• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 22 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

ΕΚΤΑΚΤΟ! Το ΝΑΤΟ ανέπτυξε αιφνιδιαστικά στην Αλβανία 1.700 επίλεκτες δυνάμεις εν μέσω δημοψηφίσματος των Σερβοβόσνιων

10 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

 -Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις

Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών (Βαλκανίων  και χωρών Κ.Α.Κ )

Περισσότεροι από 1.700 στρατιώτες των αλβανικών ενόπλων δυνάμεων,  των Ηνωμένων Πολιτειών, της  Βρετανίας, της Ιταλίας, του Κοσσυφοπεδίου  και του Μαυροβουνίου  αναπτύχθηκαν αιφνιδιαστικά  σε ορισμένες περιοχές της Αλβανίας  , με την επίσημη δικαιολογία 10ήμερης  άσκησης με την κωδική ονομασία «κοινή προσπάθεια», αναφέρει ο αλβανικός τύπος.

Οι ίδιοι οι Αλβανοί δημοσιογράφοι μάλιστα αναρωτιούνται τι κάνουν τόσοι άνδρες του ΝΑΤΟ στην χώρα ,  ενώ δεν είχε προγραμματισθεί καμία άσκηση της συμμαχίας.

Όλες οι ασκήσεις αποτελούν ως γνωστό, ειδικά για Ρωσία και ΗΠΑ , το απαραίτητο «προκάλυμμα» άλλων στρατιωτικών κινήσεων.

Πρόκειται για μια πρωτόγνωρη κατάσταση η οποία «μυρίζει μπαρούτι » από μίλια  μακριά.

Την ίδια στιγμή μετά το δημοψήφισμα των Σερβοβόσνιων την Κυριακή και το συντριπτικό αποτέλεσμα του με ποσοστό 99% για την καθιέρωση της 9ης Ιανουαρίου ως ημέρα εθνικής εορτής, η κατάσταση διαφαίνεται ότι μεταβάλλεται προς το χειρότερο με ιλιγγιώδη μάλιστα ταχύτατα.

Οι Σερβοβόσνιοι  σύμφωνα με πληροφορίες , με την αμέριστη «αρωγή» της Μόσχας θα προχωρήσουν εν ευθέτω χρόνω σε αυτονόμηση και τελικά σε απόσχιση από το κράτος της Β-Ε, ανοίγοντας τους «ασκούς του Αιόλου» για όλα τα Βαλκάνια.

Ήδη το ίδιο σενάριο ¨ κυοφορείται » και για τους Σέρβους του Κοσσυφοπεδίου , οι οποίοι επιζητούν την απόσχιση από  την κοσοβάρικη κυβέρνηση.

Απλά το δημοψήφισμα ήταν η  αφορμή για να καταδείξουν την ανεξάρτητη πλέον θέση τους από την συμφωνία του Ντέιτον.

Ο ίδιος ο πρόεδρος των Σερβοβλοσνιων δήλωσε σήμερα ότι »  η Β-Ε είναι ένα αποτυχημένο πείραμα της διεθνούς κοινότητας και τόνισε ότι οι Σέρβοι αισθάνονται άβολα σε αυτό το κρατικό μόρφωμα»,

« Όταν με ρωτάτε τι γίνετε στην  Βοσνία, εγώ πάντα  απαντώ  ότι δεν ζω ν στη Βοσνία αλλά σε ένα  κομμάτι τη; Σερβίας  … Όταν μου στέλνετε δε επίσημο  έγγραφο με την ένδειξη , Βοσνία-Ερζεγοβίνη, εγώ δεν αισθάνομαι άνετα»,  δήλωσε ο Ντόντικ, κάνοντας ακόμα πιο σαφείς τις προθέσεις του για αυτονομία της περιοχής .

ΕΚΤΑΚΤΟ! Το ΝΑΤΟ ανέπτυξε αιφνιδιαστικά στην Αλβανία 1.700 επίλεκτες δυνάμεις εν μέσω δημοψηφίσματος των Σερβοβόσνιων (Video)-Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις - Εικόνα0

Σήμερα επίσης η κρατική εισαγγελία της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης έχει ξεκινήσει προκαταρκτική  έρευνα για τους υπεύθυνους διεξαγωγής του δημοψηφίσματος που διεξήχθη την Κυριακή,  κατά παράβαση του συντάγματος της χώρας όπως αναφέρουν ξένα  ΜΜΕ.

Η  δήλωση του γενικού εισαγγελέα της Βοσνίας Goran  Salihovic αναφέρει  ότι η υπόθεση θα αντιμετωπιστεί με την ένδειξη του  «κατεπείγοντος» και ορισμένα άτομα θα κληθούν για ανάκριση.

Αυτό αφορά ενδεχομένως και την ποινική δίωξη του προέδρου των Σερβοβόσνιων και την πιθανή έκπτωση του από το αξίωμα.

Υπενθυμίζουμε ότι το δικαστήριο είχε απαγορεύσει το δημοψήφισμα που οργανώθηκε από την τοπική αυτοδιοίκηση στη σερβική περιοχή της Βοσνίας  .

Εδώ όμως θα έχουμε σίγουρα την παρέμβαση της Μόσχας η οποία σύμφωνα με άρθρο μας με τίτλο (Πόλεμος στα Βαλκάνια! «Οπλισμένα» Κροατικά αεροσκάφη παραβίασαν το FIR των Σερβοβόσνιων – Ρωσική στρατιωτική κινητοποίηση), και  μέσω του  Πρόεδρου της  Β.Πούτιν έχει  μια ιδιαίτερη «ευαισθησία» τόσο για την περιοχή των Βαλκανίων όσο και ειδικά για την Βοσνία .

Σήμερα ο  Ρώσος πρεσβευτής στο Βελιγράδι Alexandar Chepurin εξέφρασε την ικανοποίησή του για το δημοψήφισμα για την «Ημέρα Δημοκρατίας» στην σερβική δημοκρατία της Βοσνίας , το οποίο πραγματοποιήθηκε  με πολύ δημοκρατικό τρόπο, και με πολύ σαφή αποτελέσματα, αναφέρει ο σερβικός τύπος.

Ο Chepurin δήλωσε ξεκάθαρα ότι η Ρωσία είναι ενάντια σε κάθε πίεση, συμπεριλαμβανομένης και της ανάμιξης ξένων διπλωματών, υπονοώντας τις ΗΠΑ και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Ο ίδιος  δεν σχολίασε όμως τις επόμενες κινήσεις, «γιατί, όπως είπε, μπορεί να «δούμε άμεσα πολλά και διαφορετικά πράγματα ».

«Δεν βλέπω τον λόγο για σχόλια  επί υποθετικών εξελίξεων», είπε ο Chepurin και θύμισε τα λόγια του Ρώσου συγγραφέα Βίκτορ Shklovskii πριν από έναν αιώνα .

Ο συγγραφέας είχε δηλώσει ότι «ήταν πολύ δύσκολο να συνδυαστεί  αυτό που νομίζουμε  με αυτό που  κάνουμε και  αποδεικνύεται στο τέλος».

«Ο Κολόμβος λένε ότι ήθελε να βρει την Ινδία, αλλά βρήκε την Αμερική. Όπως στη βιβλιογραφία, ζητάμε την Ινδία, αλλά μερικές φορές βρισκόμαστε  ξαφνικά μπροστά στην  Αμερική», δήλωσε ο παμπόνηρος  Ρώσος πρεσβευτής υπονοώντας πολλά και αποκρύβοντας ακόμη περισσότερα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από ρωσικά κοινωνικά δίκτυα , κάνουν  γνωστό ότι η 150η ρωσική μηχανοκίνητη μεραρχία είναι όντως  σε αυξημένη ετοιμότητα εν όψει πιθανών εξελίξεων στην Βοσνία, ειδικά μετά το δημοψήφισμα .

Οι επίλεκτες μονάδες των ρωσικών αερομεταφερόμενων δυνάμεων που είναι σε «μερική ετοιμότητα» δια παν ενδεχόμενο,  ενδεχομένως να ξεκινήσουν ασκήσεις μαζί με τις μοίρες μαχητικών αεροσκαφών  που ευρίσκονται και αυτές  σε «αυξημένη επαγρύπνηση».

Υπάρχουν επίσης πληροφορίες για αυξημένη επαγρύπνηση επίλεκτων δυνάμεων Σερβίας και Κροατίας ειδικά στα σύνορα με την Βοσνία.  Όλοι αυτοί προφανώς …κάτι αναμένουν .

Τα πράγματα και εδώ είναι τελείως ξεκάθαρα και μετά την Συρία σε βοσνιακό  πλέον έδαφος θα έχουμε την σφοδρή αντιπαράθεση  Ουάσιγκτον και Μόσχας.

Το διακύβευμα αυτήν φορά αφορά ολόκληρα τα Βαλκάνια συμπεριλαμβανομένης της Σερβίας, της ΠΓΔΜ αλλά και των υπολοίπων χωρών.

Η αναφορά άλλωστε του προέδρου  του στρατιωτικού συμβουλίου του ΝΑΤΟ,  Τσέχου στρατηγού   Petr Pavel,  ότι τα Βαλκάνια παραμένουν μια μεγάλη  πηγή  στρατιωτικών συγκρούσεων, αποτελεί σαφές  προμήνυμα ταχέων εξελισσόμενων συγκρούσεων .

http://lajmpress.com/cfare-po-ndodhe-ne-shqiperi-zbarkojne-1-700-trupa-te-vendeve-te-nato-s-video/

 

 

ΕΚΤΑΚΤΟ! Το ΝΑΤΟ ανέπτυξε αιφνιδιαστικά στην Αλβανία 1.700 επίλεκτες δυνάμεις εν μέσω δημοψηφίσματος των Σερβοβόσνιων (Video)-Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις - Εικόνα1

 

ΕΚΤΑΚΤΟ! Το ΝΑΤΟ ανέπτυξε αιφνιδιαστικά στην Αλβανία 1.700 επίλεκτες δυνάμεις εν μέσω δημοψηφίσματος των Σερβοβόσνιων (Video)-Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις - Εικόνα2

ΕΚΤΑΚΤΟ! Το ΝΑΤΟ ανέπτυξε αιφνιδιαστικά στην Αλβανία 1.700 επίλεκτες δυνάμεις εν μέσω δημοψηφίσματος των Σερβοβόσνιων (Video)-Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις - Εικόνα3
ΠΗΓΗ

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ! ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ!
Slider

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ! ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ!

by admin
5 ώρες ago
To βρετανικό Puppet Show σε κρίσιμη καμπή. Παραιτείται τη Δευτέρα ο Keir Starmer;
ΔΙΕΘΝΗ

To βρετανικό Puppet Show σε κρίσιμη καμπή. Παραιτείται τη Δευτέρα ο Keir Starmer;

by admin
5 ώρες ago
Η Γαλλία οδεύει προς την Ευρεία Εφαρμογή της Ευθανασίας μέχρι το Καλοκαίρι του 2026 – Φυσικά μετά & στα Όμορα Κράτη της ΕΕ
Slider

Η Γαλλία οδεύει προς την Ευρεία Εφαρμογή της Ευθανασίας μέχρι το Καλοκαίρι του 2026 – Φυσικά μετά & στα Όμορα Κράτη της ΕΕ

by admin
6 ώρες ago
Υπουργοί με σακίδια επιβίωσης στην Γερμανία! Προετοιμάζονται σαν να περιμένουν τον Αρμαγεδδώνα
Slider

Υπουργοί με σακίδια επιβίωσης στην Γερμανία! Προετοιμάζονται σαν να περιμένουν τον Αρμαγεδδώνα

by admin
6 ώρες ago
Next Post
ΕΝΑΕΡΙΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΙΑΣΚΟ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

ΕΝΑΕΡΙΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΙΑΣΚΟ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

Με  Συνοδεία Μαχητικών ,Υπερπτήσεων και Δεκάδων Παραβιάσεων (41)  η …Επίσκεψη του Τούρκου Πασά!

Με Συνοδεία Μαχητικών ,Υπερπτήσεων και Δεκάδων Παραβιάσεων (41) η …Επίσκεψη του Τούρκου Πασά!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr