• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 1 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΛΛΑΔΑ

Εάλω η Πόλις… ΒΙΝΤΕΟ

13 έτη ago
in ΕΛΛΑΔΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ
0
0
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.

Θλιβερή η σημερινή επέτειος, της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης.

Θλιβερή, όχι μόνο γιατί μας θυμίζει τη παρακμή και πτώση μιας αυτοκρατορίας, αλλά κυρίως γιατί
μας δείχνει πως η ιστορία επαναλαμβάνεται, σαν μια αιώνια κατάρα. Σε τούτον τον τόπο που κάποτε έλαμψε με τον πολιτισμό του, βάζοντας τα θεμέλια του πνευματικού ανθρώπου, απέναντι στον homo erectus, ανατολικών και δυτικών βαρβάρων.

Τότε η Κωνσταντινούπολη, από Πρωτεύουσα μιας αυτοκρατορίας, μετατράπηκε σε υδροκέφαλη και παρασιτική, Πόλη-Κράτος, κατακλέβοντας το εργαζόμενο Λαό αλλά και την περιφέρεια, τα Θέματα, με σκληρή και άδικη φορολογία.

Σήμερα η Αθήνα, επίσης υδροκέφαλη και παρασιτική πόλη, κατακλέβει το Λαό αλλά και τα λιγοστά πια υπάρχοντα της περιφέρειας, με σκληρή και άδικη φορολογία.

Τότε η Κωνσταντινούπολη, διέλυσε τον εθελοντικό της στρατό, νοικιάζοντας μισθοφόρους, πιστούς στο χρήμα και όχι στην Αυτοκρατορία, οι οποίοι την εγκατέλειψαν όπως ήταν φυσικό.

Σήμερα η Αθήνα, έχει ήδη μετατρέψει τον εθελοντικό της στρατό, σε «επαγγελματικό», με αξιωματικούς περισσότερο πιστούς στο κόμμα, παρά στη Πατρίδα και το Σύνταγμα.

Τότε η Κωνσταντινούπολη παρέδωσε με εμετική δουλοπρέπεια τη διοίκηση στους Φράγκους τοκογλύφους.

Σήμερα η Αθήνα, παραδίδει με επίσης εμετική δουλοπρέπεια τη διοίκηση στους Ευρωπαίους τοκογλύφους.

Τότε η Κωνσταντινούπολη, κουβάλησε για την ασφάλεια των «ευγενών» της, μισθοφορικά ρεμάλια από τη Γένοβα, τη Βενετία, τη Νάπολη.

Σήμερα η Αθήνα, για την ασφάλεια των εγχώριων «ατζέντηδων» των τοκογλύφων και των διεθνών απατεώνων, μας κουβαλά τα επίσης μισθοφορικά ρεμάλια της Blackwater, της Eurogentfor, όπως και τα διαφόρων τύπων πρακτόρια της CIA, της MI6, της Mosad και πάει λέγοντας.

Τότε η Κωνσταντινούπολη, ο Λαός του Βυζαντίου, αντί να πάρουν την υπόθεσή τους στα χέρια τους, προτίμησαν να κάνουν παρακλήσεις στους Ναούς, για «νάρθουν οι αγγέλοι να τους σώσουν».

Σήμερα η Αθήνα, ο Λαός της Ελλάδας, αντί να πάρουν την υπόθεσή τους στα χέρια τους, εκλιπαρούν να τους Τροϊκανούς και τους ΔΝΤούδες να τους δώσουν δανεικά, για να επιστρέψουν στον τρόπο ζωής που για χρόνια την εκπαίδευσαν.

Τότε στη Κωνσταντινούπολη, ο Λαός του Βυζαντίου, είχαν πειστεί από αυλικούς και δεσποτάδες, πως «καλύτερα τούρκικο φέσι, παρά τιάρα παπική».

Σήμερα στην Αθήνα, ο Λαός της Ελλάδας, εκστασιάζεται μπροστά στα γλυκερά εμετικά τουρκομπαρόκ φατμαγκιουλ και βάρβαρους αιμοσταγείς σουλεϊμανέους.

Τότε η Κωνσταντινούπολη, ο Λαός του Βυζαντίου, αντί να ενωθεί απέναντι στον κοινό εχθρό, αντί να ακούσει τη φωνή της Θεοδώρας, χωρίζονταν σε εικονομάχους και εικονολάτρες, πράσινους και βένετους, και αλληλοεξοντώνονταν.

Σήμερα η Αθήνα, ο Λαός της Ελλάδας, αντί να ακούσει τη φωνή του Ιωάννη Καποδίστρια που έρχεται από τα βάθη των αιώνων ως η μοναδική διέξοδος και λύτρωση, χωρίζεται σε Συριζαίους και Χρυσαυγίτες, προετοιμαζόμενη να αλληλοεξοντωθεί.

Τότε η Κωνσταντινούπολη, ο Λαός του Βυζαντίου, αντί να ακούσει τις σοφές και συνετές φωνές που προειδοποιούσαν για την επερχόμενη καταστροφή, όπως αυτή του Πνευματικού της Άνδρα, του Πλήθωνα Γεώργιου του Γεμιστού, έκλεισε τα αφτιά της στις «ενοχλητικές του αλήθειες» και δεν άκουσε.

Σήμερα η Αθήνα, ο Λαός της Ελλάδας, αντί να ακούσει τις σοφές και συνετές φωνές για την επερχόμενη ολοκληρωτική καταστροφή, όπως αυτή του Πατριωτικού Μετώπου, κλείνει τα αφτιά της, στις «ενοχλητικές αλήθειες» του Κινήματος, και δεν ακούει.

Τότε η Κωνσταντινούπολη, ο Λαός του Βυζαντίου, αντί να σταθεί δίπλα στον τελευταίο της πολεμιστή, τον Γενναίο Ελληνοσέρβο Βυζαντινό Αυτοκράτορα, Κωνσταντίνο Δραγάτση Παλαιολόγο, προτίμησε να κρυφθεί στη παρακμιακή χλιδή των αρχοντικών της.

Σήμερα η Αθήνα, ο Λαός της Ελλάδας, αντί να σταθεί δίπλα στους ελάχιστους εναπομείναντες μαχητές της, προτιμά να κλείνεται στο σαλόνι της, φιλοκαλώντας μετ’ ευτελείας, μπροστά στα χαζοκούτια και στων σχέσεων την καθημερινήν ανοησία.

Τότε εάλω η Πόλις, η Κωνσταντινούπολη, χάθηκε το Βυζάντιο, και ήλθαν οι συμφορές.

Σήμερα εάλω η Πόλις, η Αθήνα, χάνεται η Ελλάδα, και ήλθαν, έρχονται – και πάλι μεγαλύτερες – οι συμφορές.

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!

Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
http://www.pamet.gr
[email protected]
https://www.facebook.com/pametopo

«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr
[email protected]

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Όποιο κόμμα και πολιτικός δεν είναι κατά της υποχρεωτικότητας της ψηφιοποίησης της ταυτοποίησής μας και όχι μόνο, θα το μαυρίσουμε!
ΕΛΛΑΔΑ

Όποιο κόμμα και πολιτικός δεν είναι κατά της υποχρεωτικότητας της ψηφιοποίησης της ταυτοποίησής μας και όχι μόνο, θα το μαυρίσουμε!

by admin
5 ώρες ago
ΒΙΝΤΕΟ – πάμε σε πρόωρες εκλογές για αιτία που δεν φανταζόμαστε;
ΕΛΛΑΔΑ

ΒΙΝΤΕΟ – πάμε σε πρόωρες εκλογές για αιτία που δεν φανταζόμαστε;

by admin
14 ώρες ago
Βόλος. Πέθανε ξαφνικά και 47χρονος επιχειρηματίας. Δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας
Slider

Βόλος. Πέθανε ξαφνικά και 47χρονος επιχειρηματίας. Δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

by admin
1 ημέρα ago
Μαθητής: Έγραψα στην έκθεση, ότι μας κυβερνούν βιαστές και δολοφόνοι. Βίντεο
Slider

Μαθητής: Έγραψα στην έκθεση, ότι μας κυβερνούν βιαστές και δολοφόνοι. Βίντεο

by admin
1 ημέρα ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Νιου Τζέρσεϊ: Απαγορεύουν τα data centers και η κυβέρνηση τα φέρνει στην Κοζάνη!

Νιου Τζέρσεϊ: Απαγορεύουν τα data centers και η κυβέρνηση τα φέρνει στην Κοζάνη!

3 ημέρες ago
Carlyle Group: “Τρομερές ελλείψεις πετρελαίου” – Η Ασία άδειασε, η Ευρώπη ακολουθεί, τα αποθέματα είναι παραπλανητικά»

Carlyle Group: “Τρομερές ελλείψεις πετρελαίου” – Η Ασία άδειασε, η Ευρώπη ακολουθεί, τα αποθέματα είναι παραπλανητικά»

7 ημέρες ago
Το πολιτικό Μέλλον θα είναι το…Χθες; Αριστοφανικό πιπεράτο του Γιώργου Πιπερόπουλου

Το πολιτικό Μέλλον θα είναι το…Χθες; Αριστοφανικό πιπεράτο του Γιώργου Πιπερόπουλου

4 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ !! ΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ θα ΜΑΘΕΙ ο ΤΟΥΡΚΟΣ 3 ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ;;

    ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ !! ΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ θα ΜΑΘΕΙ ο ΤΟΥΡΚΟΣ 3 ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ;;

    26 shares
    Share 10 Tweet 7
  • Τι είναι αυτό που φοβάται τόσο πολύ το σύστημα και το έκρυβε για 30 χρόνια (και τώρα έρχεται να σε απελευθερώσει);

    25 shares
    Share 10 Tweet 6
  • Μαθητής: Έγραψα στην έκθεση, ότι μας κυβερνούν βιαστές και δολοφόνοι. Βίντεο

    26 shares
    Share 10 Tweet 7
  • Τι φοβάται ο δισεκατομμυριούχος Thiel και εγκαταλείπει την Αμερική για να ζήσει με την οικογένειά του στην Αργεντινή;

    24 shares
    Share 10 Tweet 6
  • Σας γράφω για να σας αναφέρω κάτι προσωπικό, συγκλονιστικό που ἐζησα πριν μήνες.

    16 shares
    Share 6 Tweet 4

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr