• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 28 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Τεράστιο σκάνδαλο στη Γερμανία: Ανακαλύφθηκε ναζιστικό στρατόπεδο παραστρατιωτικών γεμάτo όπλα και κύκλωμα στο γερμανικό Στρατό

9 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Τρόμος στην Ευρώπη από την αποκάλυψη δικτύου ακροδεξιών οργανώσεων τόσο εντός Γερμανίας όσο και σε άλλες χώρες , οι οποίες ετοιμάζονται για αστικό πόλεμο με τους μουσουλμάνους πρόσφυγες εντός των πόλεων της ΕΕ.

Για του λόγου το αληθές , η  γερμανική αντιτρομοκρατική αστυνομία ανακάλυψε ένα μέρος ενός μεγάλου δικτύου των ναζιστικών εξτρεμιστικών ομάδων σε στρατόπεδα που λαμβάνει χώρα  παραστρατιωτική εκπαίδευση μέσα στα δάση.

Εκεί ανακαλύφθηκε μετά από πληροφορίες μια τεράστια ποσότητα οπλισμού ( αυτόματα , πιστόλια, χειροβομβίδες κά)  και ναρκωτικών, αλλά οι ερευνητές από την παρακείμενη πόλη, ανέφεραν ότι συνελήφθησαν τουλάχιστον 13 ύποπτοι που ήταν γνωστοί  στην αστυνομία ,  οι οποίοι αποτελούν ένα μικρό μέρος μιας ευρωπαϊκής  κοινοπραξίας ακροδεξιών οργανώσεων .

Τεράστιο σκάνδαλο στη Γερμανία: Ανακαλύφθηκε ναζιστικό στρατόπεδο παραστρατιωτικών γεμάτo όπλα και κύκλωμα στο γερμανικό Στρατό - Εικόνα0

Η αστυνομία βρήκε εκτός από τα όπλα και  υλικά προπαγάνδας, κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές σε 14 θέσεις στη Θουριγγία, Erfurt και Γκέτινγκεν. Αυτές οι πόλεις είναι μόνο ένα μικρό μέρος του δικτύου εντός Γερμανίας.

Ο εκπρόσωπος της γερμανικής αστυνομίας είπε ότι η επιχείρηση είχε στόχο «εγκληματική οργάνωση», που κατηγορείται για τη δημιουργία στρατοπέδου παραστρατιωτικών ομάδων  στο δάσος, σύμφωνα με ΜΜΕ .

«Πιστεύεται ότι κάποιοι από τους υπόπτους αποτελούν μέρος ενός τεράστιου  ενεργού τμήματος ευρωπαϊκής  διεθνούς οργάνωσης  ακροδεξιών οργανώσεων  που στοχεύουν στην εξάλειψη του κοινωνικού και κυβερνητικού  συστήματος στη Γερμανία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, θέλοντας να αναλάβουν  την εξουσία», ανακοίνωσε  η αστυνομία.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις από  έξι γερμανικά κρατίδια.

Κατά τη διάρκεια άλλης επιχείρησης συνελήφθη  ένας ακόμη νεοναζί  που δεν ήταν  αρχικά ήταν υπό έρευνα, και κατηγορούνταν για επίθεση, και ο οποίος τραυμάτισε  δύο αστυνομικούς. Μαζί του βρέθηκαν αντικείμενα και ναζιστικά σύμβολα.

Πιστεύεται ότι ήταν μέλος του λεγόμενου κινήματος «Rajhbirger», το οποίο υποστηρίζει ότι η σημερινή γερμανική κυβέρνηση της Μέρκελ-Σόιμπλε είναι  παράνομη.

Την ίδια στιγμή εντός του γερμανικού στρατού υπάρχει αποδεδειγμένα νεοναζιστική οργάνωση στα πρότυπα του Φετουλάχ Γκιουλέν, προκαλώντας «βραχυκύκλωμα» στην γερμανική κυβέρνηση και αρχές  , που υποψιάζονται ύποπτα σενάρια σύμφωνα και με τις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες.

Η πολιτική των Ευρωπαίων που δεν ακούν και δεν υπολογίζουν κανένα πολίτη χώρα μέλους της ΕΕ , η άκρατη εισροή μουσουλμάνων μεταναστών έχει γεννήσει ξανά το «τέρας» του εθνικισμού με πρωτοπόρο την Γερμανία.

Υπενθυμίζουμε την ύπαρξη  παλαιότερης έκθεσης των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, η οποία  είχε προκαλέσει πανικό στην κυβέρνηση συνασπισμού Μέρκελ και Σόιμπλε  σύμφωνα με  την οποία , ακροδεξιές  εξτρεμιστικές οργανώσεις στη Γερμανία είναι πανέτοιμες να «επιτεθούν» σε μουσουλμάνους μετανάστες, ενώ ευρίσκονται σε στενή συνεργασία άλλες παρόμοιες ομάδες σε όλη την Ευρώπη και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αυτό είχε ανακοινώσει με όλες τις επισημότητες ο επικεφαλής της  γερμανικής υπηρεσίας πληροφοριών, επισημαίνοντας παράλληλα ότι όταν ξεκινήσει αυτό για το οποίο όλοι φοβούνται θα έχουμε έναν άγριο «εσωτερικό πόλεμο» εντός Ευρώπης .


 

Η ετήσια έκθεση των μυστικών υπηρεσιών του Βερολίνου αναφέρουν  ότι ο αριθμός των ακροδεξιών βίαιων πράξεων αυξήθηκε σε ποσοστό  42 τοις εκατό και  1.408 πράξεις, ενώ  ο αριθμός των εμπρηστικών  επιθέσεων  εναντίον κέντρων προσφύγων αυξήθηκε σε 75 από μόλις πέντε πριν από ένα χρόνο.

Στην  Γερμανία δρουν  πάνω από 20.000 φανατικοί βίαιοι ακροδεξιοί εξτρεμιστές, οι οποίοι έχουν στενές διασυνδέσεις με τον ναζιστικό και φασιστικό χώρο .

Τεράστιο σκάνδαλο στη Γερμανία: Ανακαλύφθηκε ναζιστικό στρατόπεδο παραστρατιωτικών γεμάτo όπλα και κύκλωμα στο γερμανικό Στρατό - Εικόνα1

Οι ομάδες αυτές τείνουν να αποτελέσουν και να αντιγράψουν,  μια πρακτική του μεσοπολέμου στην Γερμανία με τα περιβόητα «φράικορπς» τα οποία πολέμησαν και διέλυσαν τις  ένοπλες δυνάμεις των Γερμανών κομμουνιστών.

«Αυτό δεν είναι απλώς ένα αμιγώς γερμανικό φαινόμενο», δήλωσε ο Hans-Georg Maassen, ο οποίος ηγείται της γερμανικής υπηρεσίας πληροφοριών  (Verfassungsschutz), σε συνέντευξη στο Reuters . «Η δεξιά εξτρεμιστική  σκηνή έχει δικτυωθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο, και σε ορισμένες περιπτώσεις, ακόμα και στις Ηνωμένες Πολιτείες», τόνισε .

Ο Maassen είπε ότι οι διεθνείς διασυνδέσεις  μεταξύ ακροδεξιών  εξτρεμιστικών  ομάδων εξακολουθούν να είναι λιγότερο δικτυωμένες παγκοσμίως  σε σύγκριση με την παγκόσμια εξάπλωση των τρομοκρατικών  ομάδων, (αλλά στην Ευρώπη μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά). Δεν γνωρίζουμε ποιος ακριβώς θα κερδίσει επίσημα στις εκλογές του Σεπτεμβρίου στην Γερμανία, ανάμεσα σε  Μέρκελ και Σούλτς , το σίγουρο είναι ότι αυτή η κυβέρνηση όπως και στην Γαλλία, Ολλανδία και αλλού,  κινδυνεύεουν άμεσα ,  διότι σύμφωνα με παλαιότερη έκθεση του αμερικανικού ινστιτούτου  Stratfor, επίκειται εξέγερση των Ευρωπαίων πολιτών κατά της πολιτικής της ΕΕ.

 

pentapostagma.gr

Tags: slide5
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Σοκαριστικό Βίντεο από τους σεισμούς 7,5 και 7,2 που συγκλόνισαν τη Βενεζουέλα!
ΔΙΕΘΝΗ

Σοκαριστικό Βίντεο από τους σεισμούς 7,5 και 7,2 που συγκλόνισαν τη Βενεζουέλα!

by admin
4 ώρες ago
Την Ταινία που οι Νεοταξίτες της Γερμανίας την Απαγόρευσαν την Δημοσίευσε ο Έλον Μασκ στο Χ (Βίντεο)
ΔΙΕΘΝΗ

Την Ταινία που οι Νεοταξίτες της Γερμανίας την Απαγόρευσαν την Δημοσίευσε ο Έλον Μασκ στο Χ (Βίντεο)

by admin
5 ώρες ago
Εξοπλίζοντας τον Τουρκικό Γορίλα, ο Τραμπ Παγιδεύεται – Προειδοποιούν οι: Συντ/ρχης ΜακΓκρέγκορ – Τζον Μίρσχαϊμερ – Τζέφρι Σακς
Slider

Εξοπλίζοντας τον Τουρκικό Γορίλα, ο Τραμπ Παγιδεύεται – Προειδοποιούν οι: Συντ/ρχης ΜακΓκρέγκορ – Τζον Μίρσχαϊμερ – Τζέφρι Σακς

by admin
5 ώρες ago
Προειδοποίηση από τη Μόσχα: Θα επιτεθούμε σε χώρες του ΝΑΤΟ
Slider

Προειδοποίηση από τη Μόσχα: Θα επιτεθούμε σε χώρες του ΝΑΤΟ

by admin
8 ώρες ago
Next Post
Λέω τὴ λέξη Πατρίδα, Ἑλλάδα καὶ δακρύζω ἀπὸ συγκίνηση καὶ περηφάνια …Σμηναγὸς Μανώλης Καραχάλιος

Λέω τὴ λέξη Πατρίδα, Ἑλλάδα καὶ δακρύζω ἀπὸ συγκίνηση καὶ περηφάνια ...Σμηναγὸς Μανώλης Καραχάλιος

Είμαι σκύλος που γαβγίζω Ραχήλ? Mπράβο μου….

Είμαι σκύλος που γαβγίζω Ραχήλ? Mπράβο μου....

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr