• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 20 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΛΛΑΔΑ

Ο επίδεσμος, τα πρόβατα και τα λιοντάρια

13 έτη ago
in ΕΛΛΑΔΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Θα εκτονωθεί με διαδηλώσεις ο λαός κατά την επίσκεψη Σόιμπλε, ωστόσο τα σοβιετικά μέτρα θα μείνουν ακλόνητα. Τα ΜΜΕ δίνουν έναν σάκο του μποξ, προκειμένου να ξεσπάσουν πάνω του οι Έλληνες. Έτσι όλοι βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος, μιας και τα νήματα στην
Ευρώπη δεν τα κινεί εννοείται ο Σόιμπλε ούτε η Μέρκελ της καταχρεωμένης Γερμανίας.
Στην ελληνική Βουλή παρατηρούμε την ίδια εικόνα με διαλόγους χαμηλού επιπέδου και συνεννόηση μηδέν. Η συρρίκνωση του κράτους χωρίς ρυθμίσεις σε σχέση με την πραγματική οικονομία δεν υπερνικά το τέλμα στο οποίο βρίσκεται η χώρα.

Οι Έλληνες, οι οποίοι θέλουν να δουλέψουν με σχέδιο, που θα βοηθήσει τους ίδιους και κατ” επέκταση από πολλές πλευρές και το κράτος, συνεχίζουν να προσπαθούν κάτω από αντίξοες συνθήκες, σ” ένα περιβάλλον που βασίζεται στην χαρτούρα πιστοποιητικών και πτυχίων και όχι στο ποιος κάνει για την όποια θέση. Οι κόποι όσων θέλουν να εργάζονται ελεύθερα, επικεντρώνονται στον ιδιωτικό τομέα, όπου τα πράγματα γίνονται μέρα με την μέρα δυσκολότερα.

Την ίδια ώρα ζούμε σκηνές φαρ ουέστ σε πολυσύχναστες περιοχές της Αθήνας, όπως συνέβη στους Αμπελόκηπους και μάλιστα λίγα μέτρα από τη ΓΑΔΑ. Άγνωστοι δράστες δεν σταμάτησαν σε έλεγχο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, κατέβηκαν από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και με ΑΚ-47 άρχισαν να «γαζώνουν».

Οι Έλληνες πολίτες ζουν πράγματα πρωτόγνωρα και δεν γνωρίζουν πως να αντιδράσουν. Η πολυγλωσσία που επικρατεί στην κοινωνία τους στέλνει από δω και από κει. Ελεγχόμενες διαδηλώσεις, πορείες με τους πολίτες ακόμα και εκεί χωρισμένους σε παρατάξεις και συνδικαλιστικά «γκέτο». Εντούτοις φόροι, χαράτσια και απολύσεις συνεχίζονται και η κατάσταση χειροτερεύει.

Επειδή όμως ο σωστός δρόμος είναι ένας, ειδικά για τους Έλληνες, πρέπει, αφού τον εντοπίσουμε, να τον βαδίσουμε ενωμένοι με «μπαϊράκι» τα ιδανικά μας και τίποτα άλλο. Εάν αυτό σε μερικούς φαίνεται γραφικό και ρομαντικό σενάριο άλλων εποχών, ας συνεχίσουν να διαμαρτύρονται κάτω από κομματικά ή συνδικαλιστικά πανό. Να γνωρίζουν όμως ότι η ηττοπάθεια και η απελπισία έχει οδηγήσει σε αυτού του είδους τις τεχνητές διαμαρτυρίες.

Στην εποχή της προσπάθειας πλήρους υποταγής των ανθρώπινων συνειδήσεων, το να λέει κάποιος την αλήθεια αποτελεί από μόνο του «επαναστατική πράξη», θα έλεγε ο Όργουελ. Έτσι όπως σιγά-σιγά κατηφορίσαμε στον βούρκο του καταναλωτισμού και των ιδεολογημάτων, έτσι βαθμιαία θα ανηφορίσουμε πάλι, ωστόσο μόνο με τα σωστά εφόδια που θα μας δίνουν δύναμη στην δύσκολη διαδρομή.
Εκτός και αν μερικοί πιστεύουν ότι με τις ελεγχόμενες διαδηλώσεις θα καμφθούν οι παγκοσμιοποιητές, θα αποσυρθούν οι απολύσεις και όλοι θα πάμε για καφέ ζώντας όπως παλιά με ψεύτικο χρήμα, το οποίο δεν παράγαμε παρά δανειζόμασταν. Ωραία θα ήταν! Η ελευθερία κερδίζεται με υπομονή, πίστη και αγώνα κόντρα στο σύστημα και όχι παράλληλα με αυτό. Όταν η κοινωνία είναι χωρισμένη σε πολιτικές τάξεις, είναι λογικό η κάθε τάξη να παλεύει για την δική της επικράτηση, παρασύροντας το έναν ή τον άλλο πολίτη στον φαύλο αυτό κύκλο της κοινωνικής διαμάχης.

Όσο η κοινωνία είναι διχασμένη, τόσο η παγκόσμια διαπλοκή επιβάλλει τα μέτρα της. Ως λύση ενότητας παρουσιάζεται ένα διεθνιστικό μοντέλο με έναν γκρι πλανήτη χωρίς σύνορα, με βάρος δήθεν στα ανθρώπινα δικαιώματα και λαό εξ ανάγκης ενωμένο, έτοιμο να υποδεχτεί τον «βασιλιά» του. Για άλλη μια φορά πολλοί, εμπιστευόμενοι το φιλανθρωπικό προσωπείο του συστήματος, θα πέσουν στην παγίδα.

Το σύστημα διδάσκει, η μάζα εισάγει την διδαχή στο μυαλό και στην καρδιά, εκεί οπού λαμβάνει η πρώτη και κύρια μάχη. Εάν αυτή χάνεται, το άγχος κυριεύει τον άνθρωπο και οι κινήσεις του κατευθύνονται, ακόμα και εάν θεωρεί πως οι αποφάσεις που παίρνει είναι δικές του. Ο επίδεσμος της παγκοσμιοποίησης μπαίνει απλά και μόνο για να προετοιμαστούν τα μέλη του σώματος να μπουν στον γύψο. Άπαξ και δεν μπει επίδεσμος υπάρχει ο κίνδυνος, ο πόνος να αναγκάσει τον κόσμο να ξεσηκωθεί μαζικά, μη ελεγχόμενα και με επιθετικές διαθέσεις, κάτι που το διεθνές σύστημα δεν επιθυμεί επ” ουδενί.

Η εποχή της άνετης ζωής τελείωσε. Τα πρόβατα σιτίστηκαν και τώρα ακονίζονται τα μαχαίρια στο σφαγείο. Το πρόβατο μπορεί να μείνει πρόβατο και να βελάζει διαμαρτυρόμενο -με το τάισμα να αποτελεί πανάκεια μέχρι την σφαγή- ή να μετατραπεί σε λιοντάρι και να φάει τον σφαγέα του. Αυτό διδάσκει ο Ελληνισμός, γι” αυτό μας χτυπούν εδώ αλύπητα. Μήπως ξαναπάρουμε τα ηνία στην χώρα μας και σαν «ανοσοποιητικό σύστημα» του πλανήτη τους στείλουμε από εκεί που ήρθαν εκ μέρους όλης της οικουμένης. Αυτό, όποιος θέλει το πιστεύει. Δημοκρατία δεν έχουμε;

ΠΥΓΜΗ.gr
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Στρατιωτικός όρκος στο Δωδεκάθεο: Η ειδωλολατρία βάφτηκε «χακί» και ζητά… θεσμική αναγνώριση!
Slider

Στρατιωτικός όρκος στο Δωδεκάθεο: Η ειδωλολατρία βάφτηκε «χακί» και ζητά… θεσμική αναγνώριση!

by admin
3 ημέρες ago
Ποιος είπε πως δεν έχουμε πλέον ελπίδα και πως όλα τελείωσαν στην Ελλάδα;
Slider

Ποιος είπε πως δεν έχουμε πλέον ελπίδα και πως όλα τελείωσαν στην Ελλάδα;

by admin
4 ημέρες ago
Κόνιτσα: 4 αδέρφια νεκρά σε κοντέινερ – Μερικά τετραγωνικά ανθρωπιάς δεν περίσσεψαν σε κανέναν;
ΕΛΛΑΔΑ

Κόνιτσα: 4 αδέρφια νεκρά σε κοντέινερ – Μερικά τετραγωνικά ανθρωπιάς δεν περίσσεψαν σε κανέναν;

by admin
4 ημέρες ago
700.000 Έλληνες θα χάσουν τα αυτοκίνητά τους την επόμενη 5ετία λόγω «νέων κανονισμών περιβάλλοντος» Εξοντώνουν τους φτωχούς
Slider

700.000 Έλληνες θα χάσουν τα αυτοκίνητά τους την επόμενη 5ετία λόγω «νέων κανονισμών περιβάλλοντος» Εξοντώνουν τους φτωχούς

by admin
5 ημέρες ago
Next Post
«Γενική Απεργία»: Στο ίδιο έργο θεατές…

«Γενική Απεργία»: Στο ίδιο έργο θεατές…

Οι «διάδοχοι» του Κόλα – Στα χέρια της Αστυνομίας,μέλη της αδίστακτης συμμορίας με τα καλάσνικοφ!!!

Οι «διάδοχοι» του Κόλα - Στα χέρια της Αστυνομίας,μέλη της αδίστακτης συμμορίας με τα καλάσνικοφ!!!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr