• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 20 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΨΕΙΣ

ΜΟΝΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΣΜΟ

9 έτη ago
in ΑΠΟΨΕΙΣ, ΕΛΛΑΔΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Στην Ελλάδα, σε τρομοκρατικές ενέργειες δεν έχουν λόγο ακόμη να προβούν οι ριζοσπάστες ισλαμιστές, πρωτίστως για δύο λόγους…

Φαίνεται πως η πολιτεία εφησυχάζει από το γεγονός ότι στην Ελλάδα δεν έχουν παρατηρηθεί ακόμη τρομοκρατικές ενέργειες από ριζοσπάστες ισλαμιστές. Δεν γνωρίζω πού το αποδίδει η κυβέρνηση, ανησυχώ όμως από το γεγονός ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ δείχνει να παρακολουθεί απλώς τα γεγονότα. Αν μάλιστα συμβεί η Αστυνομία να εφαρμόσει τους νόμους, βρίσκεται στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ, ιδίως της Νεολαίας του, υποστηρίζοντας πάντα τους παρανομούντες.

Στην Ελλάδα, σε τρομοκρατικές ενέργειες δεν έχουν λόγο ακόμη να προβούν οι ισλαμιστές, πρωτίστως για δύο λόγους: Να μη αντιδράσει ο λαός, που τώρα τους ανέχεται αναγκαστικά, και κλείσει τις πύλες εισόδου Αφρικανών και Ασιατών μεταναστών προς την Ευρώπη, και επειδή άλλη επικοινωνιακή βαρύτητα έχει ένα κτύπημα στις μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες, από ό,τι στην Ελλάδα (και ενδεχομένως να μη ενοχληθούν καθόλου οι Ευρωπαίοι που κτυπήθηκαν οι “τεμπέληδες” Έλληνες).

Ασφαλώς και ανοηταίνουν όσοι υποστηρίζουν πως μας συμπαθούν οι ισλαμιστές λόγω Μ. Αλεξάνδρου, λες και οι πνευματικά καθυστερημένοι τρομοκράτες γνωρίζουν τι ήταν ο Αλέξανδρος, ή οι Δυτικοί καθοδηγητές τους εμφορούνται από ηθικές αρχές.

Πριν μεταφέρω τα ενδιαφέροντα συμπεράσματα που εξήχθησαν από συνδιάσκεψη Εκπαιδευτικών στην Βουλγαρία, με θέμα την ριζοσπαστικοποίηση των μουσουλμάνων, να σημειώσω μόνον ένα στοιχείο από τα δεκάδες, που αποδεικνύουν ότι συνειδητά η ελληνική πολιτεία επιτρέπει την ύπαρξη αυτού του φαινομένου στη χώρα μας, με απρόβλεπτες συνέπειες. Ή, γιατί να κρυβόμαστε, με προβλεπόμενες συνέπειες.

Από τους μιναρέδες, πέντε  φορές την ημέρα, ο ιμάμης καλεί για προσευχή τους πιστούς από μεγάφωνα, την στιγμή που στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας απαγορεύεται στις ορθόδοξες εκκλησίες κάθε Κυριακή πρωί να χρησιμοποιούν μεγάφωνα για την μετάδοση της Θείας Λειτουργίας. Μάλιστα, με πρωτοβουλία του Γιώργου Παπανδρέου και συνηγορία όλων των “προοδευτικών” στοιχείων κτυπούν και οι καμπάνες με χαμηλότερη ένταση.

Πριν από το Πάσχα διεξήχθη στη Σόφια Συνδιάσκεψη, αφιερωμένη στην ασφάλεια των παιδιών στο βουλγαρικό σχολείο. Η Συνομοσπονδία των Εκπαιδευτικών, σύμφωνα με τα λόγια του Τσαβντάρ Χρίστοφ, αντιπροέδρου της Συνομοσπονδίας, εν όψει της νέας πρόκλησης στην Ευρώπη -δηλαδή της ριζοσπαστικοποίησης νέων από διαφορετικές εθνοτικές ομάδες και εθνικότητες-, γνωστοποίησε περίεργα αποτελέσματα από μακροπρόθεσμη κοινωνιολογική έρευνα.

Σύμφωνα με την Βουλγαρική Ραδιοφωνία, η καθηγήτρια Τατιάνα Ντρόνζινα, επικεφαλής της έρευνας, υπενθύμισε, ότι δεν είναι υποχρεωτικό η ριζοσπαστικοποίηση να οδηγήσει σε τρομοκρατία. Το πρόβλημα είναι, ότι η εικόνα ριζοσπαστικοποίησης στην Βουλγαρία γρήγορα αλλάζει: «Είναι αναμφίβολο, είπε, ότι τα παιδιά από τις παραδοσιακές για τη Βουλγαρία μουσουλμανικές κοινότητες δεν επέτρεψαν τη διείσδυση ριζοσπαστικών τάσεων στη χώρα μας.

» Αλλά τώρα εγκυμονεί κινδύνους ο πρόσφατος εξισλαμισμός ομάδων Ρομά, που δεν έχουν ιστορικά ένστικτα αυτοσυντήρησης. Υπάρχουν σίγουρες ενδείξεις ριζοσπαστικοποίησης των παιδιών και των εφήβων απ’ αυτές τις κοινότητες. Οι πατέρες τέτοιων μαθητών κατηγορηματικά αρνούνται να έρθουν και να συζητήσουν με τον διευθυντή του σχολείου εάν είναι γυναίκα. Τέτοιο πράγμα ποτέ δεν είδα στη μουσουλμανική Κεντρική Ασία».

« (…) Για πρώτη φορά πέρυσι σε χριστουγεννιάτικη γιορτή στο σχολείο, τα παιδιά από οικογένειες, που ασπάστηκαν το ριζοσπαστικό Ισλάμ, έσπασαν τα χριστουγεννιάτικα δένδρα στο σχολείο με την εξήγηση, ότι αυτή η γιορτή δεν έχει καμία σχέση με το Ισλάμ και άρα πρέπει να ματαιωθεί. Κατά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές οι μαθητές ήταν σε κατασκήνωση στην Τουρκία για την εκμάθηση του Ισλάμ. Κανείς δεν ξέρει που βρίσκονται αυτές οι κατασκηνώσεις και με τι ακριβώς ασχολούνται τα παιδιά εκεί.

» Οι μαθητές αρνούνται να μάθουν και να μιλούν τα βουλγαρικά. Λόγω του γλωσσικού φράγματος οι καθηγητές αντιμετωπίζουν τεράστια εμπόδια στη δουλειά τους».

Αυτά είναι μερικά από τα ανησυχητικά συμπεράσματα. Οι Βούλγαροι ανησυχούν. Οι Έλληνες συνάδελφοί τους;

Μακεδών

voria.gr

Tags: slide8
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Γεώργιος Αποστολάκης: Ψηφιακή Επαγρύπνηση. Η ανάγκη μιας νέας δημοκρατικής εγρήγορσης
Slider

Γεώργιος Αποστολάκης: Ψηφιακή Επαγρύπνηση. Η ανάγκη μιας νέας δημοκρατικής εγρήγορσης

by admin
2 ημέρες ago
Διονύσης Μακρής: Τι κρύβεται πίσω από τη Συμφωνία με το Ιράν!
ΑΠΟΨΕΙΣ

Διονύσης Μακρής: Τι κρύβεται πίσω από τη Συμφωνία με το Ιράν!

by admin
2 ημέρες ago
ΠΑΓΙΑΤΗΣ: «ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ στον Εξωδικαστικό!» – Τι ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ για Δάνεια, Funds και Κατασχέσεις
ΑΠΟΨΕΙΣ

ΠΑΓΙΑΤΗΣ: «ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ στον Εξωδικαστικό!» – Τι ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ για Δάνεια, Funds και Κατασχέσεις

by admin
2 ημέρες ago
Ένας “Θαυμαστός Νέος Ανάποδος Κόσμος” στον οποίο υπάρχει “Γυναικοκτονία” αλλά όχι η “Ανδρoκτονία”
Slider

Ένας “Θαυμαστός Νέος Ανάποδος Κόσμος” στον οποίο υπάρχει “Γυναικοκτονία” αλλά όχι η “Ανδρoκτονία”

by admin
2 ημέρες ago
Next Post
Στις 7 Μαΐου θα κριθεί το μέλλον της Ευρώπης και της ΕΕ : Η Μόσχα βλέπει θρίαμβο Μαρίν Λε Πεν στον δεύτερο γύρο!

Στις 7 Μαΐου θα κριθεί το μέλλον της Ευρώπης και της ΕΕ : Η Μόσχα βλέπει θρίαμβο Μαρίν Λε Πεν στον δεύτερο γύρο!

Ο Tillerson διαβεβαίωσε τον  Poroshenko ότι οι  αντι-Ρωσικές  κυρώσεις θα παραμείνουν σε ισχύ

Ο Tillerson διαβεβαίωσε τον Poroshenko ότι οι αντι-Ρωσικές κυρώσεις θα παραμείνουν σε ισχύ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr