• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 16 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

EKTAKTO – Ρωσικό τσουνάμι σαρώνει Αλβανούς και ΠΓΔΜ -Επιασε δουλειά η GRU και μας εκλιπαρεί η ΠΓΔΜ

9 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

– Νέος πρωθυπουργός: «Προβοκάτσιες κατά της Ελλάδας οι τοποθετήσεις ανδριάντων Μέγας Αλέξανδρος, Φίλιππος, κ.ά»

Στροφή ή μάλλον κυβιστήσεις έχουμε από την ΠΓΔΜ καθώς με τον κίνδυνο να πλησιάζει, ο νέος πρωθυπουργός, Ζόραν Ζάεφ, χαρακτήρισε προβοκάτσιες εναντίον της Ελλάδας τις τοποθετήσεις, από τις κυβερνήσεις Γκρουέφσκι, ανδριάντων ιστορικών προσωπικοτήτων, αλλά και τις μετονομασίες δρόμων και αεροδρομίων στα Σκόπια, τονίζοντας πως κινήσεις όπως αυτές επιδείνωσαν τις σχέσεις με την Ελλάδα και ότι ο ίδιος θα τις σταματήσει.

Φυσικά αυτό οφείλεται στο ρωσικό τσουνάμι που ήδη έχει αρχίσει μαζί με τους Σέρβους να εξαπλώνεται στην περιοχή. Η ΠΓΔΜ θα κάνει τα πάντα για να μπει σε ΝΑΤΟ-ΕΕ και να σωθεί.

Οπως έχει πει το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ εκατοντάδες πράκτορες της GRU έχουν πιάσει δουλειά. ΝΑΤΟ-ΗΠΑ και κυρίως οι Αλβανοί το γνωρίζουν…

Οι Σκοπιανοί δεν μας …αγάπησαν ξαφνικά αλλά βλέπουν αυτό που έρχεται…

Σε συνέντευξή του χθες στην κρατική τηλεόραση, ο Ζόραν Ζάεφ είπε ότι επί κυβερνήσεων Γκρουέφσκι οι σχέσεις της ΠΓΔΜ με τις γειτονικές χώρες επιδεινώθηκαν, και ειδικότερα με την Ελλάδα ένας επιπλέον παράγοντας επιδείνωσης ήταν οι προκλητικές, όπως τις χαρακτήρισε, εγκαταστάσεις αγαλμάτων και οι μετονομασίες δρόμων, αεροδρομίων, πλατειών, στα οποία δίνονταν ονόματα αρχαίων προσωπικοτήτων (Μέγας Αλέξανδρος, Φίλιππος, κ.ά.).

Ωστόσο, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ερωτηθείς εάν η κυβέρνησή του σχεδιάζει να γκρεμίσει κάποιους από τους ανδριάντες, απάντησε αρχικά αρνητικά καθώς, όπως είπε, το οικονομικό κόστος είναι πολύ μεγάλο για την απομάκρυνσή τους.

Αλλά πληροφορίες φέρουν πως όλα θα κατεδαφιστούν αργά και σταδιακά προκειμένου να πούμε το «ΝΑΙ»

Aυτό εξηγεί και τη σύλληψη του Ταχίρ Βέλιου, που αποκαλύψαμε πριν λίγο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Βέλιου, συνελήφθη αργά το βράδυ της Τρίτης, στα σύνορα Αλβανίας Κοσσυφοπεδίου.

Η αλβανική κυβέρνηση, έδειχνε ότι δεν είχε πρόθεση να «αγγίξει» τον Βέλιου και την ομάδα του, όμως φαίνεται ότι ασκήθηκαν πολλές κι έντονες πιέσεις για να προχωρήσει στη σύλληψή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκολα Γκρουέφσκι, στο πλαίσιο της πολιτικής του εξαρχαϊσμού, είχε «πλημμυρίσει» το κέντρο της πόλης των Σκοπίων με μικρότερα ή μεγαλύτερα αγάλματα και κτίρια, προκαλών τας ισχυρές αντιδράσεις, τόσο στα κόμματα της αντιπολίτευσης και μέρος της διανόησης όσο και στο αλβανικό στοιχείο.

Επρόκειτο για ένα δαπανηρό έργο με την επωνυμία «Σκόπια 2014», που κόστισε περισσότερα από εξακόσια εκατομμύρια ευρώ, επιβαρύνοντας τον κρατικό προϋπολογισμό μιας χώρας με ασθμαίνουσα οικονομία.


 

Στο άρθρο μας Xρυσή ευκαιρία για την Ελλάδα: Τέλος το σχέδιο «Σκόπια 2014» και στροφή στο ζήτημα της ονομασίας: Γκρεμίζουν τα αγάλματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου προκειμένου να ενταχθούν σε ΝΑΤΟ-ΕΕ και να σωθούν!  αναφέραμε ότι αποτελεί χρυσή ευκαιρία για την Ελλάδα να τελειώνει μια και καλή με όσους καπηλεύονται την ιστορία μας…

Στροφή στο ζήτημα της ονομασίας ετοιμάζει ή νέα κυβέρνηση των Σκοπίων, προκειμένου να επέλθει συμβιβασμός με την Ελλάδα και να ανοίξει ο δρόμος για την ένταξή τους στο NATO και την Ευρωπαϊκή Ένωση, γράφει σε άρθρο της η εφημερίδα ΕΣΤΙΑ την Πέμπτη το οποίο αναδημοσιεύει το tribune.gr

Σύμφωνα με πολλούς μάρτυρες και πληροφορίες, άνω των 400 Ρώσων επίλεκτων πρακτόρων της GRU εισήλθαν στην Αλβανία, προκειμένου να προβούν σε επιχειρήσεις αποσταθεροποίησης της χώρας.

Πρόκειται για κανονικό ρωσικό υβριδικό πόλεμο και εφόσον εξελιχθούν τα γεγονότα για επικείμενο αστικό πόλεμο ειδικά στην ΠΓΔΜ , στην οποία τα μέλη του VMRO συσπειρώνονται και ετοιμάζονται να αντιδράσουν δυναμικά. Πάνω από 400 Ρώσοι αξιωματικοί εισήλθαν στην Αλβανία από διαφορετικές οδούς και δρομολόγια , και έχουν ως επιχειρησιακό στόχο να δημιουργήσουν σε Τίρανα και Σκόπια ταραχές, δολοφονίες σημαινόντων προσώπων και προβοκάτσιες , αναφέρουν τα αλβανικά ΜΜΕ .

Αυτήν την πληροφορία πιστοποίησε εμμέσως και ο Αμερικανός ΥΦΕΞ Brian Yee, ο οποίος όταν ρωτήθηκε «εάν γνωρίζει περί επιχειρήσεων αποσταθεροποίησης της Αλβανίας» απάντησε μηδιάζοντας .

«Όλα θα μεταβληθούν στην περιοχή ταχύτατα . Τίρανα, Πρίστινα, και Σκόπια ευρίσκονται σε «βαθύ μετασχηματισμό » με την εκ νέου εμφάνιση του αλβανικού ζητήματος. Σε αυτές τις χώρες οι Αλβανοί ευρίσκονται μπροστά σε μεγάλες θεσμικές μεταρρυθμίσεις που θα αλλάξουν ολόκληρη την περιοχή», δήλωσε μάλιστα Αλβανός αξιωματούχος με τον όρο της ανωνυμίας.

«Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει την «αλβανική μεταρρύθμιση»( Έτσι λένε οι Αλβανοί την προσπάθεια δημιουργίας της Μεγάλης Αλβανίας). Αλλά το κέντρο αυτής της μεταρρύθμισης είναι στα Τίρανα, έτσι ώστε ολόκληρη η ρωσική αντίδραση να επικεντρώνεται στην αποσταθεροποίηση πρώτα της Αλβανίας και μετά των υπόλοιπων περιοχών.

Ολόκληρος ο αλβανικός κόσμος στα Δυτικά Βαλκάνια βρίσκεται στη διαδικασία μετασχηματισμού για τα αδιαμφισβήτητα δικαιώματα των Αλβανών. Αυτό θα πρέπει να πραγματοποιηθεί πολύ γρήγορα και αναμένεται να είναι όλα υπέρ μας . Υπάρχουν τρεις αλβανικές «μεταρρυθμίσεις» σε εξέλιξη σε Τίρανα, Πρίστινα και Σκόπια. Και οι τρεις πραγματοποιούνται από τους Αμερικανούς», τονίζει το αλβανικό άρθρο .

«Αυτό θα είναι το νέο αλβανικό κράτος στα Δυτικά Βαλκάνια. Όλα είναι υπέρ της προβολής των δικαιωμάτων των Αλβανών που ανάγονται εδώ και ένα αιώνα. Ως εκ τούτου η ιστορία της Αλβανίας έχει εισέλθει σε μια νέα φάση, έχει εισέλθει στο στάδιο της μέγιστης ταυτότητάς της και προστατεύεται διεθνώς από όλη την Δυτική Ευρώπη», καταλήγει το δημοσίευμα.

Μετά τις εκλογές στο Κοσσυφοπέδιο, θα λάβουν χώρα τα γεγονότα που θα είναι συνταρακτικά.
pentapostagma.gr

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ενώ το Πολιτικό Τσίρκο μας Αποσπά την Προσοχή, το Flock Χτίζει το Ψηφιακό Αστυνομικό Κράτος
Slider

Ενώ το Πολιτικό Τσίρκο μας Αποσπά την Προσοχή, το Flock Χτίζει το Ψηφιακό Αστυνομικό Κράτος

by admin
4 ώρες ago
Θανάσιμη εμπλοκή – Η Ευρώπη θα κατασκευάζει 20.000.000 drones ετησίως για την Ουκρανία – Ρωσία: Γίνεστε νόμιμος στόχος
Slider

Θανάσιμη εμπλοκή – Η Ευρώπη θα κατασκευάζει 20.000.000 drones ετησίως για την Ουκρανία – Ρωσία: Γίνεστε νόμιμος στόχος

by admin
6 ώρες ago
Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς: Οι 2 Κλιμακούμενοι Πόλεμοι Σπρώχνουν τον Κόσμο Προς τον Αρμαγεδδώνα
Slider

Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς: Οι 2 Κλιμακούμενοι Πόλεμοι Σπρώχνουν τον Κόσμο Προς τον Αρμαγεδδώνα

by admin
6 ώρες ago
Snyder: Θα υπάρξει μια ολοκληρωτική μάχη για τον έλεγχο των Στενών του Ορμούζ, και οι επιπτώσεις είναι συγκλονιστικές
ΔΙΕΘΝΗ

Snyder: Θα υπάρξει μια ολοκληρωτική μάχη για τον έλεγχο των Στενών του Ορμούζ, και οι επιπτώσεις είναι συγκλονιστικές

by admin
12 ώρες ago
Next Post
ΣΕ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ: Με ναζιστικά τραγούδια απειλούν: «Ερχόμαστε στη Θεσσαλονίκη» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΕ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ: Με ναζιστικά τραγούδια απειλούν: «Ερχόμαστε στη Θεσσαλονίκη» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΣΚΑΣΕ… Β Ο Μ Β Α! ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΕΣΩ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΕΣΚΑΣΕ… Β Ο Μ Β Α! ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΕΣΩ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr