Υποστολή της Ελληνικής Σημαίας στο Λιμάνι της Μυτιλήνης από Αγημα του Ελληνικού Στρατού , με πλήθος κόσμου να ζητοκραυγάζει . Ο κόσμος υπολογίζεται στις 3000 .
Πραγματική λαοθάλασσα δημιούργησαν χιλιάδες κόσμου το Σάββατο (25/9) στην προκυμαία Μυτιλήνης για την καθιερωμένη υποστολή της σημαίας στο παλιό λιμεναρχείο Μυτιλήνης.
Μετά τα επεισόδια της προηγούμενης Κυριακής, όπου «αλληλέγγυοι» και αλλοδαποί είχαν προσπαθήσει να ματαιώσουν την τελετή, χιλιάδες κόσμου βρέθηκε μετά από κάλεσμα στα κοινωνικά δίκτυα για την σημερινή υποστολή της σημαίας στην προκυμαία Μυτιλήνης.
Ο κόσμος ειρηνικά και χωρίς να έχει διάθεση να δημιουργήσει το παραμικρό έδωσε απαντήσεις σε πολλά ΜΜΕ και δημοσιογράφους που τους κατηγόρησαν με διάφορα κοσμητικά επίθετα.






