• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 30 Μαΐου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

O NXA, ΤΟ ΨΕΜΑ, Η ΓΚΑΦΑ ΚΑΙ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ

13 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Σοβαρότατο θέμα πολιτικού ήθους και αξιοπιστίας εγείρεται για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χρύσανθου* Αναστασιάδη ΝΧΑ και την Κυβέρνηση του γενικότερα σε ότι αφορά το θέμα που προέκυψε με την επίδοση από τον Αλεξάντερ Ντάουνερ του Εγγράφου Συγκλήσεων – Αποκλίσεων
της περιόδου 2008-2012 για το κυπριακό

ΤΟ ΨΕΜΑ

Ως γνωστό το έγγραφο αυτό επιδόθηκε από τον απεσταλμένο του Ο.Η.Ε Αλεξάντερ Ντάουνερ τόσο στην Κυβέρνηση ΝΧΑ όσο και στην τουρκοκυπριακή κοινότητα στις 30/4/2013, αλλά ο ΝΧΑ έκρινε ότι έπρεπε να το αποκρύψει τόσο από τον κυπριακό λαό όσο και από την υπόλοιπη πολιτική ηγεσία. Λογάριαζε όμως χωρίς τον τουρκοκύπριο δημοσιογράφο ο οποίος έκανε την αποκάλυψη. Κατόπιν τούτου με οδηγίες του ΝΧΑ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρίστος Στυλιανίδης προέβη σε επίσημη δήλωση ότι το έγγραφο αυτό το παρέλαβε μέσα του Μαίου. Πιο συγκεκριμένα ο ΝΧΑ δήλωσε, μετά το άδειασμα του από τον κ. Ντάουνερ, ότι το έγγραφο όντως επιδόθηκε στο Διπλωματικό του Γραφείο στις 30 Απριλίου 2013. Ωστόσο, όπως ο ίδιος πρόσθεσε, ενώπιον του ετέθη στις 16 Μαΐου, και μετά από τις δηλώσεις της αντιπολίτευσης. Πρόσθεσε επίσης στη συνέχεια ότι, η απουσία ενημέρωσής του οφείλεται ‘’αποκλειστικά στο φόρτο εργασίας’’ και στο γεγονός ότι από το Διπλωματικό του Γραφείο αξιολογήθηκε ως ένα απλό έγγραφο αναφοράς και ως μη επείγον όσον αφορά την ουσία……..Ψέμα πάνω στο ψέμα… Και για να καλύψει και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πρόσθεσε ότι ο ίδιος δεν αποδίδει σε κανένα εκ των συνεργατών του την ευθύνη, διότι θεωρεί πως ορθώς εκρίθη ότι δεν αποτελούσε έγγραφο ουσίας, αφού αναφερόταν στα πεπραγμένα της περιόδου 2008-2012.

Η ΓΚΑΦΑ

Ο ΝΧΑ μέσα στην σύγχυση που του προκάλεσε το ψέμα του και προκειμένου να θολώσει τα νερά και να ικανοποιήσει αφελείς πολίτες και πολιτικούς, ανακάλυψε ξαφνικά ότι για όλα φταίει ο φιλότουρκος Αλεξάντερ Ντάουνερ που τον άφησε εκτεθειμένο τόσο για το θέμα αυτό όσο και για το περιεχόμενο της συνάντησης – δείπνο που θα έχουν ΝΧΑ, Έρογλου και Ντάουνερ στις 30/5/2013 και έστειλε επιστολή στο Γ.Γ του Ο.Η.Ε. ζητώντας αντικατάσταση του απεσταλμένου του Ντάουνερ. Μετά έβαλε την ουρά στα σκέλια, όπως κάνει ο σκύλος του ο Λίο, και νάτον πιο πάνω να συνομιλεί με τον φίλο του τον Ντάουνερ. Αυτά ΝΑΙνίκο μου δεν είναι σοβαρή πολιτική, αλλά πολιτικά καραγκιοζιλίκια. Για πέντε χρόνια ο ΝΧΑ στήριζε την πολιτική του αχάπαρου Χριστόφια στο Κυπριακό και δεν αντιδρούσε στις απαράδεκτες παραχωρήσεις που αυτός έκανε στην τουρκοκυπριακή πλευρά και τώρα για να χαϊδεύει τα αυτιά των πολιτικών του εταίρων και των πολιτών …πουλάει ‘’αντίσταση’’ στις μεθοδεύσεις του τουρκόφιλου Ντάουνερ.

Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ

Ο πολιτικός εξευτελισμός του ΝΧΑ όμως δεν σταματάει εδώ, αντί όποιας γραπτής απάντησης στην επιστολή του από τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ για αντικατάσταση του Ντάουνερ, εισέπραξε ένα τηλεφώνημα από την ιδιαιτέρα του Γ.Γ για να τον διαβεβαιώσει, άκουσον, άκουσον ότι το δείπνο που θα πραγματοποιηθεί στις 30/5/2013 μεταξύ ΝΧΑ, Ντάουνερ και Έρογλου μετά συζύγων θα έχει μόνο κοινωνικό χαρακτήρα και δεν θα αναφερθεί κάτι για το Κυπριακό. Μα.. αυτό το μαυρογέριμο το δείπνο κοινωνικού χαρακτήρα δεν το έκαμε πάλι ο ΝΧΑ φιλοξενώντας τον Έρογλου στο σπίτι του στη Λεμεσό ένα χρόνο πριν και αφού ο τούρκος έφαγε και έσκασε, δήλωσε φεύγοντας ότι στην Κύπρο υπάρχουν δύο κράτη και δεν θα αλλάξει οτιδήποτε;……..Δηλαδή, όπως το καταλαβαίνω εγώ, μετά που θα φάνε του σκασμού, οι σύζυγοι των δύο ηγετών θα κουτσομπολέψουν μεταξύ τους για κουζινικά, καρταρόμπες, θυγατέρες, εγγονάκια κ.λ.π. Ο Έρογλου θα ρωτήσει τον ΝΧΑ πώς νοιώθει τώρα που εκλέχθηκε Πρόεδρος, πώς πάει ο σκύλος του ο ‘’Λιο’’ που εικονίζεται πιο πάνω, τι μάρκα ουίσκι και πόσες μπουκάλες καταναλώνει την ημέρα κ.λ.π. Στο τέλος του δείπνου θα περπατήσουν στο κήπο για να ξεπορδίσουν μετά το βαρύ δείπνο…..και μετά….. η μαλακία που τους δέρνει όλους με αυτό το κυπριακό. Έλεος πια έχουμε καταντήσει πλέον ρεζίλι των σκυλιών.

ΝΑΙνίκο δεν αρχίσαμε καλά με το Κυπριακό όπως δεν αρχίσαμε καλά και με την οικονομία που μας κούρεψες όλους πρώτο νούμερο. Τώρα που πτωχεύσατε την Κύπρο εσύ και οι όμοιοι σου …..κυπριακό πάππαλλα. Η Τουρκία θα κατέχει το Βόρειο μέρος, και με άλυτο το κυπριακό θα ελέγχει μέσω της Βόρειας Κύπρου και τον ελεύθερο Νότο. Από την άλλη εσύ θα συνεχίσεις να μας λέγεις ψέματα, γιατί απλά ο ίδιος πάντα ένα ψέμα και μια φΦούσκα πολιτικός ήσουν και παρά τις μακρόχρονες προσπάθειες μου, αυτός ο φανατισμένος και ανώριμος πολιτικά λαός δεν το έχει ακόμη εμπεδώσει. Όσο θα συνεχίσει να υπάρχει Κύπρος, εσύ συνέχισε να παραθερίζεις στο Προεδρικό απολαμβάνοντας τα ποτά και τα τσιγάρα σου παρέα με το ‘’Λίο’’ και άσε μας εμάς ‘’ έτσι κελλέ, έτσι ξουράφι θέλει’’

* Το Χρυσάνθου παραπέμπει στο ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε ο Νίκος Αναστασιάδης στις χρηματιστηριακές του συναλλαγές το 1999 για να θησαυρίζει σε βάρος των εξαπατημένων επενδυτών και να μην γίνεται αντιληπτός

Όμηρος Αλεξάνδρου

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΝΑΤΟΪΚΟ ΕΔΑΦΟΣ! ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ
Slider

ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΝΑΤΟΪΚΟ ΕΔΑΦΟΣ! ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ

by admin
37 λεπτά ago
Τ.Πόλαρντ: «Έρχεται καταιγίδα που δεν έχουμε ξαναδεί – Θα έχουμε πόλεμο με Τουρκία και Αίγυπτο»!
ΔΙΕΘΝΗ

Τ.Πόλαρντ: «Έρχεται καταιγίδα που δεν έχουμε ξαναδεί – Θα έχουμε πόλεμο με Τουρκία και Αίγυπτο»!

by admin
44 λεπτά ago
Μήνυμα τρόμου Medvedev σε Ευρώπη: Τέλος ο ήσυχος ύπνος – Πάμε σε πόλεμο, εγκλήματα von der Leyen – Κάτι άλλαξε στη Ρωσία
Slider

Μήνυμα τρόμου Medvedev σε Ευρώπη: Τέλος ο ήσυχος ύπνος – Πάμε σε πόλεμο, εγκλήματα von der Leyen – Κάτι άλλαξε στη Ρωσία

by admin
1 ώρα ago
Η Ρωσία επενδύει 26 δισ. δολάρια για να νικήσει τον θάνατο – Αντικατάσταση οργάνων έως το 2030, η νέα “μάχη” του Πούτιν και τα θεολογικά ερωτήματα
Slider

Η Ρωσία επενδύει 26 δισ. δολάρια για να νικήσει τον θάνατο – Αντικατάσταση οργάνων έως το 2030, η νέα “μάχη” του Πούτιν και τα θεολογικά ερωτήματα

by admin
12 ώρες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Και σου ζητώ παράταση για ετούτο εδώ το θέμα, τις κάρτες και τα σφράγισμα του Αντίχριστου τα αγκάθια, να τα αποβάλεις Κύριε μην πέσουμε στην φάκα.

Και σου ζητώ παράταση για ετούτο εδώ το θέμα, τις κάρτες και τα σφράγισμα του Αντίχριστου τα αγκάθια, να τα αποβάλεις Κύριε μην πέσουμε στην φάκα.

4 ημέρες ago
Πύρινος Λόγιος: Υπό άλωση και η Σερβία από τους αντίχριστους νεοταξίτες της ΕΕ!

Πύρινος Λόγιος: Υπό άλωση και η Σερβία από τους αντίχριστους νεοταξίτες της ΕΕ!

2 ημέρες ago
Κηδεία Παρασκευά Άντζα: Βαρύ πένθος και οδύνη στη Δράμα – «Σκεφτόταν πάντα τους άλλους ακόμα και στην κατάσταση που ήταν»

Κηδεία Παρασκευά Άντζα: Βαρύ πένθος και οδύνη στη Δράμα – «Σκεφτόταν πάντα τους άλλους ακόμα και στην κατάσταση που ήταν»

4 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Γέρων Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης: Οι Τούρκοι θα χτυπήσουν αυτά τα τρία νησιά…

    Γέρων Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης: Οι Τούρκοι θα χτυπήσουν αυτά τα τρία νησιά…

    45 shares
    Share 18 Tweet 11
  • ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΩΤΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ! ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ

    23 shares
    Share 9 Tweet 6
  • Σκωτσέζος πρόσκοπος αρνήθηκε να γονατίσει σε τζαμί – Στάθηκε όρθιος ενώ όλοι προσκύνησαν τον Αλλάχ: Το βίντεο που έγινε viral και η δύναμη της πίστης

    20 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Ηλίας Καλλιώρας: 29 Μαΐου 1453: «Εάλω η Πόλις»! – 29 Μαΐου 2026: «Πάλι δικά μας θά’ ναι»!

    18 shares
    Share 7 Tweet 5
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (29/5/2026)

    17 shares
    Share 7 Tweet 4

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr