• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 23 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΘΝΙΚΑ

Γιατί οι “τουρκολάγνοι” της Θράκης ενοχλήθηκαν από τον Ιβάν Σαββίδη

10 έτη ago
in ΕΘΝΙΚΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Οι “τουρκολάγνοι” της Θράκης ενοχλήθηκαν επειδή ο Ιβάν Σαββίδης διοργάνωση πολύ μεγάλη εκδήλωση στη Μόσχα για την Γενοκτονία των Ποντίων. Μία από τις πολλές που έχει κάνει η “μαμά πατρίδα” των “τουρκολάγνων”.Η Τουρκία  και οι…θαυμαστές της ανατριχιάζουν και μόνο που ακούνε τις ιστορίες των Γενοκτονιών που έχουν κάνει οι πρόγονοί τους. Η ταραχή αλλά και ο οχετός που εκτόξευσαν κατά του Σαββίδη τουκρόφωνες εφημερίδες.Διαβάστε τι γράφει η Birlik σε μετάφραση από τα tourkikanea.gr

“Ο ελληνικής καταγωγής Ρώσος επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης έκανε το αναμενόμενο και μετέφερε στο μέγαρο του Κρεμλίνου την δήθεν ¨Ποντιακή Γενοκτονία¨

Από την μέρα που ήρθε στην Ελλάδα ως επιχειρηματίας, με τις κινήσεις που έκανε, πέτυχε να κερδίσει την καρδιά των καταγόμενων από την Μαύρη Θάλασσα Ελλήνων.  Αυτή τη στιγμή ιδιαίτερα στην Β. Ελλάδα έχει καταστεί ένα πολύ αγαπητό και περιζήτητο όνομα. Ο Σαββίδης το πέτυχε αυτό σε πολύ σύντομο διάστημα με έξυπνες κινήσεις και συνεχίζει να προχωρά με ταχύτητα. Ο πετυχημένος επιχειρηματίας με τις επενδύσεις του σε διάφορους τομείς στην Ελλάδα, άρχισε να συζητείται για τα καλά και τελευταία κέρδισε μια άδεια τηλεοπτικού καναλιού. Αλλά καθώς δεν βγήκε η απαραίτητη άδεια είναι στενοχωρημένος. Δεν αρκέστηκε σε αυτό αλλά κέρδισε τον διαγωνισμό στην Σούπερ Λίγκα και στην επόμενη σεζόν θα είναι ο μεγαλύτερος σπόνσορας.

Ο Σαββίδης ταυτόχρονα είναι ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ποδοσφαιρικής ομάδας ΠΑΟΚ που είναι από τις πιο αγαπητές και με τους περισσότερους οπαδούς ομάδα στην Β. Ελλάδα.

Μερικές από τις επενδύσεις του Σαββίδη είναι το ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς στην Θεσσαλονίκη και η βιομηχανία τσιγάρων ΣΕΚΑΠ στην Ξάνθη. Αναφέρεται πως οι επενδύσεις του Σαββίδη στην Ελλάδα έχουν προκαλέσει την ανησυχία των ΗΠΑ. Λέγεται πως στο διάστημα μετά από τις προβλεπόμενες για τον Μάρτιο του 2017 βουλευτικές εκλογές, όταν και θα σχηματιστεί κυβέρνηση συνασπισμού υπό την ηγεσία της Ν.Δ. οι κινήσεις του Σαββίδη δεν θα βρίσκονται στο επιθυμητό επίπεδο.Είναι γνωστό πως οι σχέσεις Σαββίδη και Μητσοτάκη δεν είναι καλές. Παρά τις όποιες αυτές αρνητικές προσδοκίες, ο Ιβάν Σαββίδης συνεχίζει με φουλ ταχύτητα τις δράσεις του στην Ελλάδα.

Το μέγαρο του Κρεμλίνου τέτοια εκδήλωση δεν είδε ξανά. Με την ανακήρυξη του έτους 2016 ως έτους Ελλάδας – Ρωσίας οργανώθηκε αυτή η εκδήλωση από την Ομοσπονδία Ελληνικών Συλλόγων. Ο Σαββίδης και η ομάδα του σε αυτή την ιστορική εκδήλωση,  από την μια με τους παραδοσιακούς χορούς υπό τους ήχους του κεμεντζέ και από την άλλη με τα τραγούδια του Ρουβά, της Ασλανίδου και της ομάδας τους,πέτυχαν να εντυπωσιάσουν με μια τόσο ακριβή και εντυπωσιακή εκδήλωση.

Υπό την καθοδήγηση του Κώστα Αλεξανδρίδη, 35 χορευτές από “Ποντιακούς Συλλόγους” οι οποίοι φορούσαν “Ποντιακές φορεσιές”, χορεύοντας χορόν έσεισαν τα θεμέλια του Κρεμλίνου. Η καλλιτέχνης Μελίνα Ασλανίδου προκάλεσε συγκινητικές στιγμές με το παραδοσιακό τραγούδι ¨Την πατρίδα μου έχασα¨.

Τέλος η βραδιά σφραγίστηκε όταν χιλιάδες άτομα που μετείχαν στην εκδήλωση έδωσαν τα χέρια και συνοδεία του κεμεντζέ και του νταβουλιού χόρεψαν.

Επί σκηνής οι παρουσιαστές Αντρέι Μαλάχοφ και Γιάννα Τσουρίκοβα συνέχισαν από τα μικρόφωνα  τους να κάνουν παρουσιάσεις σχετικά με την “Ποντιακή Γενοκτονία” και να διαβάζουν θρήνους.

Εντέλει, η Ελλάδα δεν αρκείται στις διεθνείς εκδηλώσεις για την δήθεν “Ποντιακή Γενοκτονία”, αλλά συνεχίζει με φουλ ταχύτητα να την διαδίδει και σε νέες χώρες”.

Οι Τούρκοι και οι “τουρκολάγνοι” καλό θα είναι να συνηθίσουν να ακούν και για την Γενοκτονία των Ποντίων και για όσες άλλες έχουν διαπράξει,το δικό μας σχόλιο,σ΄ όσους συστηματικά εκμεταλλεύονται δικαιώματα και ελευθερίες που η “μαμά τους πατρίδα” δεν θα τους τις επέτρεπε ούτε γι΄ αστείο.



militaire.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Μυρίζει μπαρούτι στα Βαλκάνια: Το «άντε γ@@θείτε» του «νεοοθωμανού» Rama στους Έλληνες
Slider

Μυρίζει μπαρούτι στα Βαλκάνια: Το «άντε γ@@θείτε» του «νεοοθωμανού» Rama στους Έλληνες

by admin
1 ώρα ago
ΣΑΜΠΟΤΑΖ στο ενεργειακό μοντέλο της χώρας από την κυβέρνηση-Γιώργος Μητρόπουλος
ΕΘΝΙΚΑ

ΣΑΜΠΟΤΑΖ στο ενεργειακό μοντέλο της χώρας από την κυβέρνηση-Γιώργος Μητρόπουλος

by admin
23 ώρες ago
Ειρήνη Μαρούπα: Ψυχολογικός πόλεμος κατά του ελληνικού λαού – Η κυβέρνηση ανατινάζει τα λιγνιτωρυχεία, χτίζει τζαμιά και αδιαφορεί για τα νησιά μας
Slider

Ειρήνη Μαρούπα: Ψυχολογικός πόλεμος κατά του ελληνικού λαού – Η κυβέρνηση ανατινάζει τα λιγνιτωρυχεία, χτίζει τζαμιά και αδιαφορεί για τα νησιά μας

by admin
2 ημέρες ago
Πώς Ελλάδα και Κύπρος κινδυνεύουν να στοχοποιηθούν από το Ιράν
Slider

Πώς Ελλάδα και Κύπρος κινδυνεύουν να στοχοποιηθούν από το Ιράν

by admin
2 εβδομάδες ago
Next Post
Τι γίνεται με τους μετανάστες στην υπόλοιπη Ευρώπη; Αυτά που μου μετέφεραν από τη Γερμανία με έκαναν να δω το πράγμα αλλιώς…

Τι γίνεται με τους μετανάστες στην υπόλοιπη Ευρώπη; Αυτά που μου μετέφεραν από τη Γερμανία με έκαναν να δω το πράγμα αλλιώς...

Συρία : 5 χριστιανοί υπουργοί στην συριακή κυβέρνηση.

Συρία : 5 χριστιανοί υπουργοί στην συριακή κυβέρνηση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr