• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 1 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Πρώτος στόχος της Νέας Τάξης Πραγμάτων – η Παγκόσμια φτώχεια

13 έτη ago
in ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
0
0
SHARES
2
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Το Census Bureau ανέφερε ότι το 15% των Αμερικανών ζουν σε συνθήκες φτώχειας. Μια συγκλονιστική εικόνα. Αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ χειρότερη. Η ανισότητα εξαπλώνεται στις Η.Π.Α σαν μολυσματική ασθένεια, μολύνοντας όλο και περισσότερα νοικοκυριά, και μειώνοντας
τον αριθμό των οικονομικά ασφαλών οικογενειών, ενώ αποκρύπτουν την αλήθεια μόνο και μόνο για να διατηρηθεί ο μύθος της ευημερίας, της Αμερικής σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο.

1. Σχεδόν το ήμισυ των Αμερικανών δεν είχε περιουσιακά στοιχεία το 2009

Η ανάλυση του Ινστιτούτου Οικονομικής Πολιτικής (Economic Policy Institute) δείχνει με στοιχεία ότι το περίφημο του Mitt Romney 47 τοις εκατό , οι δήθεν «κτήτορες», δεν έχουν λάβει τίποτα. Το χρέος τους υπερέβαινε τα περιουσιακά τους στοιχεία για το 2009.

2. Είναι ακόμα χειρότερο 3 χρόνια αργότερα

Από την ύφεση, οι διαφορές συνέχισαν να αυξάνονται. Μια έκθεση του ΟΟΣΑ αναφέρει ότι «η ανισότητα έχει αυξηθεί κατά πολύ περισσότερο τα τελευταία τρία χρόνια μέχρι το τέλος του 2010 σε σχέση με το προηγούμενο έτος”, με τις ΗΠΑ να βιώνουν μια από τις μεγαλύτερες διαφορές μεταξύ των χωρών του ΟΟΣΑ. Η εδώ και 30 χρόνια μείωση των μισθών έχει επιδεινωθεί από την ύφεση αφού οι χαμηλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας έχουν αντικατασταθεί από πρώην ασφαλείς θέσεις μεσαίου εισοδήματος.

3. Με βάση τα μισθολογικά στοιχεία , το ήμισυ των Αμερικανών είναι ή βρίσκονται κοντά στη φτώχεια.

Το IRS αναφέρει ότι ο υψηλότερος των μισθών στο μεσαίο επίπεδο μισθωτών είναι περίπου $ 34,000. Για να επιλεγεί για την επισιτιστική βοήθεια, μια οικογένεια, πρέπει να κερδίζει έως και το 130% από το ομοσπονδιακό όριο της φτώχειας , ή περίπου $ 30.000 για μια τετραμελή οικογένεια.

Ακόμη και το Census Bureau αναγνωρίζει ότι τα δικά του στοιχεία δεν αντιπροσωπεύουν πραγματικά τον αριθμό των ατόμων που βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας. Στην συμπληρωματική του έκθεση αναγνωρίζει ότι η φτώχεια αυξάνεται, κατά 50%, ενώ ο αριθμός των Αμερικανών που ζουν στο όριο της φτώχειας, αυξάνεται δραματικά.

4. Βάσει των συνόλων δαπάνης των νοικοκυριών, η φτώχεια αγγίζει πάνω από το μισό του πληθυσμού της Αμερικής.

Μια οικογένεια που είναι πάνω από το μέσο επίπεδο, κερδίζοντας $ 60,000 ανά έτος, θα δει το εισόδημα της να μειώνεται με μια συνολική φορολογική επιβάρυνση περίπου $ 15,000 ($ 3,000 για ομοσπονδιακό φόρο εισοδήματος και $ 12.000 για μισθοδοσία, πολιτειακούς και τοπικούς φόρους ). Το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας και το Γραφείο Απογραφής συμφωνούν ότι τα τρόφιμα, η στέγαση, καθώς και τα έξοδα μεταφοράς θα αφαιρέσουν άλλα $ 30.000, και ότι οι συνολικές δαπάνες των νοικοκυριών θα είναι περίπου $ 50.000. Αυτό δεν αφήνει τίποτα.

Τίποτα, δηλαδή, εκτός του χρέους. Το μεσαίο επίπεδο του χρέους ανήλθε σε 75.600 δολάρια το 2009, ενώ η καθαρή θέση μιας μέσης οικογένειας , σύμφωνα με την Federal Reserve, μειώθηκε από $ 126.400 το 2007 σε 77300 δολάρια το 2010.

5. Για να το θέσω σαν προοπτική !!!

Η ανισότητα είναι ότι πιο χειρότερο για τους πεινασμένους ανθρώπους. Ενώ έγιναν περικοπές για τη στήριξη παροχής τροφίμων, σε φτωχές οικογένειες, αντίθετα μόνο 20 από τους πιο πλούσιους Αμερικανούς κέρδισαν από τις επενδύσεις τους, μόνο το 2012, όσο το σύνολο της επισιτιστικής βοήθειας του προϋπολογισμού του 2012 του SNAP , { 2012 SNAP (food assistance)} που εξυπηρετεί 47 εκατομμύρια ανθρώπους.

Τι συμβαίνει τελικά? Γιατί παντού σε όλο τον κόσμο, εξαθλιώνουν τη μεσαία οικογένεια, σπρώχνοντας τη στη φτώχεια? Η μισθολογική εξαθλίωση και η διαφαινόμενη πλέον φτώχεια στην Ελλάδα αλλά και στον Ευρωπαϊκό νότο δεν είναι πλέον επαχθές προνόμιο της Γηραιάς Ηπείρου. Η χώρα του ονείρου, του εύκολου πλουτισμού και των ευκαιριών, είναι πλέον παρελθόν. Η Αμερική πεινάει άσχετα με το τι θέλουν να μας δείχνουν στα ΜΜΕ, με τις φανταχτερές ταινίες του Χόλυγουντ. Ο Ομπάμα εξαθλίωσε τις Η.Π.Α και συνεχίζει ακάθεκτος. Η απαγόρευση των όπλων, τα τσιπάκια, τα κουπόνια τροφίμων και τα τελευταία γεγονότα των δολοφονιών αθώων πολιτών από δήθεν ψυχασθενείς δολοφόνους αλλά και οι βομβιστικές επιθέσεις στη Βοστώνη συμπληρώνουν το …όνειρο !!!

Μια σκιά σκεπάζει τον πλανήτη μας. Μια σκιά που παραμόνευε χιλιάδες χρόνια να εκπληρώσει τα σκοτεινά σχέδια της. Τον αφανισμό του ανθρώπινου γένους. Με κάθε δυνατό τρόπο. Φτώχεια, πόλεμο και περιορισμό των προσωπικών ελευθεριών. Τα όργανά τους σε κάθε χώρα πλέον λειτουργούν άριστα. Μας εξευτελίζουν σαν άτομα, δήθεν προωθώντας την ελευθερία του λόγου και των ιδεών, με τους ανόητους χειρισμούς τους πάνω στο θέμα της ομοφυλοφιλίας και μας περιορίζουν αυτοί ρατσιστικά με τους… περίφημους αντιρατσιστικούς νόμους τους !!!

Δεν έχουμε πλέον καιρό. Πρέπει να αντισταθούμε… Το σκηνικό είναι άριστα στημένο και οι αντίπαλοι παίκτες έχουν τοποθετηθεί σωστά, αντίθετα με μας που κάνουμε σπασμωδικές και μεμονωμένες κινήσεις. Πρέπει να συντονιστούμε .Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ…

Eva Cat

thecuriosityofcat

ΠΗΓΗ
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ…
Slider

Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ…

by admin
6 ώρες ago
«Σεπτέμβριος 2026: Η σύνοδος της Γενεύης για την παγκόσμια ψηφιακή ταυτότητα – Big Tech, τράπεζες, ΠΟΥ και η νέα παγκόσμια τάξη»
ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

«Σεπτέμβριος 2026: Η σύνοδος της Γενεύης για την παγκόσμια ψηφιακή ταυτότητα – Big Tech, τράπεζες, ΠΟΥ και η νέα παγκόσμια τάξη»

by admin
1 ημέρα ago
Ουρανοξύστης του Ελληνικού: Η Βαβέλ του νεοταξικού νεοπλουτισμού – Από το Αττικό κάλλος στο «μονολιθικό» έκτρωμα
Slider

Ουρανοξύστης του Ελληνικού: Η Βαβέλ του νεοταξικού νεοπλουτισμού – Από το Αττικό κάλλος στο «μονολιθικό» έκτρωμα

by admin
1 εβδομάδα ago
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ… ΠΟΛΕΜΟΣ AI ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ
Slider

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ… ΠΟΛΕΜΟΣ AI ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

by admin
1 εβδομάδα ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Ενας ακόμη Ξαφνικός Θάνατος. Αυτή τη φορά γονείς στο Πήλιο βρήκαν νεκρό τον 9χρονο γιο τους

Ενας ακόμη Ξαφνικός Θάνατος. Αυτή τη φορά γονείς στο Πήλιο βρήκαν νεκρό τον 9χρονο γιο τους

4 ημέρες ago
Τα Παγκόσμια αποθέματα πετρελαίου καταρρέουν – 246 εκατ. βαρέλια μέσα σε δύο μήνες, ελλείψεις σε Ασία, δελτίο στην Αυστραλία, η επόμενη στάση είναι οι ΗΠΑ

Τα Παγκόσμια αποθέματα πετρελαίου καταρρέουν – 246 εκατ. βαρέλια μέσα σε δύο μήνες, ελλείψεις σε Ασία, δελτίο στην Αυστραλία, η επόμενη στάση είναι οι ΗΠΑ

4 ημέρες ago
Θα μας πάρουν σπίτια! Σκληρές κυρώσεις σε όσους δεν πληρώσουν το νέο διπλό ΕΝΦΙΑ στα ακίνητα

Θα μας πάρουν σπίτια! Σκληρές κυρώσεις σε όσους δεν πληρώσουν το νέο διπλό ΕΝΦΙΑ στα ακίνητα

7 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ !! ΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ θα ΜΑΘΕΙ ο ΤΟΥΡΚΟΣ 3 ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ;;

    ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ !! ΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ θα ΜΑΘΕΙ ο ΤΟΥΡΚΟΣ 3 ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ;;

    41 shares
    Share 16 Tweet 10
  • Σας γράφω για να σας αναφέρω κάτι προσωπικό, συγκλονιστικό που ἐζησα πριν μήνες.

    21 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Τι είναι αυτό που φοβάται τόσο πολύ το σύστημα και το έκρυβε για 30 χρόνια (και τώρα έρχεται να σε απελευθερώσει);

    32 shares
    Share 13 Tweet 8
  • Γιατί ο Ντούγκιν προειδοποιεί ότι ήδη βρισκόμαστε σε πυρηνικό πόλεμο; Η Δύση εξαπέλυσε “βρώμικη βόμβα”!

    16 shares
    Share 6 Tweet 4
  • Γ.Μ: Στο απροχώρητο….

    16 shares
    Share 6 Tweet 4

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr