• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Παρασκευή, 3 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΛΛΑΔΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ: «Η κυβέρνηση ψηφίζει όσα θέλουν οι κατακτητές, τα αφεντικά, οι δανειστές της χώρας…»

10 έτη ago
in ΕΛΛΑΔΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Για τον απόλυτο χαμό που επικρατεί στην ελληνική πολιτική σκηνή και τα ξένα… αφεντικά μίλησε στη σημερινή του εκπομπή ο Γιώργος Τράγκας.

Όπως είπε στον Real FM: «Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι όσα συμβαίνουν θα οδηγήσουν σε χάος και έκρηξη. Η κυβέρνηση ψηφίζει όσα θέλουν οι κατακτητές, τα αφεντικά, οι δανειστές της χώρας, αγνοώντας τις λαϊκές αντιδράσεις.

Είναι, όπως όλα δείχνουν, τόσο δεμένη με τα αφεντικά και τα ξένα κέντρα που δεν αντιλαμβάνονται ότι πολλαπλασιάζονται οι κοινωνικές αντιδράσεις. Οι πάντες διαδηλώνουν. Στα νοσοκομεία μιλάνε όλοι εναντίον του κου Πολλάκη με οργή. Οι ένστολοι διαδηλώνουν έξω από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ζητώντας από τον Πάνο Καμμένο να παραιτηθεί εάν δεν τηρήσεις τις υποσχέσεις τους. Οι εργαζόμενοι της εταιρίας ύδρευσης στη Θεσσαλονίκη έκοψαν το νερό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Οι ξενοδοχουπάλληλοι συνεπλάκησαν με άνδρες των ΜΑΤ έξω από το υπουργείο Εργασίας. Σε όλη την Ελλάδα επικρατεί αναβρασμός. Το μίσος είναι διάχυτο για το πρόσωπο του κου Τσίπρα και του περιβάλλοντός της κυβέρνησής του. Μιλάμε για μίσος που δεν αντιλαμβάνεται καθόλου αυτή η κυβέρνηση υπηρετώντας τις οδηγίες του Βερολίνου. Οι ληξιπρόθεσμοι φόροι προς το δημόσιο αυξήθηκαν κατά 1 δις! Σε χιλιάδες επιχειρήσεις οι εργαζόμενοι έχουν να πληρωθούν 2,4,5 και 6 μήνες. Η κατανάλωση πέφτει σε όλη τη χώρα, ακολουθούμενη από την αύξηση της ανεργίας και τα αναπόφευκτα λουκέτα σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. Σύμφωνα με έρευνες πολλά νοικοκυριά κόβουν το φαγητό, μειώνουν το καθημερινό μαγείρεμα, υποβαθμίζουν την ποσότητα και την ποιότητα της τροφής, προκειμένου να πληρώσουν τη ΔΕΗ ή άλλες παροχές απαραίτητων υπηρεσιών.

Το εκπληκτικό και ταυτόχρονα εξωφρενικό που δείχνει παλαιά και πρωτόγονη σκέψη, είναι ότι η κυβέρνηση πιστεύει ότι εάν φτιάξει δικό της ραδιοτηλεοπτικό τοπίο θα ανακόψει όλη αυτή τη φθορά και την πτώση που έχει! Πιστεύει ότι εάν έχει ένα κανάλι κάποιος κος Καλογρίτσας ή ο κος Σαββίδης και βάλει και στο χέρι έναν άλλο μεγαλοεπιχειρηματία – καναλάρχη θα εξασφαλίσει αταλάντευτη πορεία και αποφυγή των πρόωρων εκλογών.

Καλά δεν αντιλαμβάνονται ότι θεωρούνται πολύ χειρότεροι των προηγουμένων κυβερνήσεων και μάλιστα ότι αυτοί που παριστάνουν τους αριστερούς πρόδωσαν στην πραγματικότητα το λαό; Λένε πολλοί ότι τώρα φαίνεται ότι από την αρχή υποκρίνονταν τους αγωνιστές και τους αντιστασιακούς προκειμένου να καταλάβουν την εξουσία για να εξυπηρετήσουν τους Γερμανούς, τους δανειστές και τα δικά τους συμφέροντα. Έστησαν ένα διαγωνισμό φαρσοκωμωδία χωρίς να αντιλαμβάνονται το μίσος που διατρέχει όλη τη χώρα για όσα κάνουν.

Για μια υποδόση 2,8 δις αυτός ο ξενόδουλος ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε για 99 χρόνια 6 ΔΕΚΟ σε ξένα χέρια. Ασφαλώς και λένε ψέματα όσοι δηλώνουν ότι απλώς μεταβιβάζονται στο κατοχικό ταμείο, αφού το κείμενο του μνημονίου 3 είναι σαφές. Το 100% των ΔΕΚΟ σε ξένα χέρια».

Φυλλάδια και φέιγ βολάν «Φίλες και φίλοι, πρέπει όμως να τα λέμε όλα. Η βουλή ψήφισε χθες την εκχώρηση όλης της κρατικής περιουσίας στους δανειστές, με τον Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη εντελώς σιωπηλούς. 152 Έλληνες βουλευτές πέρασαν στο υπερταμείο όλες τις ΔΕΚΟ, ακόμη και οι οικολόγοι πράσινοι υπερψήφισαν μετά την προσθήκη για τήρηση του Συντάγματος και των δικαστικών αποφάσεων. Και όλα αυτά έγιναν ενώ πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, πέταξαν φυλλάδια χθες στη βουλή που έγραφαν ΌΧΙ στο ξεπούλημα και άλλα συνθήματα κατά των ιδιωτικοποιήσεων.

Αν δεν το έχετε καταλάβει ανεξάρτητα της σφοδρής σύγκρουσης μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης άπαντες δουλεύουν για τους Γερμανούς και τους δανειστές. Η χώρα είναι σε πλήρη κατοχή, θα έλεγα μάλιστα ότι είναι ντροπή να αναφέρουμε ότι ανήκουμε στην Ευρώπη, στην Ε.Ε. και την ευρωζώνη. Όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα αφορούν στρατόπεδο κατοχής και εκχώρηση των ανθρώπων και των περιουσιών αυτής της περιοχής. Έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχουν πολλά κράτη που να έχουν στοιχεία της δικής μας διαβίωσης ή των πολιτικών και κοινωνικών συνθηκών μας. Έχουμε στοιχεία από τη Βενεζουέλα, από την παλαιότερη Κολομβία, τη Βόρεια Κορέα, περιοχές της κεντρικής Αφρικής. Με την ανοχή των ανθελλήνων εδώ στην Αθήνα καταφέραμε να παραδώσουμε τα πάντα στους ξένους φωνάζοντας ταυτόχρονα έρχεται η ανάπτυξη, μπροστά μας ανοίγονται καλύτερες ημέρες και το ταμείο είναι η μεγαλύτερη Ασπίδα για την περιουσία μας. Όχι άλλο κάρβουνο!! Και είναι πλέον σίγουρο ότι είτε στα χέρια του Αλέξη μας, είτε στα χέρια του Κυριάκου αυτό το πράμα θα σκάσει.

Επί 6 χρόνια ο ελληνικός λαός υφίσταται τα πάνδεινα και όποιος έχει αντιρρήσεις για αυτό διώκεται. Όποιος τολμήσει να μιλήσει περισσότερο του δέοντος για κατοχή, ξεπούλημα και Τσολάκογλου σπιλώνεται και διώκεται. Και όλο αυτό το σύστημα το έφερε στην Ελλάδα ο αλήστου μνήμης, άφαντος, ολετήρας του έθνους και γκα γκα Γιώργος Παπανδρέου.

Την ίδια ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά τα τραγικά η αντιπολίτευση εξαπολύει βολές κατά του κου Σπίρτζη και αναζητεί ολοένα και περισσότερα στοιχεία για τα έργα που έδωσε στον κουμπάρο του τον κο Καλογρίτσα. Όπως επίσης για το πως ο κος Σπίρτζης έβαλε τα 400 εκατ. από το ταμείο των μηχανικών στην τράπεζα Αττικής και έγιναν καπνός. Ο κος Σπίρτζης τα έριξε ουσιαστικά στον κο Στουρνάρα, λέγοντας ότι πίεζε το ταμείο των Μηχανικών να μην μπει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και να δοθεί η τράπεζα σε ιδιώτες για ένα κομμάτι ψωμί. Όπως και να έχει όμως, τα λεφτά μπήκαν και χάθηκαν, ο Καλογρίτσας πήρε δάνεια από την τράπεζα και έργα από τον κο Σπίρτζη και κανείς δεν γνωρίζει εάν τα λεφτά που πήρε από την Αττικής πήγαν στα έργα ή αλλού».
crashonline.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ηλεκτρονικές Ταυτότητες: Οι 6 στους 10 αγνοούν το ψηφιακό «κλουβί» – Μέχρι τον Σεπτέμβρη του 27 πολλά μπορούν να γίνουν
ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεκτρονικές Ταυτότητες: Οι 6 στους 10 αγνοούν το ψηφιακό «κλουβί» – Μέχρι τον Σεπτέμβρη του 27 πολλά μπορούν να γίνουν

by admin
3 ώρες ago
Σωριάστηκε Ξαφνικά στο μαντρί του και ο 32χρονος κτηνοτρόφος Μανώλης Χαριτάκης πατέρας 3 μικρών παιδιών
ΕΛΛΑΔΑ

Σωριάστηκε Ξαφνικά στο μαντρί του και ο 32χρονος κτηνοτρόφος Μανώλης Χαριτάκης πατέρας 3 μικρών παιδιών

by admin
3 ώρες ago
ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Επίδειξη ανθρωπιάς με δωρεάν δικηγόρους για τους παράνομους μετανάστες!
Slider

ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Επίδειξη ανθρωπιάς με δωρεάν δικηγόρους για τους παράνομους μετανάστες!

by admin
3 ώρες ago
ΣΧΕΔΙΟ “ΕΜΦΥΛΙΟΣ”: Το ξεκίνησαν για να γλυτώσουν τις εκλογές
Slider

ΣΧΕΔΙΟ “ΕΜΦΥΛΙΟΣ”: Το ξεκίνησαν για να γλυτώσουν τις εκλογές

by admin
12 ώρες ago
Next Post
Σοκάρει ο άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας από ληστή – Οι εικόνες και το μήνυμα του γιου της (εικόνες)

Σοκάρει ο άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας από ληστή – Οι εικόνες και το μήνυμα του γιου της (εικόνες)

Ο Πραγματικός Λόγος που οι Γερμανοί Πολίτες Προετοιμάζονται για «Εθνική Κρίση»

Ο Πραγματικός Λόγος που οι Γερμανοί Πολίτες Προετοιμάζονται για «Εθνική Κρίση»

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr