• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 24 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΛΛΑΔΑ

Λαζόπουλος κατά ΣΥΡΙΖΑ: Μας πήρατε τα σπίτια; Τελειώσατε! [βίντεο]

10 έτη ago
in ΕΛΛΑΔΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Στροφή κατά ΣΥΡΙΖΑ στο τελευταίο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» της χρονιάς έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος, προειδοποιώντας ότι οι πλειστηριασμοί κατοικιών θα «τελειώσουν» το κυβερνών κόμμα.

Ο Λάκης Λαζόπουλος έκλεισε μάλιστα την αναφορά του στον ΣΥΡΙΖΑ ως εξής:  «Ήρθατε εσείς ως ΣΥΡΙΖΑ να προστατεύσετε τα σπίτια και τις ζωές των ανθρώπων… Tους πήρατε τα σπίτια; Μία λέξη θα πω: Τελειώσατε!».

Ο δημοφιλής ηθοποιός εξαπέλυσε μύδρους κατά του κυβερνώντος κόμματος: «Μας κοροϊδεύουν σαν μικρά παιδιά και το χειρότερο είναι η Αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει σκύψει το κεφάλι και συνεχίζουν όλοι μαζί την ίδια καθοδική πορεία. Το είπαμε για τον Γιωργάκη, τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, το λέμε και για τον Τσίπρα. Αυτή η πολιτική δεν βγάζει πουθενά!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην ανάπτυξη που δεν έρχεται στην Ελλάδα, τη βαριά φορολόγηση και τις κατασχέσεις των κατοικιών, ανέβασε τους τόνους: «Περιμένουμε την ανάπτυξη. Mε τέτοια υπερφορολόγηση ποια ανάπτυξη, κυρία μου; Επτακόσιες εταιρείες ελληνικές ανοίγουν κάθε μέρα στην Κύπρο. Φέρατε την ανάπτυξη στην Κύπρο. Φέρατε την ανάπτυξη στη Βουλγαρία. Φέρατε την ανάπτυξη στις γειτονικές χώρες. Έτσι και κατέβει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κύπρο θα πάρει 70%, τους έχει φέρει πολύ μεγάλη ανάπτυξη. Μήπως μπορείτε να φέρετε και την ανάπτυξη στον τόπο αυτό, μετά την περιοδεία και το ντου που κάνετε σε Κύπρο και Βουλγαρία; Θα μου βάζετε 350 φόρους και θα μου λέτε “μην κουνηθείς, κάτσε εδώ γιατί είσαι πατριώτης”; Πατριώτης που δεν μπορεί να ζήσει στην πατρίδα του και το σπίτι του το έχουν οι τράπεζες είναι ξένος, δεν είναι πατριώτης», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Κάνοντας ειδική μνεία στις κατοικίες ενόψει των πλειστηριασμών, είπε: «Τα σπίτια ανήκουν στους Έλληνες. Με τον ΕΝΦΙΑ που πρωτοσκέφτηκε ο κ. Βενιζέλος και έφερε τη μεγαλύτερη καταστροφή στη χώρα αυτή. Τη μικροσπιτική καταστροφή. Οι άνθρωποι έχασαν σε μια νύχτα όλοι τις ιδιοκτησίες τους. Όλοι έγιναν ενοικιαστές από τη μία μέρα στην άλλη. Κληρονομούμε για πρώτη φορά χρέος στα παιδιά μας».

Και κατέληξε: «Ήμουν εδώ, χθες, στη χώρα αυτή και ξέρω τι έγινε, ξέρω το παρελθόν, βλέπω το πολύ στραβό παρόν, δεν βλέπω κανένα μέλλον που θα ήθελα και δεν το βλέπει και κανένας Έλληνας. Αλλά αν στράβωσαν οι αριστεροί, αυτό δεν σημαίνει ότι ίσιωσαν οι δεξιοί… Για να βάζουμε τα πράγματα στα ράφια τους και να μην είναι χύμα. Φτάνει τόση αμνησία».

 

 

Μια πρόγευση των άγριων διαθέσεών του έναντι του ΣΥΡΙΖΑ είχε δώσει από το πρωί ο Λάκης Λαζόπουλος, στην ιστοσελίδα altsantiri.gr. Σε άρθρο του υπό τον τίτλο «Η αριστερά που βλέπει με το δεξί μάτι» γράφει ο Λαζόπουλος:

Λαζόπουλος κατά ΣΥΡΙΖΑ: Μας πήρατε τα σπίτια; Τελειώσατε! [βίντεο] - Εικόνα

«…Και γιατί χαίρεται ο Σόιμπλε ακριβώς; Μήπως γιατί από την 1η Ιουνίου ξεκινούν οι κατασχέσεις που αφορούν και την πρώτη κατοικία; Γίνεται η μεγαλύτερη αναδιανομή γης και πλούτου στην Ελλάδα και η αριστερά την παρακολουθεί με κλειστό το αριστερό της μάτι. Βλέπει μόνο με το δεξί. Αλλά είναι εξαιρετικά περιορισμένη η όραση του αριστερού που βλέπει μόνο με το δεξί του μάτι. Δεν με χαροποιεί καθόλου το ότι οι ξένοι έρχονται και αγοράζουν στο κέντρο της Αθήνας σπίτια αρπάζοντας τα μισοτιμής, κοψοχρονιά αφού όλα βγαίνουν στο σφυρί, σε μια Ελλάδα που λύγισε. Το σώμα έγινε πτώμα».
iefimerida.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ετοιμάζουν να καταστρέψουν όλα τα βαρέα μηχανήματα εξόρυξης λιγνίτη προκαλώντας αντιδράσεις
ΕΛΛΑΔΑ

Ετοιμάζουν να καταστρέψουν όλα τα βαρέα μηχανήματα εξόρυξης λιγνίτη προκαλώντας αντιδράσεις

by admin
5 ώρες ago
«Τα “υπέρ-ραντάρ” έρχονται στην Ελλάδα – 2.500 κάμερες, πρόστιμα 700 ευρώ και το τέλος του “κόβω μπροστά στην κάμερα”»
Slider

«Τα “υπέρ-ραντάρ” έρχονται στην Ελλάδα – 2.500 κάμερες, πρόστιμα 700 ευρώ και το τέλος του “κόβω μπροστά στην κάμερα”»

by admin
16 ώρες ago
Αποτροπιασμός. Τελετές των Ιλλουμινάτι στην Αθήνα από το Πρώτο Θέμα
ΕΛΛΑΔΑ

Αποτροπιασμός. Τελετές των Ιλλουμινάτι στην Αθήνα από το Πρώτο Θέμα

by admin
2 ημέρες ago
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ: “Κινδύνεψε η ζωή μου”
Slider

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ: “Κινδύνεψε η ζωή μου”

by admin
3 ημέρες ago
Next Post
Απεργία των εργαζόμενων στα αεροδρόμια που θα πωληθούν… σας προτείνω κάτι που μάλλον δεν έχετε σκεφτεί ποτέ!!!

Απεργία των εργαζόμενων στα αεροδρόμια που θα πωληθούν… σας προτείνω κάτι που μάλλον δεν έχετε σκεφτεί ποτέ!!!

Προσμένοντας την Ελευθερία!

Προσμένοντας την Ελευθερία!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr