• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 23 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΛΛΑΔΑ

ΖΗΤΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ!

13 έτη ago
in ΕΛΛΑΔΑ, ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ
5
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Όπως ανακοινώθηκε στον τύπο αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για το «ηλεκτρονικό φακέλωμα» όλων των ακινήτων της χώρας, κατ’ αρχάς για πολεοδομικούς και εν συνεχεία για φορολογικούς και άλλους σκοπούς.

Μέσα σε αυτή την απόφαση περιλαμβάνεται ένας εξωφρενικός όρος που ακόμη και η φαντασία του Όργουελ δεν θα μπορούσε να συλλάβει:
Για όλα τα κτήρια τηρείται υποχρεωτικά η «ταυτότητα κτηρίου», η οποία περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων και το εξής στοιχείο:
” ..το βίντεο, στο οποίο απεικονίζονται οι χώροι και οι εγκαταστάσεις του κτηρίου, όπου αναγράφεται η ημερομηνία λήψης του..”!!
Οι κάθε είδους υπηρεσίες και κυρίως οι ασφαλίτες όλου του κόσμου θα διαθέτουν πλήρη γνώση της διαρρύθμισης των σπιτιών μας. Αν αυτό δεν συνιστά παραβίαση των προσωπικών δεδομένων τότε τι είναι ;
Δεν είναι μακρυά η εποχή που θα μας υποχρεώσουν δια νόμου να έχουμε εκτός από τις κάρτες πολίτη , τα μικροτσίπ υποδορίως και κάμερες παρακολούθησης μέσα στο ίδιο μας το σπίτι.

Τα “ανώδυνα”, δήθεν παιχνίδια, Big Brother που παίζονταν σε όλο τον κόσμο αποτελούσαν, σαφώς, μια προσπάθεια εξοικείωσης των πολιτών σε αυτές τις μεθόδους παρακολούθησης μας. Ακόμη και το μέτρο των αποδείξεων της εφορίας καθώς και της αντικατάστασης του πραγματικού χρήματος με το πλαστικό αποσκοπεί στην καταγραφή της ζωής μας και των καταναλωτικών μας συνηθειών καθώς και της παρακολούθησης του που βρισκόμαστε, πότε και γιατί.
Το πρόσχημα της τρομοκρατίας και της προστασίας από την εγκληματικότητα ήδη νομιμοποίησε την ύπαρξη εκατομμυρίων καμερών παρακολούθησης σε όλους τους κοινόχρηστους δημόσιους χώρους, ακόμη και στα διόδια και τους δρόμους.

Θα ήταν κανένας αφελής αν πίστευε ότι ο νέος νόμος ζητά να γυρίζουμε βίντεο στους εσωτερικούς χώρους των σπιτιών μας για πολεοδομικούς ή έστω και φορολογικούς λόγους. Πρόκειται αναμφίβολα για μιά προσπάθεια κατάργησης κάθε ένοιας οικογενειακού ασύλου και καταπάτησης των προσωπικών μας δεδομένων μιας και αυτά τα βίντεο θα είναι προσβάσιμα σε κάθε είδους ασφαλίτες, ντόπιους και ξένους και ασφαλώς και σε κάθε διαρρήκτη και εγκληματία που θα αποκτήσει πρόσβαση σε αυτά.

Πρέπει να αντιδράσουμε και σε αυτό το μέτρο που θέλει να μας μετατρέψει σε ανδράποδα με μοναδικό στόχο να παράγουμε και να καταναλώνουμε αυτά (και κυρίως τις μεταλλαγμένες τροφές τους) και στην ποσότητα που θέλει το σύστημα τους.
Είναι επίκαιρο περισσότερο παρά ποτέ το σύνθημα: “Αν δεν αντισταθούμε σ΄όλες τις γειτονιές, οι πόλεις μας θα γίνουν μοντέρνες φυλακές”

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω μπαίνει μπροστά και σε αυτόν τον αγώνα για την υπεράσπιση των κατακτημένων δημοκρατικών μας δικαιωμάτων και δεν θα επιτρεψει το πισωγύρισμα σε μια κοινωνία σκλάβων, που το “1984” του Όργουελ θα φαντάζει παράδεισος ελευθερίας. Κανένας δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος.
Ελάτε μαζί μας να αγωνιστούμε για να ανατρέψουμε όλους αυτούς που θέλουν να μας κάνουν σκλάβους χωρίς κανένα δικαίωμα. Κανένας δεν πρέπει να λείψει από αυτόν τον αγώνα!

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.kinimadenplirono.gr
ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΟΥ 35- ΠΑΤΗΣΙΑ
τηλ. 2110192839

Ανοιχτή συνέλευση κάθε Τρίτη 7.30 μμ στην παραπάνω διεύθυνση

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

«Traffic Commander»: Η Αθήνα γίνεται ψηφιακή φυλακή – Αστυνομικά drones, ΑΙ και κάμερες στους δρόμους!
Slider

«Traffic Commander»: Η Αθήνα γίνεται ψηφιακή φυλακή – Αστυνομικά drones, ΑΙ και κάμερες στους δρόμους!

by admin
2 ώρες ago
Συνελήφθη 28χρονος Αιγύπτιος για τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου: «Τσακωθήκαμε και τον σκότωσα» ομολόγησε
Slider

Συνελήφθη 28χρονος Αιγύπτιος για τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου: «Τσακωθήκαμε και τον σκότωσα» ομολόγησε

by admin
2 ώρες ago
ΕΚΑΝΕ ΝΤΟΥ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ! Άσχημη έκπληξη τέλος για Μητσοτάκη
Slider

ΕΚΑΝΕ ΝΤΟΥ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ! Άσχημη έκπληξη τέλος για Μητσοτάκη

by admin
11 ώρες ago
Γιατί τόσοι Εβραίοι αναζητούν εξωγήινους;
Slider

Γιατί τόσοι Εβραίοι αναζητούν εξωγήινους;

by admin
12 ώρες ago
Next Post

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ! - Ο Αλέξης Τσίπρας θα φυλακιζόταν μέχρι και έξι μήνες εάν ίσχυε ο αντιρατσιστικός νόμος

Ρολόι με Προτζέκτορα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr