• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 24 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δημιουργία στρατών υπό την ηγεσία μιας Παγκόσμιας κυβέρνησης.

13 έτη ago
in ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Γράφει η Eva Cat
Η FEMA υπογράφει συμφωνία με το ρωσικό Υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων για την “ανταλλαγή εμπειρογνωμόνων”!!!

Ως μέρος της συμφωνίας που υπεγράφη την περασμένη εβδομάδα στην Ουάσινγκτον μεταξύ του ρωσικού υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων και της FEMA, Ρώσοι αξιωματούχοι θα παρέχουν «ασφάλεια σε μαζικές εκδηλώσεις» στις Ηνωμένες Πολιτείες.!!!
Ένα σενάριο περίεργο αν όχι ακατανόητο.

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου από το Υπουργείο της Ρωσικής Ομοσπονδίας για την Πολιτική Άμυνα και καταστάσεων έκτακτης ανάγκης (Ministry of the Russian Federation for Civil Defense and Emergencies), αξιωματούχοι των ΗΠΑ και της Ρωσίας συναντήθηκαν στις 25 Ιουνίου, κατά την 17η Επιτροπή Συνεργασίας για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης που οργανώθηκε από κοινού από τις δύο χώρες. Εκτός από τη συμφωνία με την FEMA για ανταλλαγή εμπειρογνωμόνων κατά τη διάρκεια κοινών επιχειρήσεων διάσωσης σε επικείμενες μεγάλες καταστροφές !!! το ρωσικό Υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων θα παρέχει επίσης “ασφάλεια σε μαζικές εκδηλώσεις» στις Ηνωμένες Πολιτείες.!!!

Αυτό σημαίνει ότι τα γεγονότα που χαρακτηρίζονται ως «Εθνικές εκδηλώσεις ασφάλειας” (“National Special Security Events” ) από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (Department of Homeland Security), το οποίο περιλαμβάνει το Super Bowl, διεθνείς συνόδους κορυφής, όπως η G8 και προεδρικά εγκαίνια, τώρα θα βασίζονται εν μέρει στις ρωσικές αρχές για την παροχή ασφάλειας.

Στη συνάντηση την περασμένη εβδομάδα συμφώνησαν επίσης οι αμερικανικές και ρωσικές αρχές έκτακτης ανάγκης να αυξήσουν τη συνεργασία τους, «προκειμένου να ανταποκριθούν αποτελεσματικά σε όλα τα είδη των καταστροφών.”

Η χρήση ξένων στρατευμάτων ή άλλων υπαλλήλων ή αξιωματούχων για να επιβάλουν το νόμο έστω και με το πρόσχημα της «ασφάλειας» στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών είναι παράνομη βάσει του Posse Comitatus (United States federal law) {ομοσπονδιακή νομοθεσία των Η.Π.Α } και φυσικά θα ήταν αδιανόητο και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα να συμβεί αυτό .

Στις Η.Π.Α ήδη χρησιμοποιούνται αμερικανικά στρατεύματα για να διεξάγουν περιπολίες αντικαθιστώντας την αστυνομία, παρά το γεγονός ότι είναι κατά του ομοσπονδιακού νόμου και τα περιστατικά αυτά γίνονται όλο και πιο συχνά. Η χρήση των ξένων στρατευμάτων είναι μια ακόμη πιο σαφής παραβίαση του Posse Comitatus, σύμφωνα με αξιωματικούς του αμερικανικού στρατού.

Το 2012 ρωσικά στρατεύματα κλήθηκαν στις ΗΠΑ και πήραν μέρος σε ασκήσεις που επικεντρώθηκαν στην κατάρτιση ως προς την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας στο Fort Carson, στο Κολοράντο.. Εκτός από την εκμάθηση πώς να στοχεύσουν τρομοκράτες στην Αμερική, οι Ρώσοι στρατιώτες ήταν επίσης στην τοπική κοινότητα και παρακολούθησαν έναν αγώνα μπέιζμπολ στο Colorado Springs. Φυσικά έγιναν αντιληπτοί από όλους.(Πληροφορίες από http://www.themoscowtimes.com/–http://www.infowars.com/)

Όπως ο Mac Slavo του http://www.shtfplan.com/ γράφει , «Οι φήμες έχουν κυκλοφορήσει εδώ και χρόνια σχετικά με τη δυνατότητα ανάπτυξης ξένων στρατευμάτων στο έδαφος των ΗΠΑ, σε περίπτωση μιας εκτεταμένης κήρυξης, κατάστασης έκτακτης ανάγκης, σε εθνικό επίπεδο.”

Ο φόβος για να πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο σενάριο δεν είναι παράλογος. Φανταστείτε όμως… να συμβεί στη δικιά μας χώρα. Την Ελλάδα. Σε μια πτωχευμένη χώρα, κάτω από μια συνεχή οικονομική απειλή, με εχθρικούς γείτονες στα σύνορά της (δεν πείθομαι με την καλή γειτονία που μας ζαλίζουν διαρκώς), φανταστείτε να πραγματοποιηθεί το σενάριο που συνεχώς αναπαράγουν τα διεθνή ΜΜΕ, μια επικείμενη εξέγερση των Ελλήνων με αποτέλεσμα την ανάπτυξη ξένων στρατευμάτων, ευρωπαϊκών ή μη, στη πατρίδα μας με το πρόσχημα κατάστασης έκτακτης ανάγκης.

Αυτοί οι στρατιώτες θα λειτουργούν κάτω από τη δικιά τους σημαία, αγνοώντας τη θεμελιώδη προστασία που παρέχει στους πολίτες η νομοθεσία της χώρας. Θα υπαγόμαστε στη δικαιοδοσία ανθρώπων που δεν μιλούν τη γλώσσα μας και δεν θα σέβονται τα θεμελιώδη δικαιώματα αυτοάμυνας που μας παρέχει ο νόμος, να αισθανόμαστε δηλαδή ασφαλείς στα σπίτια μας, και να θεωρούμαστε αθώοι στα μάτια του νόμου, μέχρι να αποφασίσει η δικαιοσύνη.

Οι ανησυχίες για τα ξένα στρατεύματα που χρησιμοποιούνται στο έδαφος των ΗΠΑ έχουν ξεκινήσει από μια δημοσίευση του State Department Publication 7277, στην οποία αναφέρεται ένα σχέδιο για την εναρμόνιση των στρατιωτικών δυνάμεων ΗΠΑ και Ρωσίας στο πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών, υπό την ηγεσία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.
Το σχέδιο τους προχωρά κανονικά. Οι κινήσεις τους είναι στοχευμένες και αθορυβες. Κι από ό,τι φαίνεται, ο καθένας από εμάς βολεύεται όλο και πιο άνετα στον δικό του ψεύτικο κόσμο του Σπηλαίου…..

Eva Cat
Πηγή thecuriosityofcat

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Η Μεγάλη Αντικατάσταση έγινε νόμος – Το Σύμφωνο Μετανάστευσης της ΕΕ οδηγεί την Ευρώπη σε δημογραφική αλλαγή και πολιτικό εμφύλιο
Slider

Η Μεγάλη Αντικατάσταση έγινε νόμος – Το Σύμφωνο Μετανάστευσης της ΕΕ οδηγεί την Ευρώπη σε δημογραφική αλλαγή και πολιτικό εμφύλιο

by admin
2 εβδομάδες ago
Ο… μαρτυριάρης Στίβεν Σπίλμπεργκ ομολογεί την πραγματική αιτία που επιστρατεύεται η πλάνη των εξωγήινων από κυβερνήσεις και showbiz
Slider

Ο… μαρτυριάρης Στίβεν Σπίλμπεργκ ομολογεί την πραγματική αιτία που επιστρατεύεται η πλάνη των εξωγήινων από κυβερνήσεις και showbiz

by admin
2 εβδομάδες ago
Ο επικεφαλής εξορκιστής της Ουάσιγκτον: “Οι δαίμονες μεταμφιέζονται σε UFO” Η αποκάλυψη που αναστατώνει την Εκκλησία και το βαθύ κράτος
ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Ο επικεφαλής εξορκιστής της Ουάσιγκτον: “Οι δαίμονες μεταμφιέζονται σε UFO” Η αποκάλυψη που αναστατώνει την Εκκλησία και το βαθύ κράτος

by admin
3 εβδομάδες ago
Βόμβα μεγατόνων από Άντζελο Τζουλιάνο: “Οι κυβερνήσεις είναι απλά μαριονέτες – Οι παγκοσμιοποιημένες ελίτ διοικούν τον πλανήτη
ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Βόμβα μεγατόνων από Άντζελο Τζουλιάνο: “Οι κυβερνήσεις είναι απλά μαριονέτες – Οι παγκοσμιοποιημένες ελίτ διοικούν τον πλανήτη

by admin
3 εβδομάδες ago
Next Post

Με Σχέδιο Νόμου το Υπ.Οικ. θα βάζει «χέρι» σε μισθούς και συντάξεις

Πώς μπαίνουν στο «κόλπο» οι εισπράκτορες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr