• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 12 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΛΛΑΔΑ

Ερευνούν όλες τις παραμέτρους για τα όπλα στο τζαμί στην Ξάνθη

9 έτη ago
in ΕΛΛΑΔΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Σχέδιο «εξαγωγής» της εσωτερικής κρίσης της Τουρκίας;

Συνελήφθη ο ιμάμης, ο οποίος έφτασε στο σημείο να μιλάει για προβοκάτσια – Τα όπλα εξετάζονται στα εγκληματολογικάΟ σάλος που έχει προκληθεί από τον εντοπισμό οπλισμού σε τζαμί του χωριού Ηλιόπετρα του δήμου Τοπείρου, στην Ξάνθη, καθώς και η γενικότερη κινητοποίηση των ελληνικών αρχών, έχει φέρει σε δυσμενή θέση τόσο το τουρκικό γενικό προξενείο Κομοτηνής όσο και την ψευδομουφτεία Ξάνθης.

Μετά τη σύλληψη του ιμάμη για την κατοχή ενός πιστολιού 22 χιλιοστών, ενός άλλου 38 χιλιοστών με προσαρμοσμένο σιγαστήρα, ενός κυνηγετικού φλόμπερ και 30 φυσιγγίων, και την έκταση που πήρε το σοβαρό αυτό θέμα, ο γενικός πρόξενος Αλή Ριζά Ακιντζί και ο ψευδομουφτής Αχμέτ Μέτε, στον οποίον υπάγεται ο συλληφθείς ιμάμης, προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και να μετατοπίσουν τις ευθύνες με τη μέθοδο της προβοκάτσιας.

Οι δυο τους φαίνεται πως διοχέτευσαν στον τουρκόφωνο Τύπο της Ξάνθης πληροφορίες ότι πρόκειται για συνωμοσία, με εμπλοκή του δικτύου του Φετχουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο η τουρκική κυβέρνηση δείχνει ως «εγκέφαλο» του αποτυχημένου πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου για την ανατροπή του τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι γίνεται ρητή αναφορά σε επιχειρήσεις του Γκιουλέν στη Θράκη και επιχειρείται εξαγωγή στη χώρα μας ενός εσωτερικού προβλήματος της Τουρκίας αφενός ενόψει δημοψηφίσματος και αφετέρου διότι έχουν περιέλθει σε εξαιρετικά δυσμενή θέση από τα ευρήματα.

Ερευνούν όλες τις παραμέτρους για τα όπλα στο τζαμί στην Ξάνθη - Εικόνα 0
Φωτογραφία των όπλων και των φυσιγγίων που δημοσιεύει η ιστοσελίδα antifonitis.gr

Την ίδια ώρα όμως, τοπικά μέσα της Θράκης παρουσιάζουν φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζονται ως επισκέπτες του εν λόγω ιμάμη στο τζαμί της Ηλιόπετρας ο Αχμέτ Μετέ, ο αντίπαλός του στις «εκλογές» για την ψευδομουφτεία Αχμέτ Χράλογλου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, οι πρώην βουλευτές Αχμέτ Χατζηοσμάν, Φαΐκ Φαΐκογλου και Τσετίν Μαντατζή, ο πρόεδρος του μειονοτικού κόμματος DEB Μουσταφά Αλή Τσαούς και ο Αλή Ριζά Ακιντζί.

Βουλευτές της Ξάνθης στο τζαμί
Ερευνούν όλες τις παραμέτρους για τα όπλα στο τζαμί στην Ξάνθη - Εικόνα 1

Ερευνούν όλες τις παραμέτρους για τα όπλα στο τζαμί στην Ξάνθη - Εικόνα 2

Αξιωματούχοι καθιστούν σαφές ότι δεν θα επιτραπεί η μεταφορά στην Ελλάδα των εσωτερικών προβλημάτων της Τουρκίας. Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι μόλις τη Δευτέρα, ο αυτοεξόριστος πρώην διευθυντής της Τουρκικής εφημερίδας Ζαμάν (της αγγλόφωνης έκδοσης) είχε αναρτήσει στο twitter μήνυμα, σύμφωνα με το οποίο οι πληροφορίες του από τις τουρκικές υπηρεσίες ασφαλείας ανέφεραν ότι έχουν αυξηθεί οι μυστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Τα δύο πιστόλια και οι σφαίρες απεστάλησαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ στην Αθήνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματική ενέργεια, ενώ ο συλληφθείς ιμάμης, που κατηγορείται για οπλοκατοχή, ανακρίνεται για την υπόθεση.

Εν τω μεταξύ, το πρωί της Τετάρτης αναμένεται να οδηγηθεί ο ιμάμης στον ανακριτή. Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της πόλης έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες μουσουλμάνοι προκειμένου να του συμπαρασταθούν, ενώ εκεί υπάρχει παρατεταγμένη ισχυρή αστυνομική δύναμη.

protothema.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΟΛΗ Η ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ – «ΠΑΓΩΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ»
Slider

ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΟΛΗ Η ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ – «ΠΑΓΩΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ»

by admin
1 ώρα ago
ΤΟ ΤΣΙΠ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ
ΕΛΛΑΔΑ

ΤΟ ΤΣΙΠ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ

by admin
20 ώρες ago
ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ! Ο δικηγόρος για τις Ταυτότητες! Ανατροπή με τους Ένστολους! – Έκανε κίνηση ΜΑΤ! Θα…
Slider

ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ! Ο δικηγόρος για τις Ταυτότητες! Ανατροπή με τους Ένστολους! – Έκανε κίνηση ΜΑΤ! Θα…

by admin
21 ώρες ago
Στην Κρήτη επιβλήθηκε πρόστιμο σε πολίτη γιατί έβαλε κήπο
Slider

Στην Κρήτη επιβλήθηκε πρόστιμο σε πολίτη γιατί έβαλε κήπο

by admin
1 ημέρα ago
Next Post
Νέα παράνομη «NAVTEX» εξέδωσε η Τουρκία

Νέα παράνομη «NAVTEX» εξέδωσε η Τουρκία

Η ExxonMobil ζητά από τον Τραμπ να σεβαστεί τη συμφωνία για το κλίμα

Η ExxonMobil ζητά από τον Τραμπ να σεβαστεί τη συμφωνία για το κλίμα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr