• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 20 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ… Νέα παραίτηση από το “Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κατάντημα”!

13 έτη ago
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
11
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Ο Νικήτας Μπαριτάκης δημοσιοποίησε επιστολή-κόλαφο παραίτησης από το ΠΑΣΟΚ και προσχώρησης με την «Αριστερή Πρωτοβουλία». Ο κ. Μπαριτάκης στην επιστολή του αποκαλεί το ΠΑΣΟΚ «Πανελλήνιο, Σοσιαλιστικό Κατάντημα», ενώ κατακεραυνώνει τον Ευάγγελο Βενιζέλο
λέγοντας πως νιώθει «μόνο θλίψη και ντροπή για την σημερινή ηγεσία του κόμματος», ενώ αναφέρεται και στην πρόσφατη επίσκεψη του κ. Βενιζέλου στην Κρήτη δηλώνοντας πως «είναι ντροπή να επισκέπτεται η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ την Κρήτη και να πηγαίνει όχι στα μεγάλα κέντρα του νομού αλλά από χωρίου εις χωρίου εν μέσω διμοιριών των ΜΑΤ».

Κλείνοντας, ο κ. Μπαριτάκης δήλωσε πως αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ και πως πλέον συντάσσεται με την Αριστερή Πρωτοβουλία.

Η επιστολή αποχώρησης

Προς όλους τους πραγματικούς συντρόφους και συντρόφισσες που εξακολουθούν να αγωνίζονται ανιδιοτελώς για μια ΕΛΛΑΔΑ που να ανήκει στους ΕΛΛΗΝΕΣ για μια δίκαιη κοινωνία και για μια λαϊκή κυριαρχία βασισμένη στην άμεση ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Η χώρα μας η ΕΛΛΑΔΑ μας βρίσκεται σήμερα σε απόλυτη κατοχή και ο ΛΑΟΣ σε απόλυτη απελπισία φτώχεια και απόγνωση με πρωταρχικό υπεύθυνο και συνοδοιπόρο στην αδιέξοδη αυτή πορεία την σημερινή ηγεσία του εναπομείναντος ΠΑνελληνίου ΣΟσιαλιστικού Καταντήματος.

Ταξιδεύοντας στο παρελθόν 40 και πλέον χρόνια πριν αναγνωρίζω στον εαυτό μου ότι δεν ήταν ούτε λάθος ούτε ντροπή που συμμετείχα με πολλούς άλλους ανώνυμους φοιτητές, εργαζόμενους και απλούς πολίτες στα γεγονότα του πολυτεχνείου για την ανατροπή της ξενόφερτης χούντας και των ντόπιων υποστηρικτών της.

Δεν ήταν ούτε λάθος ούτε ντροπή που ανταποκρίθηκα στη συνέχεια όπως και άλλοι συμπολίτες μας στο κάλεσμα του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ που με οδηγό την διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη αγωνιστήκαμε για την δημιουργία της μεγάλης πατριωτικής δημοκρατικής παράταξης προτάσσοντας την ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

Η πορεία αυτή δεν ήταν ούτε εύκολη ούτε στρωμένη με ροδοπέταλα. ΕΊΧΕ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΕΙΧΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ αλλά είχε και ΕΛΠΙΔΑ, αφού πάντα έμπαινε μπροστά το συμφέρον της πατρίδας και του μη προνομιούχου τμήματος της κοινωνίας που αποτελούσε την μέγιστη πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Συμπορεύτηκα και αγωνίστηκα με πολλούς συντρόφους από όποια θέση και αν βρισκόμουν στα όργανα του κινήματος ή της συνδικαλιστικής μας παράταξης χωρίς καμιά ιδιοτέλεια και σκοπιμότητα και χωρίς να εμπλακώ στην νομή την χρήση ή την κατάχρηση εξουσίας που ήταν το αναμφισβήτητο μέλημα πολλών τυχάρπαστων σοσιαλιζόντων που προσέγγιζαν το κίνημα.

Εξέφραζα πάντα την άποψή μου χωρίς σκεπτικισμούς και προσωπικούς υπολογισμούς γιατί πίστευα σε αρχές και θέσεις και όχι σε εφήμερες εξουσίες και εγωπροβολές.

Σήμερα νιώθω ΝΤΡΟΠΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ όταν συναντιέμαι με πολλούς παλιούς συντρόφους και μου λένε γι’αυτά που γίνονται σήμερα παλεύαμε τόσα χρόνια? Που πήγαν οι αρχές μας και τα πιστεύω μας? Ποιους εμπιστευτήκαμε να τα διαχειρίζονται? Η ΝΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

Γιατί είναι ντροπή να δέχεσαι την υποταγή της χώρας και την φτωχοποίηση του λαού και ως κομπάρσος της εξουσίας να καυχάσαι την δήθεν σωτηρία της.

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ ΝΙΑΤΑ.

Είναι ντροπή να γίνεσαι ενσυνείδητα συνοδοιπόρος της μερκελοσαμαρικής νεοδεξιάς για να κεφαλαιοποίησης λέει την επιτυχία, ποια αυτήν που διαλύει το λαό και τη χώρα?

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΙΔΩΡΕΙΤΑΙ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ και να σφυρίζεις αδιάφορα ή μάλλον αδιάφορα.

Είναι ΝΤΡΟΠΗ να μην δέχεσαι ανταγωνιστές στην διεκδίκηση της προεδρίας του κινήματος επικαλούμενος τις καταστατικές διαδικασίες όταν αυτή η ηγεσία τις έχει περιθωριοποιήσει και καταστρατηγήσει σχεδόν όλες με πρώτη αυτή που αφορά την ιδεολογική μας ταυτότητα και συνέπεια.

Είναι ΝΤΡΟΠΗ να εκλέγει το ΠΑΣΟΚ ένα μόνο ο βουλευτή σε ολόκληρη τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗ και να μην ιδρώνει το αυτί κανενός για το ποιος και γιατί φταίει.

Είναι ΝΤΡΟΠΗ να επισκέπτεται η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ την Κρήτη και να πηγαίνει όχι στα μεγάλα κέντρα του νομού αλλά από χωρίου εις χωρίου εν μέσω δημηριών των ΜΑΤ αγνοώντας την κραυγή του ΛΑΟΥ και εμμένοντας στις λαθεμένες και καταστροφικές για τον τόπο επιλογές της.

Για όλες αυτές τις ΝΤΡΟΠΕΣ και για άλλες πάμπολες που όλοι γνωρίζουμε αλλά και για να μπορώ να ,κοιτάζω στα ματιά τους γονείς την κόρη μου τους συγγενείς μου φίλους μου και όλους όσους πίστεψα στο όραμα του ΑΝΔΡΕΑ και του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΑΛΛΟ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΝΟΗΣΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ.

Δεν μένουμε όμως αδρανείς αφημένοι στην μοίρα μας.

Για μένα αυτή η αποχώρηση αποτελεί το ξεκίνημα για μια νέα συστράτευση με όλους εκείνους τους συντρόφους που έχουν τις ίδιες ανησυχίες και προβληματισμούς με στόχο την επανίδρυση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης και του πατριωτικού σοσιαλισμού για να συνεχίσουμε τις παρακαταθήκες του ΑΝΔΡΕΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.

defencenet
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Σεισμός: Επικοινωνία Κασιδιάρη με Musk για την Ελλάδα – Παρέμβαση για το γαλάζιο παρακράτος γκρεμίζει το Μαξίμου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σεισμός: Επικοινωνία Κασιδιάρη με Musk για την Ελλάδα – Παρέμβαση για το γαλάζιο παρακράτος γκρεμίζει το Μαξίμου

by admin
12 ώρες ago
ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ για τις εκλογές – Αποκάλυψη από το εξωτερικό
Slider

ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ για τις εκλογές – Αποκάλυψη από το εξωτερικό

by admin
1 ημέρα ago
Για να μην απορούμε από το «κύμα» καρκίνων, εμφραγμάτων και εγκεφαλικών… Θα τρώμε χωρίς να το ξέρουμε «μεταλλαγμένους οργανισμούς» με…
Slider

Για να μην απορούμε από το «κύμα» καρκίνων, εμφραγμάτων και εγκεφαλικών… Θα τρώμε χωρίς να το ξέρουμε «μεταλλαγμένους οργανισμούς» με…

by admin
1 ημέρα ago
Politico: Πρόωρες εκλογές τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο στην Ελλάδα – Το παρασκήνιο της κυβέρνησης και ο φόβος για το νέο κόμμα Τσίπρα
Slider

Politico: Πρόωρες εκλογές τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο στην Ελλάδα – Το παρασκήνιο της κυβέρνησης και ο φόβος για το νέο κόμμα Τσίπρα

by admin
2 ημέρες ago
Next Post
Σοκ από τα εκκαθαριστικά: Κατάρρευση εσόδων κατά 78,6% – Νέοι φόροι εν όψει

Σοκ από τα εκκαθαριστικά: Κατάρρευση εσόδων κατά 78,6% - Νέοι φόροι εν όψει

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ: ΘΗΣΑΥΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ: ΘΗΣΑΥΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr