• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 21 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Τα τρομοκρατικά χτυπήματα στη Γαλλία ευνοούν την Μαρίν Λεπέν – Τρόμος στη Νέα Τάξη Πραγμάτων μην «τριτώσει» (Brexit…

9 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

… , Τραμπ) και οδηγηθεί σε διάλυση η Ευρωζώνη

Το τρομοκρατικό χτύπημα χθες στη Γαλλία, σε έναν από τους πιο ασφαλής δρόμους του Παρισιού, τη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, με τους δύο νεκρούς αστυνομικούς είναι σχεδόν βέβαιο πώς θα επηρεάσει και τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής. Αυτή που θα βγει ευνοημένη είναι η Μαρίν Λεπέν που ήδη βρίσκεται στη πρώτη θέση ή οριακά στην δεύτερη θέση των δημοσκοπήσεων και είναι δεδομένο πώς περνάει στον δεύτερο γύρο.

Η Γαλλία έχει πληρώσει βαρύ φόρο αίματος από τρομοκρατικά χτυπήματα στα οποία πρωτοστατούν τζιχαντιστές και φαίνεται πώς ο κύκλος αίματος όχι μόνο δεν κλείνει στην Ευρώπη, αλλά αντιθέτως αυξάνεται, δημιουργώντας μία αλλαγή στάσης απέναντι στους μετανάστες, στους μουσουλμάνους και ειδικά στους ισλαμιστές από τους πολίτες της Ε.Ε.

Οι συχνές επιθέσεις στη Γαλλία φαίνεται να συνδέονται με την εξωτερική πολιτική της χώρας, αλλά και το γεγονός ότι είναι «ξέφραγο αμπέλι» όσον αφορά στις μυστικές υπηρεσίες και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν (σ.σ. αν και η τρομοκρατία δύσκολα μπορεί να προληφθεί και να αντιμετωπιστεί). Χθες, δύο δράστες, η ταυτότητα των οποίων δεν είχε γίνει γνωστή μέχρι αργά τη νύχτα, «χτύπησαν» με Καλάσνικοφ περιπολικό, σκοτώνοντας δύο αστυνομικούς και τραυματίζοντας έναν ακόμη.

Το περιστατικό αυτό συνέβη μόλις δύο 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες για τον πρώτο γύρο των Προεδρικών εκλογών που αναμένεται να κρίνουν και το μέλλον της Γαλλίας. Και το λέμε αυτό γιατί είτε βγει η Μαρίν Λεπέν, είτε όχι, η μεγάλη αύξηση των ποσοστών του Εθνικού Μετώπου το οποίο τάσσεται κατά της εφαρμοζόμενης έως τώρα μεταναστευτικής πολιτικής και βεβαίως υπέρ της εξόδου της Γαλλίας από την Ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση σίγουρα θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα.

Από τις έως τώρα δημοσκοπήσεις η Μαρίν Λεπέν φαίνεται να προηγείται και να βρίσκεται στην πρώτη θέση, ενώ ορισμένες μετρήσεις την δείχνουν να ακολουθεί οριακά στη δεύτερη θέση πίσω από τον ανεξάρτητο κεντρώο υποψήφιο Εμμανουέλ Μακρόν. Το τρομοκρατικό χτύπημα ωστόσο στην λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων εκτιμάται πώς θα δώσει πόντους στην επικεφαλής του κόμματος του Εθνικού Μετώπου.

Είναι δεδομένο πώς η Μαρίν Λεπέν θα περάσει στο δεύτερο γύρο και αυτό θα είναι μία μεγάλη νίκη για την ίδια και το κόμμα της και ταυτόχρονα μήνυμα προς τις δυνάμεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης που εμμένουν στην πολιτική της λιτότητας και της εξουθένωσης των λαών, εξυπηρετώντας τους σκοπούς της παγκοσμιοποίησης και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Οι δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης και της ΝΤΠ έχουν ήδη υποστεί δύο σημαντικές ήττες. Αυτή του Brexit, που λίγοι περίμεναν και αυτής της εκλογής του Ντόναλντ Τράμπ, που κανείς ωστόσο δεν ξέρει πώς θα λειτουργήσει. Αν επικρατούσε η Λεπέν στις γαλλικές εκλογές τότε είναι σχεδόν σίγουρο πώς η Ευρωζώνη θα διαλύονταν, καθώς η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου έχει πολλές φορές τονίσει πώς θα οδηγούσε τη χώρα της εκτός του κοινού νομίσματος, αλλά και της Ευρωπαϊκής Ευρώπης που καθοδηγείται από το Βερολίνο.

Αν «τριτώσει» τότε θα υπάρξει ντόμινο αλλαγών στην Ε.Ε. Ήδη, η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ έσπευσε να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου σε περίπτωση νίκης της Μαρίν Λεπέν σπεύδοντας να εκτιμήσει πώς τυχόν επικράτηση της στις εκλογές θα δημιουργούσε «μείζονα αναταραχή» και θα μπορούσε να οδηγήσει μέχρι και στην «διάλυση» της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Αυτό θα συνεπαγόταν ασφαλώς μια μείζονα αναταραχή και έναν κίνδυνο διάλυσης της ΕΕ» έκρινε η Λαγκάρντ, ερωτηθείσα από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC σχετικά με τους κινδύνους να ξεσπάσει οικονομική κρίση, στην περίπτωση που η πρόεδρος του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου (FN) επικρατήσει στις προεδρικές εκλογές και οδηγήσει την Γαλλία εκτός Ευρωζώνης.

Το ευρωπαϊκό σχέδιο προσέφερε «προστασία από τη φρίκη του πολέμου. Χρειάζεται να το έχουμε στο μυαλό μας», υπενθύμισε η Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία μίλησε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, στο περιθώριο της εαρινής συνόδου του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Όπως αναφέραμε η νίκη της Μαρίν Λεπέν στις γαλλικές προεδρικές εκλογές είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθ” ότι όλα τα υπόλοιπα κόμματα θα συνασπίζονταν εναντίον της μετά τον πρώτο γύρο. Ωστόσο έχουμε δει ανατροπές το τελευταίο διάστημα. Λίγοι ήταν αυτοί που πίστευαν πώς η Μεγάλη Βρετανία θα βγει εκτός Ε.Ε. και πως στις αμερικανικές εκλογές θα επικρατούσε ο Ντόναλντ Τραμπ. Μένει λοιπόν δούμε τι θα συμβεί στην Γαλλία και πώς θα διαμορφωθούν στη συνέχεια οι ισορροπίες στην Ε.Ε.
pentapostagma.gr

Tags: slide4
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ολλανδία: Φτιάχνει “πολυτελή” στρατόπεδα για 2.000 Ρώσους αιχμαλώτους – “Ετοιμαζόμαστε για πόλεμο” λένε… Η άσκηση “Fighter Lion” αποκαλύπτει ένα σκοτεινό σχέδιο
Slider

Ολλανδία: Φτιάχνει “πολυτελή” στρατόπεδα για 2.000 Ρώσους αιχμαλώτους – “Ετοιμαζόμαστε για πόλεμο” λένε… Η άσκηση “Fighter Lion” αποκαλύπτει ένα σκοτεινό σχέδιο

by admin
8 λεπτά ago
Ο Κόσμος Εκτροχιάζεται… Οι Ουκρανοί Διέσχισαν τον Ρουβίκωνα – Προ των θυρών Ρωσικό Τελεσίγραφο & μετά Χρήση Πυρηνικών
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Κόσμος Εκτροχιάζεται… Οι Ουκρανοί Διέσχισαν τον Ρουβίκωνα – Προ των θυρών Ρωσικό Τελεσίγραφο & μετά Χρήση Πυρηνικών

by admin
9 λεπτά ago
Ο ιδρυτής του Telegram προειδοποιεί: Η μάχη για την ελευθερία του λόγου θα κρίνει το μέλλον της ανθρωπότητας
Slider

Ο ιδρυτής του Telegram προειδοποιεί: Η μάχη για την ελευθερία του λόγου θα κρίνει το μέλλον της ανθρωπότητας

by admin
51 λεπτά ago
«Τα πρώτα σημάδια των «αποκαλυπτικών καιρών»! Την ημέρα του μνημονίου ΗΠΑ-Ιράν, καταστροφές χτύπησαν τις ΗΠΑ – Ο Σνάιντερ συγκεντρώνει τα στοιχεία»
ΔΙΕΘΝΗ

«Τα πρώτα σημάδια των «αποκαλυπτικών καιρών»! Την ημέρα του μνημονίου ΗΠΑ-Ιράν, καταστροφές χτύπησαν τις ΗΠΑ – Ο Σνάιντερ συγκεντρώνει τα στοιχεία»

by admin
11 ώρες ago
Next Post
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ

Αυτά τα κάστρα θα ξυπνήσουν το Ρωμαίικο

Αυτά τα κάστρα θα ξυπνήσουν το Ρωμαίικο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr