• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 26 Μαΐου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΜΕΣΗ ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣH ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ

13 έτη ago
in ΑΠΟΨΕΙΣ
2
0
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Πρέπει να απελευθερωθούμε από τα δεσμά του ευρώ και να οδηγηθούμε σε εθνικό νόμισμα. Είναι σαφές, πως μια χώρα δίχως συνάλλαγμα δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να ξεχρεώσει κανένα δάνειο.
Καμία Ευρωπαϊκή χώρα, κανένας ευρωπαϊκός λαός, δεν έχει την ανάγκη για νόμισμα το ευρώ.

Το νόμισμα αυτό, επιτελεί μια μοναδική λειτουργία: Σαν αλυσίδα υποδουλώνει εκατομμύρια ανθρώπους στην Ευρώπη δημιουργώντας έτσι μια οικονομική δικτατορία υπό την επίβλεψη της Μέρκελ.
Ελλάδα, Κύπρος, Ιταλία, Ισπανία Πορτογαλία και κάθε άλλο κράτος, που εκβιάζονται με πτώχευση αν δεν υπακούσουν και δεν υποταχθούν στους όρους των επιτρόπων του καρτέλ των Βρυξελλών.
Οι πολιτικοί που μας πιέζουν, είναι μαριονέτες του εμπορίου ασθενειών, μιας απάτης δισεκατομμυρίων με φάρμακα, που απομυζούσε επί δεκαετίες την χώρα μας και κάθε άλλη χώρα και συντέλεσε στη δημιουργία της οικονομικής κρίσης.

Είναι καλό να υπάρχει μια ευρωπαϊκή ένωση κρατών αλλά τα κράτη που θα την απαρτίζουν να έχουν τα δικά τους εθνικά νομίσματα και η ένωση αυτή, να είναι μια ένωση από τους λαούς για τους λαούς της ευρωπαϊκής ένωσης και όχι για την κάθε ληστοσυμμορία των καρτέλ καταπίεσης των εθνών.

Πρέπει να επιμείνουμε σε επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα, διότι αν δεν το κάνουμε, θα υποδουλώσουμε την χώρα μας για πολλές μελλοντικές γενεές.
Με το εθνικό νόμισμα, έχουμε την ευκαιρία και μπορούμε να διαφυλάξουμε την ανεξαρτησία της πατρίδας μας και την αξιοπρέπεια των πολιτών μας.
Κάθε στιγμή που περνά και αφήνουμε ή επιτρέπουμε στους πολιτικούς επιτρόπους του καρτέλ των Βρυξελλών να μας εκβιάζει, φράζουμε τον δρόμο προς την ανεξαρτησία μας,
την οικονομική ανάκαμψη και την κοινωνική ειρήνη της χώρας μας και των παιδιών μας.
Όσο συνεχίζουμε να επιτρέπουμε στην κυβέρνηση να στηρίζει την δικτατορία των Βρυξελλών, συμβάλλοντας αυτή στην παραχώρηση σημαντικών τομέων της δημοσιονομικής μας κυριαρχίας και άλλων εθνικών δικαιωμάτων στους πολιτικούς επιτρόπους του καρτέλ των Βρυξελλών, οι οποίοι δεν εκλέγονται και δεν αποκαθηλώνονται από κανέναν, δεν πρόκειται να επιβιώσουν πολιτικά. Επιβιώνουν και ποντάρουν στην αδιαφορία του κόσμου που έχει σιχαθεί την όλη κατάσταση και αυτούς και οι οποίοι δεν κάνουν τίποτα για να τους ανατρέψουν με δημοκρατικούς χειρισμούς ή μη.
Ο λαός, δεν πρέπει να πιστεύει κανέναν πολιτικό μας που τους υπόσχεται ότι μέσω της υποταγής στους όρους των μνημονίων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μπορούμε να απελευθερωθούμε από τους οικονομικούς περιορισμούς και να διαφυλάξουν την αξιοπρέπεια των ανθρώπων ώστε να πετύχουν οικονομική ανάπτυξη. Δυστυχώς, ισχύει ακριβώς το αντίθετο.
Όταν η κυβέρνηση ή οι πολιτικοί μας συνεργοί του καρτέλ των Βρυξελλών, μας κάνουν λόγο για δημοκρατία, εννοούν την επιβολή της δικτατορίας τους.
‘Όταν μιλούν για περισσότερη ευημερία, δεν εννοούν την ευημερία των πολιτών, αλλά τα καρτέλ των χημικών, των φαρμάκων, του πετρελαίου και των τραπεζών.
Όταν αναφέρουν για διασφάλιση της ειρήνης στην Ευρώπη, έχουν ήδη ξεκινήσει ενεργά τις στρατιωτικές επιχειρήσεις σε διάφορες ηπείρους, με στόχο την εδραίωση της παγκόσμιας κυριαρχίας του καρτέλ.
Είναι θέμα χρόνου πλέον, να απαιτήσουμε από όλους αυτούς τους υπεύθυνους και τους συνεργούς τους, να λογοδοτήσουν. Φυσικά το γνωρίζουν και να είστε σίγουροι, πως φοβούνται αν πραγματικά αντιδράσουμε. Αυτός λοιπόν ο φόβος τους, τούς κάνει απρόβλεπτους ακόμη και επικίνδυνους.
Η ιστορία, μας έχει διδάξει, πως το παγκόσμιο κατεστημένο δεν διστάζει να συμπαρασύρει στον γκρεμό ολόκληρες ηπείρους, όταν βλέπει να απειλείται η κυριαρχία του.
Γι αυτό, οι χημικοί, οι φαρμακευτικοί, οι πετρελαϊκοί και τραπεζικοί κύκλοι καθώς και οι συνεργοί πολιτικοί τους, μόλις απειληθούν θα δημιουργήσουν κάποιο θερμό επεισόδιο σε κάποιο σημείο της γης, πιστεύοντας ότι μπορούν έτσι να καθυστερήσουν κι άλλο την κατάρρευσή τους.
Τα κίνητρα και τα σχέδιά τους είναι σήμερα φανερά και δεν θα μπορέσουν να περάσουν καμία στρατιωτική απειλή στους λαούς για έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.
Όποιοι, στις επόμενες εκλογές, στηρίξουν με την ψήφο τους τους προδότες των μνημονίων- κυβέρνηση, θεωρούνται συνυπεύθυνοι για έναν επερχόμενο πόλεμο στην χώρα μας.
Δεν πρέπει ο λαός να ψηφίσει τους συνεργούς των πολεμοκάπηλων.
Πρέπει ο λαός να κατανοήσει, ότι δεν έχουν πλέον καμία πιθανότητα πολιτικής επιβίωσης, διότι στερούνται κάθε ηθικής και αξιοπιστίας.
Πρέπει να έχουμε την δύναμη, μια μέρα να λέμε στα παιδιά, στα εγγόνια μας, πως όταν αντιληφθήκαμε την έκταση της κυβερνητικής απάτης μέσο του εμπορίου φαρμακοβιομηχανιών, χημικών, πετρελαιοειδών και τραπεζών, αντιδράσαμε, κινητοποιηθήκαμε.
Δεν πρέπει να μένουμε άλλο αμέτοχοι.
Πρέπει να αγωνιστούμε ώστε να μπορέσουμε να παραδώσουμε στους απογόνους μας και στις επόμενες γενεές, μια υγιή, ειρηνική και δίκαιη χώρα.
Αν θέλουμε να δημιουργήσουμε αυτή την χώρα για εμάς και τα παιδιά μας, τότε θα πρέπει να δράσουμε άμεσα.
Τώρα.!

Δυστυχώς, θα το πω για άλλη μια φορά όπως και πολλοί άλλοι, έχουμε μια κυβέρνηση προδοτών, που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των καρτέλ.

Πετρόπουλος Εμμανουήλ

Πολιτευτής Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ν. Γρεβενών

ΠΗΓΗ
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Mike Adams: Οι παράλογες απαιτήσεις της Δύσης στο Ιράν οδηγούν σε παγκόσμια καταστροφή – Το Ιράν δεν θα παραδώσει τα Στενά
Slider

Mike Adams: Οι παράλογες απαιτήσεις της Δύσης στο Ιράν οδηγούν σε παγκόσμια καταστροφή – Το Ιράν δεν θα παραδώσει τα Στενά

by admin
5 ώρες ago
Πού βρισκόμαστε ως Κοινωνία; Σαπίσαμε!… Γράφει ο Γιώργος Πιπερόπουλος
ΑΠΟΨΕΙΣ

Πού βρισκόμαστε ως Κοινωνία; Σαπίσαμε!… Γράφει ο Γιώργος Πιπερόπουλος

by admin
24 ώρες ago
Παναγόπουλος Αλέξιος: Η έλευση της Αγίας Ζώνης από το Άγιον Όρος στη Σερβία και η γεωπολιτική, εθνική της, σημειολογία.
ΑΠΟΨΕΙΣ

Παναγόπουλος Αλέξιος: Η έλευση της Αγίας Ζώνης από το Άγιον Όρος στη Σερβία και η γεωπολιτική, εθνική της, σημειολογία.

by admin
2 ημέρες ago
Ερμηνευτικές «απαντήσεις» στο πικρό «γιατί;» της αυτοκτονίας… Του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου
ΑΠΟΨΕΙΣ

Ερμηνευτικές «απαντήσεις» στο πικρό «γιατί;» της αυτοκτονίας… Του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου

by admin
4 ημέρες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Σεισμός πολλών Ρίχτερ στις αγορές ομολόγων – Από ΗΠΑ έως Ιαπωνία, το κραχ έρχεται: Το φαινόμενο Takaichi, το taper tantrum και η “βιβλική καταστροφή” που φοβούνται οι ειδικοί

Σεισμός πολλών Ρίχτερ στις αγορές ομολόγων – Από ΗΠΑ έως Ιαπωνία, το κραχ έρχεται: Το φαινόμενο Takaichi, το taper tantrum και η “βιβλική καταστροφή” που φοβούνται οι ειδικοί

4 ημέρες ago
Παπα-Ηλίας Υφαντής: “Οι εθνοπατέρες δεν εκλέγονται από τον λαό” – Η μνημονιακή καλπονοθεία, η τερατοκρατία Μητσοτάκη, και η τελευταία ευκαιρία της Ελπίδας

Παπα-Ηλίας Υφαντής: “Οι εθνοπατέρες δεν εκλέγονται από τον λαό” – Η μνημονιακή καλπονοθεία, η τερατοκρατία Μητσοτάκη, και η τελευταία ευκαιρία της Ελπίδας

22 ώρες ago
Daraxonrasib: Το νέο φάρμακο που μπορεί να γίνει σημείο καμπής στη μάχη κατά του καρκίνου του παγκρέατος

Daraxonrasib: Το νέο φάρμακο που μπορεί να γίνει σημείο καμπής στη μάχη κατά του καρκίνου του παγκρέατος

2 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • ΚΑΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ Πλησιάζει — Η Ώρα Έρχεται και Κανείς Δεν Είναι Έτοιμος

    ΚΑΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ Πλησιάζει — Η Ώρα Έρχεται και Κανείς Δεν Είναι Έτοιμος

    35 shares
    Share 14 Tweet 9
  • Τα μετρητά είναι βασιλιάς – Η ακολουθία: Εκλογές, Οικουμενική, κλείσιμο τραπεζών, στρατός, επίθεση, πείνα, και η μόνη μας ελπίδα

    59 shares
    Share 24 Tweet 15
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (25/5/2026)

    23 shares
    Share 9 Tweet 6
  • Γιατί το 90% των Νέων Πλυντηρίων είναι Σκουπίδια (Το Εργοστασιακό Μυστικό)

    22 shares
    Share 9 Tweet 6
  • Βίντεο ντοκουμέντο με το χαστούκι του Μαρινάκη και τη γροθιά του Δημητριάδη

    19 shares
    Share 8 Tweet 5

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr