θηρίου” προ των Πυλών; Η Τεχνολογία του Γκέιτς Συνδυάζει Εμβόλια & Αόρατους Ψηφιακούς Δείκτες

by admin
6 ώρες ago
Next Post
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΤΥΡΑΝΝΩΝ- Της Θωμαής Στεφανοπούλου

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΤΥΡΑΝΝΩΝ- Της Θωμαής Στεφανοπούλου

…η βία είναι φασισμός;

…η βία είναι φασισμός;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr