• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 21 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Το Μέλος του Βελγικού Κοινοβουλίου διαπίστωσε την ανακρίβεια των Δυτικών μέσων ενημέρωσης μετά από ένα ταξίδι στην Συρία.

9 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

© NewsTeam Κατεστραμμένα σπίτια στην απελευθερωμένη περιοχή της Al Sukari στο Χαλέπι
ΜΟΣΧΑ, 7  Φεβρουαρίου – RIA Novosti. Το μελος  Βελγικού Κοινοβουλίου ο  Filip Ντεβίντερ επισκέφθηκε τη Συρία, στο πλαίσιο μιας κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, πείστηκε   ότι τα Δυτικά μέσα ενημέρωσης στρεβλώνουν την αλήθεια για την κατάσταση στη χώρα. Αυτό είπε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Σπούτνικ Αραβίας [1].

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης,   ο  βουλευτής  επισκέφθηκε  το νοσοκομείο της Αλ-Jamia, και συναντήθηκε με τον επικεφαλής ιατρό, ο οποίος είπε για την  αιτία της οξείας έλλειψης φαρμάκων και τον τεχνικό εξοπλισμό  που άρχισαν μετά τις Κυρώσεις της Δύσης.
“Το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού είναι εκτός λειτουργίας, επειδή είναι αδύνατο να αγοράσουμε  τα απαραίτητα ανταλλακτικά λόγω των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί στη Συρία. Το Νοσοκομείο στερείται φαρμάκων   και αναγκαίων αναλωσίμων, διότι η Ευρωπαϊκή Ένωση μας έχει αποκλείσει  την πρόσβαση σε αυτά.” – Είπε ο Ντεβίντερ.

Η αντιπροσωπεία συναντήθηκε επίσης με τον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ και τον  υπουργό  Εξωτερικών Ουαλίντ Μουαλέμ. Σύμφωνα με Ντεβίντερ, τα μέρη συζήτησαν τις κυρώσεις που επιβάλλονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, την συνάντηση  στην Αστάνα, τις  μελλοντικές διαπραγματεύσεις στη Γενεύη,  την κατάσταση στο μέτωπο μετά από μια νίκη στο Χαλέπι, και το πρόβλημα με τους ξένους τρομοκράτες που μάχονται στην Συρία.

“Στη Συρία, υπάρχουν  650  Βέλγοι μαχητές στις τάξεις του ISIS
(οργάνωση απαγορευμένη  στη Ρωσία -. Ed). Συζητήσαμε πώς μπορούμε να λύσουμε αυτό το πρόβλημα με τη βοήθεια της βελγικής κυβέρνησης», – δήλωσε ο πολιτικός.

Στη συνάντηση συζητήθηκε επίσης το θέμα της θέσης του Προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Συριακή σύγκρουση. Σύμφωνα με Ντεβίντερ,  για τον Άσαντ υπάρχουν μεγάλες αμφιβολίες για τις προθέσεις του Ερντογάν και της κυβέρνησής του. Ο Σύριος Πρόεδρος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι τα όπλα για το ISIS εξακολουθούν  να εισέρχονται  στη χώρα μέσω της Τουρκίας. Ωστόσο, ο Σύριος  ηγέτης είπε ότι η Τουρκία είναι σε θέση να παρέχει υποστήριξη στην  Δαμασκό. Ο Άσαντ εξήγησε την αλλαγή της θέσης του Ερντογάν, “πιέστηκε  από τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν,” είπε ο Βέλγος βουλευτής.
Σημείωσε επίσης ότι τα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης γράφουν για την αδύναμη κατάσταση της υγείας του επικεφαλής της Συρίας, αλλά αυτές οι πληροφορίες δεν είναι αλήθεια.

“Γνωρίζαμε από μέσα μας, ότι ο Άσαντ υπέστη καρδιακή προσβολή, πάσχει από καρδιακή νόσο και τα παρόμοια. Πριν από μία ώρα, η συνάντησή μας τελείωσε, η οποία διήρκεσε μισή ώρα. Φαινόταν  καλά, ήταν φρέσκος  και απόλυτα υγιής. Ως εκ τούτου, λέω ακριβώς ότι  ήταν ψέματα , ψευδείς  ειδήσεις “-  είπε ο Ντεβίντερ.
Ο βουλευτής ενέκρινε επίσης τις ενέργειες της Ρωσίας, η οποία παρέχει ανθρωπιστική βοήθεια στο λαό της Συρίας. Τόνισε ότι Άσαντ, η συριακή κυβέρνηση και ο στρατός “δεν είναι εχθροί  αλλά σύμμαχοι μας  στην εξάπλωση της ελευθερίας και της ασφάλειας στη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη.”

References ↑ Sputnik Arabic
   ( https://arabic.sputniknews.com/ )

https://ria.ru

tokoutsavaki.blogspot.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ! ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΚΛΗΡΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ
ΔΙΕΘΝΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ! ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΚΛΗΡΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

by admin
1 ώρα ago
Ουκρανικά drone χτύπησαν ρωσικό διυλιστήριο στην Δυτική Σιβηρία! (βίντεο)
Slider

Ουκρανικά drone χτύπησαν ρωσικό διυλιστήριο στην Δυτική Σιβηρία! (βίντεο)

by admin
2 ώρες ago
Η Ανθρωπότητα κρατά την Ανάσα της… Πάμε για Μετωπική Πυρηνική – Το Κρεμλίνο Προειδοποιεί ότι Επίκειται μια «Καταστροφική Απάντηση» …
ΔΙΕΘΝΗ

Η Ανθρωπότητα κρατά την Ανάσα της… Πάμε για Μετωπική Πυρηνική – Το Κρεμλίνο Προειδοποιεί ότι Επίκειται μια «Καταστροφική Απάντηση» …

by admin
4 ώρες ago
To βρετανικό Puppet Show σε κρίσιμη καμπή. Παραιτείται τη Δευτέρα ο Keir Starmer;
Slider

To βρετανικό Puppet Show σε κρίσιμη καμπή. Παραιτείται τη Δευτέρα ο Keir Starmer;

by admin
4 ώρες ago
Next Post
ΤΟΝ “ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ” ΟΛΟΙ, ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ …”ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ” ;;; (Λίγες σκέψεις…)

ΤΟΝ "ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ" ΟΛΟΙ, ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ..."ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ" ;;; (Λίγες σκέψεις...)

Εδραιώνεται η στρατηγική περικύκλωση της Ελλάδας – Συμφωνία για την κατασκευή στρατιωτικών αεροδρομίων στην Αλβανία…

Εδραιώνεται η στρατηγική περικύκλωση της Ελλάδας – Συμφωνία για την κατασκευή στρατιωτικών αεροδρομίων στην Αλβανία...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr