• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Οι χώρες του ΝΑΤΟ θα εμφανιστούν ενώπιον του δικαστηρίου – για αυτό που έγινε

9 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

© RIA Novosti / Ilya Pitalev Ενα από τα κτίρια στο βελιγράδι που καταστράφηκε από τους βομβαρδισομούς του NATO το  1999.

Συγγραφέας Βλαντιμίρ Bychkov, ραδιόφωνο Sputnik
Η διεθνής ομάδα των δικηγόρων θα απαιτήσει από τις χώρες του ΝΑΤΟ αποζημίωση για τις  ζημιές  που προκλήθηκαν από την επιθετικότητα εναντίον της πρώην Γιουγκοσλαβίας το 1999 είπε  ο επικεφαλής της ομάδας, ο διάσημος Σέρβος  δικηγόρος Σρντιάν Alexits σε συνέντευξή του στο Σπούτνικ.

Μια  ειδική ομάδα των δικηγόρων, η  οποία θα περιλαμβάνει τους καλύτερους δικηγόρους  της Σερβίας, τη Ρωσίας, της Κίνας, της Ινδίας, καθώς και από διάφορες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο  διάσημος  Σέρβος  δικηγόρος Σρντιάν Alexits θα ηγηθεί της ομάδας.
Στην συνέντευξη του στο  Σπούτνικ  είπε: «Έχουμε την πρόθεση να πάμε  στο δικαστήριο τα κράτη του ΝΑΤΟ, που συμμετείχαν  στην  επίθεση  κατά της Γιουγκοσλαβίας, δηλαδή 20 κράτη  που συμμετείχαν άμεσα ή έμμεσα σε αυτήν. Οι αξιώσεις  θα είναι έτοιμες για καθένα από τα κράτη αυτά». Οι δικηγόροι δεν έχουν την πρόθεση να προσφύγουν στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης : «Πιστεύουμε  ότι είναι αρμοδιότητα των Εθνικών δικαστηρίων

Και το κύριο πράγμα – για τις επιχειρήσεις  του ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία οι  δυτικοί  «ανθρωπιστές»  την ονομάζουν   «ανθρωπιστική επέμβαση» (! Έχουν την δύναμη  να θέσουν ακόμα και την  δολοφονία σε  ελημοσύνη). Την ίδια στιγμή δεν είχαν  την εντολή του ΟΗΕ, και ως εκ τούτου είναι απαραίτητο να την  ονομάσουμε παράνομη επίθεση εναντίον του κυρίαρχου κράτους.

Σύμφωνα με τις αρχές της  τότε Γιουγκοσλαβίας, ως αποτέλεσμα χτυπημάτων του ΝΑΤΟ το 1999 σκοτώθηκαν πάνω από 1700 πολίτες, συμπεριλαμβανομένων των σχεδόν 400 παιδιών. Επιπλέον  10 χιλιάδες τραυματίστηκαν.

Τεράστια ζημιά προκλήθηκε  στην οικονομία, την κοινωνική υποδομή και την οικολογία. Τα αεροσκάφη  του ΝΑΤΟ, ιδίως, κατέστρεψαν  δύο μονάδες επεξεργασίας του πετρελαίου, το ήμισυ του συνόλου των δεξαμενών  πετρελαίου, δεκάδες βιομηχανικές εγκαταστάσεις, νοσοκομεία, εκπαιδευτικά ιδρύματα ,  παιδικούς σταθμούς, εκκλησίες, και γεφύρια.

Ως αποτέλεσμα των ενεργειών του ΝΑΤΟ έγινε δηλητηρίαση του αέρα με  δηλητηριώδεις αναθυμιάσεις από την καύση υδρογονανθράκων. Το  Πετρέλαιο που ήταν σε αυτές τις δεξαμενές από τις εκρήξεις των βόμβών χύθηκε και δηλητηρίασε τον  Δούναβη και τα άλλα ποτάμια, που χύνονται στην  Αδριατική θάλασσα.

Παρεμπιπτόντως, τα χτυπήματα του ΝΑΤΟ για τη χημική βιομηχανία της Γιουγκοσλαβίας έγιναν ένα  ακόμη ιστορικό προηγούμενο. Στην συνέχεια  οι αρχές της χώρας δήλωσαν ότι τα χημικά εργοστάσια της Γιουγκοσλαβίας  βομβαρδίστηκα τα οποία δεν είχε τολμήσει να  βομβαρδίσει ο Αδόλφος Χίτλερ. Είδες ο  Αδόλφος! Οι δυτικοί ανθρωπιστές το μπόρεσαν.
Είναι άκυρη η βιβλική καταστροφή που επέφεραν,  εδώ και καιρό τους έχει απονεμηθεί το δικαίωμα των μαζικών δολοφονιών στο όνομα του ελέους»
Το δικαίωμα αυτό απορρέει από το αξίωμα ότι το αγγλοσαξονικό «καλό» θα πρέπει να είναι με γροθιές.

Μεταξύ άλλων, το ΝΑΤΟ έριξε  στη Γιουγκοσλαβία  15 τόνους βόμβες   απεμπλουτισμένου ουρανίου, ως εκ τούτου, ο αριθμός των ασθενών με καρκίνο στη Σερβία κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων δεκαετιών έχει αυξηθεί πέντε φορές

Σύμφωνα με τον Σέρβο δικηγόρο Srdjan Alexits, τα στοιχεία αυτά επιβεβαιώνονται , ιδίως, από το γεγονός ότι το 45 Ιταλοί στρατιώτες που υπηρετούσαν  στις Περιφέρειες του Κοσσυφοπεδίου που υποβλήθηκαν σε βομβιστικές επιθέσεις με τη χρήση του εμπλουτισμένου ουρανίου ως αποτέλεσμα εμφάνισαν καρκίνο. Το δικαστήριο αναγνώρισε ότι η ευθύνη για το περιστατικό προέρχεται από το κράτος  της Ιταλίας, και τώρα πληρώνει σοβαρές αποζημιώσεις, από 200 000 σε 1 200 000 ευρώ για κάθε άρρωστο.
Πάνω σε αυτό θα βασίζεται η δίκη εναντίον των χωρών του NATO.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Σέρβων εμπειρογνωμόνων, το σύνολο των  ζημιών  από τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ ανέρχεται  περίπου σε  30 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ωστόσο, οι προοπτικές σε αυτή τη νομική διαδικασία είναι πολύ αμφίβολες . Οι δικηγόροι μιλούν: πολύς χρόνος πέρασε, πολλές  «αποδείξεις» καταστράφηκαν   ή ανακσευάστηκαν  και πολλά πράγματα ξεχνιούνται με τον  χρόνο.

Και κάτι ακόμα: Οι αξιωματούχοι  του  ΝΑΤΟ  δεν είχαν  καμία εντολή του ΟΗΕ, αλλά, από την άλλη πλευρά, οι δράσεις τους  επισήμως δεν αναγνωρίζονται ως επιθετικότητα. Και οι προοπτικές των απαιτήσεων έναντι των χωρών είναι αμφίβολες πάρα πολύ.
Έχουν πληρώσει οι ΗΠΑ κάποιες γεωπολιτικές δολοφονίες; Ποτέ!
Επίσης, δεν θα  αναγκάσουν τον  Μπρεζίνσκι να βγει από τον τάφο του.

https://ria.ru

tokoutsavaki.blogspot.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Snyder: 43 Ημέρες Μέχρι την Κατάρρευση: Το Ενεργειακό Σοκ που Θα Ξυπνήσει τον Πλανήτη – Και η Ελλάδα στο Μάτι του Κυκλώνα
ΔΙΕΘΝΗ

Snyder: 43 Ημέρες Μέχρι την Κατάρρευση: Το Ενεργειακό Σοκ που Θα Ξυπνήσει τον Πλανήτη – Και η Ελλάδα στο Μάτι του Κυκλώνα

by admin
5 ώρες ago
Ξεκίνησε – Οι Βρετανοί πρόβαραν επιδρομή χάους στην Αγ. Πετρούπολη με χιλιάδες drones – Ρωσικό μένος: Στάχτη το Λονδίνο
ΔΙΕΘΝΗ

Ξεκίνησε – Οι Βρετανοί πρόβαραν επιδρομή χάους στην Αγ. Πετρούπολη με χιλιάδες drones – Ρωσικό μένος: Στάχτη το Λονδίνο

by admin
6 ώρες ago
Ο Πόλεμος των ΗΠΑ εναντίον του Ιράν Κλιμακώνεται Επικίνδυνα – Οι Χούθοι μπαίνουν στο Πόλεμο μέχρι Εσχάτων
Slider

Ο Πόλεμος των ΗΠΑ εναντίον του Ιράν Κλιμακώνεται Επικίνδυνα – Οι Χούθοι μπαίνουν στο Πόλεμο μέχρι Εσχάτων

by admin
6 ώρες ago
Τρόμος στην Τουρκία: Απόπειρα δολοφονίας του Erdogan με αεροπειρατεία από το Ισραήλ;
Slider

Τρόμος στην Τουρκία: Απόπειρα δολοφονίας του Erdogan με αεροπειρατεία από το Ισραήλ;

by admin
8 ώρες ago
Next Post
Θεωρίες συνωμοσίας ή εφιαλτικό σενάριο;

Θεωρίες συνωμοσίας ή εφιαλτικό σενάριο;

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ -Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΧΡΟΝΟ ΕΩΣ ΤΟ 2024

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ -Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΧΡΟΝΟ ΕΩΣ ΤΟ 2024

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr