• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Παρασκευή, 3 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σε πολεμική ετοιμότητα τέθηκε ο Στρατός των Σκοπίων – Διορία 10 ημέρες και μετά εμφύλιος πόλεμος

9 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Πριν λίγο ο Σκοπιανός πρόεδρος Γκεόργκι Ιβάνοφ μίλησε περί ύψιστης ετοιμότητας των σκοπιανών ενόπλων δυνάμεων για την  προστασία , την εδαφική ακεραιότητα και ανεξαρτησία της ΠΓΔΜ», ενόψει των απειλών των Αλβανών για εμφύλιο πόλεμο μέσα στην χώρα σε μια επανάληψη του 2001 , μετά την διορία 10 ημερών που έχει δοθεί για το σχηματισμό κυβέρνησης .

Πρόκειται για καταιγιστικές εξελίξεις , οι οποίες λαμβάνουν χώρα στα γειτονικά Σκόπια λόγω του αδιεξόδου των προσπαθειών να σχηματιστεί κυβέρνηση υπό τον ηγέτη της αντιπολίτευσης Ζ.Ζάεφ , εν μέσω απειλών από ΝΑΤΟ, ΕΕ και ΗΠΑ .

 ΕΚΤΑΚΤΟ: Σε πολεμική ετοιμότητα τέθηκε ο Στρατός των Σκοπίων – Διορία 10 ημέρες και μετά εμφύλιος πόλεμος - Εικόνα0

Την ίδια στιγμή ο φιλοδυτικός ηγέτης της αντιπολίτευσης με προτροπή της δύσης,  που επεμβαίνει απροκάλυπτα στην χώρα,  δίνει 10 ημέρες προθεσμία στον πρόεδρο Γ.Ιβανόφ , και μετά θα επέλθει το χάος και ο εμφύλιος πόλεμος.

«Το ίδιο το κράτος με δικό του στρατό  είναι πανέτοιμο με οποιοδήποτε κόστος για την προστασία της εδαφικής ακεραιότητας και της ανεξαρτησίας της Δημοκρατίας των Σκοπίων»,  δήλωσε ο  πρόεδρος και ανώτατος διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων, Γκεόργκι Ιβάνοφ, με την ευκαιρία της 25ης επετείου «Ramna Niva» που αφορά εορτή των εφέδρων.

Στην  στρατιωτική τελετή  παρέστησαν ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Metodi Velickovski, ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί του στρατού, και πολλοί άλλοι.

«Σήμερα, ένα τέταρτο του αιώνα , αντιμετωπίζουμε νέες προκλήσεις. Αλλά διαθέτουμε  ισχυρές ένοπλες δυνάμεις που είναι ο προστάτης μας σε όλες τις εξωτερικές και εσωτερικές απειλές,  το καμάρι των πολιτών και η ελπίδα για την ειρήνη στη χώρα », πρόσθεσε ο Ιβάνοφ.

«Ο στρατός μας έχει κάνει μια σημαντική συμβολή στην επίτευξη των υψηλότερων προτύπων στον τομέα της άμυνας, και αυτό δείχνει την επιτυχία του με την απόκρουση όλων των απειλών στα νότια σύνορα μας», συνέχισε  ο Σκοπιανός πρόεδρος.

«Από την ανεξαρτησία της μέχρι σήμερα, η ΠΓΔΜ  έχει μια σταθερή  πολιτική  οικοδομώντας  ένα σύστημα που επιτρέπει την πλήρη ενσωμάτωση της στο Ευρω-Ατλαντικό σύστημα , σύμφωνα με τα συμφέροντα τις ανάγκες και τις ευκαιρίες της χώρας.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σε πολεμική ετοιμότητα τέθηκε ο Στρατός των Σκοπίων – Διορία 10 ημέρες και μετά εμφύλιος πόλεμος - Εικόνα1

Ο μετασχηματισμός και ο εκσυγχρονισμός του συστήματος άμυνας είναι μια  ισχυρή δέσμευση και υποχρέωσή μας , παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες», κατέληξε  δήλωσε ο Ιβάνοφ δείχνοντας  σαφώς την αλβανική πλευρά και τα σχέδια για αιματοκύλισμα της χώρας  .

Σε χθεσινό άρθρο μας  με τίτλο (Ενεργοποιήθηκε ο UCK στα Σκόπια – Πρόεδρος Αλβανίας: «Θα προστατεύσουμε όσους μιλούν Αλβανικά» – Στόχος και η Ελλάδα), αναφέραμε ότι άγρια σκηνικά λαμβάνουν χώρα ήδη δίπλα στα ελληνικά σύνορα και στο κρατίδιο των Σκοπίων στο οποίο έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ενεργοποιηθεί σχέδιο πολεμικών επιχειρήσεων από τις δυνάμεις του UCK , οι οποίες τώρα ονομάζονται ANA, (αλβανικός απελευθερωτικός στρατός), λόγω αδυναμίας σχηματισμού κυβέρνησης.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σε πολεμική ετοιμότητα τέθηκε ο Στρατός των Σκοπίων – Διορία 10 ημέρες και μετά εμφύλιος πόλεμος - Εικόνα2

 Για τον λόγο αυτόν ετοιμάζονται και οι Αλβανοί τρομοκράτες του Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσσυφοπεδίου (KLA), σύμφωνα με πηγή κοντά στον πρόεδρο της ΠΓΔΜ  Γκιόργκε Ιβάνοφ, επειδή ο ίδιος αρνείται  να δώσει εντολή  σχηματισμού κυβέρνησης στην «μαριονέτα» των Αλβανών Ζόραν Ζάεφ, προειδοποιούν αξιωματούχοι ασφαλείας στα Σκόπια.

Οι Αλβανοί ετοιμάζουν να προκαλέσουν εμφύλιο  στην χώρα εφόσον δεν δοθεί η εντολή για το σχηματισμό κυβέρνησης , και στην συνέχεια να επέμβει το ΝΑΤΟ ή η ΕΕ για διασφαλίσει τα σχέδια που υπάρχουν για την χώρα αυτή,  αυτό είναι απόλυτα σίγουρα και  κυρίως τεκμηριωμένο.

 

 

pentapostagma.gr

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

«Νοστράδαμος της Κίνας»: Προβλέπει ότι οι ΗΠΑ θα Στείλουν Χερσαία Στρατεύματα Εισβολής στο Ιράν μέχρι τον Μάρτιο του 2027
Slider

«Νοστράδαμος της Κίνας»: Προβλέπει ότι οι ΗΠΑ θα Στείλουν Χερσαία Στρατεύματα Εισβολής στο Ιράν μέχρι τον Μάρτιο του 2027

by admin
9 ώρες ago
Τα Στενά του Ορμούζ παραμένουν κλειστά και ο Τραμπ εξετάζει το ενδεχόμενο ολοκληρωτικού πολέμου
Slider

Τα Στενά του Ορμούζ παραμένουν κλειστά και ο Τραμπ εξετάζει το ενδεχόμενο ολοκληρωτικού πολέμου

by admin
9 ώρες ago
Τα ανεμβολίαστα άτομα έχουν τη δική τους εφαρμογή γνωριμιών — και λειτουργεί
ΔΙΕΘΝΗ

Τα ανεμβολίαστα άτομα έχουν τη δική τους εφαρμογή γνωριμιών — και λειτουργεί

by admin
10 ώρες ago
«Δεν θα σωθεί κανείς» – Εξέλιξη σοκ, η Ευρώπη ετοιμάζει… στρατό 1 εκατομμυρίου για την Ουκρανία
Slider

«Δεν θα σωθεί κανείς» – Εξέλιξη σοκ, η Ευρώπη ετοιμάζει… στρατό 1 εκατομμυρίου για την Ουκρανία

by admin
16 ώρες ago
Next Post
Οργή Ερντογάν για Ολλανδία: «Είστε απομεινάρια των Ναζί και φασίστες»

Οργή Ερντογάν για Ολλανδία: «Είστε απομεινάρια των Ναζί και φασίστες»

Η ΡΩΣΙΚΗ GAZPROM ΣΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ… ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Η ΡΩΣΙΚΗ GAZPROM ΣΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ… ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr