• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 22 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΨΕΙΣ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ!!! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!

10 έτη ago
in ΑΠΟΨΕΙΣ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

«Παγκοσμιοποιητές» εναντίον εθνικιστών!

Ενώ οι «παγκοσμιοποιητές» θεωρούνται «επιτυχημένοι» για την προώθηση μιας αέναης πολεμικής οικονομίας, οι εθνικιστές επιδιώκουν διακαώς μια διαρκή παγκόσμια ειρήνη. Ενώ οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης λαχταρούν εξουσία σε όλο τον πλανήτη και τον έλεγχο κάθε πτυχή της ζωής μέσα από μια παγκόσμια κυβέρνηση, οι εθνικιστές ενδιαφέρονται περισσότερο για τη διατήρηση της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας.

Οι «παγκοσμιοποιητές» θέλουν να έχουν κάθε φυσικό πόρο στα χέρια τους, αλλά και τον έλεγχο κάθε επίπεδου διακυβέρνησης είτε άμεσα είτε έμμεσα. Οι εθνικιστές επιθυμούν μια πολύ πιο αποκεντρωμένη διακυβέρνηση και ταυτόχρονα ένα σύστημα στο οποίο οι άνθρωποι παντού εξυπηρετούνται καλύτερα σε τοπικό επίπεδο.

Αυτές οι τεράστιες διαφορές στις αρχές και τις πρακτικές των δύο αυτών κατηγοριών, έχουν ως συνέπεια μια σειρά από αδιάλλακτες διαφορές, καθώς και μια αρκετά επικίνδυνη διχοτόμηση.

Η ραγδαία κατάσταση αποδόμησης του σημερινού κόσμου, αντιπροσωπεύεται από τις εντάσεις στα πεδία μάχης όπου οι πράκτορες της παγκοσμιοποίησης συναντούν τους επικεφαλής των εθνικιστών. Ολόκληρη η Μέση Ανατολή είναι ένα λαμπρό παράδειγμα αυτής της δυστοπίας, στον απόηχο της σύγκρουσης των Τιτάνων.

Υπάρχει μια σημαντική πτυχή σε αυτό τον πολυ-χιλιετή πόλεμο που σπάνια αναγνωρίζεται ή αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά. Ότι ενώ οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης είναι σχεδόν πάντα τυραννικοί, και χρησιμοποιούν ως όπλο την κρατική χορηγία της τρομοκρατίας, οι Εθνικιστές συχνά εξαναγκάζονται σε μια στρατιωτική στάση για την προστασία των λαών και των εδαφών τους.

Με άλλα λόγια, οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης ξεκινούν, συνήθως απρόκλητα, επιθετικούς πολέμους εναντίον ενός εθνικιστή ηγέτη όπως ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ. Στη συνέχεια, όμως, η νόμιμη κυβέρνηση της Συρίας είναι υποχρεωμένη να χρησιμοποιήσει δυναμικά μέσα για να αποκρούσει τις στρατιωτικές επιθέσεις και άλλες καταστροφές που απειλούν το έθνος.

Οι «παγκοσμιοποιητές» στη συνέχεια να εκμεταλλεύονται την απολύτως νόμιμη πράξη αυτοάμυνας, χρησιμοποιώντας την υπέρ τους ως κάποιο είδος εγκλημάτων πολέμου που ποτέ δεν συνέβησαν. Είναι σχεδόν πάντα οι παγκοσμιοποιητές εκείνοι που διαπράττουν τα πραγματικά εγκλήματα πολέμου, όταν συμβαίνουν, καθώς και τα συγκλονιστικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και σε άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο.

Ο Συριακός πόλεμος αντανακλά σε ένα μεγάλο βαθμό την τεράστια ζημιά που μπορεί να προκληθεί από τους παγκοσμιοποιητές, εκτοπίζοντας εκατομμύρια πρόσφυγες πολέμου και σκοτώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι σε όλη την περιοχή.

Επίσης, ο πόλεμος στη Λιβύη απέδειξε πόσο γρήγορα μπορούν να καταστρέψουν μια καλά διοικούμενη χώρα μέσα σε λίγους μήνες. Ομοίως, ο ουκρανικός εμφύλιος δείχνει πόσο αποτελεσματικά μπορούν να πυροδοτήσουν τις θρησκευτικές και πολιτιστικές διαφορές, καθώς και να καταστρέψουν μια εθνική οικονομία.

Με αυτή την σημαντική γνώση για την ιστορία πίσω από αυτόν τον συνεχιζόμενο «Πόλεμο των Τιτάνων» θα είναι πολύ πιο εύκολο να κατανοηθεί. Θα είναι επίσης ευκολότερο να αναλύσουμε με ακρίβεια και να κατανοήσουμε τα πολλά συγκλονιστικά γεγονότα που συμβαίνουν μέρα με τη μέρα. Αυτή, στην ουσία, είναι και η αρχή του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου. Πάνω απ ‘όλα, κάθε πρόσωπο που θα πολεμήσει για τον εαυτό του, θα μπορεί να πει την αλήθεια στην εξουσία όποτε χρειαστεί.

Μόνο εμείς οι άνθρωποι μπορούμε να αποτρέψουμε την κρίσιμη αυτή φάση του Γ ‘Παγκόσμιο Πόλεμο. Μόνο μέσω της συλλογικής συνείδησης απαιτώντας ειρήνη. Σε αντίθετη περίπτωση, όλα είναι έτοιμα για την τελική μάχη της χιλιετίας που θα αποτελέσει και τον πραγματικό Αρμαγεδδώνα!
hellasforce.com

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Η μεγάλη συνωμοσία: Πώς ο πόλεμος με το Ιράν είναι μια σκηνοθετημένη κρίση για την κατάληψη της εξουσίας – Η αποκάλυψη του Mike Adams
ΑΠΟΨΕΙΣ

Η μεγάλη συνωμοσία: Πώς ο πόλεμος με το Ιράν είναι μια σκηνοθετημένη κρίση για την κατάληψη της εξουσίας – Η αποκάλυψη του Mike Adams

by admin
1 ώρα ago
“Ο Πόλεμος κατά του Παρελθόντος”, η Ακύρωση του Πολιτισμού & της Μνήμης. Όποιος ελέγχει το Παρελθόν, ελέγχει & το Μέλλον;
Slider

“Ο Πόλεμος κατά του Παρελθόντος”, η Ακύρωση του Πολιτισμού & της Μνήμης. Όποιος ελέγχει το Παρελθόν, ελέγχει & το Μέλλον;

by admin
24 ώρες ago
Τρομερή Ανατροπή – Οι Big Tech εφαρμόζουν σχέδιο παγκόσμιας διακυβέρνησης – Πώς θα παρακάμψουν κυβερνήσεις και εκλογικά σώματα
ΑΠΟΨΕΙΣ

Τρομερή Ανατροπή – Οι Big Tech εφαρμόζουν σχέδιο παγκόσμιας διακυβέρνησης – Πώς θα παρακάμψουν κυβερνήσεις και εκλογικά σώματα

by admin
1 ημέρα ago
Παναγόπουλος Αλέξιος: ΕΕ και χάος σε Ελλάδα
ΑΠΟΨΕΙΣ

Παναγόπουλος Αλέξιος: ΕΕ και χάος σε Ελλάδα

by admin
1 ημέρα ago
Next Post
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΚΑΛΥΠΤΕΙ τον ερωτύλο πρέσβη που παρενοχλούσε ο Κουρουμπλής…

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΚΑΛΥΠΤΕΙ τον ερωτύλο πρέσβη που παρενοχλούσε ο Κουρουμπλής...

ATV Sherpa: Η τεχνολογική «μαγεία» των Ρώσων!!![Video]

ATV Sherpa: Η τεχνολογική «μαγεία» των Ρώσων!!![Video]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr