• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 20 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκλογές εδώ και τώρα ! Αντιπολίτευση ακούς;

13 έτη ago
in ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ
4
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Με δείκτης γεννητικότητας / total fertility rate γύρω στο 1,2 το 2100 θα μετράμε περίπου 2,5 εκ. ψυχές, αν αυτό δεν είναι το μεγαλύτερο εθνικό μας πρόβλημα τότε τι να πω;
Κάθε οικογένεια που έχει από τρία παιδιά και πάνω αποτελεί ρυθμιστή του δημογραφικού
προβλήματος και μια κυβέρνηση που θα είχε σώας τας φρένας, θα φρόντιζε να πριμοδοτεί με κάθε δυνατό τρόπο τις πολύτεκνες οικογένειες.

Κάτω από το βάρος του αφανισμού χρειάζεται ένα μεγάλο εθνικό στρατηγικό σχέδιο ενάντια στην υπογεννητικότητα που θα ανέτρεπε την ζοφερή πραγματικότητα περί γερασμένου έθνους.
Αντί αυτού οι αλήτες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ φορολογούν τι; Το επίδομα βοηθείας προς τους πολύτεκνους.

Αυτοί οι άνθρωποι φίλε είναι επικίνδυνοι, με πόσους τρόπους πρέπει να γραφτεί για να το καταλάβεις; Το 2100 δεν είναι μακριά, μια ανάσα απέχει, για πια εξυγίανση θα πρέπει να μιλάμε όταν αγνοούμε τον αριθμητικό αφανισμό μας;

Αν συνεχίσουμε να συντηρούμε αυτή την κουστωδία της σαπίλας στην εξουσία πολύ ενωρίτερα από το 2100 δεν θα υφιστάμεθα πια ως κράτος, βάζω το κεφάλι μου στοίχημα. Θα έχουμε απορροφηθεί ίσως σε μια ευρωπαϊκή οικονομική συνομοσπονδία νέου τύπου όπου δεν θα έχουμε λόγο για τίποτα.
Ένα φοβισμένο έθνος γερόντων έχει πάρει στο λαιμό του ολόκληρη την Ελλάδα, ο πατέρας μου, η θεία μου, ο θείος μου, πιθανά και η μάνα μου εθελοτυφλούν ή φοβούνται, δεν μπορώ να καταλάβω, επιμένουν να ψηφίζουν τους ίδιους αλήτες ξανά και ξανά χωρίς να συνειδητοποιούν ότι έτσι καταστρέφουν μια ολόκληρη χώρα.

Έχω σταματήσει να κάνω πολιτικές κουβέντες μαζί τους, είναι χαμένοι από χέρι, εγώ τι φταίω δε ξέρω που θα με συμπαρασύρουν στον χαμό με τις ηλίθιες πολιτικές επιλογές τους.
Για τους νεότερους που υποστηρίζουν αυτή την κυβέρνηση υποθέτω πως είναι θέμα άγνοιας, δεν έχουν ζήσει όσο θα έπρεπε την πολιτική ξεφτίλα αυτών που μας κυβερνούν.

Κουράστηκα να με διοικούν ανίκανοι και τιποτένιοι, δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά αν τα κάνουν όλα για να πλουτίσουν λίγο παραπάνω ή είναι απλά βλάκες, μάλλον το πρώτο συμβαίνει.
Εσύ που πας και τους ρίχνεις ψήφο φίλε άραξε λίγο μόνος και σκέψου τι κάνεις, θερμή παράκληση, δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν βλέπεις την ανικανότητα τους.

Κάνανε ανασχηματισμό οι γελοίοι μετά από ένα χρόνο διακυβέρνησης και αρχίσαν να μιλάνε πάλι περί εθνικών σχεδίων που πρέπει να καταστρωθούν, καλά και ένα χρόνο τι κάνανε; Σκατά κάνανε, αυτό και μόνο, σκατομηχανές είναι και σκατά κάνανε!

Κυβέρνηση τιμωρεί τα ζευγάρια που τεκνοποιούν φορολογώντας την υποτιθέμενη βοήθεια που τους παρέχει, το άκρον άωτον του παραλογισμού!
Μένουν τρία χρόνια μέχρι να πάμε σε εκλογές και δεν νομίζω ότι μας περισσεύει ο χρόνος, πρέπει να φύγουν! Αγνοήστε τα πουλημένα τομάρια τους δημοσιογράφους που σπείρουν απλόχερα τον φόβο λέγοντας ότι η Χώρα δεν αντέχει εκλογές, εκλογές εδώ και τώρα!!! Δεν πάει άλλο! Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα κυβερνήσει αρκεί να μην είναι αυτοί, δεν με ενδιαφέρει αν θα είμαστε στην Ευρώπη, αυτή η Ευρώπη μας απορροφά, δεν μας αντέχει ανεξάρτητους.

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ακούς; Προκάλεσε εκλογές! Με κάθε τρόπο! Άμεσα! Δεν πάει άλλο! Ενωθείτε ενάντια στον κοινό εχθρό, η Ελλάδα τώρα σας έχει ανάγκη!
kostasoutsider Μέσω thoureios

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Μας σερβίρουν μεταλλαγμένα χωρίς ταμπέλες: Το ηχηρό «όχι» Κεφαλογιάννη που έσπασε την κομματική γραμμή και έκανε άνω-κάτω την κυβέρνηση
Slider

Μας σερβίρουν μεταλλαγμένα χωρίς ταμπέλες: Το ηχηρό «όχι» Κεφαλογιάννη που έσπασε την κομματική γραμμή και έκανε άνω-κάτω την κυβέρνηση

by admin
2 ώρες ago
Σεισμός: Επικοινωνία Κασιδιάρη με Musk για την Ελλάδα – Παρέμβαση για το γαλάζιο παρακράτος γκρεμίζει το Μαξίμου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σεισμός: Επικοινωνία Κασιδιάρη με Musk για την Ελλάδα – Παρέμβαση για το γαλάζιο παρακράτος γκρεμίζει το Μαξίμου

by admin
1 ημέρα ago
ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ για τις εκλογές – Αποκάλυψη από το εξωτερικό
Slider

ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ για τις εκλογές – Αποκάλυψη από το εξωτερικό

by admin
2 ημέρες ago
Για να μην απορούμε από το «κύμα» καρκίνων, εμφραγμάτων και εγκεφαλικών… Θα τρώμε χωρίς να το ξέρουμε «μεταλλαγμένους οργανισμούς» με…
Slider

Για να μην απορούμε από το «κύμα» καρκίνων, εμφραγμάτων και εγκεφαλικών… Θα τρώμε χωρίς να το ξέρουμε «μεταλλαγμένους οργανισμούς» με…

by admin
2 ημέρες ago
Next Post

Αξιοπρέπεια σε δόσεις και προδοσία τοις μετρητοίς

Ενοχλήθηκε η Φ.Πιπιλή απο τη δήλωση Β.Πολύδωρα - ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΕΥ.ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr