• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 15 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΨΕΙΣ

Στρατηγός Μανωλάς: «Μην Μασάτε Εμείς είμαστε πάντα εδώ!»

10 έτη ago
in ΑΠΟΨΕΙΣ, ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
0
Στρατηγός Μανωλάς: «Μην Μασάτε Εμείς είμαστε πάντα εδώ!»
0
SHARES
8
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Η Συνέντευξη του Στρατηγού Μανωλά και  Επιτίμου  Α/ΓΕΣ  αποκλειστικά στο ΒΕΤΕΡΑΝΟ

34ΣΕ μια κατάθεση ψυχής όπου ο Στρατηγός δεν μάσησε τα λόγια του και τα είπε όλα όπως πρέπει και δεν κρύφτηκε πίσω από διφορούμενες Απόψεις!

)Στρατηγέ :Πως κρίνεται πρώτα απο όλα την ανάμειξη των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων σε Πραξικόπημα και γιατί τώρα ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ΄ Ολόκληρη η περιοχή της ΝΑ Μεσογείου ευρίσκεται υπό διαμόρφωση ,υπό νέο σχεδιασμό από τον οποίο θα προκύψουν πιθανώς νέες κρατικές οντότητες. Η Τουρκία είναι μία σημαντική χώρα στην περιοχή, ισχυρή αλλά έκανε υπό τον σημερινό Πρόεδρο μεγαλύτερη εξαγωγή ισχύος από ότι της αναλογούσε.

Παράλληλα ο Πρόεδρός της έχει ενοχλήσει με την προσωπική αλλά και την θεσμική του συμπεριφορά τους ισχυρούς δρώντες του διεθνούς συστήματος ενώ και στο εσωτερικό της χώρας του ,δεν πολιτεύτηκε με σύνεση με αποτέλεσμα να θίγει τόσο το Κεμαλικό κατεστημένο και τους εκφραστές του με αιχμή τις ΕΔ αλλά και τους οπαδούς του Γκιουλέν στο Δικαστικό σώμα ,την ΜΙΤ  και στην Αστυνομία .

Παράλληλα οι εξελίξεις στην Συρία τρέχουν και η δημιουργία Ομόσπονδου Κουρδικού Κρατους,εντός της επικράτειας της Συρίας βραχυπρόθεσμα ,φαίνεται ότι είναι γεγονός και πρέπει να προχωρήσει άμεσα.

Σε κάθε περίπτωση η Τουρκία ευρίσκεται σε αστάθεια αυτή την στιγμή και ο Πρόεδρος της προσπαθεί να ελέγξει την κατάσταση εσωτερικά ενώ στο εξωτερικό είναι αποδυναμωμένος και θα παραμείνει έτσι.

2) α)Η Ελλάδα κακώς για εμάς ,αλλά αναμείχθηκε σε μια κρίση που δεν έπρεπε να εμπλακεί και αναφερόμαστε στην  Λιποταξία και την αίτηση Ασύλου των 8 Τούρκων Στρατιωτικών !
turk-708_0_0

β) Πως κρίνεται την αντίδραση της Ελληνικής Κυβέρνησης  ,γιατί Στρατιωτική εμπλοκή και αντίδραση δεν είχαμε και κατά την γνώμη σας ποια πρέπει να είναι η αντίδραση και η στάση  μας απο εδώ και πέρα ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ  α. Η Ελλάδα δεν έχει αναμειχθεί ακόμη στην κρίση ούτε υπάρχει κρίση αυτή την στιγμή .Πιθανώς να υπάρξει ανάλογα με το πως θα χειρισθούμε την κατάσταση αλλά αυτή την στιγμή υπάρχει μία υποβόσκουσα ένταση που εκφράστηκε και με την στιχομυθία του Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Τουρκίας αλλά και με τις δηλώσεις του Τούρκου Πρέσβυ.

Δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε εμείς να εξελιχθεί σε κρίση με τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται και λαμβάνονται.
    Β .Έχουμε αντιδράσει ήρεμα μέχρι στιγμής .Θα έπρεπε από την αρχή να έχουμε μεταφέρει τους 8 στην Αθήνα και να μην τους κρατάμε στην Αλεξανδρούπολη και την Καβάλα και να έχουμε αποφασίσει ήδη το τί θα κάνουμε.

Το δίλημμα της Ελλάδος είναι αν θα δράσει σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο ή σύμφωνα με τα Εθνικά συμφέροντα.Πάντοτε αποφασίζω με βάση το εθνικό συμφέρον ,γιατί όλα τα κράτη όταν έρχονται σε αυτό το σημείο ,πράττουν το ίδιο.

Το πρόβλημα είναι ,ότι εμείς στις Διεθνείς διαπραγματεύσεις μας χρησιμοποιούμε πάντο τε επιχειρήματα με βάση το Διεθνές Δίκαιο .

Η πεποίθησή μου είναι όμως ότι δεν πρέπει η Ελλάδα να γίνει μέρος ενός καθαρά Τουρκικού προβλήματος .

Σε καθαρά ανθρώπινη βάση και πρακτικά ,μην ξεχνάμε ότι είναι πραξικοπηματίες ,αλλιώς δεν θα έφευγαν από την χώρα τους,είναι επίορκοι,έστρεψαν τα όπλα τους κατά του λαού τους ,παρέδωσαν τα όπλα τους σε ξένη χώρα  και έφυγαν και άφησαν τις οικογένειές τους στο έλεος του κράτους και ήδη έχουν συλληφθεί οι οικογένειές τους .Ποιός Έλληνας θα το έκανε αυτό; .

Ο Έλληνας πεθαίνει για την οικογένειά του και τα παιδιά του, δεν κοιτάει τον εαυτό του .Γι αυτόν τον λόγο είναι κατακριτέοι, από εμένα. Το δυνατόν  συντομότερο πρέπει να παραδοθούν.!!!

3) α)Στρατηγέ κατά την διάρκεια της θητείας σας ως Α/ΓΕΣ  αντιμετωπίσατε επιτυχώς μια μεγάλη Κρίση στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο και μάλιστα ίσως με προσωπικό ρίσκο, αντιμετωπίσατε τα Τούρκικα Πολεμικά Σκάφη που εκτελούσαν ασκήσεις αποκλεισμού των νησιών με …Επίσκεψη και επιθεώρηση όλων των Μονάδων και των φυλακίων δίνοντας εναν αέρα και μια δύναμη σιγουριάς Τότε…Υπάρχει τώρα αυτή η Σιγουριά ;
13-1
ΑΠΑΝΤΗΣΗ Όλοι οι αρχηγοί των Επιτελείων ανέκαθεν έτσι έκαναν και έτσι κάνουν ,γιατί απλά έτσι εκτελούν τα καθήκοντά τους .Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι παραπάνω. Θεωρώ ότι κατά την διάρκεια της αρχηγίας μου υπήρχε υψηλό ηθικό .Εκτιμώ ότι και τώρα υπάρχει υψηλό ηθικό και αυτό αποτελεί διαρκή μέριμνα των διοικούντων.

β) Σήμερα απο την Πλευρά του Στρατηγού αλλά με την τέχνη του Πολέμου του Καταδρομέα που γνωρίζεται , πώς θα αντιμετωπίζατε εσείς την Κρίση που είναι σε εξέλιξη με τους Τούρκους Κομάντος που προσπαθούν να διαφύγουν στα Ελληνικά νησιά ;…Ο Τούρκος Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης έκανε λόγο για πάνω απο 1000 Κομάντος!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Όπως σας απήντησα και προηγουμένως δεν υπάρχει κρίση και πιστεύω ότι η πολιτεία και οι ΕΔ αντιμετωπίζουν το θέμα με επαγγελματισμό.416714

Το θέμα της πιθανής αντιμετωπίσεως του σεναρίου που αναφέρετε ,είναι γνωστο στις ΕΔ .

Υπάρχουν αρκετοί Καταδρομείς Στρατηγοί ,που είναι γνώστες των Ειδικών Επιχειρήσεων και εάν συμβεί ,θα το αντιμετωπίσουν με άριστο τρόπο.

Έχουν άριστη εκπαίδευση και γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν .’Αλλως τε οι επιχειρήσεις αυτές είναι απλές και τις εξετάζουμε στα διάφορα παίγνια .Να μην ανησυχείτε.
4)Στην Τουρκία υπάρχει διχασμός αυτή τη φορά και για πρώτη φορά ο Στρατός δεν απολαμβάνει το Σεβασμό των Πολιτών …Είναι μια Ευκαιρία αυτό για την Ελλάδα ή είναι μια Κρίση προς εξαγωγή

Η Τουρκία είναι γεγονός ,ότι ευρίσκεται σε κρίση και είναι σε κατάσταση αποσταθεροποίησης. Πολλές χώρες ευρίσκονται κατά διαστήματα σε τέτοιες καταστάσεις.΄

Εκτιμώ ότι πρέπει να μην γίνουμε μέρος των προβλημάτων της και να την αφήσουμε να επιλύσει τα του οίκου της με τον τρόπο που επιθυμεί ΑΡΚΕΊ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΗΡΡΕΆΣΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΆ ΤΑ ΔΙΚΆ Μας ΕΘΝΙΚΆ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ.

Όσο δεν κάνουν εξαγωγή αποσταθεροποίησης σε εμας ,ας επιλύοθν τα του οικου τους.Μην ξεχνάμε ότι σήμερα υπάρχουν και κοινά οικονομικά, ενεργειακά,και άλλα συμφέροντα από τα οποία δεν θα πρέπει εμείς να έχουμε βλάβη ,κατά το δυνατόν.

5)Πρόσφατα ψηφίστηκε νόμος απο την Βουλή των Ελλήνων για Συνδικαλισμό στις Τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων …Ποια είναι η άποψη σας  όταν μάλιστα κατά την διάρκεια της θητείας σας ώς Αρχηγός ήσασταν και είστε πολύ αγαπητός στα Χαμηλόβαθμα Στελέχη ;stratigos-manolas1-650

Είμαι κατά σου συνδικαλισμού στο Στράτευμα ,κατ αρχήν.Πιστεύω ότι εάν η Διοίκηση ασκείται χρηστά κι έτσι όπως προβλέπεται από τους Κανονισμούς ,με διάθεση από τους διοικούντες να βοηθούν και υποστηρίζουν το προσωπικό πρωτίστως ,τότε ο συνδικαλιστικός ρόλος ασκείται θεσμικά από τον Αρχηγό και τα Ανώτατα Συμβούλια των Κλάδων

.Γι αυτό και τα όργανα αυτά είναι συλλογικά ,πρέπει να λειτουργούν έτσι και δεν είναι αρχή του ενός ανδρός.Αν λοιπόν λειτουργούν σωστά ,τότε δεν υπάρχει ανάγκη για ύπαρξη συνδικαλισμού.

Διαφαίνεται παρ όλα αυτά ότι υπάρχει χώρος για επαγγελματικά σωματεία ,όχι όμως συνδικαλιστικά ,λόγω της υπάρξεως πολλών επαγγελματιών οπλιτών και στελεχών .

Υπάρχουν παραδείγματα τέτοιων σωματείων πχ οι Αμερικανοί Πεζοναύτες έχουν επαγγελματικό σωματείο.Αυτό δεν έχει επηρεάσει το αξιόμαχο τους και την πειθαρχία τους.

6) Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος στη πρόσφατη τη του επίσκεψη στην 1η ΤΑΞΑΣ μίλησε για την Ίδρυση Γραμματείας Βετεράνων στο Πεντάγωνο …(Παλιά σκέψη  στο Πεντάγωνο) !  Θα συμμετείχατε σε μια τέτοια Γραμματεία δίνοντας την  εμπειρία σας και τις γνώσεις σε ένα (Συμβούλιο Βετεράνων θα το λέγαμε …Καμμένος-Μανωλάς-640x320

Αν σας γινόταν Πρόταση που είναι πολύ πιθανό … Να σημειωθεί  Αρχηγέ ότι στο Ισραήλ είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό  Άτυπο Συμβούλιο Βετεράνων !

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ιδέα είναι πράγματι παλαιά και την βρίσκω σωστή .Ως αρχηγός είχα καλέσει όλους τους παλαιότερους Αρχήγούς ,τους είχα αναφέρει την κατάσταση του Στρατού ,που βρισκόμαστε ,τις εξελίξεις και είχα ζητήσει την αποψή τους .

Είχε επακολουθήσει ευρεία συζήτηση και είχαν εξετασθεί αρκετά θέματα. Είχα μαζέψει αρκετές συμβουλές  ,οι οποίες και με βοήθησαν σημαντικά στην εκτέλεση των καθηκόντων μου.

Πιστεύω στην ύπαρξη ενός τέτοιου οργάνου ,με καθαρά συμβουλευτικό ρόλο ,με νομοθετημενους όρους λειτουργίας .Βεβαίως θα συμμετείχα  ,γιατί εδώ μιλάμε για την Πατρίδα και τις ΕΔ .

Τα θέματα αυτά δεν είναι προσωπικά  και έχουν θέση όλοι ,όσοι έχουν ή είχαν  θεσμικό ρόλο και επιθυμούν να συνεισφέρουν .Προσωπικές διαφορές ,διαφωνίες ,πικρίες κλπ παραμερίζονται.Η επιβίωση της Πατρίδας και του Έθνους αποτελεί αποστολή όλων ,ως αλλως τε ορίζει και το Σύνταγμα στ άρθρο 1 και το άρθρο 51 ,ερμηνευόμενα υπο την εύρεία τους μορφή.

7) Και μια Προσωπική ερώτηση :Είστε πολύ νέος ακόμη για «αποστρατευτείτε » …Tα σχέδια σας για την επόμενη μέρα ; Ακούστηκε οτι σας έγινε πρόταση να κατεβείτε και στη Πολιτική ; Αληθεύει ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ  Δεν θεωρώ ότι έχω αποστρατευθεί από την ζωή .Το γεγονός ότι αποστρατεύθηκα από τον Στρατό ,μου άνοιξε άλλους δρόμους στην ζωή μου, στους οποίους βέβαια η εμπειρία και γνώσεις που απέκτησα από την υπηρεσία μου στο Στράτευμα ,είναι χρήσιμες και με βοηθούν.

Η  ζωή συνεχίζεται και πρέπει να κυττάμε μπροστά ,γιατί το να ζείς με το ένδοξο παρελθόν δεν είναι υγιές .Αρχίζεις και γερνάς διανοητικά ,φυσικά ως οργανισμός και γερνάς,δεν μεγαλώνειςDSCN8364R

Διόλου τυχαία  δεν πρέπει να θεωρείται η Παρουσία του Αρχηγού στην Συγκέντρωση των Αποστρατων   της Θεσσαλονίκης ..

.Είμαι ενεργός ως άνθρωπος και δεν θα αντεχα να κάθομαι στον καναπέ μου και να αναπολώ .Ναι μου έγιναν προτάσεις για να κατέβω στην πολιτική αλλά εκτιμώ ,ότι δεν έχει έρθει η ώρα αυτή,ακόμη .

Εφ όσον υπάρξουν προτάσεις μελλοντικά και οι συνθήκες έχουν ωριμάσει πιθανώς να πολιτευθώ.

Επι του παρόντος όμως ασχολούμαι στον ιδιωτικό τομέα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν με απασχολούν τα κοινά ,ως μέλος της ελληνικής πολιτείας,η οποία με ετίμησε και με τιμά και στην οποία οφείλω τα πάντα.

ΣΕ μια κατάθεση ψυχής όπου ο Στρατηγός δεν μάσησε τα λόγια του και τα είπε όλα όπως πρέπει και δεν κρύφτηκε πίσω από διφορούμενες Απόψεις!

Το αν χρειαζόμαστε ανθρώπους με τέτοιες γνώσεις  (Ο Στρατηγός μιλάει άπταιστα πέντε «5» γλώσσες ) και  γνωρίζει όσο κανείς άλλος την Στρατιωτική Διπλωματία και των Χειρισμό των Στελεχών ….Σας το αφήνουμε στην Κρίση σας !

veteranos.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Παναγόπουλος Αλέξιος: Βιοηθική κρίση εμπιστοσύνης: Οι πολίτες εναντίον της Πολιτείας – “Ο Καποδίστριας έχει ξεχαστεί”
ΑΠΟΨΕΙΣ

Παναγόπουλος Αλέξιος: Βιοηθική κρίση εμπιστοσύνης: Οι πολίτες εναντίον της Πολιτείας – “Ο Καποδίστριας έχει ξεχαστεί”

by admin
8 ώρες ago
Γεώργιος Αποστολάκης: «Αδελφέ, φρόντισε τη σωτηρία σου». Η διαπόμπευση της αμαρτίας και το χαμένο ήθος της Ορθοδοξίας
Slider

Γεώργιος Αποστολάκης: «Αδελφέ, φρόντισε τη σωτηρία σου». Η διαπόμπευση της αμαρτίας και το χαμένο ήθος της Ορθοδοξίας

by admin
1 ημέρα ago
Μαζικές αποχωρήσεις γυναικών από τον Στρατό! Έφοδος Δένδια τα ξημερώματα: “Πετάξτε έξω τους Αξιωματικούς, θέλω να μάθω την αλήθεια”
Slider

Μαζικές αποχωρήσεις γυναικών από τον Στρατό! Έφοδος Δένδια τα ξημερώματα: “Πετάξτε έξω τους Αξιωματικούς, θέλω να μάθω την αλήθεια”

by admin
3 ημέρες ago
Διονύσης Μακρής: Μέσα στο 2026 η γενίκευση του πολέμου… Τι προκάλεσε τους σεισμούς στο Προκόπι Ευβοίας;
ΑΠΟΨΕΙΣ

Διονύσης Μακρής: Μέσα στο 2026 η γενίκευση του πολέμου… Τι προκάλεσε τους σεισμούς στο Προκόπι Ευβοίας;

by admin
3 ημέρες ago

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Νύχτα τρόμου στο Belfast… Κουκουλοφόροι κυνηγούν μετανάστες, καίνε σπίτια – Απίστευτη τροπή με εμπλοκή του Elon Musk

Νύχτα τρόμου στο Belfast… Κουκουλοφόροι κυνηγούν μετανάστες, καίνε σπίτια – Απίστευτη τροπή με εμπλοκή του Elon Musk

4 ημέρες ago
Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών ξαφνικά αντιμέτωπος με σοβαρό χειρουργείο. Είχε λάβει πρώτη δόση ΑstraZeneca.

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών ξαφνικά αντιμέτωπος με σοβαρό χειρουργείο. Είχε λάβει πρώτη δόση ΑstraZeneca.

7 ημέρες ago
Γυναικοκτονίες, Ανθρωποκτονίες; Εφαρμογή Θανατικής ποινής!.. Προφορικό πιπεράτο του Γιώργου Πιπερόπουλου

Γυναικοκτονίες, Ανθρωποκτονίες; Εφαρμογή Θανατικής ποινής!.. Προφορικό πιπεράτο του Γιώργου Πιπερόπουλου

6 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Το βρώμικο αναψυκτικό που σας σκοτώνει – 70 γραμμάρια ζάχαρη ανά μερίδα, “ισοδύναμο με 19 ντόνατς”

    Το βρώμικο αναψυκτικό που σας σκοτώνει – 70 γραμμάρια ζάχαρη ανά μερίδα, “ισοδύναμο με 19 ντόνατς”

    32 shares
    Share 13 Tweet 8
  • Εκτός από τους αεροψεκασμούς, σύννεφα, ίσως και σκόνη απο τα βουνά μας!!!

    25 shares
    Share 10 Tweet 6
  • Voice to skull «Φωνή στο Κρανίο». Η τεχνολογία που εξηγεί τις μπαλκονίτιδες;

    27 shares
    Share 11 Tweet 7
  • Δρ. Κ. Βαρδάκας: χαμπέρια από τους γείτονες – “η Ελλάδα θα ανακοινώσει τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, στο Αιγαίο Πέλαγος, τα 12 ναυτικά μίλια”

    30 shares
    Share 12 Tweet 8
  • Τί ἔλεγε ὁ Ἅγιος Παΐσιος γιὰ τὰ Ἀρχαῖα Ἑλληνικά καὶ τοὺς Ἠλεκτρονικοὺς Ὑπολογιστές

    18 shares
    Share 7 Tweet 5

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr