• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 22 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:δήλωση Υπεύθυνου Τύπου της YPG σε Ιράκ για την επικείμενη επίθεση στη Μοσούλη.

10 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

YPG Colonel Delshad M.Ahmad: Ο τελικός μας στόχος είναι η εξάλειψη τέτοιων φαινομένων, όχι μόνο στην περιοχή μας, αλλά με την σύμφωνη γνώμη της ηγεσίας και των συμμάχων μας, θα τους πολεμήσουμε σε οποιαδήποτε χώρα μας ζητηθεί, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

7.10.2016

Η δήλωση του αξιωματικού της YPG, Delshad M.Ahmad, είναι πανελλήνια αποκλειστικότητα και προέρχεται από το πεδίο μαχών του Ιράκ. Την συνέντευξη την έχει πάρει ο ανεξάρτητος συνεργάτης μας Ι. Γαλανάκης που βρίσκεται αυτή την στιγμή στο Έρμπιλ του Ιράκ, ως μόνος Έλληνας μάχιμος φωτορεπόρτερ στην περιοχή.
 Η δήλωση έχει πολλά και ενδιαφέροντα σημεία και έχει ληφθεί μόλις δύο μέρες πριν
 την μετακίνηση Κουρδικών στρατευμάτων για την περιοχή του Hawija όπου αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να ξεκινήσει η επίθεση κατά των τρομοκρατών.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:δήλωση Υπεύθυνου Τύπου της YPG σε Ιράκ για την επικείμενη επίθεση σtη Μοσούλη. - Εικόνα1

Colonel Delshad M.Ahmad. YPG Head of media 5/10/2016
General command of Kurdistan.
Regional Protection Forces
Command of Zeravani Peshmerga

Colonel Delshad M.Ahmad
Head of media

Υπάρχουν ακόμα πολλά χωριά τα οποία αν και Κουρδικά είναι κάτω από τον έλεγχο του ISIS. Κάποιες φήμες αναφέρουν ότι ο αριθμός των τζιχαντιστών στην περιοχή γύρω από τη Μοσούλη είναι 7000 μαχητές. Δυστυχώς δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι γιαυτό τον αριθμό. Δεν έχουμε τις απαραίτητες πληροφορίες από τις οποίες θα ήμασταν σίγουροι για το μέγεθος του στρατού τους και τον εξοπλισμό τους.

Το πλάνο της επίθεσης, στο οποίο θα καταλήξει η πολιτική ηγεσία μας, μαζί με τους συμμάχους μας, θα εκτελεστεί από όλες τις δυνάμεις των Peshmerga, με απόλυτη ακρίβεια και ιδιαίτερη βαρύτητα στην ασφάλεια των δυνάμεων μας και των πολιτών των περιοχών υπό κατοχή. Οι κάτοικοι των περιοχών, που κατέχουν οι τζιχαντιστές έχουν υποστεί ήδη αρκετά. Οι τζιχαντιστές διαπράττουν καθημερινά ειδεχθή εγκλήματα, στο όνομα της θρησκείας, τα οποία ντροπιάζουν όχι μόνο εμάς, σαν μουσουλμάνους, αλλά ολόκληρο τον ισλαμικό κόσμο. Το να βιάζεις και να πουλάς γυναίκες, να βασανίζεις, να πυρπολείς και να αποκεφαλίζεις ανθρώπους δεν είναι πράξεις που χωράνε στον 21ο αιώνα και στη θρησκεία μας. Εμείς ως μουσουλμάνοι ζούμε εδώ και αιώνες αρμονικά με τους χριστιανούς. Ειδικά αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο μέρος των δυνάμεων μας διατίθεται για την προστασία αυτού ακριβώς του πληθυσμού, το οποίο βρίσκεται υπό διωγμό από τους τζιχαντιστές.

Ο τελικός μας στόχος είναι η εξάλειψη τέτοιων φαινομένων, όχι μόνο στην περιοχή μας, αλλά με την σύμφωνη γνώμη της ηγεσίας και των συμμάχων μας, θα τους πολεμήσουμε σε οποιαδήποτε χώρα μας ζητηθεί, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:δήλωση Υπεύθυνου Τύπου της YPG σε Ιράκ για την επικείμενη επίθεση σtη Μοσούλη. - Εικόνα2Ο Κούρδικος λαός έχει υποφέρει πολλά από τους πολέμους στην περιοχή. Από την έναρξη των νέων αυτών συγκρούσεων, εδώ και δύο χρόνια, πολλά δεινά έχουν πέσει στους ώμους μας για μια ακόμα φορά. Η ανεργία και η φτώχεια έχουν αυξηθεί κατακόρυφα όπως και ο αριθμός των προσφύγων που έχει βρει ασφάλεια μέσα και γύρο από την πόλη του Ερμπίλ. Το χειρότερο όμως είναι ότι ξύπνησαν για μια ακόμα οι μνήμες και ο φόβος του πολέμου.

Εμείς πάντα ήμασταν έτοιμοι να υπερασπίσουμε τα εδάφη μας και τα ιδανικά μας. Το μόνο που ζητάμε είναι η υλικοτεχνική υποδομή και η υποστήριξη των συμμάχων μας για αυτονομία.

J.Galanakis
Για το Geopolitics & Daily News

geopolitics.com.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ! ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ!
Slider

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ! ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ!

by admin
3 ώρες ago
To βρετανικό Puppet Show σε κρίσιμη καμπή. Παραιτείται τη Δευτέρα ο Keir Starmer;
ΔΙΕΘΝΗ

To βρετανικό Puppet Show σε κρίσιμη καμπή. Παραιτείται τη Δευτέρα ο Keir Starmer;

by admin
4 ώρες ago
Η Γαλλία οδεύει προς την Ευρεία Εφαρμογή της Ευθανασίας μέχρι το Καλοκαίρι του 2026 – Φυσικά μετά & στα Όμορα Κράτη της ΕΕ
Slider

Η Γαλλία οδεύει προς την Ευρεία Εφαρμογή της Ευθανασίας μέχρι το Καλοκαίρι του 2026 – Φυσικά μετά & στα Όμορα Κράτη της ΕΕ

by admin
4 ώρες ago
Υπουργοί με σακίδια επιβίωσης στην Γερμανία! Προετοιμάζονται σαν να περιμένουν τον Αρμαγεδδώνα
Slider

Υπουργοί με σακίδια επιβίωσης στην Γερμανία! Προετοιμάζονται σαν να περιμένουν τον Αρμαγεδδώνα

by admin
4 ώρες ago
Next Post
Το Πεντάγωνο απάντησε στην απειλή του Konashenkov ότι θα καταρρίψουν τα  άγνωστα αντικείμενα  στη Συρία

Το Πεντάγωνο απάντησε στην απειλή του Konashenkov ότι θα καταρρίψουν τα άγνωστα αντικείμενα στη Συρία

Πράσινο φως από τον Β.Πούτιν: Απόρρητα οπλικά συστήματα μετέφερε η Ρωσία στην Συρία – Tο βίντεο που πάγωσε το αίμα των Αμερικανών

Πράσινο φως από τον Β.Πούτιν: Απόρρητα οπλικά συστήματα μετέφερε η Ρωσία στην Συρία – Tο βίντεο που πάγωσε το αίμα των Αμερικανών

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr