• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 20 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Ο πόλεμος των «Αστρων» είναι πραγματικότητα: Ο Τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα

9 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Σε άρθρο μας με τίτλο ( Ρωσία, Κίνα και ΗΠΑ ετοιμάζονται για τον… «πόλεμο των άστρων» – «Ο Κόκκινος Δράκος» ετοιμάζει 30 εκτοξεύσεις στο διάστημα μόνο για φέτος), είχαμε αναφέρει ότι μεγαλώνουν συνεχώς οι φόβοι για μια διαστημική σύγκρουση ανάμεσα στις τρεις υπερδυνάμεις ειδικά  μετά την ανακοίνωση από το Πεκίνο των 30 + εκτοξεύσεων μόνο για το 2017, εν μέσω φόβων ότι προμηνύεται πόλεμος για την πρωτοκαθεδρία στο διάστημα.

Ο πόλεμος των «Αστρων» είναι πραγματικότητα: Ο Τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα - Εικόνα0

Διεθνείς εμπειρογνώμονες ασφάλειας έχουν προειδοποιήσει ότι οι Κινέζοι επιδιώκουν να αποκτήσουν πρόσβαση ελέγχου στον χώρο πάνω από την γη κατοχυρώνοντας την ηγεμονία τους με την επιτάχυνση του χρονοδιαγράμματος τους.

Πιστεύεται ότι στο εγγύς μέλλον η Κίνα θα ανταγωνίζεται πραγματικά τις δύο άλλες υπερδυνάμεις Ρωσία και ΗΠΑ, αλλάζοντας τον παγκόσμιο χάρτη.

Αμερικανός ανώτατος αξιωματικός προειδοποίησε το Πεντάγωνο ότι η χώρα θα πρέπει να να είναι έτοιμη «να πολεμήσει τους αντιπάλους της μακριά από τη Γη» υπονοώντας σαφώς το διάστημα και όσα λαμβάνουν χώρα εκεί εδώ και μερικά χρόνια.

Ο Αντιναύαρχος Charles A. Richard, αναπληρωτής διοικητής της αμερικανικής Στρατηγικής Διοίκησης, επιθυμεί διακαώς ο στρατός των ΗΠΑ να αρχίσει να προετοιμάζεται τάχιστα για έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο «στα αστέρια».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι οι δυνάμεις της χώρας προετοιμάζονται για πόλεμο και σε αυτή την διάσταση ενώ  οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις θα πρέπει να  είναι έτοιμες για τις νέες εξελίξεις ειδικά στον τομέα του διαστήματος .

Ο πόλεμος των «Αστρων» είναι πραγματικότητα: Ο Τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα - Εικόνα1

Πρόσθεσε επίσης ότι η επέκταση των δυνατοτήτων του αμερικανικού στρατού στον αποκαλούμενο «διαστημικό πόλεμο» πρέπει να αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την κυβέρνηση.

«Αν  δεν είμαστε ικανοί για πόλεμο στο διάστημα, δεν νομίζω ότι μπορούμε να πούμε ότι είμαστε ακριβώς σε ειρήνη», δήλωσε με έναν αινιγματικό τρόπο ο Αντιναύαρχος Charles A. Richard.

«Ακριβώς όπως οι πυρηνικοί πύραυλοι οι οποίοι αποτρέπουν αντίστοιχη εχθρική επίθεση από πιθανούς αντιπάλους, το ίδιο επίπεδο θα πρέπει να διατηρούμε και στο διάστημα αποστέλλοντας τον ίδιο στρατηγικό μήνυμα.

Έχω υποβάλει προτάσεις για τον καλύτερο τρόπο για να αποφευχθεί ένας πόλεμος , που είναι στην ουσία να προετοιμαστούμε για πόλεμο, και να βεβαιωθούμε ότι ο καθένας γνωρίζει ότι είμαστε προετοιμασμένοι να πολεμήσουμε και να κερδίσουμε πολέμους σε όλους τους τομείς, και χώρους. », κατέληξε ο ίδιος.

Η πρωτοβουλία του Αμερικανού αντιναυάρχου  δεν είναι η πρώτη και πολλοί άλλοι προσπαθούν να ωθήσουν την πολιτική ηγεσία των ΗΠΑ να επενδύσει πολλά χρήματα για την κατάκτηση του τελευταίου συνόρου .

Ο τρόπος μας παραπέμπει πίσω στο 1983, όταν ο Πρόεδρος Ronald Reagan ξεκίνησε τον περίφημο «Star War», που πήρε το όνομά του από την  διάσημη  ταινία του George Lucas.

Η ιδέα αφορούσε κυρίως την δημιουργία ενός συστήματος που θα μπορούσε καλύτερα να ανιχνεύσει και να εξουδετερώσει Σοβιετικούς διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους από το διάστημα.

Τώρα όμως κατά τη γνώμη του Αμερικανού αξιωματικού, τα πράγματα έχουν αλλάξει και πάλι και υπάρχει μια σαφής πιθανότητα πολέμου…στο διάστημα(!)

Τονίζεται επίσης ότι είναι τρομακτικές είναι οι προβλέψεις των μελλοντικών συγκρούσεων από τον ανελέητο ανταγωνισμό μεταξύ των υπερδυνάμεων για επικείμενες επιθέσεις από το διάστημα στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν την κυριαρχία τους.

Τέτοιου είδους επιθέσεις σε βασικούς στρατηγικούς στόχους από το διάστημα ενάντια σε οποιαδήποτε χώρα θα μπορούσε να είναι καταστροφικές για την υποδομή και τις εγκαταστάσεις .

Καταστρέφοντας την διαστημική υποδομή του κράτους-εχθρού θα μπορούσε να διακοπεί για παράδειγμα η ηλεκτροδότηση ολόκληρων περιοχών , και να τεθούν εκτός λειτουργίας τηλεοράσεις, τηλέφωνα, GPS, ακόμη και συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών σε αεροπλάνα και πυρηνικά εργοστάσια παραγωγής ενέργειας.

Ο Αμερικανός στρατηγός John Hyten, επικεφαλής της στρατηγικής διοίκησης των ΗΠΑ, είπε για το θέμα: «Ως άνθρωποι βγαίνοντας εκεί πάνω πάντα θα υπάρχει σύγκρουση, σαν την Άγρια Δύση, … η οποία μας έδωσε δύο φορές στην Ευρώπη φρικτούς παγκόσμιους πολέμους.

Έτσι, κάθε φορά που οι άνθρωποι πραγματικά προχωρούν τεχνολογικά υπάρχει σύγκρουση και σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτήν» .

Ο πόλεμος των «Αστρων» είναι πραγματικότητα: Ο Τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα - Εικόνα2

Ο κόσμος βρίσκεται σύμφωνα με ειδικούς αναλυτές και εμπειρογνώμονες στα πρόθυρα ενός ακόμη παγκόσμιου πολέμου. Μετά τις απειλές για υβριδικό, οικονομικό, ενεργειακό , εμπορικό πόλεμο , ήρθε να προστεθεί ένας ακόμη, ο «διαστημικός πόλεμος».

Η Ρωσία ταράζοντας και πάλι «τα ύδατα» δημιούργησε έναν δορυφόρο-δολοφόνο ο οποίος κατασκευάστηκε από την κρατική εταιρεία «Roscosmos» για λογαριασμό των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.

Κίνα , Ρωσία και ΗΠΑ πρώτα από όλα θα κονταροχτυπηθούν εκεί ψηλά και μετά στην γη , διότι όποιος ελέγχει πλέον το διάστημα ελέγχει και τον πλανήτη.


pentapostagma.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

«Τα πρώτα σημάδια των «αποκαλυπτικών καιρών»! Την ημέρα του μνημονίου ΗΠΑ-Ιράν, καταστροφές χτύπησαν τις ΗΠΑ – Ο Σνάιντερ συγκεντρώνει τα στοιχεία»
ΔΙΕΘΝΗ

«Τα πρώτα σημάδια των «αποκαλυπτικών καιρών»! Την ημέρα του μνημονίου ΗΠΑ-Ιράν, καταστροφές χτύπησαν τις ΗΠΑ – Ο Σνάιντερ συγκεντρώνει τα στοιχεία»

by admin
5 λεπτά ago
Roberts: Γιατί κανένας δικηγόρος δεν έχει μηνύσει τις φαρμακοβιομηχανίες για τα εμβόλια COVID – “Η Γερμανία απήγαγε τον δικηγόρο που ετοίμαζε την αγωγή”
Slider

Roberts: Γιατί κανένας δικηγόρος δεν έχει μηνύσει τις φαρμακοβιομηχανίες για τα εμβόλια COVID – “Η Γερμανία απήγαγε τον δικηγόρο που ετοίμαζε την αγωγή”

by admin
6 λεπτά ago
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ! ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΚΛΗΡΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ
Slider

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ! ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΚΛΗΡΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

by admin
1 ώρα ago
«Η Ρωσία Αρχίζει να Χάνει». Απαγόρευση του Οργισμένου Άρθρου του Λαβρόφ – Ξαφνική Ακύρωση των Διαπραγματεύσεων με τις ΗΠΑ
Slider

«Η Ρωσία Αρχίζει να Χάνει». Απαγόρευση του Οργισμένου Άρθρου του Λαβρόφ – Ξαφνική Ακύρωση των Διαπραγματεύσεων με τις ΗΠΑ

by admin
2 ώρες ago
Next Post
Τηλεφωνική συνομιλία Τραμπ με Πούτιν

Τηλεφωνική συνομιλία Τραμπ με Πούτιν

Τι πραγματικά πρεσβεύει και που αποσκοπεί ο σύγχρονος «Oικουμενισμός» ;

Τι πραγματικά πρεσβεύει και που αποσκοπεί ο σύγχρονος «Oικουμενισμός» ;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr