• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 12 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Ο Στρατός της Συρίας θα προστατεύσει την ακρόπολη του Χαλεπίου, ευχαριστώντας για την βοήθεια την Ρωσική Ομοσπονδία

10 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

© RIA Novosti. Μιχαήλ Alaeddin Ακρόπολη στο Χαλεπι. Φωτογραφία Αρχείου.

Χαλέπι  29 Σεπτεμβρίου – RIA Novosti. Ο στρατός της Συρίας θα προστατεύσει το  αρχαίο  φρούριο  του Χαλεπίου, ευχαριστώντας  τη Ρωσία για την υποστήριξή της.

Η ιστορική ακρόπολη του αρχαίου φρουρίου του Χαλεπίου βρίσκεται στην παλιά πόλη στο λόφο 50 μέτρων. Η ακρόπολη , όπως πριν από πολλούς αιώνες, παραμένει ένα από τα κύρια στρατηγικά σημεία των υπερασπιστών της πόλης. Εδώ, ο Συριακός στρατός αντιμετωπίζει  τους αντάρτες. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλείας του Χαλεπίου, στρατηγός Αλί Zaid Al Saleh ευχαρίστησε τη Ρωσία για την  βοήθεια. «Η μόνη χώρα στον κόσμο που μας βοηθάει, -.! Αυτή είναι η Ρωσία. Μόνο η Ρωσία αγνίζεται  σε όλο τον κόσμο, για τα δικαιώματα των καταπιεσμένων. Είμαστε ευγνώμονες», – είπε.

“Από το 2012, οι αντάρτες προσπαθούν να την καταλάβουν, μερικές φορές  προσπάθησαν  ανατινάξουν τα τείχη, αλλά δεν μπόρεσαν  να έλθουν  κοντά αντέξαμε τις επιθέσεις με  βαριά πολυβόλα με το πυροβολικό της Ακρόπολης – .. Ένα σύμβολο της αντίστασης στο  Χαλέπι και σε όλη τη Συρία», – δήλωσε ο υπολοχαγός του συριακού στρατού Dahir Kosvara.

 Προσπάθειες για επίθεση

Στ αυτό το φρούριο επιτέθηκαν σε διαφορετικές αιώνες οι Ρωμαίοι λεγεωνάριοι, οι Μογγόλοι και  οι Τούρκοι. Και πριν από τέσσερα χρόνια, το πολιόρκησαν  οι αντάρτες . Μια μικρή φρουρά – δύο δωδεκάδες στρατιώτες και αξιωματικούς, στερούμενοι  προμηθειών, κράτησαν  την άμυνα για αρκετούς μήνες και μέχρι τώρα  δεν έχουν ανοίξει  μυστικό πέρασμα.

Η Ακρόπολη του Χαλεπίου, και τώρα είναι σε πολιορκία. Κινούνται  εσωτερικό μόνο μέσα από τους υπόγειους διαδρόμους. Αλλά τα αρχαία τείχη εξακολουθούν να είναι απρόσιτα. Μπροστά  από την ακρόπολη – είναι μια μεγάλη τάφρος  που τους προστατεύει από  τους βομβιστές αυτοκτονίας και  αυτοκίνητα γεμάτα  με εκρηκτικά. Ολόκληρη η περίμετρος από τα σημεία του κάστρου παρατηρείται – και η παραμικρή κίνηση των τρομοκρατών  παρακολουθείται όλο το εικοσιτετράωρο. Κάθε παράθυρο, κάθε παραθυράκι της ακρόπολης –  είναι οχυρωμένη θέση βολής.

» Η  τελευταία προσπάθεια σύλληψης ήταν πρόσφατα.  Βρήκαμε ότι οι τρομοκράτες είχαν  σκάψει ένα τούνελ μήκους 200 μέτρων.  Αυτοί που έσκαψαν έκαναν  πέντε μήνες  και εμείς τους στήσαμε  ενέδρα κάτω από το έδαφος και τους απαντήσαμε με  φωτιά, ανατινάξαμε το τούνελ.  Δύο σκοτώθηκαν επί τόπου, οι υπόλοιποι διέφυγαν από το τούνελ που έσκαψαν,» λέει ο διοικητής του φρουρίου Μαχμούντ Ganesh.

Μέσα από τα τείχη του φρουρίου – υπάρχουν  εκατοντάδες αρχαία λείψανα και μνημεία. Το όλο συγκρότημα έχει θεωρηθεί ως παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO. Σύμφωνα με τους αρχαιολόγους, το πρώτο κτίσμα που βρέθηκε εδώ  στην ακρόπολη είναι πάνω από 10 χιλιάδες χρόνια. Κάθε νέα κουλτούρα χτιζόταν  σε στρώσεις πάνω από τις  παλιές, οι τοίχοι των κτιρίων χτίστηκαν πάνω στους παλιούς, τον  Χ αιώνα δεν είχε αυτή την εμφάνιση η  ακρόπολη.

Η ακρόπολη  τον XIII αιώνα μετατράπηκε σε πλουσιότερη πόλη στη Μέση Ανατολή. Μέσα βρισκόταν  ανάκτορα, λουτρά, τζαμιά και  τάφοι, ένα οπλοστάσιο και αχυρώνες για τα σιτηρά. Το Φρούριο κατακτήθηκε από τους Ρωμαίους, τους Σταυροφόρους, και ακολούθως το κατέλαβαν οι  Μουσουλμάνοι, επίσης σε αυτό  εισέβαλαν ο  Αλέξανδρος ο Μέγας και ο Ταμερλάνος.

Μετά το σεισμό του ΧΙΧ αιώνα σχεδόν όλα τα κτίρια καταστράφηκαν.
Υπάρχει μόνο ένα αρχαίο Ρωμαϊκό αμφιθέατρο, η αίθουσα  του θρόνου, διάφορα τζαμιά και εκκλησίες που τέσσερα χρόνια τώρα προσπαθούν να  καταλάβουν και να καταστρέψουν οι τρομοκράτες όπως στη Παλμύρα.

Για όλες τις  αθλητικές ειδήσεις, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του οργανισμού, “R-Sport» [1] >>
https://ria.ru
tokoutsavaki.blogspot.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Kέβιν «Ηρακλής» Σόρμπο : «Δεν με έδιωξαν από Χόλιγουντ – Έφυγα μόνος μου γιατί όλοι είναι διεστραμμένοι παιδόφιλοι»
Slider

Kέβιν «Ηρακλής» Σόρμπο : «Δεν με έδιωξαν από Χόλιγουντ – Έφυγα μόνος μου γιατί όλοι είναι διεστραμμένοι παιδόφιλοι»

by admin
6 ώρες ago
ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; – Τελευταία Προειδοποίηση της Κρεμλίνου στο ΝΑΤΟ: «Σταματήστε … Πριν Οδηγηθούμε στην Πυρηνική Καταστροφή»
ΔΙΕΘΝΗ

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; – Τελευταία Προειδοποίηση της Κρεμλίνου στο ΝΑΤΟ: «Σταματήστε … Πριν Οδηγηθούμε στην Πυρηνική Καταστροφή»

by admin
15 ώρες ago
«Πρέπει να συνέλθετε επειγόντως» – Προειδοποίηση σοκ στις ελίτ της Δύσης: Παγκόσμια απειλή η διάλυση Ρωσίας – 4 σενάρια τρόμου
ΔΙΕΘΝΗ

«Πρέπει να συνέλθετε επειγόντως» – Προειδοποίηση σοκ στις ελίτ της Δύσης: Παγκόσμια απειλή η διάλυση Ρωσίας – 4 σενάρια τρόμου

by admin
20 ώρες ago
«Είναι Αποβράσματα, είναι Άρρωστοι Άνθρωποι»
Slider

«Είναι Αποβράσματα, είναι Άρρωστοι Άνθρωποι»

by admin
20 ώρες ago
Next Post
Η γυναίκα που μαγειρεύει τα κεφάλια των τζιχαντιστών !!

Η γυναίκα που μαγειρεύει τα κεφάλια των τζιχαντιστών !!

Υποψήφια πόλη Πολιτιστικής Πρωτεύουσα, Δήμος με δόλιες συναλλαγές;;; Θα τρελλαθούμε τελειως!

Υποψήφια πόλη Πολιτιστικής Πρωτεύουσα, Δήμος με δόλιες συναλλαγές;;; Θα τρελλαθούμε τελειως!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr