• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 28 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΨΕΙΣ

Η πραγματική διάσταση του “ξεπουπουλιασμένου αλβανικού αετού” και η ελληνική αντίδραση

9 έτη ago
in ΑΠΟΨΕΙΣ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

Σχεδόν μια εβδομάδα ασχολούμαστε με την περίπτωση των επτά νεοσύλλεκτων στο Μεσολόγγι που έβγαλαν φωτογραφία σχηματίζοντας τον “αλβανικό αετό”. Το θέμα “πουλάει” κι εμείς οι δημοσιογράφοι το κρατήσαμε και το κρατάμε ψηλά στην επικαιρότητα.

Προφανώς και είναι θέμα που πρέπει να μας απασχολήσει σοβαρά και να αντιμετωπιστεί ακόμη σοβαρότερα. Κι αυτό γιατί δεν ήταν η πρώτη φορά που μας προέκυψε! Δεκάδες φωτογραφίες “ξεθάφτηκαν” από το παρελθόν και μας υπενθύμισαν ότι το πρόβλημα υπήρχε αλλά δεν του δίναμε την πρέπεουσα σημασία.

Τώρα έχουμε φθάσει στο άλλο άκρο και αντιμετωπίζουμε το θέμα περίπου ως άμεση εθνική απειλή. Ο αλβανικός εθνικισμός μπορεί σε βάθος χρόνου να αποτελέσει μια πραγματική απειλή για την Ελλάδα, αλλά αυτό εξαρτάται πρωτίστως από εμάς. Η αντιμετώπισή της θα  πρέπει να είναι σθεναρή,αποφασιστική αλλά και απολύτως ψύχραιμη.

Δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα από τη χώρα που υπάρχει χάρη και στην Ελλάδα. Χώρα με ιστορία τουλάχιστον αμφιλεγόμενη, στις σελίδες της οποίας δεν υπάρχουν ένδοξες στιγμές. Χώρα που έχει αποδεχτεί το ρόλο του “χρήσιμου εργαλείου” ΗΠΑ,Βρετανίας και Τουρκίας. Δεν είναι λίγο αλλά δεν λέει και τίποτα αν η Ελλάδα αντιμετωπίζει την κατάσταση με σοβαρότητα κι όχι επιπόλαια.

Όσες ανοησίες κι αν γράφουν οι εκπρόσωποι των Αλβανών εθνικιστών θα πρέπει να γνωρίζουν -και το γνωρίζουν καλά- ότι τα σύνορα και οι χάρτες δεν αλλάζουν…με το facebook! Οι μεγαλοϊδεατισμοί και τα σχέδια για “μεγάλη Αλβανία” δεν υποστηρίζονται με προκλητικά αρθράκια και εθνικιστές ανοησίες. Όσες φορές επιχείρησαν να υλοποιήσουν τα σχέδια τους εναντίον της Ελλάδας συνεργαζόμενοι πάντα με τις πιο σκοτεινές δυνάμεις του φασισμού και του ναζισμού έφαγαν για τα καλά τα μούτρα τους. Θα το ξαναπάθουν αν και όποτε το επιχειρήσουν και θα αναμένουν πάλι τους προστάτες τους για να πάρουν πάλι πίσω όσα χάνουν.

Η Ελλάδα είναι χώρα της ΕΕ,μέλος του ΝΑΤΟ, με στρατιωτική ισχύ που παρά την οικονομική κρίση δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συγκριθεί με την Αλβανία που φτιάχνει στρατό με δωρεές από τον Ερντογάν. Το ξέρουν καλά στα Τίρανα…

Δεν θα αφήσουμε τον κάθε γραφικό εθνικιστή να κάνει άνω κάτω τη χώρα και τις ΕΔ. Η Ελλάδα έχει νόμους τους οποίους θα εφαρμόσει εναντίον οποιουδήποτε τους καταπατά. Τελεία και παύλα. Δεν πρέπει να “τσιμπάμε” στο δόλωμα του κάθε “κατσαπλιά” που δεν έχει να επιδείξει ούτε μια πράξη διαμαρτυρίας στο καθεστώς του Χότζα και τώρα παριστάνει το “κοκοράκι” των Βαλκανίων και φαντασιώνεται τη “Μεγάλη Αλβανία”.

Επίσης δεν πρέπει να αφήσουμε την εξωτερική πολιτική της χώρας σε χρυσαυγίτικες λογικές και πρακτικές. Δεν θα αυτοκαταστραφούμε για να αποδείξουν κάποιοι ότι είναι “πατριώτες”. Πατριωτισμός και σβάστικες δεν πάνε ποτέ μαζί. Αντιθέτως μαζί, χέρι, χέρι πάνε οι αλβανοί εθνικιστές κι όσοι παριστάνουν τους εγχώριους αυτόκλητους σωτήρες .

militaire.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ο εξορκιστής προειδοποιεί: Η εμμονή με τους εξωγήινους είναι μια προσπάθεια να αντικαταστήσουν τον Χριστιανισμό
Slider

Ο εξορκιστής προειδοποιεί: Η εμμονή με τους εξωγήινους είναι μια προσπάθεια να αντικαταστήσουν τον Χριστιανισμό

by admin
7 ώρες ago
The Clown King
Slider

The Clown King

by admin
8 ώρες ago
Παναγόπουλος Αλέξιος: Νεο-παπισμός, νεο-ηγουμενισμός, νεο-επισκοπισμός, νεο-δεσποτισμός νεο-οικουμενισμός, νέα αποστασία και Ορθοδοξία.
ΑΠΟΨΕΙΣ

Παναγόπουλος Αλέξιος: Νεο-παπισμός, νεο-ηγουμενισμός, νεο-επισκοπισμός, νεο-δεσποτισμός νεο-οικουμενισμός, νέα αποστασία και Ορθοδοξία.

by admin
2 ημέρες ago
Γεώργιος Αποστολάκης: Γιατί στενάζει η κτίση;
Slider

Γεώργιος Αποστολάκης: Γιατί στενάζει η κτίση;

by admin
2 ημέρες ago
Next Post
Η Κρήτη κλείνει την πόρτα στη ρωσική “απόβαση” -video

Η Κρήτη κλείνει την πόρτα στη ρωσική "απόβαση" -video

To party κατά Ελληνών φορολογουμένων συνεχίζεται. ΜΚΟ και μετανάστες απολαμβάνουν.

To party κατά Ελληνών φορολογουμένων συνεχίζεται. ΜΚΟ και μετανάστες απολαμβάνουν.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr