• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 20 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΨΕΙΣ

ΟΙΚΤΟΣ …..

13 έτη ago
in ΑΠΟΨΕΙΣ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Από την Χριστιάνα.
Απόλυτη ξεφτίλα. Τρισάθλια παρακμή. Απερίσκεπτο τσουβάλιασμα, άκρατος κανιβαλισμός, ολοκληρωτικός μηδενισμός, αξιολύπητος ωχαδελφισμός.

ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ.

Αυτοί που κυβερνάτε, αυτοί που κυβερνιέστε, αυτοί που σχολιάζετε και αυτοί που νομίζετε ότι θα σωθείτε γιατί είστε ασφαλείς…..

Έλληνες….

Ένα Έθνος, που ποτέ του δεν είχε το Κράτος που του άξιζε. Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ;;;;;;;;;;;;;;;;

Φάγατε σχεδόν 200 χρόνια με την ψευδαίσθηση ενός κράτους που νομίζατε ότι είχατε. Οι πιο εύποροι, πιο τυχεροί, πιο δειλοί(:) , πιο οξυδερκείς, την κάνατε ανέκαθεν για την έξω και μετονομαζόσασταν αυτομάτως σε Φιλέλληνες ( πόσο ρομαντικό….).

Οι υπόλοιποι, μένατε εδώ και ή φυτοζωούσατε, ή βολευόσασταν αναλόγως με την άρχουσα τάξη. ΠΑΝΤΑ.

Τα τελευταία χρόνια γίνατε θιασώτες ενός παγκόσμιου παραλογισμού, ενός παρανοικού πειράματος, που σας ισοπέδωσε.

Ένα εβραιοτραφές, γλοιώδες λαμόγιο, ( ΓΑΠ) , ακολουθούμενο από στρατιές προθύμων και ορδές ανικάνων, σας άλλαξε τα ΠΑΝΤΑ.

Η κατάρρευση ήταν ραγδαία. Ξεκίνησε από τον ιδιωτικό τομέα, προχώρησε στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, εισέβαλε στους οικογενειακούς και φιλικούς δεσμούς, εν πάσει περιπτώσει, ξερίζωσε ΟΛΕΣ τις σταθερές της ελληνικής κοινωνίας. Και τώρα πέρασε και στον δημόσιο τομέα. Και ξύπνησε το πόπολο. Καλώς το. ( Δεν είναι ειρωνεία…. Ούτε καν πίκρα πια. Και το εννοώ. )

Το απόλυτο μπάχαλο ξεκίνησε και δεν θα έχει καλό φινάλε. ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ. Αίμα γενναίων, αίμα ηλιθίων, αίμα βολεμένων, αίμα στρατευμένων, αίμα παιδιών….ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ. ΕΡ-ΧΕ-ΤΑΙ.

Και όσο εσείς, εξακολουθείτε να διχάζεστε, να διαλύετε το κουνουπάκι, να κάνετε περισπούδαστα σχόλια, να νομίζετε ότι είστε ΚΑΠΟΙΟΙ, ότι κατέχετε το ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΝ, το Τέρας θα εξεκολουθεί να δουλεύει εναντίον σας, να σας πριονίζει το κλαδί και να σας πίνει το αίμα που απέμεινε.

Συνεχίστε αμέριμνοι, όσο έχετε ΔΕΗ για να βλέπετε την Τρέμη, και αρτιμελή καναπέ ( ο δικός μου έσπασε και τον πέταξα) , να παθιάζεστε, να συγκρίνετε την αριστερά με την δεξιά, τον σαμαρά με τον βενιζέλο, τον κουβέλη με τον τσίπρα και τον μιχαλολιάκο με την παπαρήγα.

Συνεχίστε να ζείτε το όνειρο του ξερόλα ελληναρά, που μπορεί να ΜΗΝ έχει να φάει, αλλά έχει ΑΠΟΨΗ.

ΑΝΤΕ ΝΤΕ!!! ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ!!!!

Συνεχίστε να σκοτώνεστε στα πληκτρολόγια, να προσβάλετε και να δέχεστε προσβολές, λες και ΟΛΑ τα υπόλοιπα τα έχετε λύσει.

Συνεχίστε να χαραμίζετε την τελευταία ικμάδα της ενέργειάς σας, βάλλοντας εναντίον συνέλληνα.

Αναρωτιέμαι: Είστε ικανοί και για κάτι περισσότερο, ή μέχρι εκεί φτάνει το DNA σας;

ΕΙΣΤΕ;

– Όσοι φίλοι με γνωρίζουν από παλιά, ξέρουν πόσο πάλεψα -έστω από το πληκτρολόγιο, και όχι μόνον- να ξυπνήσω συνειδήσεις. Οι υπόλοιποι, newcomers, λόγω καταστάσεως, θα ξεσπαθώσουν. Δικαίωμά τους.
Δεν θα απαντήσω. Είναι συνειδητά αυτό, το κύκνειο άσμα μου στο διαδίκτυο, γιατί δεν με χωρά πια ο τόπος. Δεν αντέχω άλλο την φθορά.

– Θα αναρωτιέστε γιατί χρησιμοποιώ το δεύτερο πληθυντικό και όχι το πρώτο. Είστε Έλληνες λέω, ενώ είμαι και εγώ Ελληνίδα και είναι ΤΙΜΗ μου αυτό.
Όμως, ΑΡ-ΝΟΥ-ΜΑΙ να είμαι πλέον Ελληνίδα πολίτης. Να ανήκω σε αυτό το Κράτος. Είμαι Ελληνίδα με τα μπούνια από παππούδες Μικρασιάτες και αυτήν την ξεφτίλα, δεν την ανέχομαι πια. ΑΛΛΟ τι γράφει η ταυτότητα και ΑΛΛΟ τι λέει η καρδιά. Και η δική μου η ταυτότητα και ΚΥΡΙΩΣ των παιδιών μου, δεν θα εξευτελιστεί άλλο. ΟΧΙ σε αυτό το μπουρδ@λο που κάποιοι έφτιαξαν και ΆΠΕΙΡΟΙ συντηρούν.

Αντίο και καλή τύχη σε όλους σας.

olympia
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Γεώργιος Αποστολάκης: Ψηφιακή Επαγρύπνηση. Η ανάγκη μιας νέας δημοκρατικής εγρήγορσης
Slider

Γεώργιος Αποστολάκης: Ψηφιακή Επαγρύπνηση. Η ανάγκη μιας νέας δημοκρατικής εγρήγορσης

by admin
19 ώρες ago
Διονύσης Μακρής: Τι κρύβεται πίσω από τη Συμφωνία με το Ιράν!
ΑΠΟΨΕΙΣ

Διονύσης Μακρής: Τι κρύβεται πίσω από τη Συμφωνία με το Ιράν!

by admin
22 ώρες ago
ΠΑΓΙΑΤΗΣ: «ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ στον Εξωδικαστικό!» – Τι ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ για Δάνεια, Funds και Κατασχέσεις
ΑΠΟΨΕΙΣ

ΠΑΓΙΑΤΗΣ: «ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ στον Εξωδικαστικό!» – Τι ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ για Δάνεια, Funds και Κατασχέσεις

by admin
23 ώρες ago
Ένας “Θαυμαστός Νέος Ανάποδος Κόσμος” στον οποίο υπάρχει “Γυναικοκτονία” αλλά όχι η “Ανδρoκτονία”
Slider

Ένας “Θαυμαστός Νέος Ανάποδος Κόσμος” στον οποίο υπάρχει “Γυναικοκτονία” αλλά όχι η “Ανδρoκτονία”

by admin
1 ημέρα ago
Next Post
Η εθνοκτονία συνεχίζεται: Φρικτό ρατσιστικό έγκλημα με θύμα γερόντισα μέσα στο σπίτι της. Ως “ληστεία” θα καταγραφεί, αφού οι υπάνθρωποι φονιάδες πήραν και 20 Ευρώ.

Η εθνοκτονία συνεχίζεται: Φρικτό ρατσιστικό έγκλημα με θύμα γερόντισα μέσα στο σπίτι της. Ως “ληστεία” θα καταγραφεί, αφού οι υπάνθρωποι φονιάδες πήραν και 20 Ευρώ.

ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ… Νέα παραίτηση από το “Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κατάντημα”!

ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ... Νέα παραίτηση από το "Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κατάντημα"!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr