• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 16 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία για πάρκινγκ μπροστά από ξενοδοχείο

9 έτη ago
in ΚΟΙΝΩΝΙΑ
0
Καταγγελία για πάρκινγκ μπροστά από ξενοδοχείο
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Ο χώρος βόρεια του ξενοδοχείου “Μέγαρο” (πρώην Φυτάκη), που χρησιμοποιείται ως πάρκινγκ από την επιχείρηση, είναι δημόσιος ή ιδιωτικός; Ανήκει στο Δήμο Ηρακλείου ή όχι;

Κι αν είναι του Δήμου Ηρακλείου, έχουν δοθεί όλες οι απαραίτητες κατά το νόμο εγκρίσεις; Περίπου αυτά είναι τα ερωτήματα που θέτει δημότης προς το Δήμο Ηρακλείου, σε αίτηση που έχει καταθέσει και βρίσκεται στα χέρια της Δημοτικής Αστυνομίας, της Πολεοδομίας και της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων.

Κομμάτι του χώρου που χρησιμοποιείται ως πάρκινγκ ανήκει στον ΟΛΗ (καλείται περιοχή 1) και το έχει παραχωρήσει στην επιχείρηση έναντι ενοικίου 300 ευρώ το μήνα! Όμως ένα άλλο κομμάτι (καλείται περιοχή 2), που έχει απομονωθεί με μπάρα και τσιμεντένια εμπόδια από το ξενοδοχείο, δεν ανήκει στον ΟΛΗ και ο δημότης (η εφημερίδα “Νέα Κρήτη” προστατεύει την ανωνυμία του) στράφηκε προς το Δήμο Ηρακλείου ζητώντας απαντήσεις.

Η καταγγελία κατατέθηκε στις 24 Ιανουαρίου 2017 στο Δήμο Ηρακλείου, ενώ στην αίτησή του προς τις υπηρεσίες o καταγγέλλων αναφέρει: «Θα ήθελα με την αίτησή μου αυτή να ρωτήσω κατά πόσο νόμιμα το ξενοδοχείο “Μέγαρο” έχει προβεί σε ενέργειες απομόνωσης χώρου που ανήκει στο Δήμο και έχει τοποθετήσει τις μεγάλες γλάστρες πάνω στο χώρο που βρίσκεται μπροστά στο ξενοδοχείο.

(…) έχουν προβεί σε τοποθέτηση μπάρας και τσιμεντένιων μπλόκων, ώστε να απομονωθεί ο χώρος από τους πολίτες, και να μπορούν να εισέρχονται μέσω της ηλεκτρικής μπάρας ένοικοι του ξενοδοχείου.

Σε καταγγελία μου που έγινε στην Αστυνομία την ημέρα που έγινε ο διαχωρισμός, μου αναφέρθηκε ότι έχουν λάβει παραχώρηση από τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου και ότι πληρώνουν το αντίτιμο των 300 ευρώ ανά μήνα για την παραχώρηση.

Σε περαιτέρω διερεύνηση του θέματος έλαβα την απόφαση παραχώρησης με κωδικό δημοσίευσης στη “Διαύγεια” ΑΔΑ:6Ι4Λ469ΗΞΣ – ΖΞΥ, αντίγραφο της οποίας επισυνάπτω με την αίτησή μου.

Στην απόφαση αναφέρεται ότι ο χώρος που παραχωρείται είναι 7 μ. επί 32 μ., που αντιστοιχεί σε εμβαδόν 211 μ2 (…), ο χώρος παραχωρήθηκε από τον ΟΛΗ (…) έναντι του ποσού των 300 ευρώ ανά μήνα. Η περιοχή 2 (που έχει περιφραχθεί), σύμφωνα με τον ΟΛΗ, δεν είναι υπό τη δικαιοδοσία του, διότι βρίσκεται κάτω από την οριογραμμή δικαιοδοσίας του ΟΛΗ.

Επομένως, βάσει της αποφάσεως του ΟΛΗ, δικαίως έχει προβεί στην απομόνωση της περιοχής 1 με μπάρα.

Ζητώ από εσάς την περαιτέρω διερεύνηση του θέματος και να μου απαντήσετε εγγράφως στα παρακάτω ερωτήματα:

1. Εάν το ξενοδοχείο “Μέγαρο” έχει νόμιμο δικαίωμα να απομονώσει την περιοχή 2, εμβαδού άνω των 200 μ2, για αποκλειστική χρήση από τους ενοίκους του.

2. Εάν είναι ιδιοκτησία του ή εάν ανήκει στο Δήμο Ηρακλείου.

3. Εφόσον δεν του ανήκει, αν έχει λάβει σχετική άδεια του Δημοτικού Συμβουλίου και ποια είναι αυτή.

4. Εάν διαπιστωθεί ότι παρανόμως έχει προχωρήσει στην απομόνωση και διαμόρφωση του χώρου της περιοχής 2, τι κυρώσεις θα του επιβληθούν για την παράνομη χρήση και ταλαιπωρία που έχει προκαλέσει στους κατοίκους της περιοχής, από το Νοέμβριο του 2016 μέχρι σήμερα;

5. Επίσης, εφόσον δεν έχει λάβει σχετική άδεια από το Δημοτικό Συμβούλιο, ζητώ να επιβληθεί η απελευθέρωση του χώρου της περιοχής 2».

neakriti.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Μαζί κρατάμε την ελπίδα ζωντανή
Slider

Μαζί κρατάμε την ελπίδα ζωντανή

by admin
1 εβδομάδα ago
Ο πόλεμος στη παραδοσιακή οικογένεια.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πόλεμος στη παραδοσιακή οικογένεια.

by admin
2 εβδομάδες ago
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Αντώνη Γεωργίου
Slider

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Αντώνη Γεωργίου

by admin
4 εβδομάδες ago
Πάμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Αντώνη από την Θεσσαλονίκη
Slider

Πάμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Αντώνη από την Θεσσαλονίκη

by admin
1 μήνα ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr