• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 25 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Αιγυπτιολόγος υποστηρίζει ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκίνησαν από τους Αιγυπτίους και όχι από τους Έλληνες

10 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

-Ανακοίνωση στην λήξη των αγώνων του Ρίο

Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών (Βαλκανίων  και χωρών Κ.Α.Κ )

Λάσπη κατά της Ελλάδος ακόμα για το θέμα των ολυμπιακών αγώνων ρίχνουν διάφοροι «ειδικοί εμπειρογνώμονες» έχοντας σκοπό να υποβαθμίσουν την χώρα μας διεθνώς.

«Οι ιδρυτές των Ολυμπιακών Αγώνων είναι οι Αιγύπτιοι και όχι οι Έλληνες, όπως κοινώς πιστεύεται», είπε σε μια συνέντευξη του στην  αιγυπτιακή διαδικτυακή πύλη  της μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδας του Καΐρου «Al-Ahram»,  ο Klagenfurt Ahmed Diyab ειδικός στην  ιερογλυφική γραφή σε αυστριακό πανεπιστήμιο , αναφέρει διεθνής τύπος.

«Υπάρχουν  αρχαιολογικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν ότι οι Αιγύπτιοι ήταν οι πρωτοπόροι»,  δήλωσε ο Diyab, σε δηλώσεις οι οποίες  δημοσιεύθηκαν κατά την τελευταία ημέρα  των Ολυμπιακών αγώνων  του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ο «επιστήμονας» εξήγησε ότι στην περιοχή  El-Minya στη νότια Αίγυπτο στους τάφους των τοιχογραφιών, απεικονίζονται  σαφώς αθλητικά γεγονότα των αρχαίων Αιγυπτίων, που υποτίθεται ότι έγιναν το πρότυπο των αρχαίων ελληνικών Ολυμπιακών Αγώνων.

Ειδικότερα, εικόνες  παρουσιάζουν αθλητικά γεγονότα , όπως η πάλη, η πυγμαχία, τοξοβολία, κωπηλασία, και γενικότερα ο αθλητισμός.

Αιγυπτιολόγος υποστηρίζει ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκίνησαν από τους  Αιγυπτίους και όχι από τους Έλληνες-Ανακοίνωση στην λήξη των αγώνων του Ρίο - Εικόνα0

Σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για τάφους των δυναστειών  των Αιγυπτίων Φαραώ του  Μέσου  Βασιλείου  που ανήκουν στους αιώνες ΧΧΙ-XVIII π.Χ.

Σύμφωνα με τον «ουρανοκατέβατο» αιγυπτιολόγο, «όλοι αρχαιολόγοι γνωρίζουν επίσης ότι οι αρχαίοι Αιγύπτιοι έπαιζαν διάφορα παιχνίδια με την μπάλα. Ταυτόχρονα, μία από τις πιο σημαντικές ιδιότητες για τον Αιγύπτιο ηγεμόνα ήταν η ικανότητα να τρέχει γρήγορα».

«Αυτό έκανε την  βασίλισσα Χατσεπσούτ να δώσει εντολή για  μια τοιχογραφία στο ναό του Λούξορ, που αποδεικνύει την σαφή γνώση της στον αγώνα δρόμου »,  δήλωσε ο Diyab.

«Παρά το γεγονός ότι ο σύγχρονος πολιτισμός θεωρείται ότι βασίζεται στα επιτεύγματα της αρχαίας Ελλάδας, ο Ελληνικός πολιτισμός με όλα τα επιτεύγματά του  έχει  βαθύτερες ρίζες από  τον αιγυπτιακό πολιτισμό», πρόσθεσε ο ίδιος.

Αιγυπτιολόγος υποστηρίζει ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκίνησαν από τους  Αιγυπτίους και όχι από τους Έλληνες-Ανακοίνωση στην λήξη των αγώνων του Ρίο - Εικόνα1

Οι Άραβες έχουν μια παροιμία « ρίξε λάσπη στο τοίχο στο τέλος κάτι θα μείνει». Η επιστήμη  της ιστορία και ένα σωρό διαπρεπείς επιστήμονες εδώ και πόσα χρόνια έχουν ανακοινώσει ότι «αυτοί» οι ολυμπιακοί αγώνες που γίνονται σήμερα , έχουν την ρίζα τους  στην Αρχαία Ολυμπία μετρώντας μια ιστορία  χιλιάδων χρόνων .

Με αυτήν την μορφή ο Βαρώνος Πιερ Ντε Κουμπερτέν αναβίωσε τους σημερινούς ολυμπιακούς αγώνες, και μετέφερε κάτι τρομερά σημαντικό όπου  δεν είχαν ούτε οι αρχαίοι Αιγύπτιοι ούτε κανένας άλλος λαός στον πλανήτη ,   την ευγενή άμιλλα μέσα στα πανανθρώπινα πλαίσια που γέννησε ο ελληνικός κλασικός πολιτισμός και δεν είχε κανένας άλλος πάνω στην γη.
pentapostagma.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Τι ήταν αυτό! Αντί για μαζικό χτύπημα στην Ουκρανία, ενεργοποιήθηκε το «Σχέδιο Β» – Μια πονηρή κίνηση από τους στρατηγούς
Slider

Τι ήταν αυτό! Αντί για μαζικό χτύπημα στην Ουκρανία, ενεργοποιήθηκε το «Σχέδιο Β» – Μια πονηρή κίνηση από τους στρατηγούς

by admin
2 ώρες ago
Φρίκη στην Ολλανδία: 15χρονη που αυτοπροσδιοριζόταν ως σκύλος σκότωσε τους γονείς της
ΔΙΕΘΝΗ

Φρίκη στην Ολλανδία: 15χρονη που αυτοπροσδιοριζόταν ως σκύλος σκότωσε τους γονείς της

by admin
3 ώρες ago
Ο Σνάιντερ προειδοποιεί: “Ο μεγάλος έρχεται, η Καλιφόρνια θα βυθιστεί στον ωκεανό”
Slider

Ο Σνάιντερ προειδοποιεί: “Ο μεγάλος έρχεται, η Καλιφόρνια θα βυθιστεί στον ωκεανό”

by admin
3 ώρες ago
Διπλός ισχυρός σεισμός 7,2 και 7,5 Ρίχτερ στη Βενεζουέλα
Slider

Διπλός ισχυρός σεισμός 7,2 και 7,5 Ρίχτερ στη Βενεζουέλα

by admin
3 ώρες ago
Next Post
«Πάντα κατέγραφα όλες τις συνομιλίες…»- Το στικάκι, ο Σαμαράς, το μνημόνιο και ο δημοσιογράφος Αντώναρος

«Πάντα κατέγραφα όλες τις συνομιλίες…»- Το στικάκι, ο Σαμαράς, το μνημόνιο και ο δημοσιογράφος Αντώναρος

Ο Τομ Κρούζ ξεπουλάει τα πάντα…χμμ… Την ίδια ώρα τούνελ κάτω από υπεραγορές στην Αμερική τουλάχιστον προβληματίζουν!!

Ο Τομ Κρούζ ξεπουλάει τα πάντα...χμμ... Την ίδια ώρα τούνελ κάτω από υπεραγορές στην Αμερική τουλάχιστον προβληματίζουν!!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr