• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

EKTAKTO: Οι Κούρδοι κατέρριψαν κατέρριψαν το S70 Black Hawk στην Κερασούντα

10 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

  – Ξεκλήρισαν την τουρκική στρατιωτική ηγεσία της περιοχής – Αντάρτικο του PKK στον Πόντο

Νέα τραγωδία για τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις καθώς ελικόπτερο S70 Black Hawk κατερρίφθη στο παρχάρι Τοχομλούκ στην Κερασούντα. Ανεξάρτητα του τι θα πουν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις θεωρούμε δεδομένο ότι έπεσε λόγω των Κούρδων οι οποίοι όπως σας είχαμε ενημερώσει εγκαίρως έχουν επεκτείνει το αντάρτικο τους στην περιοχή του Πόντου.

Το περιστατικό συνέβη στις 5:30 το απόγευμα της Τρίτης.

Στο τουρκικό ελικόπτερο επέβαιναν ο Ταξίαρχος Μουσταφά Ντογρού, διοικητής της Περιφερειακής Διοίκησης Στρατοχωροφυλακής με έδρα την Κερασούντα, ένας συνταγματάρχης, δύο ταγματάρχες και στρατιώτες, συνολικά τουλάχιστον 11 άτομα.

Εκτός από τους στρατιωτικούς στο ελικόπτερο επέβαιναν σύζυγοι και τρία παιδιά στρατιωτικών.

Οι στρατιωτικοί και τα μέλη των οικογενειων τους πετούσαν για το Eid al-Fitr,για τις διακοπές που σηματοδοτούν το τέλος του Ραμαζανιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα στην Κερασούντα παρατηρείται έντονη κινητικότητα Κούρδων ανταρτών.

Μέχρι στιγμής πάντως όλα τα τουρκικά ΜΜΕ «δείχνουν» την πυκνή ομίχλη ως αιτία της πτώσης του ελικοπτέρου.

Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που οι Τούρκοι θα γίνουν ρεζίλι. Πολύ πρόσφατα σε άλλη μια πτώση πολεμικού ελικοπτέρου που έλεγαν ότι προκλήθηκε από μηχανική βλάβη, τελικά η αιτία ήταν τα κουρδικά αντιαεροπορικά.

Όπως είχαμε πει στο προφητικό μας άρθρο Επιθέσεις του PKK στην Κερασούντα και στην ευρύτερη περιοχή του Πόντου – Επιστρατεύει 750 εθελοντές πολιτοφύλακες η Άγκυρα το PKK τροποποιεί την στρατηγική του και αρχίζει επιθέσεις στην περιοχή του Εύξεινου Πόντου με στόχο να να προσελκυθούν κυρίως αριστεροί και αριστερογενείς πληθυσμοί της περιοχής και άλλες εθνοτικές ομάδες που ζουν εκεί, όπως Λαζοί, ελληνόφωνοι και αρμενόφωνοι μουσουλμάνοι, Γεωργιανοί κ.ά.

Σύμφωνα με το pontos-news.gr πραγματοποιήθηκαν δύο επιθέσεις του PKK στην περιοχή του Πόντου.

Στη μια, οι Κούρδοι αντάρτες επιτέθηκαν σε αγωγό παροχέτευσης, σε φράγμα που βρίσκεται στο Κιουρτούν, του νομού Αργυρούπολης (Γκιουμουσχανά), προκαλώντας καταστροφές.

Μετά την επίθεση ακολούθησε μικρής κλίμακας συμπλοκή μεταξύ των Κούρδων και των δυνάμεων ασφαλείας. Στην άλλη επίθεση, ομάδα Κούρδων επιτέθηκε στο σταθμό της στρατοχωροφυλακής της ορεινής κωμόπολης Τσάλνταγ, που βρίσκεται νότια της Κερασούντας και ανατολικά της Πουλαντζάκης.

Η επίθεση έγινε με ρουκέτες και πυροβόλα όπλα, από την οποία σκοτώθηκε ο διοικητής του σταθμού, ανθυπασπιστής Ζαφέρ Τσαλισκάν.

Για το λόγο αυτό 750 εθελοντές πολιτοφύλακες έχουν ήδη αναλάβει υπηρεσία στην Κερασούντα στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας. Οι υποψήφιοι εθελοντές δήλωσαν ότι θέλουν να συμμετέχουν στον αγώνα ενάντια στο PKK, μετά από αρκετές επιθέσεις που οργάνωσε το τελευταίο στην περιοχή.

Ας σημειωθεί ότι η επαρχία της Κερασούντας βρίσκεται εκτός του συνήθους πεδίου δράσης του PKK. «Αγαπάμε την χώρα μας, τους συμπατριώτες μας και το έδαφός μας. Γι’ αυτό θέλουμε να πολεμήσουμε τους τρομοκράτες που επιδιώκουν να διασπάσουν την χώρα μας», δήλωσε ένας από τους εθελοντές, προσθέτοντας ότι οι μαχητές του PKK έχουν προσπαθήσει και στο παρελθόν να διεισδύσουν στην περιοχή τα τελευταία χρόνια. «Θέλουμε να βοηθήσουμε τις δυνάμεις ασφαλείας», δήλωσε. Οι εθελοντές ξεκίνησαν την υπηρεσία τους τον Απρίλιο, αφού εκπαιδεύτηκαν για έναν μήνα στην χρήση όπλων. Το συγκεκριμένο σύστημα εθελοντισμού ιδρύθηκε το 1924, έχοντας ως σκοπό να μεριμνήσουν οι ίδιοι οι κάτοικοι για την δική τους ασφάλεια και έμεινε ουσιαστικά αδρανές μέχρι το 1980, οπότε και ξεκίνησε η επαναλειτουργία του λόγω της εμφάνισης του PKK.

Με κίτρινο είναι σημειωμένο στο χάρτη το σημείο όπου κατέπεσε το ελικόπτερο

EKTAKTO: Οι Κούρδοι κατέρριψαν κατέρριψαν S70 Black Hawk στην Κερασούντα – Ξεκλήρισαν την τουρκική στρατιωτική ηγεσία της περιοχής – Αντάρτικο του PKK στον Πόντο - Εικόνα0


pentapostagma.gr

Συνετρίβη τουρκικό στρατιωτικό ελικόπτερο – Έξι νεκροί και δύο σοβαρά τραυματίες

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Τρόμος στην Τουρκία: Απόπειρα δολοφονίας του Erdogan με αεροπειρατεία από το Ισραήλ;
ΔΙΕΘΝΗ

Τρόμος στην Τουρκία: Απόπειρα δολοφονίας του Erdogan με αεροπειρατεία από το Ισραήλ;

by admin
3 ώρες ago
Αντρέας Μαρτσιλιάνο: Φωνὴ βοῶντος ἐν τῇ ἐρήμῳ… Ο πόλεμος μεταξύ Ευρώπης & Ρωσίας, θα διαρκέσει το πολύ μισή ώρα… & η ώρα Πλησιάζει
ΔΙΕΘΝΗ

Αντρέας Μαρτσιλιάνο: Φωνὴ βοῶντος ἐν τῇ ἐρήμῳ… Ο πόλεμος μεταξύ Ευρώπης & Ρωσίας, θα διαρκέσει το πολύ μισή ώρα… & η ώρα Πλησιάζει

by admin
4 ώρες ago
Snyder: «Στο Στόχαστρο το Όρος Pickaxe»: Η Απόφαση του Τραμπ που Μπορεί να Τινάξει τη Μέση Ανατολή στον Αέρα
Slider

Snyder: «Στο Στόχαστρο το Όρος Pickaxe»: Η Απόφαση του Τραμπ που Μπορεί να Τινάξει τη Μέση Ανατολή στον Αέρα

by admin
5 ώρες ago
Μάικ Άνταμς- Ωρολογιακή Βόμβα 400 Εκατομμυρίων Θυμάτων: Η Σιωπή των MME για την Παγκόσμια Κατάρρευση Τροφίμων
ΔΙΕΘΝΗ

Μάικ Άνταμς- Ωρολογιακή Βόμβα 400 Εκατομμυρίων Θυμάτων: Η Σιωπή των MME για την Παγκόσμια Κατάρρευση Τροφίμων

by admin
10 ώρες ago
Next Post
Media: Το Λονδίνο θα πρέπει να διαπραγματευτεί με τη Μόσχα για να νικήσουμε τον  ISIS

Media: Το Λονδίνο θα πρέπει να διαπραγματευτεί με τη Μόσχα για να νικήσουμε τον ISIS

Βίντεο ΣΟΚ! ΚΤΗΝΗ τζιχαντιστές κάνουν πλάκα ενώ βιάζεται μια γυναίκα

Βίντεο ΣΟΚ! ΚΤΗΝΗ τζιχαντιστές κάνουν πλάκα ενώ βιάζεται μια γυναίκα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr