• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 25 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΜΕ – Φτιάχνουν… ατμόσφαιρα Οτσαλάν: Στρατόπεδο εκπαίδευσης τρομοκρατών στο Λαύριο!

13 έτη ago
in ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

«Ατμόσφαιρα» Οτσαλάν επιχειρούν να δημιουργήσουν και πάλι τα τουρκικά ΜΜΕ επανερχόμενα στο ανυπόστατο θέμα της υποτιθέμενης εκπαίδευσης τρομοκρατών στο στρατόπεδο του Λαυρίου.

Με σημερινό της δημοσίευμα η αγγλόφωνη έκδοση της τουρκικής εφημερίδας Todays Zaman
προσπαθεί να επαναφέρει το φανταστικό σενάριο χρησιμοποίησης του στρατοπέδου προσφύγων στο Λαύριο ως κέντρο εκπαίδευσης τρομοκρατικών ομάδων.

Όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα και σύμφωνα με υποτιθέμενες δικές της πηγές το στρατόπεδο στο Λαύριο στεγάζει τις παράνομες δραστηριότητες του κουρδικού εργατικού κόμματος (ΡΚΚ) και του ε3παναστατικού κόμματος απελευθέρωσης (DHKP/C) τα οποία και τα δύο χαρακτηρίζονται ως τρομοκρατικές οργανώσεις την εφημερίδα.

Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει ότι κατάφερε να εισέλθει στο στρατόπεδο το οποίο η Ελλάδα είχε φροντίσει να κλείσει ύστερα από τις τουρκικές καταγγελίες, αλλά το οποίο εξακολουθεί να παραμένει ανοικτό για να εντοπίσει, όπως ισχυρίζεται το δημοσίευμα αρκετά μέλη αριστερών παράνομων οργανώσεων που κάποια από αυτά δραστηριοποιούνται στην Τουρκία και τα οποία μιλούσαν τουρκικά.

Μάλιστα το τουρκικό «δημοσιογραφικό» παραλήρημα συνεχίζει λέγοντας πως από δημοσιεύματα που είχαν εμφανιστεί τον περασμένο χρόνο σε τουρκικά ΜΜΕ μέλη του DHKP/C της τρομοκρατικής οργάνωσης που ευθύνεται για επιθέσεις στην Τουρκία είχαν υπογράψει συμφωνία με ελληνικές μυστικές υπηρεσίες ώστε αυτά να λάβουν στρατιωτική εκπαίδευση στο στρατόπεδο του Λαυρίου.

Από τη στιγμή που το στρατόπεδο στο Λαύριο, συνεχίζει το τουρκικό δημοσίευμα, λειτουργεί κάτω από την αιγίδα του ΟΗΕ είναι αδύνατο για την τουρκική Αστυνομία να λάβει οποιαδήποτε μέτρα εναντίον των τρομοκρατών εκεί ενώ αιτήματα της Τουρκίας για την έκδοσή τους από την Ελλάδα δεν έχουν τύχη απάντησης από τις ελληνικές αρχές.

Μέλη των τρομοκρατικών αυτών ομάδων μάλιστα ταξιδεύουν πολύ συχνά στην Τουρκία για να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις ή αναχωρούν για άλλες ευρωπαϊκές χώρες αφού έχουν λάβει στρατιωτική εκπαίδευση στο Λαύριο.

Το δημοσίευμα συνεχίζει περιγράφοντας το στρατόπεδο όπου στην είσοδό του κυματίζουν οι σημαίες των ΗΕ και του Ερυθρού Σταυρού. Σε αντίθεση όπως λένε με άλλα στρατόπεδα προσφύγων στην Ελλάδα, δεν υπάρχει καθόλου η παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας, ώστε να ελέγχεται ποιος εισέρχεται και εξέρχεται από αυτό και ο μόνος έλεγχος γίνεται από μέλη των παράνομων οργανώσεων που διαμένουν σε αυτό.

«Όσο περπατάμε μέσα σε αυτό», εξηγεί ο υποτιθέμενος απεσταλμένος της Zaman «συναντάμε αφίσες του ηγέτη του τρομοκρατικού ΡΚΚ Αμπντουλάχ Οτσαλάν καθώς και σημαίες της οργάνωσης να κυματίζουν».

Πέρα από τη φυσιολογική ζωή του στρατοπέδου η Zaman ισχυρίζεται ότι εντόπισε ξεχωριστά κτίρια στα οποία διαμένουν μέλη των τρομοκρατικών ομάδων του RKK του DHKP/C και μιας άλλης οργάνωσης του Μαοϊκού κομουνιστικού κόμματος Maoist Communist Party (MKP).

Στη συνέχεια περιγράφεται τις δυνατότητες που έχουν οι υποτιθέμενοι τρομοκράτες στην ελεύθερη είσοδο και έξοδο από το στρατόπεδο και στις εγκαταστάσεις όπως τα εστιατόρια δίνοντας την εντύπωση όπως τονίζεται ότι δεν πρόκειται για στρατόπεδο αλλά για ξενοδοχείο 3 αστέρων.

Τμήμα ειδήσεων defencenet

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ελλάδα: Εξωτερική απειλή και εσωτερική αδυναμία – Η ανάλυση Μωραΐτη για τη “Γαλάζια Πατρίδα”, τα 12 μίλια, και την ανάγκη εθνικής στρατηγικής
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελλάδα: Εξωτερική απειλή και εσωτερική αδυναμία – Η ανάλυση Μωραΐτη για τη “Γαλάζια Πατρίδα”, τα 12 μίλια, και την ανάγκη εθνικής στρατηγικής

by admin
4 εβδομάδες ago
Σε ΑΜΟΚ οι Τούρκοι με χάρτη της ΕΕ που δείχνει την Ελλάδα στα 12 ναυτικά μίλια!
Slider

Σε ΑΜΟΚ οι Τούρκοι με χάρτη της ΕΕ που δείχνει την Ελλάδα στα 12 ναυτικά μίλια!

by admin
1 μήνα ago
Τα τουρκικά ΜΜΕ «βλέπουν» σύγκρουση με την Ελλάδα το φθινόπωρο
Slider

Τα τουρκικά ΜΜΕ «βλέπουν» σύγκρουση με την Ελλάδα το φθινόπωρο

by admin
1 μήνα ago
«Η πληγωμένη» Τουρκία γίνεται επικίνδυνη – Στρατηγός Ταμουρίδης: Απειλές, αναθεωρητισμός, και το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου – Η Ελλάδα πρέπει να κάνει τα νησιά «απόρθητα κάστρα»
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

«Η πληγωμένη» Τουρκία γίνεται επικίνδυνη – Στρατηγός Ταμουρίδης: Απειλές, αναθεωρητισμός, και το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου – Η Ελλάδα πρέπει να κάνει τα νησιά «απόρθητα κάστρα»

by admin
2 μήνες ago
Next Post

ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ: Ο Παπούλιας δίνει φιλοδώρημα σε Έλληνες στρατιωτικούς για να πιουν μπύρα…!!! ΒΙΝΤΕΟ

Ένας αξιωματικός “δολοφονήθηκε”. Θα βγείτε μπροστά ως άνθρωπος ή σαν καναρίνι κε Κωσταράκο;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr